Yemekten sonra konuştum anladığı dilden bağırdı çağırdı gitti yine tv karşısına
Merabalar arkadaşlar, ben evliliğimden bunaldım, farklı dillerde konuşan iki insan aynı evin içinde. Ben şuan yatağıma uzanmış, eşimde tv karşısında. Çok heyecansız, ilk günden beri bana uzak bir eş sanki evarkadaşı gibiyiz. Önceki konumdan bilirsiniz devamlı para muhabbeti, uzaklık, aklı fikri maç dizi, ne biçim evlilik bu ben çok bunaldım 2,5 yıl olmasına rağmen
Bu sözü kullanmayı sevmesem de cuk diye oturuyor ne yapayım .
Evliliği ne zannediyordunuz rio karnavalı mı ?
Konu sahibi sadece senin için demiyorum ama evlilikten açıkçası ne beklendiğini ben anlamıyorum.
İster istemez sıradanlık gelmesi normal,nasıl olsa beklentiler hayallar elde edilmiş.
Bundan sonrası biraz sıkıcı olmak .
Merabalar arkadaşlar, ben evliliğimden bunaldım, farklı dillerde konuşan iki insan aynı evin içinde. Ben şuan yatağıma uzanmış, eşimde tv karşısında. Çok heyecansız, ilk günden beri bana uzak bir eş sanki evarkadaşı gibiyiz. Önceki konumdan bilirsiniz devamlı para muhabbeti, uzaklık, aklı fikri maç dizi, ne biçim evlilik bu ben çok bunaldım 2,5 yıl olmasına rağmen
Bence evliliğine renk kat neşeli olmaya çalış ona pozitif enerji vermeye çalış belki oda biraz degisir
Rabbim yardımcınız olsun,sağolunAllah korusun size öyle olumsuz bi etkim olduysa çok üzülürüm, her parmak izi gibi her evlilikte farklıdır, çok mutlu olmanız dileği ile
denemedim mi sanki canım kuzum der sarılırım, film alırım, hadi kafaları çekelim derim bişeyler hazırlarım, biyerlere gidelim derim para harcamayalım muhabbeti yapar valla sen elinden geleni yap adam anlamıyosa yapcak bişey olmuyo.bence sende bişeyler yapabilirsin..
o adım atmıyosa sen at..
sen planlar yap...
renk katmak seninde elinde..
aminRabbim yardımcınız olsun,sağolun
bazı erkekler hıcbısıden anlamıo ve snı bunalıma sokuo ne yaparsan yap ne nese kalıo ne huzur. bnm esımde benı hıc sallamaz sadece ev arkadası gıbıyız 2 yıldır beraber olamıoduk. pazar gunu benım sayemde oldu ondan snrakı gun tekrar denedık ben korkunca hakaret etmeye basladı cok agır konustu. ve 2 gundur benı umursamıo bıle
evet severek oldu 2 yıl birbirimizi tanıdık sonra 1 yıl nişanlılık evresi 2.5 yıldır da evliyiz ama evlendiğim adam bu değildi ya da ben tanıyamamışım.Nasıl en başından beri yahu?
Severek evlenmediniz mi?
Nasıl tanıştınız?ne kadar zaman sürdü birlikteliğiniz evliliğe kadar?biraz daha detay verseniz?
valla ben bu adama freud oldum psikanalizin dibine vurdum. döşedim mektubu yazdım böle böle suçlayıcı değil, ben üzülüyorum bu durumlardan falan filan, ha ne mi oldu 1 gün iyi ertesi gün devam tam gazBazı erkekler konuşmaktan anlamaz canım. Ben kocamla konuştuğum zaman tam tersi tepkisiz kalırdı.
Eşin konuşmaktan anlamıyorsa ona mektup yaz ya da mail at. İçinde ne varsa hepsini dök. Boşanma lafı geçmeden onu bırakabileceğini ima eden cümleler yaz. Yazdıklarını okuduğunda bu benden ayrılmak istiyor demesin ama canına tak etmiş beni bırakabilir diye düşünsün. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.
Benim kocamda ilgisizdi öncelik arkadaşları ve dizileriydi. Ben buna güzel bir mail döşedim. Artık değersiz bir insan olmak istemiyorum diye de sonuna ekledim. 2 gün hiç konuşmadık. Hatalı olduğu için de cesaret edemedi konuşmaya. Sonra ben konuşmaya başladım ve şimdi dibimden ayrılmıyor adam. Her gün dip dibe değiliz tabi öyle bir şey de beklemiyorum zaten ben sıkılırım. Yine dizilerini izliyor arada benimle muhabbet ediyor, arkadaşlarıyla haftada 2. kez görüşecekse tabiri caizse benden izin alıyor, sen istiyorsan gideceğim diyor. Ben ona asla bundan sonra böyle böyle davranacaksın da demedim.
Belki sana fikir olur diye yazdım. Allah sana kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?