Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Arkadaşım boşanma niyetin yoksa o evden gitmeyecektin. evlilik bu yahu evlilik! oyun mu bu? flört değil sevgililik değil nişanlılık değil burnu sürtülsün diye blöf yapmaları baba evine dönmeleri güç savaşlarını geçmişsiniz artık evlenmişsiniz herşeyi bu kdar basit ve çcuk oyuncağı haline getirmeyin. Nereye gidiyoruz böyle yav bunun feministlikle güçlü kadınlılıkla alakası yok arkadaşım feminstlk gçlü kadınlar diye diye evlilik gibi ciddi müesseseleri ne hale getiriyorsunuz . yürütemeyecekseniz kendinizden gururunuzdan taviz vermeyecekseniz o kadar güçlüyseniz uyumlu olmayacaksanız kriz anını yönetemeyecekseniz evlenmeyin hem erkek hem bayanlar için söylüyorum evliliğin sorumluluğu alamayacak olan evlenmesin ya şımarıklıkla çözülcek işler ddğil bunlar herşeyin bi adabı var. sonra evliliklerin yüzde bilmem kaçı boşanmayla sonuçlanıyor. Eskilerin lafı var biz birşey bozulduğnda çöpe atmaz tamir ederdik diye evliliklerin ömürlük olması da buna dayanıyor. Şimdilerde blöf için baba evine dönen bayanlar ve destekleyen hemcinsleri. Ağlamanızı ağlıyorum ben de olsam ağlardım çok hassas bi yapım var kv nin böyle bi söz söylemesi sizin eşinize söyledğinzle birebir bence kime kızacağmı şaşırdım. Eşinizn annesinin yanında boşayacağm demesi de aynı şekilde herkes suçlu bence burda . Ama sinirle başbaşayken o cümle söylenebiliyorsa yine sinirle anne baba varken de söylenebilir sinir size özgü birşey değil ve sinirlyken mantıklı davranamamş eşinz haliyle . eşim annesinin yanında dedi yalnızken dedi bence buna bu kadar takılmayın. Kv niz saygısız ve sevgisiz anladığm kadarıyla ya da sizin eşinize dedğinz cümleyi biliyor çnkü aynısını demiş. Annesini göndermenize kdar herşey yerinde bence sonrasnda evden giderek büyük hata yapmışsınız. Evini terketmeyenler dayak yemeye mahkumsa sizde maalesf olur olmadk başınızı alıp giderek boşanmaya mahkum olacaksınz bu gidişle güçlü(!) kadınlar olarak. Ailedeki Bayanları sakinleştirin daha da hararetlenecekse konyşmasınlar . Erkekler daha sakin kalablr bence onlar konışsun ve sonrada sizi eşinizle konuştursunlar son olarak kararı siz vereceksinz bu işi aileler arası savaş işine döndürmeyn daha fazla düzeleceği varsa da düzelmez çnkü aileler bu şekilde hararete devam ederse. şer görünende hayır vardır birbirnizi gerçekten seviyorsanız ve dedğinz gbi boşanmak için güçlü bir sebep göremiyorsanz barışırsınız belki de bu olaydan sonra herkes durcağı yeri bilir kaynana vs bidaha cesaret edemez belli olmaz. Buraya kdar hatalarla gelinmiş bundan sonra boşanmak istemiorsanız bu işi lehinize çevirmeye bakın bence. Umarım herşey daha iyi olur sizn için

Mesajın için çok teşekkürler dediklerinde haklısın...

Mesajın için çok teşekkürler dediklerinde haklısın...

Seni üzmek istemiyorum zaten derdin var dua da ettim az önce inşallah herşey gönlünce olur ama kendimizi ezdirmeden evliliği devam ettireblriz boşanmak rest çekmek değil tek çözüm . Gelişmeler nedir son ssyfaları okuyamadım eşinle kknuşabldin mi

Eşim hattını kırmış telefonunu parçalamış.. ailesi de ulaşamıyormuş ona babam öyle dedi... babam kayınpederle konuştu.. belki de yeni hat almıştır kendine kim bilir

Bu arada dua için allah razı olsun

Bence ailesine de kızmış belli ki annesine falan herkesten biraz uzak kalmak için yapmış olabilir başka bişey dşünmeyin üzülmeyin de. babalar konuşsun orta yol bulunur bence babanız da yuvanın dağılmamasndan yana bi konuşma yaparsa ayağınıza gelip özür dilemeleri konusunda sinyal yakarsa karşı taraf ta ona göre davranır kocanız o sizin özleyecek illaki herkes de ayağını denk alır bundan sonra umarım bi an önce toparlanır herşey ama biraz sakinliğe ihtiyac var üzülmeyn iyi olacak inşallah

Doğru düşünüyorsunuz tabi. ben babanız acele etme dedi diye mi siz mi acele etmek istemediniz onu anlamamistim ama zaten 3 gün olmuş .
Belki böyle çekip gitmeniz ona ders olmuştur . .

