- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.457
- 548
- 37
Karısıyla 10 dakika sohbet etmeyen, evde bile bir kahve içemeyen adama iyi bir şey yazamam ben kendi adıma.Cinsellik var neyine yetmiyor demedim bunlar lafı nereden anlıyor acaba adamın eşine yinede ilgisi var sadece duygusal olarak da ittirilmeye ihtiyacı var. Aman ne anlıyorlar kocasını kötüleyip ne geciyor ellerine bilmiyorum önerileri sanki mucizevi dokunuş.
Evet günde 2 tatlı söz dahi yok tatlı sözü bırak canım yoruluyosun biliyorum Allah senden razı olsun evladimizla böyle ilgilendiğin için bile demiyor ben ölesiye çalışıyorsam sende en güzel şekilde evladimiza bak diyor ama bilmiyor ki beyin yorgunluğu beden yorgunlugundan daha zorrÖzel çocuk ailesi olmak cidden zordur. Eşiniz de tüm yükü sizin üzerinize atmış ve evden kaçıyor gibi geldi bana. ek iş yatırım falan biraz da bahanesi gibi sanki. oysa sizin de çok desteğe ihtiyacınız olur, birebir bu işlerle uğraşan sizsiniz sonuçta. Ayrıca insanlar sadece anne ve baba olarak hayat bitiremez, sevgili olmaya da ihtiyaçları var, evlilik dediğin bu zaten.eşinizle ciddi anlamda konuşun ama düzelmiyorsa da nereye kadar bu şekilde idare edebilirsiniz bilmiyorum.
Yani gene haftada 2 3 gün gidiyoduk akşamları özellikle hadi diyodu çayımızı koy termosa alıp başımızı gidelim araba nereye atarsa diyordu yüzümde Salak gülümseme ile çay koyiyordm.son 2 senedir ek iş basladi başlayalı tamamen bitti
Asssla bırakmaz herkesi arayıp iş varsa geleyim diyor adam gözünü tamamen para yatırım hırsı bürüdüİşte bak iş yükü çok etkilemiş baştan beri dedim. Peki yapmasa çok birşey kaybeder misiniz? Biraz ailenle ilgilenmeni ve kendini yormanı istemiyorum de. Üzülüyorum eski günleri özlüyorum diye konuşsan?
Bilirim bende de bi oğlak var başımda.Evet oğlak
Ben verdim aslında yararlı Bi öneri.Ama şu var canım tek çalışan ve memurmuş klasik memur kafası var [oglaksa birde ]adam da birikim yapayım edeyim kafası gittikçe kötüleşen bir ekonomi de var çocuktan sonra belki daha da öyle olmayı hissetti bilemeyiz ki özel çocukları var o psikolojiyi ve yükü anlamak için baba olmak lazım galiba.
Sonuçta kaç kez terketmiş işe yaramamış ayrıca çocuktan da ötürü babasına ihtiyacı olduğunu söyledi ne diyelim boşansa olmaz aa kocan ilgisiz olmaz böyle deyip kadını daha mı psikoza sokalım.
Erkek beynini içselleştirmesinler ve inkar edemezler ki zaman geçtikce evlenince o ilgi alaka azalıyor bu bir gerçek. Ben evli değilim ama gözlem yaptım.
Adam kötü üslupla konuşuyorsa içeriğini bilemem darlanıyordur belki karşı taraftan bazen tatlı dilli olmak lazım hayatı kolaylaştırmak adına. İstediğini yaptırmak için. Tamamen hep kadın tarafını da tutamam evliliği hep karı ve koca olarak ikisine de objektif bakarım.
İnsan gibi oturup konuşsunlar hayatı da kaçırmayalım desinler. Burda çok yararlı bir öneri de görmedim yani...
Kiz adamı görmüyorm ki hadi çıkalım deyim 10 da geliyo banyo tras 2 saat çocukla oynayıp kendini yatağa zor atıyorBilirim bende de bi oğlak var başımda.
Ben verdim aslında yararlı Bi öneri.Alıştıracak eşini çok bunaldım hadi 1 saat de olsa çıkalım diyecek, ayh bana ne iyi geldi bunu hep yapalım diyecek, bu şekilde çıkmazsa o da eşinin isteklerini geri çevirecek. Sohbet edebilmek vakit geçirebilmek de benim ihtiyaçlarım. Kusura bakma benim duygusal ihtiyaçlarım karşılanmadan kılımı kıpırdatmam diyecek. Tek çözüm boşanmak ya da çile çekmek değil. İnsanlar değişebilir. Değişene kadar her yol denenir.
O iki saat çıksanız? Nasılsa uyumuyor o saatte. Gerçi çocuk için geç Bi saat ama o da uyumuyormuş nasılsa.Kiz adamı görmüyorm ki hadi çıkalım deyim 10 da geliyo banyo tras 2 saat çocukla oynayıp kendini yatağa zor atıyor
Ah bir görsen halini gözleri şişmiş kolu zor kalkiyor inan ölüyorm desen kalkmazO iki saat çıksanız? Nasılsa uyumuyor o saatte. Gerçi çocuk için geç Bi saat ama o da uyumuyormuş nasılsa.
