ne kadrada benm su ankı durumumu anlattın(((((((((((
benıde(((
ya illaki benim istediğim ne o saçma maç yorumlarından saçma dizilerinden biraz uzaklaşsın, ben aman özel uçağıyla beni kahvaltıya bi ülkeye öğle akşam yemeğini bi başka ülkeye götürsün istemiyorum işin gırgırı da bu ben benimle ilgilensin istiyorum bi çay bahçesine bi dondurma yemeğine bi sinemaya gidelim diyorum, herşeyi devletten bekleme mantığı var bende, ben teklif etsem para para der dışarı ne para harcıycaz derBeklentiler hayaller bitmemeli,en azindan benim icin,o senin sevdiginse dondurma yemekden bile keyif almalisin,arabaya binip gezmelere gitmekten,sohbet etmekten,es bu,hayat arkadasi yani ..En azindan benim icin,mutlaka monotonluk olablir ya da sorunlar ama yeterki cözülmek istensinler.Uyumaktan,uyanmaktan,sevismekten,hayati paylasmaktan sevdiginle bir ömrü yasamaktan hic bikar mi insan ??
allah yardımcın olsun arkadaşım
allah evinize,içinize huzur sevgi versin
konuştum olmadı, kavga ettim olmadı,mektup yazdım olmadı diyorsun
o zaman bir süre de kendi haline bırak
o tv izliyorsa al kitabını diğer odaya geç oku, kulaklık tak müzik dinle,onunla çay içmeye gideceğine kız arkadaşlarınla git. sen değil o kendini yalnız hissetsin, eşimin bana karşı ilgisi azaldı desin
bu tip adamlara etki edermi bilmem ama denenecek tek yol bu kalmış gibi görünüyor
sizede sizin gibi olanlara Allah yardım etsin. düşünüyorum eşim bana uzak kalsa sanırım bende çok fazla bişey yapamazdım yada yapsamda nereye kadar yapabilirdim ki...
hayat akıp gidiyo çok iyi düşünmeniz lazım. genelde bu tarz durumlar değişmiyor maalesef. siz böyle devam edip edemicenize karar vermelisiniz bence..
anlıyorum sizi benim ki sağlık problemim falan olsa dört döner, ama ne biliyim bu konularda eşim değilde şefkat veren bi baba gibi offf ne biliyim.Valla bugün ben de eşime çok kızgınım. Bilerek yapmadığını, bana ölüp bittiğini bilsem de bazı huyları çok canımı sıkıyor. İki gündür ishalim, duruyor gene başlıyor. O halimle yemeğini kahvaltısını eksik etmiyorum ama insan sabah uyanınca bir nasıl oldun diye sorar değil mi ya?!? Bu sabah dedim ki ben senin hizmetçin değilim yüzüme bakmadan masaya oturuyorsun, karıcım nasıl oldun demek yok ve ben mutsuz oluyorum değersiz hissediyorum. Hırçın olup sürekli söylenince de dır dır diyeceksin dedim. Sonra da evlilikler neden bitiyor diyorlar dedim.
Cidden çok kırgın ve kızgınım. Uykusunu alamıyor ayılma problemi var biliyorum ama ben de insanım!
anlıyorum sizi benim ki sağlık problemim falan olsa dört döner, ama ne biliyim bu konularda eşim değilde şefkat veren bi baba gibi offf ne biliyim.
ne diyim valla korktuğun başına gelmez umarım. benim ki rutine seriye bağladı gidiyo bakalım.Ben de şefkat istiyorum işte. Bir de benim ikinci evliliğim çok korkuyorum o rutine girmekten, bir daha hayal kırıklığı yaşamaktan... Evlilik sevgililik gibi olmuyor bilsem de heyecan, tutku yitip gidecek mutsuz bir çift kalacak ortada diye ödüm kopuyor.
ne diyim valla korktuğun başına gelmez umarım. benim ki rutine seriye bağladı gidiyo bakalım.
:) aman kötü olmaz inşallah.Vallahi bunda da hayal kırıklığı yaşarsam benzin döküp yakıcam kendimi. Yok ya neden kendimi yakıyorum ki beyimizi yakarım bi güzel
canım konunu okudum bazı şeyler bizimle aynı maç - tv başında uyuma - yatağa ayrı gitme
bende çoğu zaman üzülür trip atar ertesi günde anlatırım ayrı yatıyoruz böyle olmasını istemiyorum diye eşim de gönlümü alır tamam aşkım sen yat bn gelip sana sarılıcam derçocuğumusum gibi napalım bu erkeklerde böyle işte..
ama umuyorum sizinde tatlı anlarınız vardır. bizimde sıkıntılarımız var ama iyi kötü devam ediyoruz. 1. yılımız bitti evlilik yıldönümümüzü de kutlamadık hatta konu actım ilk kez ama evlilikler böyle aslında sıkma canını umuyorum herşey gönlünce olur..
eşimle bnde beraber vakit geçirmek için oturur maç yorumlarını izlerdim. artık erkek gibi olmuştum hangi transfer yok istifalar yok bilmem neler resmen spor haberlerini tartışıoduk:):) bi de böle denesen bilmem faydası olur mu..
üzüldüm canım ne diyeyim inşallah düzelir bir an önce ne kadar sıkıntılı oldugunu tahmin edebiliyorum. ama demişsin ya kayınvalidelerde aynı . belli ki yetişme tarzı ne yapsan değişmeyecek gibi.öyle oldu ki zaten tanımadığım top peşinde koşturan adamların isimlerini öğrendim:) ha tamam bazen benim içinde eğlenceli oluyo ama neden hep ben ona ayak uyduruyorum.
ne yap biliyormusun canım mesela o mac ızlıyor sende pc den istediğini izle mac arasına bir kahve yap yudumlayın.. elbet eşininde kendini iyi hissettiği anlar olur tut elinden dısarı cıkar yürüyüş yapın ne bilim dondurma yiyin. bizim köpeğimiz var onu gezdiriyoruz bazen salıp parkta çekirdek yerizillaki iyi zamanlar oluyo ama kafamda hep soru işareti ben farklı davransam kendi dilinden konuşsam bu iyi anlar ozaman olur mu, kafamda hep bi soru işareti
öncelikle geçmiş olsun bende eşimin tavırları ve ailesinin yaptıkları üzerine psikiyatr a gittim, depresyon teşhisi aldım, ilaç alıyorum ve gün be gün dibe vuruyorum.1 senedir bende değişmek için çaba harcıyorum 6 seneden sonra evlendik balayından döner dönmez tamamen değişen bir adam vardı karşımda iyide konuştum,kavgada ettim en son geçen hafta konuşmaya çalıştık ama baktım bana daha çok hakaretlere devam edince sustum ertesi günü sinir krizi geçirdim hastaneye zor yetiştik biz astım krizi sandık ama sinir kriziymiş şuan antidepresanlarla ayakta duruyorum sahte gülümsemeler yada sakinlik veriyo kafamda milyonlarca soruda benimle beraber uyuşuk vaziyette şu halimde bile bak sorun bende değil sendeymiş sana ilaç verdiler dedi yani anlamıycak,değişmicek bunu bilmek kabullenmek gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?