- 4 Şubat 2023
- 3
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi dostcamuhabbet
Merhaba arkadaşlar o kadar yalnız hissettim ki size yazmak istedim umarım bana yorum yapıp yardımcı olursunuz ben 3,5 yıllık evliyim çocuğum yok eşimle son 1 senedir çok problemlerimiz oldu kimi zaman hâlâ daha oluyor geçen sene çocuk isteğimizle başladı her şey ve doktorun yolunu tuttuk anestezi ile opereskobik histereskobi yapıldı sonuç pek iyi olmadı yarım rahim gibi bir problem çıktı sonucunda başka doktora gitmemiz önerildi ya da tüp bebek ya da laparoskobik ameliyat tabi ben o süreçte psikolojik olarak resmen çöktüm nerdeyse her gün ağlıyordum tabi eşimde bu süreçte kopmaya başlamıştı benden ama fark etmemiştim bile o kadar üzüldüm sonra başka bi doktora gitmeye başladım baya bi takip süreci başlattı 4 ay kadar takibin sonunda laparoskobi yapmaya karar verdi ameliyat günüm belli oldu yine çok stresliydim çok korkuyordum ameliyattan bi gün önce hastaneye yatırıldım eşimde ever tekti ve o gece beni aldattı ve ben ameliyattan çıktığım gün bunu bana itiraf etti ve ben artık eskisi gibi değilim ne çocuk istiyorum ne bir şey ne yapmalıyım soğudum galiba