kızlar merhaba; benim sorunum eşimle ev tartışmaları yani şöyle ben çalışan bir kişiyim tabiiki yemek temizlik hepsini yapıyorum ama işten eve gelmem saat 8i bulduğu için bazı zamanlar yemek temizlik falan yapamıyorum. hazır yemeğe eşim sıcak bakmıyor pilavla et yemeği yapsam basit yemek diyor. bende işten çıkma önerisinde bulundum tamm falan dedi ama ne karar vericemi bilmiyorum. bana yardım edin lütfen akannehir
vereliniortakvereliniortakyapmayın allah aşkına bunun için
iştenmi çıkılır ayol eşinizede pess
yani hiç anlayışlı biri değilmiş hem çalışıyorsun
hem yemek hem temizlik birde beğenmiyo
yaptığınız yemeklerin nesi hafif geliyo anlamadım
valla zor böyle anlayışsız eşle uğraşmak yapıcanız şey
hafta sonundan yemekleri yapıp dolaba koymak ne diyeyim
valla pess ohh eşiniz birde hergün ayrı yemekmi istiyor daha neler ayolmaalesef dünkü yemekleri yemiyooo hepsini düşündm ya normaldede sorunlarımız var yani ona göre sorun hep bende sanırım herşey onun bahanesi
onunla aynı şartlarda çalışıyorsunuz yemek yapıyorsunuz temizlik yapıyorsunuz ve diğer ev işleri ve hala memnun değil erkeklerin hepsimi böyle ya.madem yemek işini ona verin bekalaım yorgun argın eve gelip neler yapabilecek?[/
Erkeklerin hepsi boyle degil . Bunun yaptigi bencillik. Suan da hamileyim 6 aylik . Esim temizlik islerinin hepsini kendisi yapiyor . Yemekte yapar , Benim yaptigim zaman da tesekkur eder bitanem bana ... Esimin kiymetini bileyim ben o zaman .. Suan da calismiyorum da ... Hamilellikten once de ben eger mutfaktaysam esim her zaman yanimda olup bana yardim etmistir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?