Evliliğimdeki sorun

ayy herşey onun için sorun ev hergün pırıl pırıl olacak yemekler ağır olcak falan filan bende böyle bi karar düşündm ama tam olarakta emin değilim

Sakın haa, işten çıkayım filan demeyin.

Sizin yemekleri beğenmiyor basit buluyorsa gitsin anasında doyursun karnını paşazade. Töbe töbeee:umursamaz:

Asla taviz vermeyin. Kendinizi paralayacak değilsiniz herhalde. Tamam elinizden geleni yaparsınız ama hepsi budur bu kadardır yani. Anlayışı kıt herifalsanaalsanasmile

senin kendine ayrıcağın zaman nerde peki

ha bi de işin için hakaret var, o zaman işler hepten değişir, asla işten çıkma
lmaz:

Tam sopalık he. Biriniz tutun ben dövecem bu adamıalsanaalsanasmile

temizliğim yapılsın yemeğim hazır olsun, ben yiyip içip gezeyim ama karımın ne haddine, yok yaaaalsanaalsanasmile

bence bu adamın başka sorunu var bu ne ayol köle izaromusun sen
hem ne demek cicim ayları geçti birbirlerini gerçekten seven çiftlerin cicim ayları hiçç bitmez ayoll yok yok sen bu adamı al karşına iyice konuş anlat ve tavrını koy adama bak yaa kendine vakit ayıracakmış yok arkadaşlarına zaman ayıracağına size yardımcı olsun ben anlamıyorum yaa gerçekten seven erkek eşini hiç üzmez ona kıyamaz yani bizde böyle bana çok tuhaf geliyor eşinin bu davranışları:1shok::1shok:

Kesinlikle ev işleri için işten çıkmayın
İşte yorulmanız yetmezmiş gibi bide hakaret işitiyorsunuz
Oh ne güzel ya kendi arkadaşları ile görüşüyor ama size izin yok klava:
Bir bayanın mutlaka ekonomik özgürlüğü olmalı

onunla aynı şartlarda çalışıyorsunuz yemek yapıyorsunuz temizlik yapıyorsunuz ve diğer ev işleri ve hala memnun değil erkeklerin hepsimi böyle ya.madem yemek işini ona verin bekalaım yorgun argın eve gelip neler yapabilecek?[/

hayır erkeklerin hepsi kesinlikle böyle değil benim eşim çok yardımcı olur bana
çalışmaya başlamadan öncede yapardı ama ben istemezdim şimdi ikimizde
çalışıyoruz akşam beraber gireriz mutfağa yemek yapmışsam hazırlarız yeriz yoksa hemen birşeyler yaparız hafta sonu temizlği beraber yaparız elindende gelir hani her konuda yardım eder sağolsun :sm_cool:

sakın çıkmayın işten
kendiniz diyorsunuz kimseyle görüştürmüyor
evden işe işten evdeyim
eee ne yapacaksın evde????
bütün gün yemek temizlik sabah programlarını izler oturursun boş zamanlarında
onada bulur bi bahane beğenmediği şeyler çıkar
sen hemen karar verme
sakin ol bi düşün
bi şekilde orta yolu bulursunuz
eğer işten çıkarsan
mutsuzluktan geberirsin haberin olsun

bence eşinin başka sorunları var. kendini ezdirme. kesinlikle konuşmalısın onunla.kendisi gezecek eğlenecek yediği önünde yemediği arkasında olacak sen de evden çıkmayıp ona hizmet edeceksin öyle mi
erkekleri şımartmaya gelmez canım.
sana olan tavırları önceden de böyle miydi(evlendikten sonra) yoksa bu aralar mı değişti

aman cnm sakın işinden çıkma.
evde oturunca sanki bahaneler bulmayacakmı zannediyorsun.
bu seferde evdesin bütün gün bunumu yaptın dicek,daha iyisini beklicek

en iyisi derin dondurucuna sebze koy pişmesi kısa sürüyor gelince sen pilavı koyana kadar o da pişer
iştewn çıkma yaaaa daha beter olur

Kendi maddi gücünüz olduğu halde sizi dize getirip arkadaşlarınızla görüştürmeyen bir adam siz ona muhtaç olduğunuzda ne yapar sizce?

