- 30 Kasım 2016
- 225
- 165
- 18
- 37
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Farkındayım onu da o delirtti çünkü 4 yıldan beri sevgilim olan adamı hiç öyle delirmiş görmemiştimSize öyle bi densizliği yapan kv kimbilir onu nasıl delirtti...
Babam olaylar şuan çok yeni diyor ateşler durulsun herkes sakinlensim diyor... mahkeme ye veremem ailemin izni olmadan.. çünkü ok yaydan çıktı ailemin yanına geldim
2 aylık evliliğimin bu kadar çabuk bitmesini istemiyorum en azından 1 sene denemeliyiz diye düşünüyorum.. ama bunun içinde eşim çaba sarfetmiyor gerçi geleli 3 gün oldu ama .. hiç bi şekilde ondan haber yokSen dönmek mi istiyorsun ? ailen onu istediği için verme mahkemeye daha erken diyor da..
Ben o eve kendi başıma hayatta geri dönmem bu konu da büyük de konuşurum.. gelir diye beklicem gelmezse de sevmiyordurheryerden engellemişse senden bekliyodur dönüp özür dilicek ddiye blöff yapan erkek tutturabilirse dönünce beterini yaşatr kendn döndün der babanı dinle burnunu eğip gelirseler bbelki düzelir ama ben değişceni sanmam erkeklik taslıyan tiipe benzio ama mahkeme celbini görmezse geeri adım atmaz birini bulduysalar onlar verir olan sana olur
Herşey zaman biraz da sabır.. ama aileler yüZyüze konuşmadan o eve dönmem benSeviyorsa gelecektir
ama hoyrat oluşu bu adımı atmayacak gibi ,
kırıp döken adamdan iyi şeyler beklemek aptalca
gelmesi için olgun olması gerekir
evlilik bunu gerektiriyor ondandır
evlilik zor iş
Helal olsun sana bEeeYok sadece boşanacam diyen adamdan kendim boşanmıştım.
Tehditten hiç hoşlanmam.
Sanırım evliliğimiz bu şekilde sonlanacak hiç umut yokAşk evliliği olunca egolar yüksek mi oluyor ne? Ama eşinde seni boşayacağım lafını ağzına almayacaktı özellikle annesinin yanında çok gurur kırıcı bak orada haklısın
Bu kozu asla verme eline sakın tek başına dönme bu bi hata olur üç gün beş gün geçsin bi bak Nasıl tutuşacak asla da ne ara ne msj at işin ciddiyetinin farkına senin yokluğunun acısını fark etsinSinirim bozuldu ağlama krizine girdim şuan ... ama ben terk ettim o evi ve kendi başıma da dönmicemm.. gurur bi yana eğer kendi başıma gidersem o hareketlerine devam edecek .. nasıl olsa kendi geliyor diyip
Nasıl bu kadar eminsin .. arayacağını sanmıyorum onunBu kozu asla verme eline sakın tek başına dönme bu bi hata olur üç gün beş gün geçsin bi bak Nasıl tutuşacak asla da ne ara ne msj at işin ciddiyetinin farkına senin yokluğunun acısını fark etsin
İnşlh hakkım da hayırlısı olurSanırım bu senin değil eşinin sınavı olacak , allah erkekleri evlilikte böyle sınar
her evlilikte buna benzer krizler yaşanır ,buna emin ol
ki bende yaşadım eşimin annesinden dolayı ama o inat etmedi ben inat ettim bana dediği
bende senin kadar inat olsaydım ortada evlilik kalmayacaktı , önemli olan bunu bir erkeğin söyleyebilmesi ve nerde durması gerektiğin fark etmesi
Tatlım o erkek ve sana ihtiyacı varNasıl bu kadar eminsin .. arayacağını sanmıyorum onun
Hep herşeyi kadınlar mi alttan almak zorunda?, asla affetme bence bosayacagim seni dediyse sen boşa gitsin görsün gününü.. bi kadınlar asla bir erkeğin kölesi olmamaliyizMerhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. kavga nın sebebi , kaynanam bana yaptığım yemekle ilgili bir laf söyledi bende anne 2 aylık evliyim anca bu kadar yapabiliyorum dedim.. kaynanam da yemek yapmayı öğrenip evlencektin dedi.. ben hiç cvp vermedim .. boğazım düğümlendi çünkü insanlara o anda hiç bir şekilde cevap veremem hemen elim ayağım titrer benim .. balkona çıkıp hiç bir şey demeden ağlamaya başladım..o sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.. ona sakinleş dediğimde.. sen de ortalık karıştırıcısın beni 2 ayda sinir ettin.. nerden evlendim benim çok güzel bekar hayatım wardı... sen beni küçümsüyorsun gibi cümleler kurdu.. o sırada annesi de olaya dahil olup, oğlum seni küçümsuyorsa boşan dedi.. boşucam anne bunu dedi.. ben o sözden sonra hemen evden sadece montumu alıp kapıya yöneldim.. eşim kolumdan tuttu gidemezsin diye.. öyle bir giderimki dedim .. şimdi ananla birlikte karsılıklı oturun dedim.. eşim benimle birlikte dışarı geldi .. anneni evden yollamadan o eve gelmem dedim.. annesini memlekete yolladı.. evime döndüm..Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz?
İnşlh hakkım da hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?