- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
Evet kesinlikle zoruma giden kismida bu. Ne kadar ayip bisey ben basit gormuyorum asla her baktigimda aklima bu cumlesi geliyorSırf bu laf için boşanın diyecek değilim ama alttan alırsanız gerisi gelir. O yüzden hatasını anlayana kadar geri adım atmayın bu konuda, basit geliyor olabilir şu an ama ilişkiyi nasıl gördüğüne dair çok ipucu veriyor bu cümlesi.
Ailem her zqman arkamdadir para pul icin asla yaninda kalmam tasi siksam suyunu cikaririm yapamayacagim hicbisey yok benim ona muhtac kalacak degilim. Malesef uslubum buna hic el vermiyor daha b.k kelimesini bile kullanamiyorum
Onlara sonsuz guveniyorum ama olursa onlarinda eline bakmam belki kit kanaat ama gecinirim ha ayrilirken donuna kadar da alirim zaten oyle bisey olursa. Kufuru oldum olasi sevemedim duydugum da cok tiksiniyorum istemedigin ot burnunun dibinde bitermis derler ya :))Bu da normal degil ablacim.. diski kelimesinde ne var ayol:) adam biraz pis konusmak istiyo ellaam:)) valla gencsin uc cocuk 5 yilda kolay degil.. simdi ailen arkanda olur yarin obursugun is ciddiye binerse hic kolay olmayabilir.
Asagdaki arkadas soylemiste sen bu adami bosamak icin yer ariyosun gibi. Tamam cirkin sozleri kabul vs. Ama maddm boyleydi bastan beri neden 3 defa baba yaptin bu adami??Onlara sonsuz guveniyorum ama olursa onlarinda eline bakmam belki kit kanaat ama gecinirim ha ayrilirken donuna kadar da alirim zaten oyle bisey olursa. Kufuru oldum olasi sevemedim duydugum da cok tiksiniyorum istemedigin ot burnunun dibinde bitermis derler ya :))
Biraz tripli oldugumu kabul ediyorum. Ya da fazla beklentilerim var manevi anlamda farkindayim. Ama bunlari bana guzellikle anlatarak ta ogretebilirdi rahatca o kusup ayri yatmayi seciyor bende onun yaptigini yapiyorum sonra gelip ozur dilemeye basladi. O igrenc cumleye gelince hatirladikca sinirleniyorum doluyorum daha fena. Ozur dilemenin bile bu kirginligimi gecirecegini sanmiyorumKavga veya tartışmayı çok uzatıp tribi abartir mısınız? Son iğrenç lafa girmeden genel ilişki değerlendirmesi yapacağım. Küsme konusunda hatalı olan bir kez özür diler bence. İçten samimi kendini ifade ederek bir özür. Özür geldikten sonra trip gelirse zerre umursamam diyaloga girmem. Eşim küser çok trip atar hiç umursamayarak bu huyunu kestim. Kendi küsen kendi barışır. O iğrenç lafa gelince çok şey söylenir de neyse. Ne tavır yapsanız haklısınız. Uzun süre kendime dokundurtmaz her fırsatta yüzüne vururdum sanırım rezalet. Özür dileyene kadar yüzüne bakmasaniz haklısınız.
Bilmiyorum ki Allahim bunu da mi abartiyorum acaba bana cok abes geldi gercekten. Ama tabiki bosanma yanlisi degilim iyi bir baba cocuklarimda ona cok duskun. Kusme huyu vardi ama bu kadar igrenc bir cumleyi bana nasil kurabildiAsagdaki arkadas soylemiste sen bu adami bosamak icin yer ariyosun gibi. Tamam cirkin sozleri kabul vs. Ama maddm boyleydi bastan beri neden 3 defa baba yaptin bu adami??
Evliligimin geneline bakardim ben.. sinirle benimde agzimdan kotu sozler cikiyo bazen. Kotu babadir evine duskun degildir aldatiyodur yatak uyumun yoktur ya da sevmiyosundue vs vs. O zaman zaten bahaneye ihtiyac yok bosanmak hakkin zatenBilmiyorum ki Allahim bunu da mi abartiyorum acaba bana cok abes geldi gercekten. Ama tabiki bosanma yanlisi degilim iyi bir baba cocuklarimda ona cok duskun. Kusme huyu vardi ama bu kadar igrenc bir cumleyi bana nasil kurabildibilmiyorum kafam cok karisik belkide sadece bana bu kadar ters geldi siz olsaniz ne yapardiniz mesela?
