- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Mesajın için çok teşekkürler dediklerinde haklısın...Arkadaşım boşanma niyetin yoksa o evden gitmeyecektin. evlilik bu yahu evlilik! oyun mu bu? flört değil sevgililik değil nişanlılık değil burnu sürtülsün diye blöf yapmaları baba evine dönmeleri güç savaşlarını geçmişsiniz artık evlenmişsiniz herşeyi bu kdar basit ve çcuk oyuncağı haline getirmeyin. Nereye gidiyoruz böyle yav bunun feministlikle güçlü kadınlılıkla alakası yok arkadaşım feminstlk gçlü kadınlar diye diye evlilik gibi ciddi müesseseleri ne hale getiriyorsunuz . yürütemeyecekseniz kendinizden gururunuzdan taviz vermeyecekseniz o kadar güçlüyseniz uyumlu olmayacaksanız kriz anını yönetemeyecekseniz evlenmeyin hem erkek hem bayanlar için söylüyorum evliliğin sorumluluğu alamayacak olan evlenmesin ya şımarıklıkla çözülcek işler ddğil bunlar herşeyin bi adabı var. sonra evliliklerin yüzde bilmem kaçı boşanmayla sonuçlanıyor. Eskilerin lafı var biz birşey bozulduğnda çöpe atmaz tamir ederdik diye evliliklerin ömürlük olması da buna dayanıyor. Şimdilerde blöf için baba evine dönen bayanlar ve destekleyen hemcinsleri. Ağlamanızı ağlıyorum ben de olsam ağlardım çok hassas bi yapım var kv nin böyle bi söz söylemesi sizin eşinize söyledğinzle birebir bence kime kızacağmı şaşırdım. Eşinizn annesinin yanında boşayacağm demesi de aynı şekilde herkes suçlu bence burda . Ama sinirle başbaşayken o cümle söylenebiliyorsa yine sinirle anne baba varken de söylenebilir sinir size özgü birşey değil ve sinirlyken mantıklı davranamamş eşinz haliyle . eşim annesinin yanında dedi yalnızken dedi bence buna bu kadar takılmayın. Kv niz saygısız ve sevgisiz anladığm kadarıyla ya da sizin eşinize dedğinz cümleyi biliyor çnkü aynısını demiş. Annesini göndermenize kdar herşey yerinde bence sonrasnda evden giderek büyük hata yapmışsınız. Evini terketmeyenler dayak yemeye mahkumsa sizde maalesf olur olmadk başınızı alıp giderek boşanmaya mahkum olacaksınz bu gidişle güçlü(!) kadınlar olarak. Ailedeki Bayanları sakinleştirin daha da hararetlenecekse konyşmasınlar . Erkekler daha sakin kalablr bence onlar konışsun ve sonrada sizi eşinizle konuştursunlar son olarak kararı siz vereceksinz bu işi aileler arası savaş işine döndürmeyn daha fazla düzeleceği varsa da düzelmez çnkü aileler bu şekilde hararete devam ederse. şer görünende hayır vardır birbirnizi gerçekten seviyorsanız ve dedğinz gbi boşanmak için güçlü bir sebep göremiyorsanz barışırsınız belki de bu olaydan sonra herkes durcağı yeri bilir kaynana vs bidaha cesaret edemez belli olmaz. Buraya kdar hatalarla gelinmiş bundan sonra boşanmak istemiorsanız bu işi lehinize çevirmeye bakın bence. Umarım herşey daha iyi olur sizn için
Mesajın için çok teşekkürler dediklerinde haklısın...
Eşim hattını kırmış telefonunu parçalamış.. ailesi de ulaşamıyormuş ona babam öyle dedi... babam kayınpederle konuştu.. belki de yeni hat almıştır kendine kim bilirSeni üzmek istemiyorum zaten derdin var dua da ettim az önce inşallah herşey gönlünce olur ama kendimizi ezdirmeden evliliği devam ettireblriz boşanmak rest çekmek değil tek çözüm . Gelişmeler nedir son ssyfaları okuyamadım eşinle kknuşabldin mi
Bu arada dua için allah razı olsunSeni üzmek istemiyorum zaten derdin var dua da ettim az önce inşallah herşey gönlünce olur ama kendimizi ezdirmeden evliliği devam ettireblriz boşanmak rest çekmek değil tek çözüm . Gelişmeler nedir son ssyfaları okuyamadım eşinle kknuşabldin mi
Bu arada dua için allah razı olsun
2 aylık evliliğimin bu kadar çabuk bitmesini istemiyorum en azından 1 sene denemeliyiz diye düşünüyorum.. ama bunun içinde eşim çaba sarfetmiyor gerçi geleli 3 gün oldu ama .. hiç bi şekilde ondan haber yok
Eşim çok inattır askından ölsede benı arayacağını sanmıyorımmDoğru düşünüyorsunuz tabi. ben babanız acele etme dedi diye mi siz mi acele etmek istemediniz onu anlamamistim ama zaten 3 gün olmuş .
Belki böyle çekip gitmeniz ona ders olmuştur . .
Boşayamam onu sevıyorum anca ayrı kalırım bu sekildeBosan ana kuzusu asla adam olmaz boyleleri bosuycakmis hadiii lenn ordann bide erkeklik yapiyolar
Sanmıyorum o çok inat biridir.. boşanma kağıdını yollaması yakındır..2 ayda bu hale gelinmesi cok uzucu etmemesi gereken laflar etmis hatali sizin kabullenmemeniz iyi olmus belki erken zamanda bazi seyleri kavrar ve ilerisi icin daha olgun davranmasini saglar bu olay
Nereye kadar ayri kalacaksin? Otur dusun iyice canim evlilikte ayri kalmakta iyi bisey degil araya sogukluk girer. Kararini ver oda pisman olmus akillanmistir diye dusunuyorum arayi cok uzatmaBoşayamam onu sevıyorum anca ayrı kalırım bu sekilde
Uyuyamıyorumm uykularım haram oldu..
+1Konu Sahibi.
Sayfaları atlayarak okudum ilk sayfalarda gayet kararliydin.
Orta sayfalarda hafif pismanlik
Son Sayfa da kaçan uykular
Öyle boşanmak kolay değil. Ağızdan çıktığı gibi olmuyor. Bunun bi sancısı var süreci var. 6 yıllık evliyim. 5 aydır boşanma asamasindayim kan kustum kan.
En ufak biseyde ev terkedilmez. Alışkanlık haline getirirsen sana kimse inanmaz. Fazla naz aşık usandirir. Sonradan caninin yanacagi şeyleri yapma. Esinle konuş evine dön. Konuşun. Terkederek sadece uykularini kacirirsin
eşinin inat ve böyle ters biri olduğunu yeni öğrenmedin sanıyorum. evlililkte biri dellendi mi öbürü susar sakinleşmesini bekler. kapıyı çarpıp çıkarsa o zaman da her şeye hazırlıklı olur .madem eşin inat biliyorsun da neden ayağına kaynana bekliyorsun . özür bekliyorsun. yanlış tavur gösterdin ilk başta. zaten anne babanı da sokmuşsun işin içine . eşin ile düzelsen de bu sizde bi yara açacak evlilik adına. daha ağırbaşlı olmalısınız . daha sakin daha mantıklı. daha çok düşünen daha az hareket eden.Sanmıyorum o çok inat biridir.. boşanma kağıdını yollaması yakındır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?