- 6 Temmuz 2023
- 6.343
- 25.400
- 478
- Konu Sahibi gelengiden
Aklima bu Video geldi.
Dinledim sağolun, benim eş kişide anlayacak ama ben olmayacağım 27 yıl veremem kendimden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklima bu Video geldi.
Gözlerim doldu desteğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi kiEvet canim. Daha cok kirilmak istemiyorsan muhatap bile olma. Kendi degerini bil ve boyle insanlari temizle hayatindan. Arkana bile bakma cocugun yoksa. Ben ayrildigimda derin bir nefes aldim. Ilk defa kendimi insan gibi gordum ve kendime deger verdim. Istedigimi giydim istedigim zaman disari ciktim. Kendi kararlarimi kendim verdim. Ve rn guzeli de kimseye hesap vermedim. Kendi degerini bil. Yarin niye daha once ayrilmadim diceksin. Ustunden bir yuk kalkacak. Muhakkak guzel de bir bayansindir. Ileride insanevladi cikar karsina sadece hayatinda gecikmis ertelenmis bir mutluluk diye dusun. Mutluluga hazir ol :) grcmis olsun
kayin validenizin size olan davranislarina karsi esinizin tavri nedir? Yani bu problemi ortadan kaldirmak adina yaptigi bisey yokmu?Diğer gelinlere asla böyle değil görseniz bu ne güzel Kv dersiniz ama benle derdi en sevdiği oğlunun eşi olmam
Kendisine güzelce söyledim annen gelince konuşalım dedim gitti babasına anlattı kitabın ortasından ve annemi bu yaşıma kadar kırmadım kimse için kırmam gelince sorarız sonra hayatıma devam ederim babam hesabını sorsun dedikayin validenizin size olan davranislarina karsi esinizin tavri nedir? Yani bu problemi ortadan kaldirmak adina yaptigi bisey yokmu?
Birde akilli bir bayansin yazdiklarina baktigimda. Ben esimden ayrildiktan tam 15 yil sonra baskasiyla evlendim. Hayatimda hayal ettigim herseyi yaptim. Okudum calistim arabami evimi aldim. Hersey rayina oturduktan sonra hayatima birini aldim ve suanda gercekten mutluyum. Biraz gec oldu ama iyi olduZaten asıl problemin eş kişisiyle olduğunu biliyorum bunu annesinin yaptıklarıyla ve “biz aileye sırlara önem veririz dışarıya taşınmamalı” diyip annesini savunuşunu gördüğümde anladım benim koca da iş yok![]()
İnanın annem böceğe karşı bile hassas davranmam gerektiğini bilerek büyüttü bizi yani inanın çok kendimden verdim çok pişmanlık duyuyorum ama ben böyleyim keşke cabbar cirkef biri olabilseydim maalesef böyleyim onlar da böyle gördükçe ezdiler ezdiler herşeyi yapma özgürlüğü gördüler kendilerindeBirde akilli bir bayansin yazdiklarina baktigimda. Ben esimden ayrildiktan tam 15 yil sonra baskasiyla evlendim. Hayatimda hayal ettigim herseyi yaptim. Okudum calistim arabami evimi aldim. Hersey rayina oturduktan sonra hayatima birini aldim ve suanda gercekten mutluyum. Biraz gec oldu ama iyi oldu
Annesini kirmasin tabiki ama evlendikten sonra ilk sırada kendi evinin icindeki aile gelir. Herseyin bi yolu yordami var guzelce konuşulur...baktiniz olmuyor esinizin annesine verdigi degerden fazlasini siz kendinize berin o annesini kırmıyorsa sizde kendinizi kırmayın ❣Kendisine güzelce söyledim annen gelince konuşalım dedim gitti babasına anlattı kitabın ortasından ve annemi bu yaşıma kadar kırmadım kimse için kırmam gelince sorarız sonra hayatıma devam ederim babam hesabını sorsun dedi
UMarim hersey gonlunuzce olur. Yazdiginiz konuya ileride surec hakkinda ekleme yaparsaniz sevinirimKendisine güzelce söyledim annen gelince konuşalım dedim gitti babasına anlattı kitabın ortasından ve annemi bu yaşıma kadar kırmadım kimse için kırmam gelince sorarız sonra hayatıma devam ederim babam hesabını sorsun dedi
