- 30 Kasım 2016
- 225
- 165
- 18
- 37
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Bu saatten sonra babam da onun ailesi bu eve gelmeden dönemezsin diyor.. oturup konuşulcak ben kızımın canını sokakta bulmadım diyor.. ama herkes baska şehirde.. ailem istanbul da eşim aydında kaynanam kayseri de.. herkes nasıl toplanır bilmiyorumBende 3 yıllık evliyim eşimle aşırı şiddetli kavgalarımız oldu. Ailesi ve ailem yüzüne de kavgalarımız oldu. Ailemin evine dönemedim. Hem bi çocuk hemde onu çok seviyorum oda beni.. Ben yapmazdım yerinde olsam. Dön eşini seviyorsan..
Evet ilk kavgamız ama şuan hiç bi şekilde telefonu yok parçalamış..İlk kavganız anladığım kadarıyla. Oturup konuşun eşinle...
Babasını ara ne bilim ablası kardeşi falan yok muEvet ilk kavgamız ama şuan hiç bi şekilde telefonu yok parçalamış..
Ailem artık bu olay dahilinde kalcaksın dediler.. babam sadece ben konuşcam dedi..Babasını ara ne bilim ablası kardeşi falan yok mu
Ailem artık bu olay dahilinde kalcaksın dediler.. babam sadece ben konuşcam dedi..[/QUOTDemba anın dediğini yap bekle bakalım o halde. Seninle kendisi irtibata geçecek mi..
Bnce ailenin sözünü dinle canım barışırsanızda eşinin öfke kontrolü için tedavi görmesi şartını koyAilem artık bu olay dahilinde kalcaksın dediler.. babam sadece ben konuşcam dedi..
Bekle o halde babanın dediğini yap. Seninle irtibata geçecek miBabanın ded
Bende senin düşündüğün gibi düşündüm.. annesine o kadar tepki gösterdiği için sonra bana ondan mı çıkıştı dedim.. ama sonra düşündüm ki ne olursa olsun kaynananın yanında bana boşucam seni dememeliydi diye düşünüyorum.. sadexe bunu hazmedemedimkV niz esinizi delirtmis..esiniz cinnet geçirirken siz olaya dahil oluyorsunuz.aslında bütün insanlar bu kadar sinir anında ağzından çıkanıkulağı duymaz.ama bu demek değildir ki hersey söylenebilir söylenemez tabii...kavgada acaba diyorum eşini annesine çok fazla yüklendiği için sırf gönlü çok kırılmasın diyemi acaba sizede yüklendi.o an annesinin istediğini verdi ..kendince annesinidemi yumuşatmaya çalıştı.nasıl olsa sen onun esisin aranız nasıl olsa düzelir zaten annem de gidiyor diyemi düşündü..Tabii bunlar varsayım...Sonuç olarak cok ağır kelimeler bende olsam annemin evine donerdim..çok çok çok pişman ederdim ..bir daha gerçekten yapmayacagina inanirsam ikinci şansı verebilirdim..Tabii yuzdeyuz güven yok olurdu.Bu cadı kV ler yüzünden güzelim evlilikler bitiyor .bide şöyle bişey varki o kV bidaha evinize gelemicek..siz daha güçlü doneceksiniz evinize .eşiniz evi terk edebileceginizi gordu sonuçta.geçmiş olsun .
Babam bana anlatcakmıs durumu.. irtibata geçermi bilmiyorumBekle o halde babanın dediğini yap. Seninle irtibata geçecek mi
Artık ipler ailemde .. onları dinliyorum annem fevridir ama babam düşünerek hareket eder.. bakalım ne olacağını zaman gösterecek.. ama kaynana da nasıl bi insanmıs hiç tanıyamamısım.. oğlunun boşanmasını isteyen bir anne imkansız gibi geliyor banaBnce ailenin sözünü dinle canım barışırsanızda eşinin öfke kontrolü için tedavi görmesi şartını koy
Öff valla sanki ben yaşadım olayı o kadar canım sıkıldı haaa!Babam bana anlatcakmıs durumu.. irtibata geçermi bilmiyorum
Ahh bi de bana sor.. bu sebepten ayrılırsam tarihe geçerim sanırımÖff valla sanki ben yaşadım olayı o kadar canım sıkıldı haaa!
Ahh bi de bana sor.. bu sebepten ayrılırsam tarihe geçerim sanırımAma ben o evden çıkarak herşeyi göze aldım.. ama keşke bi giysi alaydım sadece montumu alıp çıkmısım evden..
Niye öldürürdünaman hepsi giysi olsun canım hayırlısı ile bi hallolursa herşey. Empati yapıyorum şahsen eşimi öldürürdüm herhalde barış diyorum ama..
Niye öldürürdün[/QUOTE
Senin gibi sindiremezdim kız.
Esim in öfke kontrölü yok.. sinirlenince gözü hiç birşey görmüyor beni korkutanda bu..
Eminmisin ? Bazıları dön evine diyor.. sen abartmışsın adam birşey yapmamıs diyor.. sende böyle diyorsun. Kafam çok karıstıTedavi olma şartı koy ve kesinlikle o eve dönme katiller böyle adamlardan çıkıyor !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?