- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Cinsellikte nedense hiçbir sıkıntı yok o konuda hiç yorgun olmuyor
Cok çabalıyorm evladım uyuyunca diyorum film açayım kısa yok diyor e kahve içelim yok uykum kaçar 10 dkka konuşsak çok bunaldım diyorum ama hayır uyku iş is uyku bu döngü de devam ne hafta içi ne hafta sonu yıllık izinler de full tarla ekip biçiyor yatırım amaçlı tarla alıyor ama ben yavaş yavaş eriyorum.gormuyoSizin evladinizin özel bir durumj oldugu icin bunu daha gerekli grouyot olabilirsiniz ama bu durum tum anne babalar icin de gecerli, kari koca , erkek ve kadin olmayi birakip sadece anne ve baba olmaya odaklanilan evliliklerde isler yurumuyor. Yurumez de. Siz annelige fazlasiyla kaptirmissiniz kendinizi, o da babaliga. Olmasi gerkeen buydu diyebilirsiniz, cocugunuz açısından, ama evliliginiz açısından bu bir hata malesef. Bunu degistirmenin yollarini armaaniz lazim. Bunu da en iyi siz bilebilirsiniz
Aslında onu kendi çok sevdiği için yapıyor çok düşkün olduğu için karıma sevdiğimi hissetireyim diye değilOndan soğusa ne yapardınız acaba yine eş olarak herşeyi yapmaya çalışıyor adam bravo. Burda ne üyeler gördüm eşleri yorgunum istemiyorum dedikleri için ağlayacak haline gelen kadınlar.
Bence yani biraz anlayış gösterin adama.
İmkan çok ama istek yok sanırım yatırım amaçlı büyük borçların altına girdi evladım ilerde rahat edecek diyor ama peki benSizi istiyor arzuluyor ne güzel. Bence sadece o da yorgun hissediyor. Keşke ailecek bir tatil imkanınız olsa uzaklaşsanız hayatın stresinden
Katılıyorum. Zaten güzel bir para alıyor bu ek iş gözünü.para hırsı burumus gibi aldığı parayı tatilerde beni mutlu etmeye çalışıyor sürprizler hediye alıyor desem yalan olur full yatırım gelecek için bir bakıma iyi ama gençlik gidiyoÇocuğun annesine ilgisiz bir adamın çocuğuna isteyerek ilgi göstereceğini inanmıyorum. İlgisiz adamlar eşlerine ilgi göstermemek için çocuğa mejburiyetten ilgi gösteriyorlar. Ayrıca erkekler çalıştıkları için yorgun oluyorlar bu yüzden ilgisiz davranıyorlar lafları tamamen saçmalık. Biz kadınlarda çalıyoruz hatta onlardan daha az oksijenle aynı işleri yapıyoruz. Yinede ilgisiz olamıyoruz. İlgi göstermek isteyen erkek her türlü gösterir.
Aslında onu kendi çok sevdiği için yapıyor çok düşkün olduğu için karıma sevdiğimi hissetireyim diye değil
Bir gece oturup herkes eteğindeki taşları döksün, bazı erkeklerin böyle kafasını ellerinin arasına alıp gözünüzün bebeği değecek şekilde neyden rahatsız olduğunuzu ya da gerçekten ne istediğinizi söylemeniz gerekiyor. Benim kocam da öyle mesela, söylemeden anlamaz, be müneccim miyim diyor. Ya da yaptığımın farkında değildim sana böyle hissettirdiğimi tahmin edemedim diyor. Bende bazen böyle geceler organize ediyorum. ☺İmkan çok ama istek yok sanırım yatırım amaçlı büyük borçların altına girdi evladım ilerde rahat edecek diyor ama peki ben
Valla haklısınız her şey gençlikte, yaşlanınca bir dünya sağlık problemi, bir de o kadar yaşayacak mıyız belli değil.Katılıyorum. Zaten güzel bir para alıyor bu ek iş gözünü.para hırsı burumus gibi aldığı parayı tatilerde beni mutlu etmeye çalışıyor sürprizler hediye alıyor desem yalan olur full yatırım gelecek için bir bakıma iyi ama gençlik gidiyo
Bunu da denedim hatta konuskren hıçkıra hıçkıra ağladm sarıldı hayatım iyi olacak güzel olacak dedi o kadar sevindim ki umutla doldum ama herşey daha da battı 3 iş yapmaya başladı resmen yüzünü 2 3 saat görüyorduk 1 saate indi son haftalar telefon konuşması zaten yokBir gece oturup herkes eteğindeki taşları döksün, bazı erkeklerin böyle kafasını ellerinin arasına alıp gözünüzün bebeği değecek şekilde neyden rahatsız olduğunuzu ya da gerçekten ne istediğinizi söylemeniz gerekiyor. Benim kocam da öyle mesela, söylemeden anlamaz, be müneccim miyim diyor. Ya da yaptığımın farkında değildim sana böyle hissettirdiğimi tahmin edemedim diyor. Bende bazen böyle geceler organize ediyorum. ☺
Ailesi ne diyor bu konuya peki yani anne babası falan, hani belki onlar da konuşursa ben napıyorum falan der mi acaba, yani adam sanki fasfakir mişsiniz gibi hunharca çalışıyor.Bunu da denedim hatta konuskren hıçkıra hıçkıra ağladm sarıldı hayatım iyi olacak güzel olacak dedi o kadar sevindim ki umutla doldum ama herşey daha da battı 3 iş yapmaya başladı resmen yüzünü 2 3 saat görüyorduk 1 saate indi son haftalar telefon konuşması zaten yok
Nasil yani iki iş yapiyor diye karisini mi ihmal etsin ?
