evliliğimi nasıl kurtarabilirim

Denk düşmemişsiniz hayata maalesef.

Nasıl kurtarılır bilmiyorum ama iletişime geçmek ilk önereceğim durum.

Tek tarafli caba ile kurtarilmaz ki evlilik. Iki tarafinda cabasi olmali. Esin ortak is yapmasaniz zaten kafasinda bitirmis gibi, gidecekmis ama sonra is aklina gelince donmus bir sure ev arkadasi gibi yasayalim demis. Boyle sey olur mu? Ev arkadasi ne ya... duzeltmek istemiyor adam.... duzeltmeye de gonlu yok. Gitmek isteyeni bazen birakmak gerekiyor. Geri geldiginde de nereye gittiysen orada kal deyip kapilari tamamen kapatmak gerekiyor.

Zor kopmuş bir kere. Şimdi siz çabaladıkça ona batacaksınız.
Bırakın kendi haline dönerse sizindir

Evlenmeden önce tartıştığımız yaşadığımız sorunlarda ben gitmek istediğimde hep durdurdu bir şekilde önüme geçti. Evlendikten sonrada bir süre küs kaldıktan sonra durup dururken barışıyor benimle. Sevgiyle alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama bizim karakterlerimiz uyuşmuyor gibi geliyor.

Üzgünüm ama sanırım çocuklarıyla beraber olan yaşantısında akli kaldığı için size konsantre olamıyor neden evleniyor böyle adamlar hiç anlamıyorum. Üzerine gitmeyin peşinden koşmayın yani iyice deliriyorlar yoksa. Denginizi bulursunuz insallah

Eşiniz kabul ederse çift terapisini gidin. Hukuki prosedürleri bilmiyorum ama boşanmalarda aile mahkemesi de talep ederseniz sevk ediyor sanırım.

İnceldiği yerden kopsun, bırakın dağınık kalsın.

Eski eş kişisi ne münasebet size yollamıyor çocukları da bunu kocanız olacak adam sanki bir hiçsiniz gibi kabul edebiliyor?
Böyle olduğu müddetçe zaten adam sizi çocuklarıyla arasına giren biri gibi görür çünkü empoze edilen bu.
Sağlıklı bir ilişki kurmak, olumlu yönde denge oluşturmak yerine sizi yok sayan insanın da düzeleceğine inanmıyorum.

Siz bu durumu çocuklara olan özlemini sizden çıkartmasına mi bağlıyorsunuz? Neden eve gelmiyorlar ve çocuklar kaç yaşında? Bir de sizinle evlendikten sonra mi farkli şehire taşındı?

Sana sunu soyleyim yasadiklarimdan bilerek... sen saniyorsun ki hala bir umit var. Ev arkadasi gibi evde kaldigi donemde ben bu evliligi kurtarabilirim. Hayir oyle olmayacak. Adamin ruhu gitmis cunku beden sende kalsa ne fayda. Uzgunum ama sadece uzatmalari oynarsiniz. Gencligin gider... Eninde sonunda bitecek gibi. Adamin cabasi yok cunku. Eski esi istemiyor diye cocuklari kardesinin evine goturmesi ve o donemde seni hic arayip sormamasi, cocuklar evlerine dondukten sonra da sana soguk tavirli davranmasi...
Eski esime ben desem ki cocugumu oraya goturme istemiyorum. Beni dinlemez bile. O bildigini yapar. Ha beni ne zaman dinliyordu biliyor musun, gonlu benle oldugunda...

Konuyu bir süre irdelememek sanırım en iyisi. Yani sürekli aynı şeyi tartışmak çok yıpratıcı. Ev arkadaşı kalalım dediği süre sizin için biraz sakin kalmanız gereken bir dönem olur ki iyi de olur. Zamana bırakın. Bence kurtarmak için çabalamayın onu izleyin zaten devam etmek isterse eşiniz size adım atar. Bunu anlarsınız. Aksi takdirde ayrılmayı kafaya koymuş birisi için neden evlililiği kurtarma girişimine giresiniz ki?

Çocukları görünce sizi hiç arayıp sormaması,
Basit bir şekilde ayrılığı öne sürmesi çok çirkin..
Kurtarmaya tek taraflı gücünüz yetmez.
Üzgünüm ama bu adamda ışık yok.

En basindan hatali gibi bu evlilik arada 17 yas fark sizin daha ilk evliliginiz karsinizdaki insanin boyu kadar cocuklari var eski es var neden kendinizi bile bile atese attiniz bence daha fazla ustelemeyin akista kalin baktiniz olmuyor zor ama ayrilin..

Çocuklar evinize gelsin tatilde diyeceğim ama anneleri istemiyorsa bu kisimda zor gibi. Eşinizin aklı eski eşinde olabilir mi. Çocuklarla vakit geçirdiğinde eskiye ozlemmi duyuyor acaba. Terapiste gitmeyi teklif edin sakince konuşup sorunu çözmeye odaklanın konuşmadan olmaz bu işler

zor ya ikinci evlilikler illa ya çocuklarla ilgili ya da eski eşle ilgili sorun çok çıkıyor arada çocuk olmasa belki böyle bişeyde olmaz ama olmuş işte üstüne çok düşüyorsan biraz kendini geri çek bakımlı olmayı ihmal etme kendine yeni ortamlar oluştur yanında oturma telefon sen açma o açarsada sadece konuştuklarına cevap ver onun haricinde hiç bişey deme kaçan kovalanırı bi dene bakalım belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…