- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
- Konu Sahibi gencanneee
-
Teşekkür ederim canım benim.Valla ablacigim bana yamuk yaparsa anasından dogduguna pişman ederim.Garibim kendi de diyor sen küsünce kızlarda konuşmuyor benle diye.Valla ben demiyorum kızları çağırır gelin öpüyüm diye seni istemiyoruz babaaaa diye bagirirlar.Benimki küçük Emrah gibi dolanır ortada acıklı acikliHelallllllll
Defolsun gitsin m artık yeri olmazdı benim hayatımda ne kadar terbiyesiz münasebetsiz bir adam insan eşine bırak eşini hiç bir kadına bu cümleyi kuramaz fazla yüz vermişsiniz bu insan musvettesine kendini bir halt sanmış ki bu iğrenç cümleyi kurabiliyorSizin tepkiniz ne olurdu
Vay caninaEşimle bir sebepten kavga ettik 11 yıllık evliyim üç kızım var.O kadar kırıldım ki küstüm .Ama nasıl küsmek,yemek yemedim,konuşmadım,yanında yatmafim.Demledim çayımı , yaptim kekimi girdim kızlarımıda alıp odaya ne doğru düzgün yüzümuzu gördü,ne konuşacak birini bulabildi.Benim kızlar fenadir haaa ben konusmayinca onlarda gayet resmi konuştular,yanına gitmediler.Saydim en fazla 8gün dayandı.Bir gün bir baktım çiçekle geldi.Bende ye o çiçeği afiyet olsun dedim.Egildi yalvardı bir daha yaparsam yuzume tükürük dedi.Konuşmaya başladım ama gene yanında yatmadım.Takiiii benim gönlüm olana dek
Oyle galiba fazla yuz vermisimDefolsun gitsin m artık yeri olmazdı benim hayatımda ne kadar terbiyesiz münasebetsiz bir adam insan eşine bırak eşini hiç bir kadına bu cümleyi kuramaz fazla yüz vermişsiniz bu insan musvettesine kendini bir halt sanmış ki bu iğrenç cümleyi kurabiliyor
Bende yapabilir miyim ya da yapsam ise yara mi bilmiyorumTeşekkür ederim canım benim.Valla ablacigim bana yamuk yaparsa anasından dogduguna pişman ederim.Garibim kendi de diyor sen küsünce kızlarda konuşmuyor benle diye.Valla ben demiyorum kızları çağırır gelin öpüyüm diye seni istemiyoruz babaaaa diye bagirirlar.Benimki küçük Emrah gibi dolanır ortada acıklı acikli
Ama bana kullandigi o talihsiz cumleyi napicam. Nasil yutucam cok kirginimAblacim herkesin bir kusuru var sonucta kimse 4/4luk degil.
Gorucu usulu hem de cocuk yasta aile zoruyla evlendirilmissin, adam pekala sarhos, ruh hastasi, dayakci vs cikabilirdi o zaman babaevine de donmezdim. Gayet sanslisin ki duzgun, evine bagli bir insana dek gelmissin. Sukret otur bence.
