- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
arkadaşım tahrik niyetim yokAileme eşim kayınvalidemin yanında seni boşucam dediği için geldiğimi söyledim.. boşanmak istediğim için evi terk ettim demedim ki ?? Kararlarımın arkasıında ve net im .. kaynanam ve eşim bu eve gelir anlaşma sağlanır sözler verilir öylemgeri dönerimdedim
Kib'lendi sadece...
bi gün girmiyoruz olaylar olaylar.
Bana ve bir arkadaşa dayağı hak eden kadınlar dedi..
vuhuuuuu. haketmiş. merak ettim, gerilere gidip okuycam.
Kib'lendi sadece...
3.sayfada..
Konu disi bi sorum olacak, affedersiniz, Bu Kiblenmek ne oluyor?
pfff. çok saçma ya bu ne celal.
Ya eşin seni savunmuş baya hatta annesiyle konuşurken eşya kırcak kadar baya hem de bana orda sonradan annesinin lafından gerilip onun ağzına düşmemek için SONRADAN senden şikayetçiymiş GİBİ DAVRANMIŞ gibi geldi, eşin seviyo seni, kaynanan yüzünden değmez bişeyleri yıkmaya...Merhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. kavga nın sebebi , kaynanam bana yaptığım yemekle ilgili bir laf söyledi bende anne 2 aylık evliyim anca bu kadar yapabiliyorum dedim.. kaynanam da yemek yapmayı öğrenip evlencektin dedi.. ben hiç cvp vermedim .. boğazım düğümlendi çünkü insanlara o anda hiç bir şekilde cevap veremem hemen elim ayağım titrer benim .. balkona çıkıp hiç bir şey demeden ağlamaya başladım..o sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.. ona sakinleş dediğimde.. sen de ortalık karıştırıcısın beni 2 ayda sinir ettin.. nerden evlendim benim çok güzel bekar hayatım wardı... sen beni küçümsüyorsun gibi cümleler kurdu.. o sırada annesi de olaya dahil olup, oğlum seni küçümsuyorsa boşan dedi.. boşucam anne bunu dedi.. ben o sözden sonra hemen evden sadece montumu alıp kapıya yöneldim.. eşim kolumdan tuttu gidemezsin diye.. öyle bir giderimki dedim .. şimdi ananla birlikte karsılıklı oturun dedim.. eşim benimle birlikte dışarı geldi .. anneni evden yollamadan o eve gelmem dedim.. annesini memlekete yolladı.. evime döndüm..Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz?
Sevgili kafası karışık hemşire tüm mesajlarını okudum ve inanamadım
öncelikle ben de tam 3 aylık evliyim perdelerimi geçen hafta taktım hiç bir penceremde perde yoktu olmadığı için ne eşimi suçladım ne de lafı oldu.. Yatak odama hediye gelen uyduruk çarşaflardan birini iki tarafından çiviledik hala evimde halım yok ankastremizi evlendikten 2 ay sonra alabildik ve taktık küçük tüp kullanıyorduk..asıl seni dumur edecek şeyi söyleyeyim benim oturduğum evde ELEKTRİK YOK abonelik almaya çalışıyoruz ve tam 3 aydır elektriksiz yaşıyorum hayatımın nasıl kısıtlandığını az çok tahmin edebilir misin bilmiyorum? SICAK SU YOK MESELA KÜÇÜK TÜPTE ISITIP KOVADA YIKANIYORUZ.. ELİMDE ÇOK ÇAMAŞIR YIKAMAK ZORUNDA KALDIM. :)
Eşime bir gün bile şuyumuz yok buyumuz eksik diye tek kelime etmedim çünkü onu sevdiğim için onun yanındayım camda perde olsa ne olur yerde halı olsa ne olur ben mutsuz olduktan sonra kıymeti yok. Senin sorunun; önceliğinin eşin olmaması kibir ve millet ne der kafasında yaşıyorsun ve bence eşini sevmiyorsun kimseye boşan demem ama bence sen BOŞAN 1 dakika bile durma BOŞAN adamın hayatı kurtulsun.
Sevdiğim adamla evli olduğum için her sabah şükrediyorum. Allah sana akıl fikir versin.
hiç sayfaları okumadan cevap veriyorumk.valden evine gelmezse bundan sonra araya mesafe koyarsan eşinin sinirle söylediği lafı zamanla unutursun bence.iyi düşün taşın ona göre karar ver.Merhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. kavga nın sebebi , kaynanam bana yaptığım yemekle ilgili bir laf söyledi bende anne 2 aylık evliyim anca bu kadar yapabiliyorum dedim.. kaynanam da yemek yapmayı öğrenip evlencektin dedi.. ben hiç cvp vermedim .. boğazım düğümlendi çünkü insanlara o anda hiç bir şekilde cevap veremem hemen elim ayağım titrer benim .. balkona çıkıp hiç bir şey demeden ağlamaya başladım..o sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.. ona sakinleş dediğimde.. sen de ortalık karıştırıcısın beni 2 ayda sinir ettin.. nerden evlendim benim çok güzel bekar hayatım wardı... sen beni küçümsüyorsun gibi cümleler kurdu.. o sırada annesi de olaya dahil olup, oğlum seni küçümsuyorsa boşan dedi.. boşucam anne bunu dedi.. ben o sözden sonra hemen evden sadece montumu alıp kapıya yöneldim.. eşim kolumdan tuttu gidemezsin diye.. öyle bir giderimki dedim .. şimdi ananla birlikte karsılıklı oturun dedim.. eşim benimle birlikte dışarı geldi .. anneni evden yollamadan o eve gelmem dedim.. annesini memlekete yolladı.. evime döndüm..Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?