ayy herşey onun için sorun ev hergün pırıl pırıl olacak yemekler ağır olcak falan filan bende böyle bi karar düşündm ama tam olarakta emin değilim
evet işte sorun burda yorulduğumu anlayamıo maalesef evlenmeden önce daha değişikti biz evleneli 1 sene olcak ama artık cicim ayları geçti diyor kendisine zaman ayıracakmış hiç ayırmıyormuş arkadaşlarıyla birlikte falan en ufak bişide kavga ediyoruz hakaret ediyor ve ben de kaldıramıyorum sosyal hayatıma gelince hiçbir arkadaşımla görüşmeme müsade etmiyor yani evden işe işten eve
onunla aynı şartlarda çalışıyorsunuz yemek yapıyorsunuz temizlik yapıyorsunuz ve diğer ev işleri ve hala memnun değil erkeklerin hepsimi böyle ya.madem yemek işini ona verin bekalaım yorgun argın eve gelip neler yapabilecek?[/
Erkeklerin hepsi boyle degil . Bunun yaptigi bencillik. Suan da hamileyim 6 aylik . Esim temizlik islerinin hepsini kendisi yapiyor . Yemekte yapar , Benim yaptigim zaman da tesekkur eder bitanem bana ... Esimin kiymetini bileyim ben o zaman .. Suan da calismiyorum da ... Hamilellikten once de ben eger mutfaktaysam esim her zaman yanimda olup bana yardim etmistir ....
gerçekten böyle yardımcı erkekler var mı? şanslısın gerçekten, kıymetini bilmelisin eşinin, çünkü belli ki o senin kıymetini biliyor...
evet işte sorun burda yorulduğumu anlayamıo maalesef evlenmeden önce daha değişikti biz evleneli 1 sene olcak ama artık cicim ayları geçti diyor kendisine zaman ayıracakmış hiç ayırmıyormuş arkadaşlarıyla birlikte falan en ufak bişide kavga ediyoruz hakaret ediyor ve ben de kaldıramıyorum sosyal hayatıma gelince hiçbir arkadaşımla görüşmeme müsade etmiyor yani evden işe işten eve
bence bu adamın başka sorunu var bu ne ayol köle izaromusun senevet işte sorun burda yorulduğumu anlayamıo maalesef evlenmeden önce daha değişikti biz evleneli 1 sene olcak ama artık cicim ayları geçti diyor kendisine zaman ayıracakmış hiç ayırmıyormuş arkadaşlarıyla birlikte falan en ufak bişide kavga ediyoruz hakaret ediyor ve ben de kaldıramıyorum sosyal hayatıma gelince hiçbir arkadaşımla görüşmeme müsade etmiyor yani evden işe işten eve
kızlar merhaba; benim sorunum eşimle ev tartışmaları yani şöyle ben çalışan bir kişiyim tabiiki yemek temizlik hepsini yapıyorum ama işten eve gelmem saat 8i bulduğu için bazı zamanlar yemek temizlik falan yapamıyorum. hazır yemeğe eşim sıcak bakmıyor pilavla et yemeği yapsam basit yemek diyor. bende işten çıkma önerisinde bulundum tamm falan dedi ama ne karar vericemi bilmiyorum. bana yardım edin lütfen akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?