Evliligim

Teşekkür ederim canım benim.Valla ablacigim bana yamuk yaparsa anasından dogduguna pişman ederim.Garibim kendi de diyor sen küsünce kızlarda konuşmuyor benle diye.Valla ben demiyorum kızları çağırır gelin öpüyüm diye seni istemiyoruz babaaaa diye bagirirlar.Benimki küçük Emrah gibi dolanır ortada acıklı acikli

Sizin tepkiniz ne olurdu
Defolsun gitsin m artık yeri olmazdı benim hayatımda ne kadar terbiyesiz münasebetsiz bir adam insan eşine bırak eşini hiç bir kadına bu cümleyi kuramaz fazla yüz vermişsiniz bu insan musvettesine kendini bir halt sanmış ki bu iğrenç cümleyi kurabiliyor

Vay canina esiniz normalde inat midir. Ve cok ozel degilse neye bu kadar kirildiginizi ogrenebilir miyim bir sorum daha olacak o 8 gun icinde esiniz sut dokmus kedi gibi miydi yoksa o da tavirli olmaya mi calisiyordu cok soru sordum afedersiniz

Oyle galiba fazla yuz vermisim

Bende yapabilir miyim ya da yapsam ise yara mi bilmiyorum

Ama bana kullandigi o talihsiz cumleyi napicam. Nasil yutucam cok kirginim

Vay canina esiniz normalde inat midir. Ve cok ozel degilse neye bu kadar kirildiginizi ogrenebilir miyim bir sorum daha olacak o 8 gun icinde esiniz sut dokmus kedi gibi miydi yoksa o da tavirli olmaya mi calisiyordu cok soru sordum afedersiniz
Eşim çok inattir.Egosu tavandir ama benimki dahada tavanKüs olduğumuz sekiz günde aslaaaa bana yaklaşmaz ,bırak yaklaşmayı ben ne yapiyorsam aynısını yapar.Ama bilmiyor ki ben pes etmemek.Tipik ikizler burcuyum.Küsmemin sebebini de söyleyin arkadaşım hemen niye özel olsun,bir şey istemiştim,o anda sinirliymiş ,farkında değilim.Biktim artık beni yönetmenden dedi,20yaşinda evlendim pişmanım dedi.Nerden de evlendim senle dedi.Bende doğduğuna pişman ettim

Ayni benim esime benziyor huylari. Peki kusme durumunda perisan ediyorsunuz ya onu. Suanda sizinle kusmeyi goze alabiliyor mu ?

Bende yapabilir miyim ya da yapsam ise yara mi bilmiyorum
Ne demek yapabilir miyim.Tabiki yapicaksin. Seni kırdısöyledigi söz yenilir ,yutulur değil.Sakin yüz verme.Seni sindirmesine izin verme.Biraz siyasi düşün onu pişman et .Zayıf noktası neyse ondan bir.Söyledigine pişman olsun.Barişincada alttan alttan işle beni çok kırdın.Cok üzdün ne olur bir daha yapma ,sakin bir daha öyle sozler etme diye işle.Amanin benim yanımda olaydin keşke.

Inain suan bende sizin yani izda olmayi istedim :)) siz tavsiyeleribizi esirgemeyin benden:)) tamam dik durucam bisey daha sorayim. Sizden bisey isteyince yapiyor muydunuz mesela cay mesela yemek ya da ne bileyim herhangi bisey

Ayni benim esime benziyor huylari. Peki kusme durumunda perisan ediyorsunuz ya onu. Suanda sizinle kusmeyi goze alabiliyor mu ?
Alıyor niye almasinama atıyorum sekiz gün değilde iki gün sürüyor gene geliyor paşapaşa.Ben hem serttimdir,hem cilveli.Valla barişana kadar mum söktürürüm,barisinca çok cilveli olurum.Anam içimden hürrem cikti

Inain suan bende sizin yani izda olmayi istedim :)) siz tavsiyeleribizi esirgemeyin benden:)) tamam dik durucam bisey daha sorayim. Sizden bisey isteyince yapiyor muydunuz mesela cay mesela yemek ya da ne bileyim herhangi bisey
İşten gelir masa hazır olur zaten hiç demem gel ye falan.Anlar zaten tek kişilik sofra.O gelmeden yeriz.Cayimda hazırdır kendi alır.Yani hiç muhattap olmam.Kizlarimla keyif yaparım o da odada oturur tek başina

Bi imza alabilir miyimmm en sevdigim kadin modeli
İnan zamaninda bende üzüldüm,bende ağladım.Ne biliyim kıçını kaldırdım.Bunlar hep zamanın verdiği deneyim inan bana.San diyeceğim tek şey politik ol.Maalesef bu devirde öyle olmak lazım inan.Barisana kadar yüz verme.Barişinca da biraz işve biraz cilve tamamdır

Kesinlikle katiliyorum kimseye yuz vermeye deger vermeye gelmiyor esine bile..

Hep boylr guclu muydunuz yoksa zamanla insanlara yuz vermemek gerektigini anlayip kendinizi mi degistirdiniz
Aslında karakterimde vardı ama genelde kimseyi üzmek istemem
psikolojik olarak çok etkilendim.Fakat ben bir annenin ve kadınım.Önce kendime saygım olacak.Adama üç çocuk dogurmus um ev bark yapmışım birde beni üzmesine izin veremem.Birazda zamanla deneme ,yanılma oldu diyeyim .Mesela çok iyiyiz direk,ne bileyim TV izliyoruzdur.Laf arasında lan ne şanslı adamsın.Ne yaptinda Allah beni sana eş yaptı derimO da doğru valla der. Bazen olur öp elimi sana üç bebe doğurdum derim.Öpem hanım diye öper şakayla karışık.Alttan alttan işliyom adamı ne yalan söyleyim

Erken evlenen kizlara acayip gıcığım...

Ama senin konularını biliyorum. Sen hanimefendi aklı başında bir kızsın.

Eşinin yontulmasi gereken kisimlari evet var.

Evde sana yardımcı olmak ve konuştuğunu düşünmek gibi.

Ama bunları zamanla yoluna koyabilirsin. Ciddi bir sorun yok.

Hepimizin kusurlari var. Eşin konu açsa burda senin de bi sürü kusurunu anlatabilir. Evlilik biraz da birbirini idare etmektir.

Çok büyütme. Yardım etmesini iste sana. Iş buyur. Yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…