Evliligim

Inanin benim.acimdan da oyle. Cok kirginim hic beklemezdim ondan. Sizin tepkiniz ne olurdu ? Nasil yuttururdunuz o cumleyi ona?
Oncelikle cok sert bir dille haddini bildirirdim. Asla kocama bile eyvallahim yoktur.. ben 4 yillik evliyim agzindan asla kufur duymamıştım, gecenlerde sinirle agzindan ufak bir kufur kacirdi bana karsi , burnundan getirdim.. yani biraz burnunuzu dik tutun, demek ki sizinle isteyerek degilse sirf tatmin olmak icin barışıyor. Ben boyle dusunurdum. Tabi bakicak siz cok kirilmissiniz cokda ciddisiniz etegi tutuşur,birdaha ayni cumleyi telafuz etmez. Kisiden kisiye degisir tepki.

Evet suan aslında gayet açık oldu. Boyle bir manzarayla karşılaşsaydım benim de korkularım olurdu inkar edemem. Ama hep bu ihtimali aklınızda tutarak da eşinize haksızlık yapmıyor musunuz. Eşinize daha kontrollu olması için yardım almayı teklif ettiniz mi. Bu hem size de evliliğiniz de daha rahat hissettirir

Iste burnundan getirdiginiz kismi biraz acmanizi istesem. Ozel derseniz kusura bakmayin sizin bileceginiz tabiki saygi duyarim. Cok mantikli geldide yazdiginiz

Haklisiniz belkide haksizlik ediyorumdur. Belki kendimi de bosuna uzuyorumdur. Biraz frenlemeyi ogreticem kendime. Sorunlarimizi ucuncu kisilerle konusmak hakkinda bi fobisi var beyefendinin kabul edecegini sanmiyorum

O son eklediğiniz cümle var ya barışma konusunda resmen midem bulandı herkes bir sorun göremedik yazmış ama kocanız tam bir öküz hatta öküz e yazık olur onun yanında daha kötü şeyler kullanmak istemiyorum çok iğrenç bir eşiniz var yani.

Iste burnundan getirdiginiz kismi biraz acmanizi istesem. Ozel derseniz kusura bakmayin sizin bileceginiz tabiki saygi duyarim. Cok mantikli geldide yazdiginiz
Benim laflarim cok sivridir canim. Kizdigim zaman, laflarimi cok sivri sekilde dile getiririm ?
Benim esime yonelticegim laflari senin kocan kaldiramayabilir. Ama ozellikle o msjda haddini bildirirdim.. Adam olan karisini bu şekilde assagilayamaz, bu laflari etmeye utanir diye adamliktan girerdim kesin :) ama simdi 9 msjin ustunden nekadar zaman gecti bilmiyoruz. Aradan birkacgun geçtikten sonra konusu acilirmi bilememm. Ama hala tavirliysaniz bu konuyu tekrar uzatabilirsiniz .. surekli kustugunuz icin kusseniz bile etkili olurmu bilmem. O laf icin mutlaka ozur dilemeli.. ben hic kusmem nadir kustugum için, bana sinirle söylediği kufure icerlemis tartışmış ve kirilmistim buna sebep 2 gun boyunca gönlümü hos tutmaya calismisti.. dedigim gibi karakterler ve tepkiler farkli olabiliyor. Benim eşime işleyen senin eşine işlemeye bilir. Yada tam tersi.

Son notu ne zaman eklediniz yorumlar hep yapıcı olmus ama ben biraz dalacam kocana
O kalkan yeri bir indirtirim bir daha kaldıramaz
Hayvana bak ya ay cok sinir oldum
Ben olsam güzel bir haddini bildirirdim ki bir daha çocuklarının anasına böyle uckurlu cümleler kuramasın

Sizin tepkiniz ne olurdu

Yazan arkadaslarin bir kabahati yok ben ilk basta yazmaya utandim acikcasi ama baktim ki kendimi anlatamiyorum mecburen istemeyerek editledim. Ne yapardiniz mesela nasil davranmaliyim
Zira suan kendisi hakliymis gibi tavir yapiyor bide

Bu olay pazar gunu oldu o gun bugun yuzune dahi bakmiyorum. Ayri yatiyoruz ve hala pismanlik gostergesi yok bide en cok ona sinir oluyorum. Bide hakliymis gibi uste cikiyor

Yazan arkadaslarin bir kabahati yok ben ilk basta yazmaya utandim acikcasi ama baktim ki kendimi anlatamiyorum mecburen istemeyerek editledim. Ne yapardiniz mesela nasil davranmaliyim
Zira suan kendisi hakliymis gibi tavir yapiyor bide
Valla o cevap geldiginde zaten haddini bil terbiyesizleşme karsında on yaşındaki sidik yarıstırdıgın mahalle arkadasın yok diye bi silkelerdim

