evliliğimi nasıl kurtarabilirim

Esin ne zaman bosandi? Bosandiktan hemen sonra yada, daha evliyken senin ile beraber olmus ise, seni yari bandi yada heycan olsun diye kullandi.

Sanirim daha yeni yaptiklarin farkinda, ailesinin dagilmasi felan. Yaptigi tabiki dogru degil. Neden bosandigi gayet ortada, karakteri ortada. Yerinde olsam bosanirdim ve kendime bir hayat kurardim.

Neyi farkettiriyorsunuz , yaşıyla mi eziyorsunuz ? Evliliklerde bu şekilde avantajlar kullanılmaz. Şimdiden kapı önünü bile hesaplamissiniz yaş avantajindan.

Evlilikse olur, Hayat arkadaşlığı amacı varsa yanlış yaklaşım.

Çocuklarla alakalı olduğunu sanmıyorum cicim ayları geçince eşiniz monoton normal hayatına dönmüş heyecanı bitmiş siz çok gençsiniz o size 50 yaşına yakın artık insanın daha sakinliği seçtiği yaşlar sizin kanınız kaynıyor gezip tozmak istiyorsunuz o evde oturmak istiyor. Ayrıca o aramıyorsa siz neden aramıyorsunuz kocanızı ve durup dururken nasıl ne konuda tartışma çıkıyor da konu boşanmaya geliyor çocuklarla ilgili bir tepki veriyor olabilir misiniz neden soğuk oluyor yani bunları evlenmeden önce düşünecektiniz hayata bakış açılarınız farklı

Bacım bırak git ya bune eskisi gibi olcam die ömründen götürürsün kendinin

Bişeyler farkettiriyorum demek ki :) yapamayanlar dert etsin bence sizin kriterlerinize göre de yaşamıyorum ben hayatımı sizin doğrunuz benim doğrum değil nasıl mutluysa öyle yaşamalı insan karşımda ki adam hakediyorsa her türlü ezerim kimseye haketmediği birşey yapmadım rahat olun siz :)

adama bu rahatlığı neden verdiniz?
nasıl 1 hafta sizi evde yalnız bırakabilir? nasıl 1 hafta boyunca iletişim kurma çabasına girmez?
siz onun hayatında geçici değilsiniz ki nasıl çocuklarla tanıştırıp aranızı iyi tutmak için çalışmaz? 2 gün sonra çocuğunuz olduğu zaman kardeşleriyle nasıl tanıştırmayı düşünüyor? yeni doğan bebeği de mi alıp 1 hafta kardeşine gidecekmiş haspam?
sevmişsiniz anlıyorum, saygı duyuyorum ama adam hak etmiyor. lütfen şu kafa dinleme sürecinde evde kös kös oturmayın çıkın gezin dolaşın. maddi imkanınız el veriyorsa turlara katılın. onsuz çok mutlu olacağınızı görsün.

Madem yaştan kaynaklı Her türlü ezerim diyorsunuz neden evleniyorsunuz ?

Ayrıca bu şekilde konuşmayın, istediğiniz kadar ezerim dediğiniz bir avantajiniz olsun, hayat böyle Sizin baktığınız gibi bakmıyor.

Şimdi , evlenmeden önce size artı gibi gelen durum evlendikten sonra eşinizin umrunda olmaz.

Aman kapıya koyarım düşüncesi , reelde öyle kolay olmuyor. Nereden bakarsan bak en az iki yılın çöp oluyor.

Şimdiden bile farkettiriyorum demek , Bir şeylerin doğru gitmediğini gösterir.

Mutluluklar dilerim..

keşke yazılanları düzgün okusanız bazı kelimeleri cımbızla seçmeseniz ben 3 yıldır birlikte yaşadığım adam yazmışım orda sanırım :) yaştan da vurmuyorum zaten konu sahibine destek amaçlı gaz verme niyetiyle yazılmış birşeydi o ayrıca evet gencim güzelim işim gücüm var niye kendimi ezdireyim ki ? ben bu tarz bir durumda anında boşanırım yani konu sahibinin yaşadığını yaşayıp susayım mı kara kara düşünen ben mi olayım ? 20 yaş farkla hem niye ki ne gerek var hayata yeni başlayan benim o düşünsün o korksun gayette mutluyum sadece bu ilişkim de değil hayatım boyunca yaşadığım tüm ilişkilerimde hep kendime öncelik verdim kimsenin peşinde koşmadım aşıksam bile gururum herşeyden önde oldu benim için gururumu kırarsa karşıdaki kim olursa olsun ben daha beter kırarım benim hayat felsefem tavsiye etmiyorum tabi ki isteyen istediğini yapar benim eşim bu hareketleri yaptığı gibi kendini kapının önünde bulur net size de mutluluklar :)

Tabiki ezilmeyin, bunu asla kimse tavsiye etmez .

