Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Allah yardımcınız olsun sizinde...
Konu sahibi dönücek ewine zaten bir kaç güne.. Bariz belli..

seni anlıyorum aynılarını bende yaşadım bunu bütün kaynanalar yapıyor , evliliğin ilk yıllarında kaynanalar üstünlük kurmak için uğraşıyorlar , ilk tepkini kaynanaya ver , 10 yıllık evliyim , başkası için kesinlikle eşinle kötü olma bir tepki vereceksen sen ver , sana yapılanlara karşı eğer eşinde pişmansa sana karşı davranışlarından yuvanı yıkma derim , bence iki aylık bir evlilikte yuvadır. haa birde şunu söyleyim eşin niye anneme böyle davranıyorsa deki hayır ben normal davranıyorum de hiç belli etme ona davranışlarını ama sana yapılanları da unutma

seni anlıyorum aynılarını bende yaşadım bunu bütün kaynanalar yapıyor , evliliğin ilk yıllarında kaynanalar üstünlük kurmak için uğraşıyorlar , ilk tepkini kaynanaya ver , 10 yıllık evliyim , başkası için kesinlikle eşinle kötü olma bir tepki vereceksen sen ver , sana yapılanlara karşı eğer eşinde pişmansa sana karşı davranışlarından yuvanı yıkma derim , bence iki aylık bir evlilikte yuvadır. haa birde şunu söyleyim eşin niye anneme böyle davranıyorsa deki hayır ben normal davranıyorum de hiç belli etme ona davranışlarını ama sana yapılanları da unutma

EVLİLİK ÇOK ÖZEL BİR DURUMDUR...en ufak tartışmalarda boşucam,gidicem dendiği anda değerini kaybeder...sabır ister,emek ister,vefa ister...bir oyuncak değildir...düşünmeden hareket edip evliliğinizi yıpratmayın bence..sorumluluklarınızı bilin...ailesine gelince yapacak bişey yok...iyi yada kötü herkesin ailesi kendine güzeldir bunu unutmayın...hayırlı günler.

Her şeyi çok Güzel ozetlemissiniz

eşinizde öfke kontrol problemi var bence. sürekli bir şeyleri kırıyor, telefon kırıyor, evdeki eşyaları kırıyor. nedir bu böyle? benim 3 yaşındaki kuzenim yapmaz böyle şeyleri.

bu evlilik sürdüğü sürece sürekli bir şeyleri öfkelenince kıran bir adam olacak, siz de annesi gibi onu avutmaya çalışan kadın.. bence mutlaka bir terapiste gitsin öncesinde.. sorun sizde değil onda

Merhaba ,

Birşeyleri kurmak eminimki kolay olmamıştır.. Evlenmek,aydına gitmek,aranızda yaşanan daha önceki tartışmalar,ailenden uzak kalmak.. ama bunlara değecek bir eş değil miydi.. senin yanında durmadı mı? durmasaydı annesini gönderirmiydi? biz ne yazıkki bazen karşımızdakininde insan olduğunu unutuyoruz.. çabuk tüketip cabuk tükeniyoruz.. hiç özeleştiri yapabildin mi? eşin sana beni küçük görüyorsun,küçümsüyorsun demiş.. acaba bunu ona nasıl hissettirdin.. Eşlerimiz,babalarımız abilermiz için en önemlisi erkeğin kendini güçlü hissetmesi değil midir? annende babana kendini bu sekilde hissettirse acaba babanın tavrıda eşinin gibi olmazmıydı? Hatalar insanlar için değil midir? zor kurulan birşeyi 2 ayda bırakıp gittiğinde herşeyi çözmüş olabildin mi? Hatalarımızdan dersler çıkartmak yerine kaçmak neden? Bizler kadınlar yapıcı ve sağlam duruşlarımla evliliklermize sahip çıkmalıyız.. Eşin sana kızgınlıkla söyledim demiş,arkandan gelmiş ve annesini göndermiş.. Sen ise karşılığında evimi terkediyorsun.. Sana bir kadın olarak en büyük tavsiyem asla unutma,saygı duymasını iste ama sevginide sahip çık.. yoksa inan bugün değil belki ama yarın üzülürsün.. insan sevgisine sahip çıkmalı..

boşanmak o kadar kolay değil yahu. ama bu kadar sinir fazla bence sen onu boşa. mazallah başka bir kavga da neler neler olur Allah korusun. ama yine de karar senin.

