Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

arkadaşım tahrik niyetim yok
ama kendi yaptıklarınızı dediklerinizi ben yalnızken dedim diyerek cok fazla hafife alıyorsunuz
sizin dediğiniz de cok agır bir laf paran yoksa evlenmeseydin size parayla mı evlendin denir sen de paran yoksa evlenmeseydin denir yemek yapmayı ogrenip oyle evşenseydin de denir az şey soylememişsiniz insanın içine dert olacak ben bu kadınla niye evlendim diye dusundurecek birşey soylemişsiniz bunu tekken soyledim tek savunmanız ben tekken soyledim o annesinin yanında soyledi surekli bunu soyluyorsunuz bu dayanacak bi kapı değil
ben eşinizin içine feci dert oldugunu sizinle neden evlendiğini sorgulamaya ittiğini sinir anında da kustugunu dusunuyorum
tekken birbirimize ıstediğimiz kadar yaralıycak seyleri soyleyebilirz kv varsa solenmez gibi bi kural yok maalesef

kV niz esinizi delirtmis..esiniz cinnet geçirirken siz olaya dahil oluyorsunuz.aslında bütün insanlar bu kadar sinir anında ağzından çıkanıkulağı duymaz.ama bu demek değildir ki hersey söylenebilir söylenemez tabii...kavgada acaba diyorum eşini annesine çok fazla yüklendiği için sırf gönlü çok kırılmasın diyemi acaba sizede yüklendi.o an annesinin istediğini verdi ..kendince annesinidemi yumuşatmaya çalıştı.nasıl olsa sen onun esisin aranız nasıl olsa düzelir zaten annem de gidiyor diyemi düşündü..Tabii bunlar varsayım...Sonuç olarak cok ağır kelimeler bende olsam annemin evine donerdim..çok çok çok pişman ederdim ..bir daha gerçekten yapmayacagina inanirsam ikinci şansı verebilirdim..Tabii yuzdeyuz güven yok olurdu.Bu cadı kV ler yüzünden güzelim evlilikler bitiyor .bide şöyle bişey varki o kV bidaha evinize gelemicek..siz daha güçlü doneceksiniz evinize .eşiniz evi terk edebileceginizi gordu sonuçta.geçmiş olsun .

Çok normal cinnet anında cinayetler işleniyor afedersiniz ama gerçekler bunlar. Bende eşimi 6 senedir tanıyorum hiçbir problemimiz yok 1,2 kez cinnet gecirdigine şahit oldum bitanesi evliligimizde oldu ve gebeligimin ilk donemlerindeydi biraz fazla şansımı zorladım. Biz arkadaş dost gibiyizdir beraber güler beraber saçmalarız bensiz hicbirsey yapmaz ama o gün çok kötü bi gündü fiziksel olarak hicbirsey yok ama elinde bardak kırmıştı bana zarar vermemek için sanırım ve boşanma kelimesini bende duymuştum sonra sarildi bana ben aglayinca o da agladi ozurdiledi bu tarz şeyler olabilir ciddi ciddi söylenen seyler degil kendi annesine sinirlenmiş dahil olmasaydınız keşke.

boşan diyenlere kızıyorsun arkadaşım. neden boşanayım diyorsun

eve dön diyenlere dönmem onlar anasıyla ayağıma gelmeden dönmem diyorsun.

egoların çok çok yüksek.

bence daha mantıklı şeyler yapmalısın .

evde balkona çıkıp ağlamak yerine bence o an cevap vermeliydin.

eşinin annesinin yanında sana boşayacağım seni demesi çok yanlış olabilir ama sen de kapıyı çarpıp çıkmışsın. mucadele

etmek yerine kaçmış oldun bi nevi .

sonra annen baban araya girmiş . onlar da gaza gelmiş . girmişler birbirlerine. bunları bu hale kim getirdi sence . bi kafanı

toparla ve iyi düşün. balık baştan kokar . siz sona gelmişsiniz .

hemen dönmeeeee biraz burnu sürtsün babanız yada aileden biri karşısına alsın böyle olmayacağını canın isteyince seni boşarım diyemeyeceğini bir güzrl anlatsınlar senin yalnız olmadığını kendisininde hint kumaşı olmadığını açık açık söylesin bundan sonra eşinizin tavrına göre bir kez daha deneye bilirsiniz bence....

Ya eşin seni savunmuş baya hatta annesiyle konuşurken eşya kırcak kadar baya hem de bana orda sonradan annesinin lafından gerilip onun ağzına düşmemek için SONRADAN senden şikayetçiymiş GİBİ DAVRANMIŞ gibi geldi, eşin seviyo seni, kaynanan yüzünden değmez bişeyleri yıkmaya...

Sevgili kafası karışık hemşire tüm mesajlarını okudum ve inanamadım
öncelikle ben de tam 3 aylık evliyim perdelerimi geçen hafta taktım hiç bir penceremde perde yoktu olmadığı için ne eşimi suçladım ne de lafı oldu.. Yatak odama hediye gelen uyduruk çarşaflardan birini iki tarafından çiviledik hala evimde halım yok ankastremizi evlendikten 2 ay sonra alabildik ve taktık küçük tüp kullanıyorduk..asıl seni dumur edecek şeyi söyleyeyim benim oturduğum evde ELEKTRİK YOK abonelik almaya çalışıyoruz ve tam 3 aydır elektriksiz yaşıyorum hayatımın nasıl kısıtlandığını az çok tahmin edebilir misin bilmiyorum? SICAK SU YOK MESELA KÜÇÜK TÜPTE ISITIP KOVADA YIKANIYORUZ.. ELİMDE ÇOK ÇAMAŞIR YIKAMAK ZORUNDA KALDIM. :)
Eşime bir gün bile şuyumuz yok buyumuz eksik diye tek kelime etmedim çünkü onu sevdiğim için onun yanındayım camda perde olsa ne olur yerde halı olsa ne olur ben mutsuz olduktan sonra kıymeti yok. Senin sorunun; önceliğinin eşin olmaması kibir ve millet ne der kafasında yaşıyorsun ve bence eşini sevmiyorsun kimseye boşan demem ama bence sen BOŞAN 1 dakika bile durma BOŞAN adamın hayatı kurtulsun.
Sevdiğim adamla evli olduğum için her sabah şükrediyorum. Allah sana akıl fikir versin.

hersey güzel hosta yani o kaynananın yeni evli çiftin yanında ne işi var pardon?
ya valla ben de artık cinnet geciricem bana da gelecekler , ve biz daha onlar gelmeden eşimle kavga ettik.
gelmeleri bile kastı,kaldı ki işte bak korkulan da senin basına gelmiş.asla gelmesin eve o kadın. buna engel ol.
bak bu olay senin için cok güzel olmuş gercekten, bahanen olur. annen bana bi söz söylüyor ben kaldıramıyorum de.
cok zor durumda olmayınca lütfen gelmesin ne gorumcen nede kayınvaliden.

ay yeter ya okudukca valla cinnet geciriyorum.bu kadınlar ne işi var ya yeni evli çiftin yanında???

niye bu şekilde evlendiniz?

hiç sayfaları okumadan cevap veriyorumk.valden evine gelmezse bundan sonra araya mesafe koyarsan eşinin sinirle söylediği lafı zamanla unutursun bence.iyi düşün taşın ona göre karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…