Valla o cevap geldiginde zaten haddini bil terbiyesizleşme karsında on yaşındaki sidik yarıstırdıgın mahalle arkadasın yok diye bi silkelerdim
O anki sokla sadece bu ne demek igrenc bisey ya bidaha yuzunu bile gormek istemiyorum tarzi bisey yazdim simdiki aklim olsa neler yazardim ah

Bu olay pazar gunu oldu o gun bugun yuzune dahi bakmiyorum. Ayri yatiyoruz ve hala pismanlik gostergesi yok bide en cok ona sinir oluyorum. Bide hakliymis gibi uste cikiyor

Canim cunku bu durum sizde rutin hâle gelmis. Kari koca ayri yatmamali, zaten kari koca küsünce aralarina seyta yatar derler. Siz suan ayri yatarak seytani sevindiriyorsunuz. oncelikle ayri yatmaya son verin.. kusluk konusuda cok uzuyor ve iki tarafta inatci sanirim adimi birbirinizden bekliyorsunuz.. esiniz birkacgun sonra birlikte olmak icin gelir . Erkekler uckuru icin bile barışmaya razi gelirler. Bir insan evdde nasil okadar sure kus kalir. Cocuklarinizda etkilenir bu durumdan

Su cumleden sonra inattan degil ama yaptiginin yanlis oldugunu anlamasi icin onun ayagina gidip birde ozur dileyemem. O bi kac gun sonra gelirsede agzinin payini alacak. Normal konularda bende hep boyle dusunurdum. Ama suan buyuk bi saygisizlik var ortada. Cocuklarimiza hic bisey yansitmiyoruz o da bende. Yansitsa mahvederim onu zaten

Ozur diledikten sonra konusmalimiyim. Bir ozurle affetmeli miyim ki
Bak canım bu lafı etmeseydi derdim ki git barış aman üç günlük dünya evliliginizi zehir etme.Amaaa çok terbiyesizce davranmış,çok degersizce bir söylemde bulunmuş .İğrençligin daniskasi bu.Sakin ama sakın yuz verme.Bu günlerce sürse bile affetme.Gelip senden eşşek gibi özür dileyecek.Ona çok kırıldığını,aynı lafı babası annesine yapsa,veya bacısına eniştesi veyaaaAllak korusun kızına kocası dese ne yaparmış,tepkisi ne olurmuş.Bunu suratına vur.Haketmiş hemde daha beter ini.Yaninda yatma,beraber yemek yeme,ve konuşma sakin ama sakin

Zaten icimden gelmiyor bu saydiklarinizin hic biri. Yapmiyorum da 1 ay da surse yapmayacagim o ayri. Ama hala nasil kendi hakliymis gibi tavir yapabiliyor benim tavrima karsilik. Yuzune tukuresim var

Ablacim herkesin bir kusuru var sonucta kimse 4/4luk degil.
Gorucu usulu hem de cocuk yasta aile zoruyla evlendirilmissin, adam pekala sarhos, ruh hastasi, dayakci vs cikabilirdi o zaman babaevine de donmezdim. Gayet sanslisin ki duzgun, evine bagli bir insana dek gelmissin. Sukret otur bence.

Zaten icimden gelmiyor bu saydiklarinizin hic biri. Yapmiyorum da 1 ay da surse yapmayacagim o ayri. Ama hala nasil kendi hakliymis gibi tavir yapabiliyor benim tavrima karsilik. Yuzune tukuresim var
Eşimle bir sebepten kavga ettik 11 yıllık evliyim üç kızım var.O kadar kırıldım ki küstüm .Ama nasıl küsmek,yemek yemedim,konuşmadım,yanında yatmafim.Demledim çayımı , yaptim kekimi girdim kızlarımıda alıp odaya ne doğru düzgün yüzümuzu gördü,ne konuşacak birini bulabildi.Benim kızlar fenadir haaa ben konusmayinca onlarda gayet resmi konuştular,yanına gitmediler.Saydim en fazla 8gün dayandı.Bir gün bir baktım çiçekle geldi.Bende ye o çiçeği afiyet olsun dedim.Egildi yalvardı bir daha yaparsam yuzume tükürük dedi.Konuşmaya başladım ama gene yanında yatmadım.Takiiii benim gönlüm olana dek

Helallllllll

Aferin canim. Sakin pasif biri olarak görünme . Senden yuz bulursa o tarz laflari kullanmaya devam edebilir.. en azindan o msj icin bile olsa haddini bildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…