Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Aileyi katmadan uzaklaşmak istedipini söyletecektin ozaman.Hazmedemedim bana biraz mola ver deyip.Ozaman da sessizce haklı olurdun adam kendisi suçlanırdı.Kendin halletmeye çalışacaktın önce.

Ben sizin boşanacağınızı sanmıyorum ama pasif kalmayıp gereken hareketi yapmandan dolayıda eşin ona göre sana değer verecek ve ani çıkışlar yapmayacak

çok güzel özetlemişsin arkadaşım

Yani başından kedi sen duvara çarpmışsın eşinde ayağını denk alacak

Öyle olduysa o konuda haklısın.Ama yine de ordaki kriz yönetimi böyle olmamalıydı

Ama sonuçta bu duruma gelmesinde en büyük sebep kaynana yemeğine laf etmeseydi bu durumlar yaşanmayacaktı tepkini göstermen iyi olmuş susup sineye çekseydin kaynana seni salak yerine koyup her geldiğinde hareketleri daha da dengesizleşip
küstahlaşacaktı , olanlar çokta vahim değil evliliğin başında olması bence iyi olmuş kaynanada haddini bilmeliydi bence hiç üzülme seni oğlundan kıskanıp eksik yönünü bulup aşaya çekme girişimleri faciayla sonuçlanmış senin bu kadar cesur davranacağını kestirememiş

Erkek ailesi hala nasıl yolarım derdinde paralarıda olsa hep yok onlarda

Ben kendi fikrimi söylemedim hiç, kal boşan veya evine dön demedim yani. Konu sahibi boşanmak istemediğini, incir çekirdeğini doldurmayacak sebepten dolayı boşanacağım dedi ve evi terk ederken amacının boşanmak olmadığını kayınvalidesine "had bildirmek" için iki hafta kafasında planlayıp öyle evi terk ettiğini söyledi. Planında eşi annesiyle birlikte gelip ayaklarına kapanıp, yalvarıp eve dön diyecekleri varmış ama planları tutmamış. Aileler de birbirine girince, ah vah etmeye başladı boşanmak istemediği için, ben de ona göre bir yorumda bulunmuştum aslında..
Fakat arkadaşın bir söylediği bir söylediğini tutmayınca, ben de yorum yapmayı bıraktım en son. Konu sahibi de banlandı zaten.

Sen niye evini terk ediyosun ki? Gidecek biri varsa kocandır, ikisini de kapının önüne koysaydın. Yazılanlardan tam anlamadım ama senin maaşın kocanın maaşından yüksekse eğer kaynanan kocanı doldurmuştur erkeklerin cinsellikten sonra en hassas oldukları konu gelirleridir. Bence kayınvalidenin aklında başka bi gelin adayı vardır ara bozmak için gelmiştir iki aylık evli çiftin evine mi gidilir? Biz 1 yılı devirdik hala benim ailem de kocamın ailesi de ısrarla davet etmeyince gelmiyolar yeni evlisiniz diye.

o sözü söylemısse ileride sıkıntı yasarsın gitme esinin yanına burnu sürtülsün anlasın degerını bıda sınırlede olsa azına öyle kelımeler dıyemesın

Günaydın
Ne yaparsan yap (iki aylık evliyken 20 yıllık evli çoluğu çocuğu geçim sıkıntısı varmiscasina ki buda sebep değil ) üstüne yürüyemez. 2. ayınızda bu oluyorsa 3.ayinizda itmeler kakmalar devam eden süreçte darp ve ölüm olmayacağını nerden bilebilirsin.2 ayda nasıl bu kadar dolmuş ? En heyecanlı zamanlariniz. .eşya parçalamak ne demek ? Esinı seviyorsan psikolojik tedavi almadan o eve dönme . Can güvenliğin söz konusu . Gitsin bi kendine gelsin önce . Büyük hayallerle yuva kuruyoruz . Canımızı sokakta bulmadık .

Arkadaşlar evlenirken biz de biraz maddi zorluklar çektik (iki taraf da zengin olmasına rağmen ) eşim okuyordu . Bir dublexin üst katında eşim ve ben alt katında ailesi yaşıyordu . Her eşyam oraya göre alınmıştı . Bir yıl sonra evimiz yapıldı ve taşındık . Oradaki perdelerin yeni evime uyması imkansızdı çünkü dublex çatı pencereleri çok küçük . Bir seneden fazla iki odamda sadece stor vardı üzerine perde almadım .ben almadım . Eşim hem okuyor hem gecimimizi sağlıyor .başka bir sıkıntımız çıkarsa elimizde para bulunsun diye.ama sonradan herseyimiz oldu .hala bazı eksiklerimiz var .ve bu ev yaşadığı sürece de olacak . Evin eksigi bitmez derler .çok dogru..Hiç önemli değil .sağlık olsun huzur olsun .belki ilk zamanlar düşünmeden konuşmuş arkadaş eşinin kalbini kırmış o da hazmedemeyip içinde büyütmüş ki bu da çok gereksiz o an halledilip kapatılmalıydı konu .eşya için kalp kırmaya değmez . Sonrasında olanları konuşmaya bile gerek duymuyorum çok onur kırıcı ve gereksiz.

boşancam kelimesine hazedemezdim..
eşime hesap sorardim biz iki aylik evliyiz annene niye benim için boşuycam dedin derdim..
ben sana naptin ne ettim söle derdim yüzüne rezil ederdim baya...
anneni de gönder demekle iyi yapmışsın.
kaynanan yemek yapmasini bilmediği hepsini niye karişti ki..
yahu daha iki aylık evlisin yemek yapmayı zamanla öğrenceksin netten çok güzel şeyler var onlari baka baka öğrenceksin demi
benim kaynanam hiç öle demedi benim yemek yapmayı bilmediğimi sanmiş:)
internet var dedim orda ne gördüyse yaparsin anne dedim:)
bu kadar basit:)
seninle uğraşmiş belli. ama sen eşinizle evlenirken kaynanana baksaydin keşke.

herşey zamanla oluyor evin eksik hep olur zaten.. para varsa rahatlıkla yaparsin..
zaman herşeyin ilacidir iyi gelir:) aceleye gerek yok:)
ben bile eksiklerimi zamanla tamamliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…