Duanızı eksik etmeyin olur mu çok teşekkür ediyorumUMarim hersey gonlunuzce olur. Yazdiginiz konuya ileride surec hakkinda ekleme yaparsaniz sevinirim![]()
Bak canım benim konunun seninle alakası yok. Sosyal hayatları ve kendilerine dair hayati olmayan kadınlar kocadan da ilgi göremeyince o çocuklarla garip bir bağ kuruyor. Sonra evlenmeye gelince istiyorlar ki adamın ile annesinin garip ilişkisi sürsün, yeni gelen kadın da robot gibi olup çocuk doğuran. Bir nevi iktidar savaşı. Çocuğunu düşünmeyen seni mi düşünecek? Aklı başında olsa aman evladım iyi olsun der. Hüküm kurma savaşı. Kaybeden er ya da geç kv oluyor.Şükür anlayan bir kişi daha inanın tek sinirim bu sadece sormak yoksa gemileri yaktım ben neden yani neden yiyip bitiriyor beni ne yaptım ki bunu bana yaptı merakım öfkem bu
Desteğiniz için çok teşekkür ederim kaç kere konuşuldu kaç kere evliliğin suyu çıktı şu kısa süreçte maalesef sona geldikAnnesini kirmasin tabiki ama evlendikten sonra ilk sırada kendi evinin icindeki aile gelir. Herseyin bi yolu yordami var guzelce konuşulur...baktiniz olmuyor esinizin annesine verdigi degerden fazlasini siz kendinize berin o annesini kırmıyorsa sizde kendinizi kırmayın ❣
Mutsuzsaniz evliliğinizi devam ettirmeyinGünaydın hanımlar,
Eş kişisi tarafından biriyle denk gelir diye üyeliğimi kapatıp tekrar başka hesapla geldim.
Kv ve eşimle yaşadığım sorunlarla gelmiştim size eşimin dengeyi kuramaması ve Kv bitmek bilmeyen kulağıma ısrarla gelen dedikoduları yüzünden. Kulağıma annemle ilgili söyledikleri de gelince kurtar kendini kızım dedim ve boşanma kararı aldım.
Şu an baba evimdeyim, bir kaç güne döneceğim. Kv ile yüzleşip boşanma kararı aldığımı söyleyeceğim orada tek başıma olacağım (babama bu kararımı paylaşmadım paylaşmam gerekiyor mu bilmiyorum)
Dimdik bir şekilde nasıl karşılarında duracağım bilmiyorum kendimi çok güçsüz hissediyorum gözümü kapatıp açıp kendimi tekrar annemin babamın yanında görmek istiyorum ama sancılı geçecek onu da biliyorum
Lütfen bana akıl verin kendimi güçsüz yorgun hissediyorum.
Evlatları arasında en garip bağ kurduğu kişiyle evlendiğim için bu savaş zaten, yoksa diğerlerinin etlisine sütlüsüne asla karışmaz karışmak istemezBak canım benim konunun seninle alakası yok. Sosyal hayatları ve kendilerine dair hayati olmayan kadınlar kocadan da ilgi göremeyince o çocuklarla garip bir bağ kuruyor. Sonra evlenmeye gelince istiyorlar ki adamın ile annesinin garip ilişkisi sürsün, yeni gelen kadın da robot gibi olup çocuk doğuran. Bir nevi iktidar savaşı. Çocuğunu düşünmeyen seni mi düşünecek? Aklı başında olsa aman evladım iyi olsun der. Hüküm kurma savaşı. Kaybeden er ya da geç kv oluyor.
Benim annem de fazla ilgi gormedi ama gelinlerine hep arka cikti. Bence biraz karamter meselesi dediginiz gibiBak canım benim konunun seninle alakası yok. Sosyal hayatları ve kendilerine dair hayati olmayan kadınlar kocadan da ilgi göremeyince o çocuklarla garip bir bağ kuruyor. Sonra evlenmeye gelince istiyorlar ki adamın ile annesinin garip ilişkisi sürsün, yeni gelen kadın da robot gibi olup çocuk doğuran. Bir nevi iktidar savaşı. Çocuğunu düşünmeyen seni mi düşünecek? Aklı başında olsa aman evladım iyi olsun der. Hüküm kurma savaşı. Kaybeden er ya da geç kv oluyor.