Heh bi adamın içkisi kumarı dayağı yoksa,o adamla evli kalınabilir.Hayat zaten içki kumar dayak üzerine kurulmuş.
60 günlük gelinin evinde kaynananın ne işi var.Hem de yatılı.
Yaptığın yemekten kaynanaya ne
Ne hemen gidip balkona ağlıyorsun.Beğenmediyseniz bir daha gelip yemezsiniz de geç.
Kocanın kırıp dökmesi başlı başına bir sorun.Eşya kırıp dökmek ne yaa.Bunun ilerisi fiziksel şiddettir.

Ben seni anladim, zoruna gitmis kayinvalidenin söyledikleri. o da haddini asmis ve kirici olmus. Sende kendni müdafaa ederken "bu bana karsilik veriyor"diye düsünüp iyce saygizis diye kavga cikarmis. Oglununda kendini kayirmasini istemis ama olmayinca da sinirlenip onu baska bir sekilde size karsi doldurmus. esiniz onun dolduruslarina gelmis ve size bosanacagim demis. Sahsen beni istemeyeni ben hic istemezdim ondan önce bosanirdim. Iyi yapmisiniz ailenize dönmekle...bende dik duran dedigim dedik kadinlara hayranim.kizkardesimin basina bundan daha kötüleri geldi oda birakti geldi. Aileme haber vermeden tekrar gidip birlesti. Sonra yine dayanamayip baba evine döndü. Bosanacagim diyordu sürekli sikayetler neler neler...sonra ne oldu ailem onu aksam yemegine beklerkene eve gelmedi sadece bastan savma bir mesajla "biz esimle anlasdik" oldu. Böyle git gel yapmayin aileye öyle bir eziyet ki.

Herkes kendince haklı. Ailenin sözünü dinle... Barışmak istiyorsan durma derim çünkü siz aydında kaynana kayseride yanınızda bile değil yani. Eşinde bunun farkına varmıştır. Kimin nasıl biri olduğunu. Hiç şüphesiz siz mutlu olursunuz olayı daha fazla büyütmeye gerek yok birazda ailenin durumuna göre hareket et derim.

Umarım hakkında hayırlısı olur canım... Hiç üzülme sadece dua et. Eşini seviyorsanda bence hemen boşanmaya yönelme derim...

bebegın sağlıkla dogsun inşallah canım benım dogum gunumde dogum tarihin yay burcu olacak , bende tüp bebek ted görüyorum dogum anında bana dua edeersen çok sevinirim . allah bir nefeste kurtarsın

İçki kumar şiddet olmayıversin bi zahmet zaten. Benimde ağırıma gider evi terkederdim açıkçası...sonrası onun pişamlığına inanırsam düşünülür

Ya geleli 3gün olmuş. Allah aşkına şu boşan diyenleri anlamıyorum evlilik nedir bilmeyenler boşan diyo tabi. Öyle evlenip boşanmak kolay mı sanıyorlar. En ufak şeyde hemen kalkıp boşanın. Mantıklı olun biraz ya 4 yıllık sevgili 1 yılda nişanlı kalsa 5 yıl koca bir süreç yani. Aldatma yok şiddet yok bi kaynana yüzüne boşanma olur mu ya. Bende 3 yıllık evliyim bir de oğlum var bizde çok kavga ettik aşırıya da kaçtı ama boşanmaya kadar gelmedi hiç. Çokta mutluyuz... Kimseyi dinleme canım sen ne BOŞANMASI ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…