evliliğimi nasıl kurtarabilirim

Belkide karısını kıskandırmak için sizinle evlendi.daha gencini de bulabiliyorum belki bir inat.valla karışık bir durum siz yinede çocuklar için eşinizin yanında olun.onlar eşinizin kıymetlileri.bakın eşler gidiyor onlarla görüşne yok çocuklarla iletişim devam ediyor çünkü onlar canından parça.sizden üstün tutuyor olabilir erkekler bu konuda bencil olabiliyorlar

Çocuklarının olduğu döneme denk geliyosa bu davranışlar bence alttan alabilirsiniz ama durum genelse size ilgisinin azalması sıkıntı büyük

Bu anlattıklarınızdan tek düşündüğüm eski eşine, çocuklarıyla yaşadığı düzene mi dönmek mi istiyor acaba oldu..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Zorla guzellık olmaz ki canım.Başka bırımı var acaba ?Eşinizin yaptıkları çok çirkin.

Yaş farkını değil onu terkedebileceğimi farkettiriyorum yaş farkından dolayı ne kadar şanslı olduğunu düşünen kendisi öyle de zaten ben de şanslıyım ondan hergün başka bir sürü şey öğrendiğim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…