Ben esimin her halini begenen seven surekli opup koklayan eve gelecegi vakit heyecanlanan bir kadinim. Bana gore bu ask bu sevgi. Ama bazi seylerden yoruldugum icin bu ihtimali daha cok dusunur oldum. Mesela simdi bana bu cumleyi kuran yarin ne soyler. Ya da neler yapar. Bunlari sorguluyorum daha cok. Belkide dediginiz gibi yasiminda verdigi bi hisle sacmaliyorum. Bu yuzden buraya yazdim zaten. Kendi kendimi elestirebilsem objektif bakabilsem buraya yazmazdim. Fikirlerinize sonsuz saygi duyuyorum ve bu sekilde kendimi elestirebiliyorum. Hatalarimk goruyorum. Disaridan bir goz olarak bunu sezdiyseniz vardir bir hatam dikkat edicem. Ama yanlis hissettirmisim size aslinda esimde kusur aramiyorum. Fazla hassas davraniyorum sanirimEsiniz sinirlendiği zaman kendine hakim olamıyor bu ayrı bir konu ama sizde de sanki nasıl anlatsam böyle bana elle tutulur bir gerekçe verse de boşasam şu adamı tavrı sezdim. Yani arada sevgi oldugunda karşımızdakinin incik cincik huylarını pek sorgulamayız genelde yani sevdiğimiz insandan irite olup sürekli şikayet ya da trip haline girmeyiz. Siz seviyorum diyorunuz saygım var ama bana daha çok aranızda yıllardan gelen bir alışkanlık var gibi geldi.
Haklisiniz geneline bakacak olursam haksizlik etmis olurum. Ama ya her kizdiginda bana bu tur seyler soylerse hakaret ederse, ya dozunu artirirsa diye korkuyorumEvliligimin geneline bakardim ben.. sinirle benimde agzimdan kotu sozler cikiyo bazen. Kotu babadir evine duskun degildir aldatiyodur yatak uyumun yoktur ya da sevmiyosundue vs vs. O zaman zaten bahaneye ihtiyac yok bosanmak hakkin zaten
Agzi bozuk adami bende sevmem dogru..konustun mu bu durumu? Ne diyor mesela savunuyo mu kendini? Godum donuyo sinirliyken filsn diyo mu?Haklisiniz geneline bakacak olursam haksizlik etmis olurum. Ama ya her kizdiginda bana bu tur seyler soylerse hakaret ederse, ya dozunu artirirsa diye korkuyorum
Mesela suan hakliymis gibi bana tripli davraniyor. E tabi bende ona. Onun disinda barisma konusmasi yapinca kendimi kaybediyorum seni dusman gibi goruyorum o zaman falan diyor kendini savunmuyoe bide savunsa kafayi yerim sanirimAgzi bozuk adami bende sevmem dogru..konustun mu bu durumu? Ne diyor mesela savunuyo mu kendini? Godum donuyo sinirliyken filsn diyo mu?
Ciddi sorun oldugunu anlat bi kac kez uyar gercekten tekrarlarsa bosarsin madem oyle.. hic uyarmadan bosama olmaz:)Mesela suan hakliymis gibi bana tripli davraniyor. E tabi bende ona. Onun disinda barisma konusmasi yapinca kendimi kaybediyorum seni dusman gibi goruyorum o zaman falan diyor kendini savunmuyoe bide savunsa kafayi yerim sanirim
Hayır yaptıgınıza yanlış demiyorum lutfen kotü yonden algılamayın sadece hissettiğim bu yazdıklarınızdan. Aslında bana bunu hissettiren de yaptıgınız sorgulama. Eşinizi bu zamana kadar tanımış olmalısınız yani şimdi bunu diyorsa yarın neler der diye bir sorgulama tanışma evresine ait bir cümledir bence. 6 yıl sevgililik üstüne de 3 yıllık evliyim eşimin sinirlenme sınırını bilirim. Zor sinirlenir sinirlenince de gözü bişeyi görmez. ikimizde birbirimizin sınırlarını aşmanaya özen gösteririz. hadi çok genç evlendiniz ama 5 yıl bu sınırları öğrenmek eşinizi tanımak için yeterli bir süre diye düşünüyorum.sizin ilişkinizde asıl rahatsız oldugunuz konu ne acaba yani en ufak bir sorunda boşanmayı aklınıza getiren ne ? O kusmı anlayamadımBen esimin her halini begenen seven surekli opup koklayan eve gelecegi vakit heyecanlanan bir kadinim. Bana gore bu ask bu sevgi. Ama bazi seylerden yoruldugum icin bu ihtimali