2 ayda bu hale gelinmesi cok uzucu etmemesi gereken laflar etmis hatali sizin kabullenmemeniz iyi olmus belki erken zamanda bazi seyleri kavrar ve ilerisi icin daha olgun davranmasini saglar bu olay

Konu Sahibi.

Sayfaları atlayarak okudum ilk sayfalarda gayet kararliydin.

Orta sayfalarda hafif pismanlik

Son Sayfa da kaçan uykular

Öyle boşanmak kolay değil. Ağızdan çıktığı gibi olmuyor. Bunun bi sancısı var süreci var. 6 yıllık evliyim. 5 aydır boşanma asamasindayim kan kustum kan.

En ufak biseyde ev terkedilmez. Alışkanlık haline getirirsen sana kimse inanmaz. Fazla naz aşık usandirir. Sonradan caninin yanacagi şeyleri yapma. Esinle konuş evine dön. Konuşun. Terkederek sadece uykularini kacirirsin

Şimdi bence en büyük hatanı söyleyeyim canım sana olaylar olmuş bitmiş durulmuş sen iki hafta sonra evi terk etmişsin, ben eşinin yerinde olsam şöyle düşünürdüm : bence beni sevmiyor, iki hafta içinde düşündü karar verdi ve beni boşamak istiyor çünkü 2 hafta uzun bir süre.
bu gibi durumlarda sakin durmak, karşı tarafı aramamak çok zor bir durum ama şanslısın ona ulaşabileceğin bir telefon yok. Sana tavsiyem biraz sakin davran, sende ailende fevri olmasın siz bir adım atmayın ama onlardan gelen adımı da geri çevirmeyin gerçekten çok yeni evlisiniz ortada boşanmaya, evi terk etmeye varacak durum yok evet eşin haksız kayın validen değişik ama seninde kabahatlerin var.
Bir de (şiddet aldatma yoksa) herkes ikinci bir şansı halleder.

Aklıma gelmişken sen iki hafta sonra evi terk ettin yani kavga zamanında çıkıp gitmedin, eşinin seni gelip alması bence çok mantıklı değil sen sanki aileni ziyarete gitmiş gibisin bu yüzden eşim gelsin beni alsın diye bekleme konuşun çözüme kavuşturursanız nasıl gittiysen öyle dönersin bir de bunun için inatlaşmayın.

Bence tatlıya bağlanacak ama lütfen kavga esnasında söylediğiniz sözlere çok dikkat edin erkeler imadan hoşlanmazlar paran yoksa demek bir erkek için küfrün en alası demek, Sen bu şekilde kabul ettin evlendin o zaman 3 ay daha bekleseydin evlenmek için. Her şeyi ailen bilmesin sen unutursun onlar asla unutmazlar evlililik bu ne kavgalar yaşanacak her seferinde gitmek olur mu ?

Güzel bir tavsiye ile bitireyim cevabımı: SEN ateş, O su , O ateş SEN su

+1
aynen aynen.
fark ettim ben de.
çok şaşırdım hatta.
baya sertti çünkü ilk mesajlarda.
asla kendimi ezdirmem derken boşayamam seviyorum a gelmiş.
zaten ezdirmesin de kendini.
yanlış anlama H hemsirekafasikarisik .
ancak 2 aylık evlilikte bu noktaya gelinmiş olması çok düşündürücü.
sanki hikayede boşluklar var halen.
eşinin bu kadar uç noktada tepki vermesinin altında daha başka birşeyler olduğunu düşünüyorum.
basit bir ağız dalaşı sonrası bu hale gelinmez.
evine döneceksin de nasıl döneceğini bilemiyorsun değil mi?
eşim ve kv gelip özür dilemeden dönmem diyordun?
eşinin özür dileyeceği de yok gibi anlattığına göre.
bari aileler olarak büyükleriniz yol gösterse size.
onlar da birbirlerine düşmek yerine.

Sanmıyorum o çok inat biridir.. boşanma kağıdını yollaması yakındır..
eşinin inat ve böyle ters biri olduğunu yeni öğrenmedin sanıyorum. evlililkte biri dellendi mi öbürü susar sakinleşmesini bekler. kapıyı çarpıp çıkarsa o zaman da her şeye hazırlıklı olur .madem eşin inat biliyorsun da neden ayağına kaynana bekliyorsun . özür bekliyorsun. yanlış tavur gösterdin ilk başta. zaten anne babanı da sokmuşsun işin içine . eşin ile düzelsen de bu sizde bi yara açacak evlilik adına. daha ağırbaşlı olmalısınız . daha sakin daha mantıklı. daha çok düşünen daha az hareket eden.
merak ediyorum durumunuz ne olur. inşallah düzelir de bi daha yaşanmaz böyle bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…