Evliligim

Hep boylr guclu muydunuz yoksa zamanla insanlara yuz vermemek gerektigini anlayip kendinizi mi degistirdiniz
Mesela yakın akrabaları çağırır yemeğe ,oturmaya derim hemen.Lan ne şanslısın bak ben olmasam tak başına olurdun.Bak görüyon mu seni ev bark yapan benim yaaaa falan derim gülerek oda güler.
 
Tesekkur ederim haklisiniz kimse dort dortluk degil. Inanin bende bu kadar erken ve tanimadigim biriyle evlenmek istemezdim ailem sagolsun daha dogrusu babam. Kim 1 hafta icinde nisan yapip nisandan 2 gun sonra resmi nikah kiymak ister bu sacmaliga o zaman dur demeyip hayallerimin pesinden kosmadigim icin kendime bende gicik oluyorum cok kiziyorum.
 
Dur bende deneyeyim bari iyiymis aslinda :)) tesekkur ederim bu arada zahmet verdim size. Hic usenmeden gocunmadan cevapladiniz sorularimi iyi ki varsiniz. Siz ve sizin gibi insanlar. Terapi gibi geldiniz bana hepiniz
 
Yok artık
Babanın aklından zoru mu vardı
Eşin zengin falan mı
Neymiş bu acelesi
 
eger imkan varsa cocuklari bir oyun ablasi ya da bir anneye filan birakip biraz basbasa vakit yemege cikmak, disarida yurumek, sinema konser vs bir de cekirdek aile olarak guzel bir tatilin halledemeyecegi bir sorununuz yok bence.
 

Bunu kafanıza takmakta haklısınız, ama ne yalan söyleyeyim siz eşinizi ve evliliğinizi anlatırken ben maşallah dedim. O kadar güzel yönlerini de yazmışsınız ki.

Sizin de kusurlarınız vardır, onun da kusuru yapısı öyle demek ki. Buna ne kadar üzüldüğünüzü anlatıp tatlılıkla çözmeye çalışın, inatlaşarak değil.
 
Bir sorun yok bence. Benim esimde kirilimca kuser kin tutar ve acaip konusur gider gelir soylenir . Yanima gelme der gitmem ama o gelip gidip yine konusur . Ben onu oyle kabullendim. Kusuncede geri adim atmaz. Hep ben yanasirim . Hic yatak ayirmadi sadece totosunu doner ama sonuc olarak kuser . Bossver kussun kafani dinle sende
 
Yok artık
Babanın aklından zoru mu vardı
Eşin zengin falan mı
Neymiş bu acelesi
Maddi durumumuz iyi cok sukur ama sebep bu degildi. Sirf esimin ailesi babamin cok sevdigi bir arkadasiydi diye israrla evlenmemi istedi. Hayir deyince problem cikardi bana hayati zehir edercesine. Mecburen kabul ettim psikolojik baskidan biktigim icin.
 
Editledigim kismi okudunuz mu
 
'' diye bir mesaj gondermistim buna cevap olarak senin ki degil benimki kalkinca barisiris bak isine simdi yazdi '' ohaa.. ben bu lafa acayip takarım ayıp
 
Dur bende deneyeyim bari iyiymis aslinda :)) tesekkur ederim bu arada zahmet verdim size. Hic usenmeden gocunmadan cevapladiniz sorularimi iyi ki varsiniz. Siz ve sizin gibi insanlar. Terapi gibi geldiniz bana hepiniz
Ne demek canım benim , üzme kendini sen çok değerlisin,evlatlarına ilgilen ,kendinle ilgilen.Kocayida belli bir süre boşver gitsin
 
adam gelıyormuş yanına kaç defa.anlamış gelıyor yanı daha uzatmaya ne gerek varda 10 gün küstürüyosun adamı.evlılkte trıp atılmaz.
 
23 yaşında 3 çocuk. kendinizi gereğinden fazla yıpratmışsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…