Evliligimde asamadigim sorunlar

Taaa nisanliyken boyleyse bu adamdan ayrilmamakla zaten hata etmissin..umarim cocugunuz yoktur..bu adam duzelir diye hic bekleme bana kalirsa…bosan gitsin.. …sen daha cok hasta olursun acillerde yatarsin…buarada ne is yapiyorki esin? Pefffff…
Kendini cok onemsiyor anlasilan…yada adam hasta normal degil…

Bu adamin yaninda gercekten ne isin var??? Neden bosanamiyorsun???

kocan ağır şizofren ya bu ne be
Allah sabır versin

Gercekten rezil bir karakter. Nisanliyken ne oldugu belliymis evlenmissin bilerek. Diyecek bir sey yok

cemaatten midir nedir eşin niye millet onunla uğraşsın böyle paronayaklar ordan çıkar kendilerini bişey zannederler..

cemaatten midir nedir eşin niye millet onunla uğraşsın böyle paronayaklar ordan çıkar kendilerini bişey zannederler..

Yok ya ne alaka, Bunun karakterinde var paranoya.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok acımasızca olacak ama kendi düşen ağlamaz...

Kusura bakmayın çok güldüm ben eşinize.
Okurken acaba MİT ajanı mı diye düşünmüştüm,ki MİT görevlileri bile ne iş yaptıklarını saklamazlar

Eşinizde ileri derecede Obsesif Kompulsif Bozukluk var.
Ve malesef tedavi edilmezse kendi istese bile takıntılarından vazgeçemez.
Takip edildiği takıntısından vazgeçse,sizin onu aldatacağınız fikrine kapılıp takıntı yapabilir,temizlik takıntısı,düzen takıntısı olabilir,ve sizin hayatınızı mutlaka bir şekilde cehenneme çevirir.
Madem kurtulmakta istiyordunuz bu adamdan tedavi olmazsan boşanırım deyin,belki kabul eder.

Ben cok yoruldum artik bu adamdan dolayi inanin olse gozumde yok ya, iki aglar sonra susar, unutur giderim herhalde. Ya da bosansam da oyle, iki uzulur, unutur giderim diyorum ama nasil bosanayim ki ya, arkadasim gitti bir celsede bosandi, bu kadar bile sorunu yoktu, o cesaret bende neden yok ki?? Bakmayin bosancam laflarima, nerdeeee o Yurek bende((

şimdi internette deşifre ettiniz adamı ne olacak ..hakkatten şizofrenik vaka birde Amerika da ..adamlar alışkın değiller böyle durumlara

Zaten cok yogun bir sekilde benim aldattigim mevzusu uzerinde durdu, bulusmaya gec gitsem, neredeydin diyordu, soyluyordum, inanmiyordu, yalan soyluyorsun diyordu, yeminler ediyordum manyaga. Kiz arkadaslarimla bulusmaya giderdim, saatlerce sorguya cekilirdim, bulustugumuz mekandan, arkadaslarin gelmisinden gecmisinden saatlerce hesap verirdim.ya sadece ve sadece bir defa erkek hocaya ogrencisini sikayet ettim diye aylarca donup dolasip nuhabbetini acar, beni rezil eder, Kirk bin tane nasihat eder, bir daha bir daha demedigini koymazdi. Erkek hocayla konusmam benim rahatligim imis, bir bayan olarak utanmamisim ama Ben cok rahatmisim, o erkekle konusurken hic mi yuzum kizarmamis, Hic utanmamisim, o erkegin aklindan kimbilir neler neler gecmis benim hakkimda, boyle once rahat bir konusma ile baslar aldatmaya kadar gidermisim. bu konu aylarca o kadar uzadi ki aramizda bir bilseniz...

sorunlu erkek gördümde senin kocan kadar sorunlusunu görmedim
sen kocanı al bi psikiyatıra götür

yokk artık
Canım gerçektn bu adam hastaa hasta..
Allah korusun yarın öbürgün iftira bile atar sana beni aldattın diye..
Erkek hocayla konuşmada ne var, utanılacak bir şey mi bu?? demek ki afedersin ama kendi her konuştuğu bayan hakkında birşeyler düşünüyor herkesi de kendi gibi sanıyor demek ki....onunla bile açıklanamaz yani ne kadar şüpheci de olsa hastalık bu bence
Şu anlattıklarınız o kadar uç şeyler ki
Bununla normal iletişim nasıl kuruyorsunuz merak ediyorum doğrusu
Kendisi fesat, kötü niyetli ve içten pazarlıklı i,nsanlar karşı tarafı da öyle sanırmış... yada ciddi psikolojik hastalığı var
Allah şifa versin ya da ıslah etsin ne diyeyim

Hic oyle olmuyor iste kendim dustum, agliyorum.

Böyle düsünerek kendini yipratma yok yere olan olmus. Olanla ölene care olmaz derler. Zamani geri ceviremeyecegine göre demeki yasayacagin varmis bunlar. Peki hicbir sekilde tadavisi yokmu bunun, yani ne biliyim bu zamanda aslinda bircok psikolojik rahatsizligin tedavisi var en azindan kontrol altina alinamazmi

Benim babamda böyleydi takip ediyolar falan diyodu.çok şüpheciydi anneme çok çektirdi.
kesinlikle tedavi olmali iyi bi doktor bulun böyle hayat geçmez tedavi olmazsa degişmez.huyu bu diyip çekmek ne kadar dogru?
Babam en sonunda bu şüphelere katlanamadi ve intihar etti 11 yil önce.
Olan kalanlara oluyo...

Seninki daha da kotuymus canim. Tedavilik bir durum bununki ya, her olayds bir suphesi var, is olmazsa aldatma olur, o olmazsa baska sey olur, oyle manyak, oyle de cirkef bir tip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…