Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

heryerden engellemişse senden bekliyodur dönüp özür dilicek ddiye blöff yapan erkek tutturabilirse dönünce beterini yaşatr kendn döndün der babanı dinle burnunu eğip gelirseler bbelki düzelir ama ben değişceni sanmam erkeklik taslıyan tiipe benzio ama mahkeme celbini görmezse geeri adım atmaz birini bulduysalar onlar verir olan sana olur

Seviyorsa gelecektir
ama hoyrat oluşu bu adımı atmayacak gibi ,
kırıp döken adamdan iyi şeyler beklemek aptalca
gelmesi için olgun olması gerekir
evlilik bunu gerektiriyor ondandır
evlilik zor iş

Ben o eve kendi başıma hayatta geri dönmem bu konu da büyük de konuşurum.. gelir diye beklicem gelmezse de sevmiyordur

Aşk evliliği olunca egolar yüksek mi oluyor ne? Ama eşinde seni boşayacağım lafını ağzına almayacaktı özellikle annesinin yanında çok gurur kırıcı bak orada haklısın

Sinirim bozuldu ağlama krizine girdim şuan ... ama ben terk ettim o evi ve kendi başıma da dönmicemm.. gurur bi yana eğer kendi başıma gidersem o hareketlerine devam edecek .. nasıl olsa kendi geliyor diyip

Sinirim bozuldu ağlama krizine girdim şuan ... ama ben terk ettim o evi ve kendi başıma da dönmicemm.. gurur bi yana eğer kendi başıma gidersem o hareketlerine devam edecek .. nasıl olsa kendi geliyor diyip
Bu kozu asla verme eline sakın tek başına dönme bu bi hata olur üç gün beş gün geçsin bi bak Nasıl tutuşacak asla da ne ara ne msj at işin ciddiyetinin farkına senin yokluğunun acısını fark etsin

Sanırım bu senin değil eşinin sınavı olacak , allah erkekleri evlilikte böyle sınar
her evlilikte buna benzer krizler yaşanır ,buna emin ol
ki bende yaşadım eşimin annesinden dolayı ama o inat etmedi ben inat ettim bana dediği
bende senin kadar inat olsaydım ortada evlilik kalmayacaktı , önemli olan bunu bir erkeğin söyleyebilmesi ve nerde durması gerektiğin fark etmesi

Sanırım bu senin değil eşinin sınavı olacak , allah erkekleri evlilikte böyle sınar
her evlilikte buna benzer krizler yaşanır ,buna emin ol
ki bende yaşadım eşimin annesinden dolayı ama o inat etmedi ben inat ettim bana dediği
bende senin kadar inat olsaydım ortada evlilik kalmayacaktı , önemli olan bunu bir erkeğin söyleyebilmesi ve nerde durması gerektiğin fark etmesi

İnşlh hakkım da hayırlısı olur

Hep herşeyi kadınlar mi alttan almak zorunda?, asla affetme bence bosayacagim seni dediyse sen boşa gitsin görsün gününü.. bi kadınlar asla bir erkeğin kölesi olmamaliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…