Ben sadece hayat arkadaşım dediğiniz insanla yaş avantajiniz var diye şimdiden belli ediyorum bunu demeniz üzerine yazdım.

Elbette ki ister çalış çalışma, büyük ol küçük ol fark etmez her türlü insan kendini ezdirmemeli.

Teşekkür ederim.

Belki çocuklarına karsı vicdan azabı çekiyor.
Onlardan uzak kaldığı için vs.
Ama Davranışları doğal değil.
Ne nasıl bir es olması gerektiğini bilmiyor ne de nasıl bir baba olması gerektiğini.

ya konu sahibi siz bu adamla hangi kafada evlendiniz. sarhoş falan mıydınız?17 yaş farkı, 2 çocuk...nerden tutsan elinde kalıyor. sorunun içine gözü kapalı dalmışsınız. şimdi çık çıkabilirsen.

hayır eşim biz tanışmadan önce ayrılmış. Kavgalarımızın sebebi genelde çocuklar yaniufak tefek atışmalarımız oluyo tabi ama haksız olan taraf özür diliyor veproblemi çözüp konuyu kapatıyoruz. Çözemediğimiz tek problem çocuklar geldiğinde ikinci karektere bürünmesi. Oğlu konu olduğunda gözü beni ailesini hiç kimseyi görmüyor

Çocuklarım önemli dediğinde bende evlenmeden önce sorcaktın çocuklarına o zaman dedim en büyük kavga bundan çoktı

Bence siz kıskançlık yapıyosunuz.yazının özetinden çıkardığım bu.çocuklarıyla geçirdiği süre kısıtlı şehir dışında yaşıyolar anladığım kadarıyla.dikkatini onlara vermek istiyor çocuklar açısındanda uzak olduğu için olması gereken bir durum.sorunlarında burdan çıkıp birbirinize kırıcı oldukça o bağlar yavaş yavaş kopmaya başlar ve krizler çıkar diye düşünüyorum.tamiri mümkün olmayan durumlarla karşı karşıya kalabilirsin.çocuklarına çok düşkün diyorsun eşimi çok seviyorum ne yapmalıyım diyorsun.sorunun cevabını yazında vermişsin.alttan alıcaksın çocuklarıyla iletişimini destekliyceksin,eksik yanlarıyla ilgilide konuşabilirsin eşinle neden böyle olduk diye.nedenlerini biliyosanız onlar üzerine yoğunlaşın

Esiniz ikilemde kalıyor bence. Eski eşin, cocuklari sizinle görüştürmemesi de art niyetli. Izole ediyor sizi. Kafasini karıştıriyor.

Ayrıca büyük bir çağ farkı var adam şurda 5-10 seneye hastalıklar vs yaşlılık belirtileri olucak özel hayatınız bile etkilenicek.çok gençsiniz 17 yaş farkla kanul etmişsiniz ama yanlış anlamayın aklıma mali durumunun iyi olduğunu düşünmedim değil kocanızın.o ortada kalmıyım yaşlanıyorum bi evim olsun yemek yapanım çamaşırımı yıkayanım hastalanınca bakanım olsun erkeklerin dersi o neden karılarını aldatan erkekler yinede evinden karılarını sevmemelerine rağmen terketmiyo çoğunluğu.çünkü orda bi çark var sıcak bi tabak yemek var.tabi genel hayatınızı nasıl yaşıyosunuz bilemeyiz siİn ağzınızdan yorum yapıyoruz tamamen.kadının çocuklarını göstermek istemeyişinden direk aklıma gelen yuvayı sizmi yıktınız olduğu yanlış anlamayın.çünkü o kısmını anlamadım çoktan bittiyse bilemedim.genelde ah alanlar böyle şeylerle karşılaşıyo(metresler),o mutluluğu krndinin vericeğini düşünüyolar ama adam karaktersiz olunca:) hayal kırıklığı.neyse konuyu dağıtmıyım hakkınızda hayırlısı olsun.

daha önce boşanıp tekrar barışmışlar o yüzden eski eşi ben olmasam tekrar barışabileceğini düşündü muhtelemen ben öyle düşünüyorum yani. Ayrıca eşimin metresi değildim. Çok zengin bi adam da değil kirada oturuyoruz

Her zaman çocuklarını aradın mı diye sorarım be hep arayıp konuşmasını destekleriö. Doğum günlerinde eşimle beraber hesiye almaya giderim ve bu u keyif alarak yapıyorum. Ben eşimin çocuklarını da ailesinide seviyorum. Kıskançlık diye adlandırmışsınız ama eşim 1 hafta eve gelmedi ben sadece günde 1 kere günaydın iyi geceler yazmasını bekledim son gün bunu hiç yapmadı ve ben evde hastaydım eve erken geldiğimi de gördü ama yinede aramadı. Çok sevdiğim eşimden bir telefon beklemek kıskançlık mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…