Neden bosanma kararını kv'ye bildiriyorsunuz ki?Günaydın hanımlar,
Eş kişisi tarafından biriyle denk gelir diye üyeliğimi kapatıp tekrar başka hesapla geldim.
Kv ve eşimle yaşadığım sorunlarla gelmiştim size eşimin dengeyi kuramaması ve Kv bitmek bilmeyen kulağıma ısrarla gelen dedikoduları yüzünden. Kulağıma annemle ilgili söyledikleri de gelince kurtar kendini kızım dedim ve boşanma kararı aldım.
Şu an baba evimdeyim, bir kaç güne döneceğim. Kv ile yüzleşip boşanma kararı aldığımı söyleyeceğim orada tek başıma olacağım (babama bu kararımı paylaşmadım paylaşmam gerekiyor mu bilmiyorum)
Dimdik bir şekilde nasıl karşılarında duracağım bilmiyorum kendimi çok güçsüz hissediyorum gözümü kapatıp açıp kendimi tekrar annemin babamın yanında görmek istiyorum ama sancılı geçecek onu da biliyorum
Lütfen bana akıl verin kendimi güçsüz yorgun hissediyorum.
Dediğiniz gibi yapacağım babamla konuşup bu işi halledeceğim sizlerin yorumundan sonra gidip o kaosun içinde manipüle edilip nasıl döneceğimi dert etmeye gerek kalmadan en doğrusu buBen bosanirken kimseye söylemedim ailemin evinde actim davami kimseye aciķlama yapmadim kv kp iki tane yalandan geldiler sonrasi mahkemede yalanci sahit oldilar ne iftiralar ne dusmanliklar meger yilanlar ciyanlar icindeymisim bosaninca aciklama yapma kimseye sonrasi ayni daha üzülürsün muhatap almaki daha cildirsinlaŕ
Cirkef olmaniza gerek yok. Onlar cirkef oldu da ne oldu? Onlara ozenmeyin lutfen. Oldugunuz gibi kalin. Sadece kendinizi savunacak yerde savunmayi ogrenin agzinizi acmayi ogrenin. Bu cirkeflik degildirİnanın annem böceğe karşı bile hassas davranmam gerektiğini bilerek büyüttü bizi yani inanın çok kendimden verdim çok pişmanlık duyuyorum ama ben böyleyim keşke cabbar cirkef biri olabilseydim maalesef böyleyim onlar da böyle gördükçe ezdiler ezdiler herşeyi yapma özgürlüğü gördüler kendilerinde
Dilerim daha çok mutlu olursunuz herkes mutlu olsun isterim parayla mı ya? Herkes mutlu olsun herkes sevilsin istiyorum
Kv neden diye sorup hesap sormak ve eş kişisine kararı söyleyip dönmekti niyetim ama onu da yapmayacağım dediğiniz gibi olacakNeden bosanma kararını kv'ye bildiriyorsunuz ki?
O kim ki bunun aciklamasini ona yapiyorsunuz?
Bazi durumlarda susmaktan, sessiz kalmaktan daha cok koyan bir sey yoktur karsi tarafa.
Yerinizde olsam tek bir kelime bile etmeyip bosanma celbini gonderirdim.
Burda tecrubeli bayan var sakin sakin hele davani ac tam goreceksin yüzlerini sakin muhatap olma âdamla bile tlf hakaret msj sesli yazili verme kibarca anlaşamıyoruz de adama aciklama bile yapma anlamiyrlar birde mahkemede deli bu psikolojisi bozuk diyorlar bana dedilerDediğiniz gibi yapacağım babamla konuşup bu işi halledeceğim sizlerin yorumundan sonra gidip o kaosun içinde manipüle edilip nasıl döneceğimi dert etmeye gerek kalmadan en doğrusu bu