Eşim çok inattir.Egosu tavandir ama benimki dahada tavanVay caninaesiniz normalde inat midir. Ve cok ozel degilse neye bu kadar kirildiginizi ogrenebilir miyim bir sorum daha olacak o 8 gun icinde esiniz sut dokmus kedi gibi miydi yoksa o da tavirli olmaya mi calisiyordu cok soru sordum afedersiniz
Ayni benim esime benziyor huylari. Peki kusme durumunda perisan ediyorsunuz ya onu. Suanda sizinle kusmeyi goze alabiliyor mu ?Eşim çok inattir.Egosu tavandir ama benimki dahada tavanKüs olduğumuz sekiz günde aslaaaa bana yaklaşmaz ,bırak yaklaşmayı ben ne yapiyorsam aynısını yapar.Ama bilmiyor ki ben pes etmemek.Tipik ikizler burcuyum.Küsmemin sebebini de söyleyin arkadaşım hemen niye özel olsun,bir şey istemiştim,o anda sinirliymiş ,farkında değilim.Biktim artık beni yönetmenden dedi,20yaşinda evlendim pişmanım dedi.Nerden de evlendim senle dedi.Bende doğduğuna pişman ettim
Ne demek yapabilir miyim.Tabiki yapicaksin. Seni kırdıBende yapabilir miyim ya da yapsam ise yara mi bilmiyorum
Inain suan bende sizin yani izda olmayi istedim :)) siz tavsiyeleribizi esirgemeyin benden:)) tamam dik durucam bisey daha sorayim. Sizden bisey isteyince yapiyor muydunuz mesela cay mesela yemek ya da ne bileyim herhangi biseyNe demek yapabilir miyim.Tabiki yapicaksin. Seni kırdısöyledigi söz yenilir ,yutulur değil.Sakin yüz verme.Seni sindirmesine izin verme.Biraz siyasi düşün onu pişman et .Zayıf noktası neyse ondan bir.Söyledigine pişman olsun.Barişincada alttan alttan işle beni çok kırdın.Cok üzdün ne olur bir daha yapma ,sakin bir daha öyle sozler etme diye işle.Amanin benim yanımda olaydin keşke.
Alıyor niye almasinAyni benim esime benziyor huylari. Peki kusme durumunda perisan ediyorsunuz ya onu. Suanda sizinle kusmeyi goze alabiliyor mu ?
Bi imza alabilir miyimmm en sevdigim kadin modeliAlıyor niye almasinama atıyorum sekiz gün değilde iki gün sürüyor gene geliyor paşapaşa.Ben hem serttimdir,hem cilveli.Valla barişana kadar mum söktürürüm,barisinca çok cilveli olurum.Anam içimden hürrem cikti
İşten gelir masa hazır olur zaten hiç demem gel ye falan.Anlar zaten tek kişilik sofra.O gelmeden yeriz.Cayimda hazırdır kendi alır.Yani hiç muhattap olmam.Inain suan bende sizin yani izda olmayi istedim :)) siz tavsiyeleribizi esirgemeyin benden:)) tamam dik durucam bisey daha sorayim. Sizden bisey isteyince yapiyor muydunuz mesela cay mesela yemek ya da ne bileyim herhangi bisey
İnan zamaninda bende üzüldüm,bende ağladım.Ne biliyim kıçını kaldırdım.Bunlar hep zamanın verdiği deneyim inan bana.San diyeceğim tek şey politik ol.Maalesef bu devirde öyle olmak lazım inan.Barisana kadar yüz verme.Barişinca da biraz işve biraz cilve tamamdırBi imza alabilir miyimmm en sevdigim kadin modeli
Benim size soracak cok sorum olacak sanirim. :)))İşten gelir masa hazır olur zaten hiç demem gel ye falan.Anlar zaten tek kişilik sofra.O gelmeden yeriz.Cayimda hazırdır kendi alır.Yani hiç muhattap olmam.Kizlarimla keyif yaparım o da odada oturur tek başina
Kesinlikle katiliyorum kimseye yuz vermeye deger vermeye gelmiyor esine bile..İnan zamaninda bende üzüldüm,bende ağladım.Ne biliyim kıçını kaldırdım.Bunlar hep zamanın verdiği deneyim inan bana.San diyeceğim tek şey politik ol.Maalesef bu devirde öyle olmak lazım inan.Barisana kadar yüz verme.Barişinca da biraz işve biraz cilve tamamdır
Sor canım yanıtlayim tabikiBenim size soracak cok sorum olacak sanirim. :)))
Hep boylr guclu muydunuz yoksa zamanla insanlara yuz vermemek gerektigini anlayip kendinizi mi degistirdinizSor canım yanıtlayim tabiki
Aslında karakterimde vardı ama genelde kimseyi üzmek istememHep boylr guclu muydunuz yoksa zamanla insanlara yuz vermemek gerektigini anlayip kendinizi mi degistirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?