evliliğime ailem pek razı değil

Cidden ayni bizim gelecegimiz olurmussunuz.. O da aciktan baslamisti ben de Izmir`de bir universiteyi bitirmek uzereyim. Eger bitirirse cok daha iyi olur siz hep destek olun belkide zaman lazimdir acele etmeyin. Biz kucuktuk biraz onumuzde yillar vardi evlenmek icin bir anda koptuk gec olmadan atlatmis oldum. Sizin de iliskinizi tartmaniz gerekebilir.Sizi isteyen kisi sonuna kadar savasir zaten merak etmeyin. Ailenize de kirgin olmayin onlar da sizin mutlu olmanizi ister tabiki su zamana kadar sizi iyi yasatmislar endiseleri normal. Umarim hakkinizda hayirlisi olur.

çok teşekkürler iyi dilekleriniz ve cevabınız için. sizin içinde öyle inşallah

Herkes aynı şartlarda doğamıyor malesef. Ailelerimiz, maddi durumumuz bizim elimizde olan şeyler değil. Ben kendi elimizde olmayan nedenler dolayısıyla yargılanmayı hoş bulmuyorum açıkcası. Sonuçta hepimiz insanız değil mi bu neyin davası kimsenin kimseden bir üstünlüğü olamaz ki. Her zaman en iyisini ailemiz bilecek diye bir şeyde yok, eğer durum gerçekten maddi sorunlarsa yanılıyorlar. Gönüller bir olduktan sonra inan geri kalan hiç bir şeyin önemi kalmıyor böyle şeylere takılma. Sırf senden biraz daha şanssız doğmuş diye senden eksik hiç bir yanı olamaz kimsenin.

Herkes aynı şartlarda doğamıyor malesef. Ailelerimiz, maddi durumumuz bizim elimizde olan şeyler değil. Ben kendi elimizde olmayan nedenler dolayısıyla yargılanmayı hoş bulmuyorum açıkcası. Sonuçta hepimiz insanız değil mi bu neyin davası kimsenin kimseden bir üstünlüğü olamaz ki. Her zaman en iyisini ailemiz bilecek diye bir şeyde yok, eğer durum gerçekten maddi sorunlarsa yanılıyorlar. Gönüller bir olduktan sonra inan geri kalan hiç bir şeyin önemi kalmıyor böyle şeylere takılma. Sırf senden biraz daha şanssız doğmuş diye senden eksik hiç bir yanı olamaz kimsenin.

sorun sadece maddi durum değil aile yapısı kültür farkı diyelim. ama bende sizin gibi düsünüyorum. ailesinin oyle olması veya maddi durumunun böyle olması kendi elinde olan bi şey değil. bu yüzden yargılanmasına bende karşıyım ve bu tarz şeyleri cevremde de duysam cok sinirleniyorum. ama maalesef toplum baskısı diye de bir şey var veya elalem ne deri cok düsünüyorlar

Ailenin onayı yoksa kesinlikle evlenme.Ablam pişman da iş işten çoktan geçti bebiş var,ablamda kafasına vuruyor annemi dinleseydim diye...

eger sözlün caba gösteriyorsa sende caba göstermelisin.

Annem de ilk basta teyzemin esini istemiyordu ama simdi can ciger kuzu sarmasi:21: oglum diyor halbuki istemeye geldikleri gün sinir krizi falan gecirmisti anneannem teyzemi ona verince..

eger sözlün caba gösteriyorsa sende caba göstermelisin.

Annem de ilk basta teyzemin esini istemiyordu ama simdi can ciger kuzu sarmasi:21: oglum diyor halbuki istemeye geldikleri gün sinir krizi falan gecirmisti anneannem teyzemi ona verince..

elimden geldiğince çaba göstermeye çalışıyorum ama babama da ben evlenicem diye rest çekemiyorum

Back
X