- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi mavikuskucukkiz
-
Siz bu durumu çocuklara olan özlemini sizden çıkartmasına mi bağlıyorsunuz? Neden eve gelmiyorlar ve çocuklar kaç yaşında? Bir de sizinle evlendikten sonra mi farkli şehire taşındı?
önceki evliliğinden boşanma sebebi olarak sizi görmüyor dimi? çok özel oldu ama içinde bir yerlerde bundan dolayı size ceza verme dürtüsü mü var acaba
Çocuklar babamızı bizden kopardı diye düşünüp onu yansitiyorlarsa o yüzden sordum. Aslinda yaşları da büyük yani anlayabilirlerdi de. Burada eşinizin tutumu onemli ne demek sizin yanınıza gelmesini istemiyor. O benim karım gelir gelir demesi lazım aslinda. Eşinizin eski eşi ile dialogu nasıl?evet evlendikten sonra farklı şehirde yaşıyoruz. Çocuklar 17 ve 9 yaşında büyük olan tamamen annesinin etkisinde o eşimle sadece para isterken konuşuyor. küçük olan geliyor babasının yanına anneleri benimle aynı evde kalmamalarını istiyor çocuklarda annelerin lafından çıkmıyor
1) tek taraflı düzeltmeye çalışmakla olacak iş değil
2) cocukların annesi seninle görüşmelerini istemiyor olması çok çok saçma olan olmuş yaşanmış ve bitmiş. Eşinizinde buna ses çıkarmıyor oluşu 1 hafta boyunca kardeşinde kalması büyük saçmalık
3) Adam düzelmek istemiyor
4 ve en önemlisi bacım kendinden 17 yaş büyük çocuklu bir adamı neden aldın
Çocuklar babamızı bizden kopardı diye düşünüp onu yansitiyorlarsa o yüzden sordum. Aslinda yaşları da büyük yani anlayabilirlerdi de. Burada eşinizin tutumu onemli ne demek sizin yanınıza gelmesini istemiyor. O benim karım gelir gelir demesi lazım aslinda. Eşinizin eski eşi ile dialogu nasıl?
Burnuma kötü kokular geliyor hala eski eşini unutamamis bence hem yaşca bu kadar büyük biri ile neden evlendiniz + 2 çocuğu var
Hâlâ kadın geri dönmek için bir çaba sarfediyor mu? Niye soruyorumbunu. Çocuklarla haber falan yollayıp onları kullanıyor olabilir mi?
Zannetmiyorum. Eşimle hiç bir iletişime girmiyor. Evlendiğimizi öğrendikten sonra
Siz öyle zannedin. İstediği mesajları vermek için rahatlıkla çocukları kullanabilir "baba biz o kadını istemiyoruz. Baba annemle barış" vs
Bu durum eğer çocuklarla ilgili ise büyük olan degil ama 9 yaşındaki çocukla arayı düzeltin. Ama sanırım eşiniz sizi kapı dişi görüyor aile olmanıza izin vermiyor. Siz barışsanız da bir müddet çocuk yapmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?