Evliliğimden bunaldım

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Merabalar arkadaşlar, ben evliliğimden bunaldım, farklı dillerde konuşan iki insan aynı evin içinde. Ben şuan yatağıma uzanmış, eşimde tv karşısında. Çok heyecansız, ilk günden beri bana uzak bir eş sanki evarkadaşı gibiyiz. Önceki konumdan bilirsiniz devamlı para muhabbeti, uzaklık, aklı fikri maç dizi, ne biçim evlilik bu ben çok bunaldım 2,5 yıl olmasına rağmen

Çocuk var mı ve en başından beri mi böyle?

Ne diyebilirizki?? Yani sabret yada boşan demek bize düşmezki :/

sanki biri beni anlatmışş..

Haklısınız sadece içimi dökmek istedim, belki aynı durumda olanlar vardır fikir verir diye, ne biliyim işte
Cnm bnm fikir veriyoruz ama sen olmaz diosun.. Konuşsana anladığı dilden.. Korkma!! Geçermi bir ömür böyle ya, derdi ne? Eli maşalı kadınmı istio paşa!!

Sizde de mi aynı durum, Allah kolaylık versin, ben usandım ama sizi bilmemde, konuşsanda faydasız ben artık boşverdim, ama kendime üzülüyorum işte

daha bikaç saat önce kavga ettik dostum..
kapıyı çekti çıktı..
ciddi iletişim sorunumuz var..
yani sürekli ayrı telden çalıyoruz..
konuşarak sorun çözdüğümüz bir elin parmağını geçmez..
hep sorunların üstünü örterek hayatımıza devam ediyoruz ve bi yerde patlak veriyo sıkıntılar..
yarın aile terapisine gitcez..
bilmem fayda edermi..denicez bakalım..

Cnm bnm fikir veriyoruz ama sen olmaz diosun.. Konuşsana anladığı dilden.. Korkma!! Geçermi bir ömür böyle ya, derdi ne? Eli maşalı kadınmı istio paşa!!
Yemekten sonra konuştum anladığı dilden bağırdı çağırdı gitti yine tv karşısına

Ne güzel sizin ki en azından terapi falan kabul ediyo benimki oooo kesinlikle hayır, umarım sizin durumunuz olumlu bir çözüme kavuşur

Yemekten sonra konuştum anladığı dilden bağırdı çağırdı gitti yine tv karşısına

Öyle deil işte.. Karar verdinmi konuşmaya, sonuna kadar konuşacaksın.. Bağırıomu? Sen daha çok bağırarak bana bağırma sesini kes diceksin.. Valla karısına değer vermeyen adama saygı yok arkadaş.. Odayamı geçio , bana cvp vermeden gidemezsin ya adam gibi açıklama yap ya evden....... Git diyceksin.. Bunu yaparkende herşeyi göze alacaksın.. Ya adam kararlılığını görüp ADAM gibi adam olacak yada ayrılacak.. İkiside şu durumundan iyi

Konuşun eşinizle bir kahve yapın geçin balkona salona.. sakince durumu anlatın neden diye sorun rahatsız olduğunuzu mutsuz olduğunuzu beklentilerinizin bu yönde olmadığını anlatın ve ne yapabiliriz? gerekirse bir evlilik terapistine gidelim diyin, o arada siz birşeyler yapın haydi kalk yürüyüş yapalım diyin haydi gel beraber pasta yapalım diyin .. sebebsiz değildir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…