Cinsellik var diye de avunulmaz ki, onu da canı istedi yapıyomuş, yarın libido kalmayınca onu da yapmıycak.Karısıyla 10 dakika sohbet etmeyen, evde bile bir kahve içemeyen adama iyi bir şey yazamam ben kendi adıma.
Cinsellikte bir noktada ihtiyaç, bunun üzerinden ilgi var demek zor. Gündüz yüzüne bakma, iki kelime etme geceye gelince de sevismek iste. Ben bunu ilgi değil başka bir şekilde anlarım mesela.
Genel olarak yorumlarda adama hak verilmesi enteresan geldi bana.
Çalışıyor ya adam yetsin sana denmiş, yüzüne bakıp iki sohbet etmesede olur. Mucizevi dokunuşu kimse yorum olarak yapamaz zaten, keşke öyle olsa.
Cinsellik isteyince adamın kadına duygusu var olmus olmuyoCinsellik var neyine yetmiyor demedim bunlar lafı nereden anlıyor acaba adamın eşine yine de ilgisi var sadece duygusal olarak da ittirilmeye ihtiyacı var. Aman ne anlıyorlar kocasını kötüleyip ne geciyor ellerine bilmiyorum önerileri sanki mucizevi dokunuş.
O zaman ek işi bırakacak ya da daha az saat çalışacak. Bilmiyorum hangi yöntem yarar eşinde? Kaybetme korkusu? Uzaklaşsan biraz? Gerçi yeterince uzaklık var. Sallamasan akşam alsan çıksan çocukla ne oluyor karıma der mi?Ah bir görsen halini gözleri şişmiş kolu zor kalkiyor inan ölüyorm desen kalkmaz
Asssla bırakmaz herkesi arayıp iş varsa geleyim diyor adam gözünü tamamen para yatırım hırsı bürüdü
Bilirim bende de bi oğlak var başımda.
Ben verdim aslında yararlı Bi öneri.Alıştıracak eşini çok bunaldım hadi 1 saat de olsa çıkalım diyecek, ayh bana ne iyi geldi bunu hep yapalım diyecek, bu şekilde çıkmazsa o da eşinin isteklerini geri çevirecek. Sohbet edebilmek vakit geçirebilmek de benim ihtiyaçlarım. Kusura bakma benim duygusal ihtiyaçlarım karşılanmadan kılımı kıpırdatmam diyecek. Tek çözüm boşanmak ya da çile çekmek değil. İnsanlar değişebilir. Değişene kadar her yol denenir.
Özel çocuk ailesi olmak cidden zordur. Eşiniz de tüm yükü sizin üzerinize atmış ve evden kaçıyor gibi geldi bana. ek iş yatırım falan biraz da bahanesi gibi sanki. oysa sizin de çok desteğe ihtiyacınız olur, birebir bu işlerle uğraşan sizsiniz sonuçta. Ayrıca insanlar sadece anne ve baba olarak hayat bitiremez, sevgili olmaya da ihtiyaçları var, evlilik dediğin bu zaten.eşinizle ciddi anlamda konuşun ama düzelmiyorsa da nereye kadar bu şekilde idare edebilirsiniz bilmiyorum.
Aynı şeyi bende düşündüm konu sahibide ilgisiz kalırsa belki adam ben ne yapıyorum diyebilirO zaman ek işi bırakacak ya da daha az saat çalışacak. Bilmiyorum hangi yöntem yarar eşinde? Kaybetme korkusu? Uzaklaşsan biraz? Gerçi yeterince uzaklık var. Sallamasan akşam alsan çıksan çocukla ne oluyor karıma der mi?
Ya bu konuda hakkını yemeyim günlerce hastanede kalırız ben arabada yatarım bazen o çocuğun başında sabahlar dualar eder burnu aksa koşa koşa hastaneye gideriz hayatımda görmediğim herşeyi yapar oğluna yter ki gülsün diye ama sadece hastayken olmaz ki çocuk baba sevgisine ben eş sevgisine mahrumumÖzel çocuğu olan ailelerin çoğunda işim gereği defalarca şahit olduğum şöyle bir durum var erkekler herhangi özel bir durumu olan çocuğu olduğunda sanki kadın kasıtlı böyle engelli çocuk doğurmuş gibi kadını suçlayan soğuyan, eşini boşayan, hiç bir şey söylemeden terk eden bir çok olay gördüm.
Olabilir. Ama sadece çocuk parkına gitmekle olmaz. Alıp çocuğu çıkıp çıkıp gezsin. Biraz da ekstra baksın kendine. Giderken haber de vermesin Ah unuttum desin. Adam bilmesin nerde napıyor Bi ordan çıksın Bi burdan sonradan tesadüfen(!) öğrensin. O zaman gün içinde kaç kere arıyor görürüz.Aynı şeyi bende düşündüm konu sahibide ilgisiz kalırsa belki adam ben ne yapıyorum diyebilir
Bende başak burcuyum toprak olması yanılttı benibaşta çok benziyoduk meğer çok farklıymisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?