Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Bu saatten sonra babam da onun ailesi bu eve gelmeden dönemezsin diyor.. oturup konuşulcak ben kızımın canını sokakta bulmadım diyor.. ama herkes baska şehirde.. ailem istanbul da eşim aydında kaynanam kayseri de.. herkes nasıl toplanır bilmiyorum

Bende senin düşündüğün gibi düşündüm.. annesine o kadar tepki gösterdiği için sonra bana ondan mı çıkıştı dedim.. ama sonra düşündüm ki ne olursa olsun kaynananın yanında bana boşucam seni dememeliydi diye düşünüyorum.. sadexe bunu hazmedemedim

Bnce ailenin sözünü dinle canım barışırsanızda eşinin öfke kontrolü için tedavi görmesi şartını koy
Artık ipler ailemde .. onları dinliyorum annem fevridir ama babam düşünerek hareket eder.. bakalım ne olacağını zaman gösterecek.. ama kaynana da nasıl bi insanmıs hiç tanıyamamısım.. oğlunun boşanmasını isteyen bir anne imkansız gibi geliyor bana

Ahh bi de bana sor.. bu sebepten ayrılırsam tarihe geçerim sanırım Ama ben o evden çıkarak herşeyi göze aldım.. ama keşke bi giysi alaydım sadece montumu alıp çıkmısım evden..

aman hepsi giysi olsun canım hayırlısı ile bi hallolursa herşey. Empati yapıyorum şahsen eşimi öldürürdüm herhalde barış diyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…