Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Aynen hiç beklemiyorum öyle bişi olacağını zaten ... kar buz ortalık kar geliyor...

Mantıklı açıklama yapacağım bir insan yoktu karsımda annası bağırıyor hakaret ediyor eşim eşyaları parçalıyor.. oturup konuşması denemedim mi zannnettim

Zaten eşimde sosyal hesaplarından heryerden beni engellemiş.. telefonunu kırmış hattını kırmış.. ailesi bile ulaşamıyordur belki de ona... bence yakındır boşanma kağıdını göndermesi.. ama korkmuyorum ne olursa olsun beni sevmediğini gösterir bu.. üzülürüm mü evet üzülürüm.. ama belki ilerde daha beter bir hayat yaşayacağım.. ama ne yazık ki hala onu seviyorum gelinliğimi bile daha kaldırmamıstım dolabımdan meydanda duruyordu.. bugün dış çekim albümcümüz aradı fotoğrafları seçin diye .. adama hiç bir şey diyemedim ..

Ailecek dengesizlermiş tabi sen huzurlu aileden gelince şok oldun onlarla devam edebilmek için sende eşyaları atman gerekirdi , yada kaçman sen 2.seçmişsin ruh sağlığın için
Mantıklı açıklama yapacağım bir insan yoktu karsımda annası bağırıyor hakaret ediyor eşim eşyaları parçalıyor.. oturup konuşması denemedim mi zannnettim

Canım evlilik oyle kolay değil. Biraz sabırlı olup, birbirinize zaman tanıyın. Eşin, annesinin yanında hava atmak istemiş. Birazda annesinin dolduruşuna gelmiş. Sinir anında olan şey. Keşke ailene hemen söylemeseydin. Ama olan olmuş, bundan sonra aileler bir araya gelip konuşup, umarım tatlıya bağlarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ailecek dengesizlermiş tabi sen huzurlu aileden gelince şok oldun onlarla devam edebilmek için sende eşyaları atman gerekirdi , yada kaçman sen 2.seçmişsin ruh sağlığın için
Ben eşyaları fırlatamam ki yapamam istesemde kendimi kaybedemiyorum.. elim ayağım titriyor o sırada kimseye cevap bile veremem .. ailem de hiç öyle birşey görmedim ailecek şaşkınız .. eşim de böyle biri değildi 4 yıl sevgili kaldık hiç böyle delirdliğini görmwmiştim..

Aynen hiç beklemiyorum öyle bişi olacağını zaten ... kar buz ortalık kar geliyor...

Doğru, eşiniz ve kayınvalideniz eğer gelmezlerse kar yüzünden gelememişlerdir. İnşallah yağmaz da kalkıp gelebilirler sizden özür dilemeye.

Teşekkür ederim ama sanmıyorum eşim herşeyi bence kafasında bitirdi.. belki de annesi ona yeni bi gelin buldu.. artık herşey aklıma gelmeye başladı..

İşte eşiniz de öyle gergin bi ortamda mantıklı davranamamış ben de bunu demeye çalışıyorum yanlış anlamayın, orda sizi suçlamadım tam tersine siz nasıl gergin bi ortamda mantıklı açıklama yapamamışsanız o da yapamamış diyorum, öfke olunca mantık gidiyo zaten...

Teşekkür ederim ama sanmıyorum eşim herşeyi bence kafasında bitirdi.. belki de annesi ona yeni bi gelin buldu.. artık herşey aklıma gelmeye başladı..
Hemen kötü şeyler düşünmeyin. Eşiniz sizi seviyorsa, bu kadar ufak,tefek tartışmadan sizden vaz geçmez herhalde. Evinizi hemen terk etmeseydiniz. Kayınvalidenize ortslığı bırakmasaydınız. Onun istediği şey zaten bu. Kadın gelmiş on günde sizi birbirinize düşürmüş. Ne biçim anneler var. Oğlum mutlu olsun diyeceğine gaz verip boşa diyor oğluna. Barışırsanız, k.validenize mesafeli olun bundan sonra.

ablamın böyyle 4yıl boşarım diyen eşinin baskısı vardı ablam başlardan sonana deek kovulmasına rağmen ddirendi eşi anasının güdümünde yapmıcam deyip yapmalar tehdit vs hakaret çekemedi yükü verdi mahkemeeye üzgünüm dönersenn döndün kendin döndün dicekse dönme..ailene affettrsin önce ! balık baştan kokar devam ederrse dönme gelipalmıcaksa dönme ..

bence mahkemeye ver ciddi görünn yeni birini bulmmuşsa tazminat iste.. böyle o mahkemeye vercek diye bekleme geriden gelen sefamı sürsn...... gelip almıcak ailenden özür dileemicek seni isterse adam gbi gelir zaten
Babam olaylar şuan çok yeni diyor ateşler durulsun herkes sakinlensim diyor... mahkeme ye veremem ailemin izni olmadan.. çünkü ok yaydan çıktı ailemin yanına geldim

Ben onlar gelmeden bu evden çıkmam zaten babamda izin vermez.. ben kızımı sokakta bulmadım diyor...

Ufak tefek sprun gibi görünüyor ama eşim boşucam dedi 2 aylık evliyken.. daha birbirinizi tam anlayamamısken bence onun kafasında bitti yoksa birisi birine kolay kolay dermi annesinin yanında boşucam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…