daha cok dusunur oldum. Mesela simdi bana bu cumleyi kuran yarin ne soyler. Ya da neler yapar. Bunlari sorguluyorum daha cok. Belkide dediginiz gibi yasiminda verdigi bi hisle sacmaliyorum. Bu yuzden buraya yazdim zaten. Kendi kendimi elestirebilsem objektif bakabilsem buraya yazmazdim. Fikirlerinize sonsuz saygi duyuyorum ve bu sekilde kendimi elestirebiliyorum. Hatalarimk goruyorum. Disaridan bir goz olarak bunu sezdiyseniz vardir bir hatam dikkat edicem. Ama yanlis hissettirmisim size aslinda esimde kusur aramiyorum. Fazla hassas davraniyorum sanirim
Haklisiniz kendimi duzgun ifade edememis olabilirim. Kafam karisik biraz ozur dilerim. Soyle soyleyeyim aslinda esimin bana gosterdigi kadariyla sinirlarini bilirim. Mesela bana hic siddet uygulamadi simdiye kadar ama, kardesiyle tarstismasi sirasinda kendini kaybedip onu dovdugu olmustir ki kardesi 20 yasinda. Ve bunu benim yanimda yapti. Onun haricinde benim yanimda kufurlu konusmadi hic 5 yildir sovmedi, ama bir muhabbet esnasinda esimin disarda agzinin bozuk oldugunu ogrendim sordugumda ise, sana disarda davrandigim gibi davranacak halim yok ya kirilmaman icin ozen gosteriyorum. Kufurden hoslanmadigini bildigim icin yaninda hic soylemedim dikkat ettim bu benim kufur kullanmadigim anlamina gelmiyor dedi. Mesela ne zamana kadar bu konuda ozen gosterir diye dusunuyorum. Hem kufur hem siddet konusunda. Asla yapmam diyor ama bilmiyorum. Bana kalsa bu cumleyide asla kullanmazdi. Umarim anlatabilmisimdir kusura vakmayin ilginize tesekkurlerHayır yaptıgınıza yanlış demiyorum lutfen kotü yonden algılamayın sadece hissettiğim bu yazdıklarınızdan. Aslında bana bunu hissettiren de yaptıgınız sorgulama. Eşinizi bu zamana kadar tanımış olmalısınız yani şimdi bunu diyorsa yarın neler der diye bir sorgulama tanışma evresine ait bir cümledir bence. Yani 6 yıl sevgililik üstüne de 3 yıllık evliyim eşimin sinirlenme sınırını bilirim. Zor sinirlenir sinirlenince de gözü bişeyi görmez. ikimizde birbirimizin sınırlarını aşmanaya özen gösteririz. Nasıl diyim hadi çok genç evlendiniz ama 5 yıl bu sınırları öğrenmek eşinizi tanımak için yeterli bir süre diye düşünüyorum. Yani sizin ilişkinizde asıl rahatsız oldugunuz konu ne acaba yani en ufak bir sorunda boşanmayı aklınıza getiren ne ? O kusmı anlayamadım
Ilk defa boyle bir cumle kullandigi icin sok oldum ve yazabildigim tek sey. Ne demek bu ya ne kadar igrenc bi cumle bidaha yuzunu bile gormek istemiyorum olduO attığı msaja siz ne cevap verdiniz? Bana boyle bir msj atsa,yuzune tukururum. Yani isim sana dusmese umrunda degilsin der gibi nedemek o ya..
Onun disinda pek sorun gormedim. Ama o msj çıldırttı
Iyi demissin. Sakin hemen yumusama,yani gunlerce kusme ama bu kelimeyi ona yuttur. Kadini bir seks objesi olarak gormemeli kimse. Guzel bir evliliginiz iletisiminiz var bana gore, her evde olan kusme etme anlattıklarınız. Lakin o msj cok agir. En azinda benim acımdan oyleeIlk defa boyle bir cumle kullandigi icin sok oldum ve yazabildigim tek sey. Ne demek bu ya ne kadar igrenc bi cumle bidaha yuzunu bile gormek istemiyorum oldu
Inanin benim.acimdan da oyle. Cok kirginim hic beklemezdim ondan. Sizin tepkiniz ne olurdu ? Nasil yuttururdunuz o cumleyi ona?Iyi demissin. Sakin hemen yumusama,yani gunlerce kusme ama bu kelimeyi ona yuttur. Kadini bir seks objesi olarak gormemeli kimse. Guzel bir evliliginiz iletisiminiz var bana gore, her evde olan kusme etme anlattıklarınız. Lakin o msj cok agir. En azinda benim acımdan oylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?