Ayrıca çalışmak sadece aydan aya maaş almak değildir, bunun emekliliği var, sigortası var.. Başkalarına bel bağlamayın, hele eşiniz gibi sorunlulara asla. Kendi kendinizi garantiye almak zorundasınız. Mantıklı davranın lütfen.

Adamın derdi ev işleri pilav et değil
Seni tamamen eve kapatmak
Afedersin ama saçmalama sakın işten çıkma
Bu seferde bütün gün evdesin bunu mu yaptın dicek
Dipfiriz varsa evinde ona çaktırmadan bişeyler yap koy
Darda kalınca çıkarır hazırlarsın
Ama sakın işten ayrılma
Bunca insan iş bulmak için kapı kapı gezerken ev işi yapmak için işten mi çıkılırmış

arkadaşın eşi değil ki sorun. kendisi işten çıkmak istediğini yazmış.

ev işleriyle işi beraber halledemiyorum en iyisi işten çıkayım da gör diyor bana kalırsa. hem para kazanıp hem "hizmetçilik yapmak" ağırına gidiyor olmalı. bakış açısı böyle gibi geldi bana.

İşten de çıkarsan kapı pencere açtırmaz bu adam sana.
Çok yüz vermişsin, resmen tepen çıkmış.
Beğenmiyorsa otursun kendi yapsın!
Hem sekizde gel hem her yer pırıl pırıl olsun, hem ağır yemekler olsun, hem günlük olsun,
başka bir arzusu varmıymış paşanın?
Mutfak robotu, elektrikli süpürge, çamaşır makinası vs. değilsin sen!

Yukarıda arkadaş demiş, aslında onun derdi seni eve kapamak,
sakın müsaade etme, bu kadar da ezdirme kendini, kendine gelsin az..

maddi problemleriniz yoksa çık canım...ama şunuda unutma sürekli evde olmak çok ama çok sıkıcı..bir süreden sonra kendini işe yaramaz hissediyosun özellikle çalışan bi hanım için o yüzden iyi düşün derim ben..yemek olayına daha fazla ağarlık verebilirsin mesela..ne yemek yapıcağını birgün öncesinden belirleyip malzemelerini hazırlayıp eve gelincede direk herşey elinin altında hazır olur yemeğe geçersin..
zor ve yorucu olur ama evde boş oturmak daha yorucu emin ol buna..

Eşin ; senin çalışmanı istemediği için , böyle bir yol deniyor gibi geldi bana lmaz:

Söylesin dursun , memnunsan işinden , çıkma derim yerimseniben

valla madem yemek yapayım diye evden çıkabilecek gücün var bu durumda maaşına ihtiyacınız yok sen de bir kadın tut hergün gelsin evi toplasın temizlesin yemek de yapsın gitsin yarım gün gelir halleder o zaman asgari ücrete yakın bir para verirsin olur biter

ama kesinlikle eşin saçmalıyor hiç kusura bakma hayat müşterektir sana yardım etmek ZORUNDA

erkeklerin hepsi böyle felan değil ayrıca benim eşim bana her işte yardım eder canımız yemekle uğraşmak istemezse hazır söyleriz ya da evdeyim şu ara akşama ne yemek istersin desem yorma kendini bişi söyleriz canın ev yemeği istiyorsa bekle ben gelince yaparız diyor

valla benım de aklıma bır yardımcı tutmak geldı...
boyle bır sy ıcın sakın ısten cıkma..yarın bır gun bu adam senden ayrılmaya kalkarsa napıcan ıssız gucsuz ortada..ıs bulmak kolay mı bu devırde..
et yemegının nesı basıt ya..ne tarz seyler ıstıyor esın ben anlamadımkı...
sana tavsıyem kendını ezdırme,,
ezdırme derken hır gür cıkarma tatlı dılle anlatmaya calıs,,,
ama anlamıyorsa gerektıgınde hır-gür de cıkar arkadasım...
bız kadınlar ezılmeye gelmedık dunyaya..
bunların baglı oldugu bır sebep var..oncelıkle o sorunları cozerek ıse baslamalısın bence..
ve daha da onemlısı esınle tam olarak tüm sorunları cozdugune emın olmadan cocuk yapmanı onermıyorum canım ..dıkkatlı ol derım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…