Ek iş olarak ne yapiyorKatılıyorum. Zaten güzel bir para alıyor bu ek iş gözünü.para hırsı burumus gibi aldığı parayı tatilerde beni mutlu etmeye çalışıyor sürprizler hediye alıyor desem yalan olur full yatırım gelecek için bir bakıma iyi ama gençlik gidiyo
Kocami ihmal edecegim bir is yapmam ayrica yapmadigimi nerden biliyorsunHem memuriyet gibi 9 saat çalışıp hem de bir ek iş yaparsanız kendinizle bile ilgilenemezsiniz, deneyin görün
Adamın canı çıkıyor iki iş yapıyor yarı engelli çocuğuna bakıp yetmek için, abisinin yanında hamallık bile yapıyor. Bizimki evde oturmuş hala hediye tatil yok gençliğim eriyor…Katılıyorum. Zaten güzel bir para alıyor bu ek iş gözünü.para hırsı burumus gibi aldığı parayı tatilerde beni mutlu etmeye çalışıyor sürprizler hediye alıyor desem yalan olur full yatırım gelecek için bir bakıma iyi ama gençlik gidiyo
Aynen tamamen hırs anne babanın durumu yok ve çocuklarına öğüt verecek tipten değiller ver yeym ört yatayım cinstenAilesi ne diyor bu konuya peki yani anne babası falan, hani belki onlar da konuşursa ben napıyorum falan der mi acaba, yani adam sanki fasfakir mişsiniz gibi hunharca çalışıyor.
Çocuğuna tek bir işle de yeterdi gayet güzel maaşı var ikinci iş yapmayıp eşine çocuğuna kaliteli vakit ayirsa daha iyi olmazmi engelli bir çocuğun kıyafet oyuncak para harici en çok ilgiye ihtiyacı oluyorAdamın canı çıkıyor iki iş yapıyor yarı engelli çocuğuna bakıp yetmek için, abisinin yanında hamallık bile yapıyor. Bizimki evde oturmuş hala hediye tatil yok gençliğim eriyor…
Ek iş yapmasa şuanki gibi rahat geçinebilecek misiniz?5.senelik evliyim 1 tane hafif engelli evladım var 3 yaşında rabbim canını sağ etsin . Kendimi evladıma adamış bir anneyim özel derslere götürüyorum kendim sosyalleştiriyorum parkta çocukların peşinden koşuyorum ki evladım sosyalleşsin evde saatlerce oyun oynuyorum yapboz yaptırıyorum. Ama o kadar mutsuzum ki bu mutsuzluğumun sebebi sadece evladımın engeli konuşamaması değil aynı zamanda da eşimin değişimi .. nişanlıyken sabah öğlen akşam her saat bana kendimi sadece dünyada tek kadın benmişim gibi hissettirdi o kadar çok şımarttı o kadar mutlu ettirdi ki şuan depresif mutsuz soğuk hali eşim memur, akşam işten çıktığı zaman da ek işler yapıyor hafta içi hafta sonu evladına çok iyi bir baba olduğunu düşünüyor sürekli para kazanıp evladımıza daha iyi bir hayat yaşatmaya çalışıyor kazandı paranın da neredeyse evet hepsi evladımıza gidiyor Allah var evet ilgili bir baba iş çıkışları gününün çoğu zamanı işte geçiyor ama ben tek başıma çok yoruldum eve geldiği zaman eşime bir şeyler anlatmaya çalışıyorum günümü anlatıyorum ona her yaptığımzı anlatıyorum sadece yorgun yorgun bakıyor evladımızla 2-3 saat geçirip uyuyor. Kocaman bir yaz geçti daha beraber bir parka bile gidemedik aylardır tatil planı yapıyoruz ama o da yok çok sıkıldım darlandım ama beni görmüyor duymuyor defalarca ayrılmaya bile teşebbüs ettim ama evladım babasına inanılmaz düşkün öğretmenimiz de hiç tavsiye etmiyor boşanmayı şuan ki süreçte baba desteğine çok ihtiyaç var diyor . Gençliğimde inanılmaz aktif mutlu enerjik biriydim aslında hala da olabilirim ama bu depresif yorgun ve mutsuz olan kocam benim bütün enerjimi alıyor tartışmaya o kadar yatkın ki dediklerimin çoğunu dinlemez dinlediklerinde de mutlaka eleştirecek bir şey bulur kendi hep haklıdır çok beceriklidir herkes ona bayılıyordur kendi söylediğine göre ama nedense benim hiçbir yaptığım ona bir başarı gibi gözükmüyor takdir beklediğim yok ama onun bu eleştiri sen tavrından çok sıkıldım mutsuz soğuk tavrından sıkıldım. Çıkmazdayim .. heryerden köşeye sıkıştırılmış gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?