Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

" sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.." eşin gayet seni savunmuş... annesini susturabilmmek için sonradan farklı gibi davranmış sadece...

Ortada başka bir durum var. Diğer konularına da bakıcam konu sahibinin çünkü eksik yazılmış. Öncelikle adam eşinin yanındayken savunurken yemek konusunda, sonra tartışma uzayınca neden konu sahibine dönüp boşayacağım seni beni küçümsüyorsun desin ki. Demek ya bir yerde kavgaya dahil oldunuz, bir şeyler dediniz eşiniz bana şunu bunu yapmadınız gibi, ya da kaynananız geçmiş olaylardan ya da orada olduğu sürece sizden duyup şahit olduklarından ötürü konuştı ve eşinizde kızdı. Yoksa sizi savunan bir adam durup dururken neden öyle desin? insanlar sinirle her şeyi diyor ama sizde çok masum gelemediniz ama yoksa hiçkimse savunurken bir anda 180 derece dönmez yani.

Ayrıca niye konuyu güncelleme gereği duydunuz. Çünkü ilk konuyu açtığınızda eşinizin size param olmamasından beni aşağılıyorsun demiş herkeste onu sormuş burada sen eşine para konusu açmadıysan bu adam neden bunu dedi diye, verecek cevabınız olmadığı için hemen konuyu güncelleyip onu silmişsiniz. Ama burada konu okuyanlar da o kadar aptal değil.

Madem eşinizin perde alacak maddi gücü yoktu sizde bunu sorun edecektiniz evlenmeseydiniz. Kaldı ki perdeleri kız tarafı alır siz alsaydınız demek ki sizinde paranız yokmuş , deme ki sizde paranızı hep harcamışsınız. Paranız olsa herhalde ki boş kalacağına bir perde alıp takardınız eviniz.

Kendi ailenizde yardım etmemiş demek ki, eşinizin ailesine laf diyorsunuz ama anneniz aman camı boş kalmasın diye bir perde alamamış. Sana ev tutan, eşyanı alan, düğün yapan erkek, perde almaya para bulamıyor bu da ayrı bir enteresan. Siz gerçekten dönmeyin o eve çünkü çook başa kakarsınız daha.

Parayı sorun ettiğinizi sonradan gördüm yazık... sizin parayı eşinizin yüzüne vurmanıza rağmen adamcağız yine de sizi savunmuş annesine karşı..., eşiniz için üzüldüm...

İlginç ; )
Dağ evi fln bravo size en güzelini yapmışsınız

Benimde eksiklerim vardı yıllar içinde tamamladık ama elektriksizlik elde çamaşır zor olmalı allah yardimcin olsun
Ben küçücük çocukken elimde çamaşır yıkardim. Annem yoktu babam sorumsuzdu vs. Ama şimdi rahata alıştım yapamam heralde :)

Kv heryarde var kaske bukadar büyümesymis esin döner muhtemelen git yuva kolay yıkılmaz en azından bir sans daha ver

Eşinle sen paranızı birleştirmişsiniz ev almışsınız mesajlarını okudum ondan dolayı da dağ evinde kaldığınız için elektirk yok ... benim eşime paran yoksa niye evlendik ? Diye neden dedim.. çünkü evlenmeden önce nişanlılık zamanında olsun sevgililik zamanında olsun evliliğimiz için para biriktirdim.. o ne yaptı ailesine abisine para gönderdi.. evlenmek için onun bütçesinde çok az bir miktar kaldı.. ben evlilik için birikim yaparken o parasını gereksiz yerlere harcadı..

Ben kapıdan çıktım evet sonra dışarda buluşup eve geldim.. ilk mesajımda belirtmiştim bunları.. 1. Hafta boyunca bu konuyu eşimle konuştum ama fevri ve sinirli hareketleriyle çözüm odaklı olacağına anca eşyaları parçalama derdindeydi.. evet balkona çıkıp ağlamak yerine belki de kendimi savunmalıydım.. ama öyle bir karakterde biri değilim.. hemen boğazım düğümlenir elim ayağım titrer cevap veremem

Canım daha iki aylık evlisin biraz da tanımıyorsunuz birbirinizi.bi anlık sinirle olabilir herşey. Ama kaynananı da afedersin coşdurmuş eşin ama aldırma evine geldiği zaman aynı hiçbir şey olmamış gibi saygını bozma zamanla utanacaktır o. Bu arada en ufak sıkıntıda ailene bildirme çünkü kız tarafı bu konularda çok hassas olurlar... Eşini çok seviyorsan kimseyi dinleme...

Eşim kaynananın yanında seni boşucam demese inan o evi terk etmezdim ne kadar gurur kırıcı birşeydir o bir kadın için... boşanma kelimesi geçmese kesinlikle ailemin yanına gelmezdim.. ama eşim çözüm odaklı biri değil.. eşyaları parçalayarak erkeklik gücünü göstererek üstünlük kurma çabasında..

Anladım ama yuva kurmak kolay değil yıkmak ise iki kelime boş ver allaha havale et eşinle konuşuyorsan eğer evine dön..

Anladım ama yuva kurmak kolay değil yıkmak ise iki kelime boş ver allaha havale et eşinle konuşuyorsan eğer evine dön..
Bende 3 yıllık evliyim eşimle aşırı şiddetli kavgalarımız oldu. Ailesi ve ailem yüzüne de kavgalarımız oldu. Ailemin evine dönemedim. Hem bi çocuk hemde onu çok seviyorum oda beni.. Ben yapmazdım yerinde olsam. Dön eşini seviyorsan..

Eşimin bende beni sevdiğinden eminim.. ama işte sinirle bile dese boşucam demicekti bana.. o kelime aklımdan silinmiyor sindiremedim.. olayın üstünden sonra 2 hafta düşündüm ailemin yanına gelmedim.. ama ne fayda sindiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…