valla bence dogru erkekten kaynaklanıyor
yanı sanslı arkadaslarımız mutluluktan soz edebılenler
allah herkesı dogru ınsanla karsılastırsın
cunku dogru olmayan ınsan nasıl mutsuz eder kendım cok net bılıyorum
mutsuz bır bayan olarak yazıyorum
bence tartısırken erkek her zaman daha hararetli oluyor.. kadının bıraz alttan alması hatta susması gerekli... çünkü kadın karsılık verdiği zaman kadın suçlu oluyor ... bu sefer erkek kadından kadın adamdan ozür beklıo.. ama kadın sustuğu zaman erkek pisman oluo 5 dk sona sona ve erkek ozür dılıo...
hmm demek öyle.
bende bu gün tartistim daha ama byle yapmadim altan almadim ama napim dayanamadim sepebsiz yere beni kiriyo.bunda sonra denicem.
konu sahibi arkadasim senden de özürdiliyorum .kendi srunumu actgm icin.
1-ufak tefek tartışmalar her evde oluyor zaman zaman bu durumlarda bir taraf sinirli ve yüksek sesle konuşuyorsa diğer taraf sakin olup alttan almaliki olay büyümesin.
2-evin içinde olan o evde kalmalı her küçük tartışmada ne onun ne senin ailen bilmemeli çünkü sen 10 dk sonra barışsanda ailen hep hatırlıyor kızımıza bunuda yapmıştı diye hep aklında kalıyor
3-kadın evlendiğinde kendini salmamalı ve daima bakımlı olmalı.
4-birşeye kızınca kapıyı çarpıp annenin evine koşulmamalı eğer annenin evine gidecek kadar büyük bir sorun varsada bunun sonucunda boşanmayı göze almışsa annenin evine gidilmeli yoksa her tartışmada ben annemin evine gidiyorum derseniz bir gitme der iki gitme der üçüncüde ne halin varsa gör de diyebilir
5-bence kesinlikte herkesin evi ayrı ve ne kendi ailene yakın nede onun ailesine yakın olmamalı kaynana yanındaki evlilikler istisnalar olsada geneli sorunlu oluyor
6-erkekte kadında eşini ailesine ezdirmemeli ve burada erkeğe büyük rol düşüyor erkek eşini ailesinden daha önde tutmalı
7-tartışmalarda olayı fazla uzatmadan barışılmalı sonra olay çözülmez bir hal alabiliyor
8-bayanların bazıları biraz sulu gözlü olabiliyor eğer herşeye ağlarsanız erkekler bir zaman sonra aman yine ağlıyor nede olsa herşeye ağlıyor diye umursamayabiliyor onun için eşlerinizin yanında sık ağlamayın derim
9-yatağa küs girilmemeli ve yataklar tartışınca ayrılmamalı
şimdilik aklıma gelenler bunlar
evli değilim ama kesinliklee bu maddeleri ve olması gerekenleri ağzımdan aldın arkadaşım...sonuna kadar katılıyorum
1-ufak tefek tartışmalar her evde oluyor zaman zaman bu durumlarda bir taraf sinirli ve yüksek sesle konuşuyorsa diğer taraf sakin olup alttan almaliki olay büyümesin.
