Evliliğim

Cinsellikte nedense hiçbir sıkıntı yok o konuda hiç yorgun olmuyor

Ondan soğusa ne yapardınız acaba yine eş olarak herşeyi yapmaya çalışıyor adam bravo. Burda ne üyeler gördüm eşleri yorgunum istemiyorum dedikleri için ağlayacak haline gelen kadınlar.
Bence yani biraz anlayış gösterin adama.

Cok çabalıyorm evladım uyuyunca diyorum film açayım kısa yok diyor e kahve içelim yok uykum kaçar 10 dkka konuşsak çok bunaldım diyorum ama hayır uyku iş is uyku bu döngü de devam ne hafta içi ne hafta sonu yıllık izinler de full tarla ekip biçiyor yatırım amaçlı tarla alıyor ama ben yavaş yavaş eriyorum.gormuyo

Aslında onu kendi çok sevdiği için yapıyor çok düşkün olduğu için karıma sevdiğimi hissetireyim diye değil

Sizi istiyor arzuluyor ne güzel. Bence sadece o da yorgun hissediyor. Keşke ailecek bir tatil imkanınız olsa uzaklaşsanız hayatın stresinden
İmkan çok ama istek yok sanırım yatırım amaçlı büyük borçların altına girdi evladım ilerde rahat edecek diyor ama peki ben

Katılıyorum. Zaten güzel bir para alıyor bu ek iş gözünü.para hırsı burumus gibi aldığı parayı tatilerde beni mutlu etmeye çalışıyor sürprizler hediye alıyor desem yalan olur full yatırım gelecek için bir bakıma iyi ama gençlik gidiyo

Aslında onu kendi çok sevdiği için yapıyor çok düşkün olduğu için karıma sevdiğimi hissetireyim diye değil

Anlıyorum tabi ama sonuçta sizi de mahrum bırakmamış oluyor bunca yorgunluğa rağmen çoğu rahatını bozmuyor burda ki gördüğüm konular da sanmıyorum ki zorla olsun hani sizin tarafınızdan da. Demek istediğim hani ihmal etmiyor sizi kendi ile beraber.
Sadece manen duygusal biraz ilgi de bekliyorsunuz bunu güzellikle anlatın olmadı. Gerilmesin aranız.

İmkan çok ama istek yok sanırım yatırım amaçlı büyük borçların altına girdi evladım ilerde rahat edecek diyor ama peki ben
Bir gece oturup herkes eteğindeki taşları döksün, bazı erkeklerin böyle kafasını ellerinin arasına alıp gözünüzün bebeği değecek şekilde neyden rahatsız olduğunuzu ya da gerçekten ne istediğinizi söylemeniz gerekiyor. Benim kocam da öyle mesela, söylemeden anlamaz, be müneccim miyim diyor. Ya da yaptığımın farkında değildim sana böyle hissettirdiğimi tahmin edemedim diyor. Bende bazen böyle geceler organize ediyorum. ☺

Valla haklısınız her şey gençlikte, yaşlanınca bir dünya sağlık problemi, bir de o kadar yaşayacak mıyız belli değil.

Bunu da denedim hatta konuskren hıçkıra hıçkıra ağladm sarıldı hayatım iyi olacak güzel olacak dedi o kadar sevindim ki umutla doldum ama herşey daha da battı 3 iş yapmaya başladı resmen yüzünü 2 3 saat görüyorduk 1 saate indi son haftalar telefon konuşması zaten yok

Ek işe gitmese maddi olarak batıp biter misiniz. Eğer öyle değilse gitmesin ek işe. Dünyaya da sadece para kazanmaya gelmedik ya.
Gerçekten her şeye her istediğine sahip olmak…mutluluk bu deği
Kendine de yazık size de yazık
Ömür geçiyor zaman geçiyor önemli olan birlikte güzel vakit geçirebilmek

Ailesi ne diyor bu konuya peki yani anne babası falan, hani belki onlar da konuşursa ben napıyorum falan der mi acaba, yani adam sanki fasfakir mişsiniz gibi hunharca çalışıyor.

Ek iş olarak ne yapiyor

Adamın canı çıkıyor iki iş yapıyor yarı engelli çocuğuna bakıp yetmek için, abisinin yanında hamallık bile yapıyor. Bizimki evde oturmuş hala hediye tatil yok gençliğim eriyor…

Ailesi ne diyor bu konuya peki yani anne babası falan, hani belki onlar da konuşursa ben napıyorum falan der mi acaba, yani adam sanki fasfakir mişsiniz gibi hunharca çalışıyor.
Aynen tamamen hırs anne babanın durumu yok ve çocuklarına öğüt verecek tipten değiller ver yeym ört yatayım cinsten

Adamın canı çıkıyor iki iş yapıyor yarı engelli çocuğuna bakıp yetmek için, abisinin yanında hamallık bile yapıyor. Bizimki evde oturmuş hala hediye tatil yok gençliğim eriyor…
Çocuğuna tek bir işle de yeterdi gayet güzel maaşı var ikinci iş yapmayıp eşine çocuğuna kaliteli vakit ayirsa daha iyi olmazmi engelli bir çocuğun kıyafet oyuncak para harici en çok ilgiye ihtiyacı oluyor

Ek iş yapmasa şuanki gibi rahat geçinebilecek misiniz?

Ne kadar acımasız yorumlar yapılmış konu sahibi bence çok hakli tamam adam çalışıyor olabilir ama bence çocuklarımın geleceğine yatırım yapıyorum adı altında kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyor olabilir daha çok kazanayım daha çok malım mülküm olsun x kişisi şu kadar toprak almış benmde olsun y kişisinin bankada şu kadar parası var benmde olsun... eşiyle 1 saat oturup sohbet etmek bir kahve içmek ne kadar yorucu olabilir konu sahibide akşama kadar özel bir cocukla ilgileniyor bir kadın olarak hiç mi ihtiyacı yok sevgiye ilgiye saçının oksanmasina kendini önemli hissetmeye karnım doyuyor ihtiyaçlarım karşılanıyor susup oturayım mi desin burda derdini anlatmış ne kadar çok yuklenilmis sevgisizlikte bir şiddet türüdür konu sahibi duygusal şiddet görüyor bence

Esas üzücü olan evladıma rahat hayat sunacağım diye evladı ile anı biriktiremeden büyüyecek olması bence.. Gelişiyor, değişiyor artik kucağa sığmaz oluyorlar bugunler geri gelmeyecek. Hic bir servet bunların yerini dolduramaz keske bilseydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…