- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
senin olayın da bana benziyor. ben de bu yaşıma kadar tek kuruş para almadım ailemden, bi yandan üzülüyorum bi yandan içimden gelmiyor hiçbişey. benim de düğüne geldikten sonra öyle oturdlar, konuşmadılar kimseyle. düğün bitince gecenin yarısıydı . kalmadılar gittiler,Benim ailemde evliliğimi onaylamadi ama ben gizli bibşey yapmadim zoraki kabul ettiler ben istiyorum diye hiç bir şeyimle ilgilenmediler düğünümde en köşede yabancı gibi oturdular misafirlere hoşgeldin bile demediler annem mecburiyetten geldiğini söyledi ben evlendikten sonra aileme kredi çektim ariyorum da ne yapayım..
ben onlara 20 saat mesafede oturuyorum. defaalrca dedim tlfda olmaz gelelim dedim, konuşacak bişeyimiz yok dediler. zaten olmayacak bu iş gelip ne yapacaksın dediler. hatta eveleneceksen bizi sil yokuz hayatında dediler.Tamam da siz sadece telefonda ikna etmeye çalışmışsınız hangi anne bana böyle bir evliliği sadece telefonda onaylar? madem eşiniz çok iyi bir insan atlar giderdiniz ailenizin karşısına çıkarırdınız evleneceğiniz kişiyi yani. Böyle olmaz ki bir de gizlice nikah kıymak ve üstelik haklı gibi annenizin telefonunu engellemek sonra da aramadı demek.
Ayrıca dayananmışlar düğününe toplanıp gelmişler ama laf yapacaklar diye ona bile sevinmemişsiniz ki. Madem eşiniz herşeyi yaptı nesinin lafını yapacaklardı zaten gelseler de yaranamamışlar ki size kusura bakmayın ama zaten siz ailenizi gözden çıkarmışsınız annem bana bakmadı falan bahaneler. Gelmişler ne güzel ama yine hoşnut kalmamışsınız ne yapsın daha bu insanlar unutmayın eşinle anlaşamadığında yine ailen olacak arkanda.
evet eşime karşı o kadar önyargılı olmalarına rağmen bi kere bile onlar hakkında kötü konuşmadı bana eşim. hep destekledi, kin tutma , ara dedi. ailem çok önyargılı davrandılar malesefsen elinden geleni yapmışşın canım benim şükür ki eşinle aranızda iyimiş daim olır inşallah.. ailen fazlaca abartmış bana göre sadece daha önce evlenmş bir çocuğu var diye eşine bu kadar önyargılı davranmaları saçmalık aynı durum eşinin değil senin başınada yada kardeşinin başına gelebilirdi sonuçta siz karar vernişsiniz onlarada yanınızda durmak düşerdi diye düşünüyorum bu kadar kin neden yani
Benim bi fotoğrafim yok ailemle düğünde çekilmiş..senin olayın da bana benziyor. ben de bu yaşıma kadar tek kuruş para almadım ailemden, bi yandan üzülüyorum bi yandan içimden gelmiyor hiçbişey. benim de düğüne geldikten sonra öyle oturdlar, konuşmadılar kimseyle. düğün bitince gecenin yarısıydı . kalmadılar gittiler,
artık yapcak bişey yok canım gidip tekrar konuşmayı deneyeceksinız eşinle şu fani dünyada kalp kırmaya kin tutmaya değmez ki yaevet eşime karşı o kadar önyargılı olmalarına rağmen bi kere bile onlar hakkında kötü konuşmadı bana eşim. hep destekledi, kin tutma , ara dedi. ailem çok önyargılı davrandılar malesef
Hayır yanlış o anne olunca daha iyi anlayacaktır ailesiniEminim senin çocuğun falan olunca daha iyi anlayacaktır onlarda yaptıklarını.
eşim de diyor, gittiğimizde gidelim ziyertine diye, ben diyorum ki mutlaka düzelecek bişeyler, böyle kalmayacak hayat boyu. ama ne zman arıycam nasıl olacak bilmiyorum. ben de abarttım sanırım biraz, uzun tuttum arayıSizin yerinizde olsam annemi arar daha sonra da eşimle birlikte ziyaretlerine giderdim.
belki de haklısın.. yani mezuniyetime bile defalarca ısrara rağmen zorla geldi annem, okuduğum yer de evimize 2 saat uzaktı.. bunun üzerine maddi destek de olmayınca, ben de daha çok uzaklaştım heralde, yıkamadım o duvarları4 ay sadece telefonla ikna etmeye çalışarak hemen pes etmişsiniz bence eşinizle beraber gidip konuşabilirdiniz. Benim tek gitmemi bile kabul etmediler demişsiniz. İzinle mi gidiyordunuz aienizin evine, ya da telefonda sorunca ne diyecekleredi evet telefondan ikna olmuyoruz gelin burda ikna edin bizi mi diyeceklerdi. Siz çıkıp gidecektiniz, yüz yüze olur böyle işler.
Düğüne gelip bir adım atmış anne yine sizin aramanız gerekiyordu.
Sanırım sizin geçmişten gelen bir soğukluğunuz varmış babaanne büyütmüş, maddi destek gelmemiş o yüzden pek üstüne düşmemiş gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?