2-evin içinde olan o evde kalmalı her küçük tartışmada ne onun ne senin ailen bilmemeli çünkü sen 10 dk sonra barışsanda ailen hep hatırlıyor kızımıza bunuda yapmıştı diye hep aklında kalıyor
4-birşeye kızınca kapıyı çarpıp annenin evine koşulmamalı eğer annenin evine gidecek kadar büyük bir sorun varsada bunun sonucunda boşanmayı göze almışsa annenin evine gidilmeli yoksa her tartışmada ben annemin evine gidiyorum derseniz bir gitme der iki gitme der üçüncüde ne halin varsa gör de diyebilir
5-bence kesinlikte herkesin evi ayrı ve ne kendi ailene yakın nede onun ailesine yakın olmamalı kaynana yanındaki evlilikler istisnalar olsada geneli sorunlu oluyor
6-erkekte kadında eşini ailesine ezdirmemeli ve burada erkeğe büyük rol düşüyor erkek eşini ailesinden daha önde tutmalı
7-tartışmalarda olayı fazla uzatmadan barışılmalı sonra olay çözülmez bir hal alabiliyor
8-bayanların bazıları biraz sulu gözlü olabiliyor eğer herşeye ağlarsanız erkekler bir zaman sonra aman yine ağlıyor nede olsa herşeye ağlıyor diye umursamayabiliyor onun için eşlerinizin yanında sık ağlamayın derim
bende son maddeyi uygulamayi dsnüyodum bu gün.
neden peki canmm
acklar misin ???
kesınlıkle dogru... ben bunları hep uygularım bı tek kayınvalıdem yakın faydası var zararı yok cok sevıyorum onu... hep bana yoldaas olur...
ben şu açıdan yatağa küs girilmemeli diye düşünüyorum birincisi bu bir alışkanlık haline gelebilir ve her tartışmada eşler birbirinin gönlünü almadan yatağa girerse ağlayarak sabahlamak çok kötü olur o nedenle yatağa girmeden barışıp gönlünü almak alışkanlık haline gelirse iyi olur birde Allah korusun deprem olur bişey gelir insanın başına bişey gelir diyerekten biz birbirimizin gönlünü almadan uyumayız
bi kere ufak bı tartısma sonucu gıttım odama yattım arkamı dondum o sıgara ıcıordu ıcerde sona yattı ben uyuma numarası yaptım sarılmıorm hıc ona. (normalde sarılmadan uyuyamam)
sona gercekten uyumusum gece uyku sersemı sarılmısım benı nasıl sardı varya o sıcaklıgı hala unutmuyorum... tabı ben butun karızmayı cızdırdım bir sürüde ınat yapmıstım
birde bence eşini seviyorsan ufak tefek şeyleri göz ardı edebilmeli insan mutlu olmak için yok evliliğimiz monotonlaştı yok neden romantik değilsin gibi sebeplerden tartışma çıkaran çiftler biliyorum ve bana anlamsız geliyor insan her hafta dışarı yemeğe gidemeyebilir yada bazen arkadaşlarıyla bir yere gitmek isteyebilir bazı günler bilgisayarda oyun oynamayı tercih edebilir yani bu gibi şeyleri aşırıya kaçırmadığı sürece göz ardı edebiliriz
birde bence eşini seviyorsan ufak tefek şeyleri göz ardı edebilmeli insan mutlu olmak için yok evliliğimiz monotonlaştı yok neden romantik değilsin gibi sebeplerden tartışma çıkaran çiftler biliyorum ve bana anlamsız geliyor insan her hafta dışarı yemeğe gidemeyebilir yada bazen arkadaşlarıyla bir yere gitmek isteyebilir bazı günler bilgisayarda oyun oynamayı tercih edebilir yani bu gibi şeyleri aşırıya kaçırmadığı sürece göz ardı edebiliriz yada sizin eşiniz herkesin eşi gibi romantik sofralar hazırlayıp süpriz yapmayabilir sen neden böle değilsin şunun eşi şöle ötekininki böle diye kıyaslamalarla kırıcı olunmamalı eminim onunda başka bir güzel yanı vardır o güzel yanları görmeyi bilmeli
ayyy düşüncelerimiz cok benzesioo yaaa sen burdasın ya ben hıc yazmaya gerek duymuyorum yazacagım seylerı yazıorsn burcun ne ????
bak bu söylediklerine aynen katiliyorum bende.hatta bazen ben söylerim hani arkadaslarinla cikmiyomusun falan hep evde heryerde birlikteyiz birz özleyelim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?