Evliliğimden bunaldım

öncelikle geçmiş olsun bende eşimin tavırları ve ailesinin yaptıkları üzerine psikiyatr a gittim, depresyon teşhisi aldım, ilaç alıyorum ve gün be gün dibe vuruyorum.
Depresyonu aşmışım ben dr öyle dedi ilaçlar sadece kısa süreli salaklık veriyo okadar beyin aynı yerde kalp aynı yerde sorunlar aynı seviyede ne değişicek? Karşıdaki insan değişmedikten sonra biz ilaç içip uyuşsak ne fayda dışardan gören eşimi arıyıp soruyomuş nesi var çok sessiz sorunmu var diye hatta dün kayınvalidem aramış sormuş eşimin cevabı sabit ilaç içiyo o böyle yaptı kendisi sütten çıkmış adamın ilaç pis tabi

evet ilaç doktor ne fayda karşında ki insan hatasını bilmeyip bi adım atmadık sonra, değişin biz oluyoruz, vücut artık isyan ediyo sonra da gelsin doktorlar ilaçlar.

aynen öyle allah akıl fikir versin ne diyim artık

ben eşime suç buluyorum ama büyük konuşmuyum ilerde bende belki anne olucam, ben onu yetiştirene suç bulurum, sonrada elin kızı çeksin dursun, çekemezsede çeksin gitsin. erkek anneleri paşa oğlum paşa oğlum diyip yetiştirirse kadınlar daha çok eziyete uğrar.

Bunu diyen adamı parçalarım da kafamın uyuşukluğunun geçmesi lazım önce. Yani o kadar sinirlendim ki ben kafa göz dalıcam şu an. Sen adamı sinir hastası et, sana ancak ilaçların uyuşturduğu bir beyinle tahammül edebilsin. Sonra da hala sorun sende de. Hemcinslerimin bazen sinir olduğum laflarını kullanmak istedim şu an. Kafasında saç bırakmamak lazım, duvarlara sürterek kıvılcım çıkarmak lazım.

Bu bahsettiğimiz adam nişanlılık süresinde tam bir aşk adamı olan bir adam eve gelir yemek yer tv karşısına geçer öpmek istersem terliyim der bahane üretir ailesi arkadaşları hep 1 adım öndedir eve 2 gün gelmicem desem nereye diye sorup tamam diyen bir adamdır daha neler varda anlattıkça dahada delirmemek için zor tutuyorum kendimi konu açsam diye düşündüm belki rahatlarım diyede ordada eleştiren olur beni belki dahada huzurum kaçar diye açmıyorum

Eşim el bebek gül bebek büyümüş paşa oğlu o sülalenin bende bu yönden hak veriyorum anneler çocuklarını çok şımartmasın gerçekten ileride çok büyük sorun oluyo şımarık adamları pış pışlayarak geçiyo zamanımız

evliliği hareketlendirecek bişeyler siz yapın
mesela bir haftasonuna bir yer ayarlayın romantik bir tatil yapın olmazmı

eşine karşı nefret oluşturmak yerine bu rahatsızlığını onunla paylaşsana kötü bir durum zaman zaman bizimde monotonlaşır ama yapabilecek bir şey yok şartlar maleesef bizi bu hale getiriyor sabah işe akşam eve yorgun argın zor gerçekten

Konu sahibinden çok balayindan sonra degisen adam dikkatimi cekti.
Tam olarak nedir probleminiz bilmiyorum ama, ilaclarla duzelecek bir durum degil anladigim kadariyla. Bilemiyorum olanaklariniz varsa, resti cekmek en doğrusu.

Acaba problemi ne ? yapısı öyle belkide..Birde kadınlar için anlaşılmaz karmaşık varlıklar derler oysa tam tersi bu erkekler çok garipler..

ayyy canım benim herifime benziyor ev halleri bekarken aile içinde a sosyal büyüdüğü için benimkide evin içinde pc tv kitlenir öyle çok muhabbet etmez bende telefona kitlenirim ilk zamanlar beni çıldırttı bu halleri çok kavga ettik hattaa böyle devam ederse ben evliliği yürütemicem dedim yazık üzüldü felan napsın onuda böyle büyütmüşler birlikde dışarı çıktığımızda daha çok konusuyor evde yin aynı o yuzden 2 güne bir sokakda yürüyüş felan yapıyoruz

arkadasim sana nacizane tavsiyem
esinin degismesini bekleme cunku cok beklersin
ben bekledim olmadi kavga ettim olmadi küstüm hic olmadi
asagi yukari ayniydi esim
simdi balim cicim modundayiz
5 yil oldu

ben yukarda yazdiklarimin cözüm olmayacagini anladigimda
esimi cok sevdigim icin savastim
savastim derken
kavga etmedim cemkirmedim tartissak bile küsmedim
sarildim
sevdigimi söyledim
öpücüklere bogdum
hep guleryuzlu oldum
kapilarda bekledim
sevdigimi askimi hep hissettirdim
kendini cok iyi hissetti zamanla
cok guvendi
simdi Allah cok sukur harikayiz
sanada tavsiye ederim
hem senin ruh halin icinde iyi
kendini germe stres yapma
hicbirsey bekleme
sen yap birseyler düzelecektir

İmkan yok maalesef ikinci evliliğim bu ve ailem zaten çok karışık yani yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal

Oturt karşına konuş.
Gençliğine güzelliğine yazık.
Böyle mi geçecek yılların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…