- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
Evet bunaldim sanirim. Son yazdigim seyleri okuyup bidaha yorumlar misiniz acaba yazip yazip daha da utanmak istemiyorum cunkuKimse 4/4lük değil bacım şükret
Küsme huyu yok benimkinin ama aynı eşin gibidir çocukdan da anlamaz çok hasta olurlarsa yada ben olursam bir iki ilgikenmeye çabalar
Sen bunalmışsın biraz gez toz dinlen kafa dağıt daha ne istiyon
Belki de o an işve cilve beklemiştir adamBen ozur dilerim barisalimmi yazdigim da bana seninki degil benimki kalkinca barisicaz bak isine simdi yazdi bunun uzerine gogsune yatmak gelmiyor ki icimden kizinca asiri cirkinlesiyor afedersiniz bu arada tam anlamiyla anlatabilmem icin yazmam gerekiyordu ilk defa duydum bu tur bisey agzindan cok saskin ve kirginim yine de sarilip ozur dilemeli miyim sizce
Hayır bu durumda biraz çekin kendinizi.Ben ozur dilerim barisalimmi yazdigim da bana seninki degil benimki kalkinca barisicaz bak isine simdi yazdi bunun uzerine gogsune yatmak gelmiyor ki icimden kizinca asiri cirkinlesiyor afedersiniz bu arada tam anlamiyla anlatabilmem icin yazmam gerekiyordu ilk defa duydum bu tur bisey agzindan cok saskin ve kirginim yine de sarilip ozur dilemeli miyim sizce
Vay canina:)))Belki de o an işve cilve beklemiştir adam
Niye savundum adamı bilmem de niyeyse biz kavga edince de ben gidip eşimin boynuna sarılıp öpmek gelir içimden sert mi seviyorum ne bazen zevk için kızdırdığım da olmuyo değil hey Allah'ım delimiyim ben
Hele ki beni biliyor agzimdan kufur dahi cikmamistir. Bu yuzden esimi bosayabilirim bile o kadar ters bana gore bu yuzden ayagina gitmek istemiyorum tiksiniyorum hattaHayır bu durumda biraz çekin kendinizi.
Çok terbiyesizce bir yaklaşım olmuş eşinizin mesajı.
Bu laf yüzünden özür dilemeden de konuşmayın.
Hayır hala aynı fikirde değilim, bu lafindan dolayı özür dilemeden konuşmayın.Inanin yazmaya dahi utaniyorum bu yuzden sayfalarca yazmadim ama. Ben ust uste trip attim bu aralar ve her seferinde gonlumu aldi en son bunu farkettigim icin ozur dilerim yakisikli barisalimmi diye mesaj attim fakat onun yazdigi igrenc sey suydu " seninki degil benimki kalkinca bariscaz hadi bak isine simdi" bu mesajdan sonra onun ayagina gitmek istemiyroum cok cirkinlesiyor kusunce kizinca simdi hala ayni fikirdemisiniz midenizi bulandirsaym ozur dilerim
Ozur diledikten sonra konusmalimiyim. Bir ozurle affetmeli miyim kiHayır hala aynı fikirde değilim, bu lafindan dolayı özür dilemeden konuşmayın.
Eğer o size gezelim demiyorsa her canınız istediğinde siz gezelim diyin ne olacakGuzellikle yapmaya calisirim genelde ama inanin yoruluyorum bazen. Gezme konusunda mesela ben ittirmeyeyim seni bi kerede hadi gel bi cikip gezelim de bana diyorum. Bu ufak bir ornek. Haklisiniz belkide sacmaliyorum duaniz icin tesekkur ederim iyi ki varsiniz
Özrünü kabul edip bu tarz laflar etmemesi konusunda konusmalısınız sonrasında. Sizde bundan sonra trip atmayın, bakın doğru iletişim kurmamak olayı hoş olmayan noktalara götürüyor, bu zamanla aradaki saygıyı zedeler.Ozur diledikten sonra konusmalimiyim. Bir ozurle affetmeli miyim ki
Kendinizi körüklemeyin daha fazla.Hele ki beni biliyor agzimdan kufur dahi cikmamistir. Bu yuzden esimi bosayabilirim bile o kadar ters bana gore bu yuzden ayagina gitmek istemiyorum tiksiniyorum hatta
: aslinda yazmak istememistim hatta utanmistim diyelim ama esime fazla trip attigim icin özur dilerim yakisikli barisalimmi diye bir mesaj gondermistim buna cevap olarak senin ki degil benimki kalkinca barisiris bak isine simdi yazdi
Edit: aslinda yazmak istememistim hatta utanmistim diyelim ama esime fazla trip attigim icin özur dilerim yakisikli barisalimmi diye bir mesaj gondermistim buna cevap olarak senin ki degil benimki kalkinca barisiris bak isine simdi yazdi. Bu yuzden onu bosayabilirim bile bana o kadar ters arkadaslar siz olsaniz ne yapardiniz ben ki agzimdan daha kufur bile duymamistir tiksinirim. Kusunce kavga edince bu kadar cirkinlesebilen bir insan hkkinda ne dusunursunuz
Evet oyle malesef. Yuzunu dahi gormek istemiyorum suan inaninKendinizi körüklemeyin daha fazla.
Biraz iletişimsiz kalıp çocuklarla ilgilenin.
Bir şey sorarsa nötr bir tavırla cevap verin.
Belli ki eşiniz,kızınca, ağzından çıkanı kulağı duymayanlardan ki bence bu küsme huyundan daha büyük bir sorun.
Ayni sekilde bende de igrenclik otesi asla kabul edebilecegim bisey degil. Bosanma sebebi benim icinYazdığınız şu kısım bütün iyi yönlerini bi anda sıfırladı bende. Aşırı kötü bi üslup.
Icimden gelmiyo ki zaten atayim. Benim buraya utanmaktan yazamadigim cumleyi 3 cocugunun annesine kullanmis bir ayi suan gozumde nezaketmis iyi huylariymis sifir bende.Editledigin yer evet cok cirkinde.. ne bilim
Kari koca arasinda soylenirse cok sorun mu bilmem.. sadece cinsellik istiomussun algisi olusmus gibi... bence sen atma ilk adimi.. nezaketten anlamiyo demekki
Inanin afedersiniz daha b.k kelimesini bile kullanmadim. Hic benim tarzim degil sadece yazabildigim sey ne kadar cirkin igren bisey bu yazdigin. Bidaha senin yuzunu dahi gormek istemiyorum oldu elim ayagim titredi sinirdenBuna bir tek ben mi takıldım, hiç güzel değil. Kendimi sizin yerinize koydum, "Seninki değil benimki kalkınca barışırız" ne kadar berbat bir düşünce tarzı ya, üzgünüm. Madem öyle kendin indir diye cevap yazardım, öyle lafa böyle cevap. Hey Allahım.
Inanin afedersiniz daha b.k kelimesini bile kullanmadim. Hic benim tarzim degil sadece yazabildigim sey ne kadar cirkin igren bisey bu yazdigin. Bidaha senin yuzunu dahi gormek istemiyorum oldu elim ayagim titredi sinirden
Ailem her zqman arkamdadir para pul icin asla yaninda kalmam tasi siksam suyunu cikaririm yapamayacagim hicbisey yok benim ona muhtac kalacak degilim. Malesef uslubum buna hic el vermiyor daha b.k kelimesini bile kullanamiyorumBirde isin var mi gucun var mi? 3 cocukla ne yaparsin boyle birsey icin bosansan? Dusundumde kocam bana boyke bi laf etseydi ona ayni sekilde karsilik verirdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?