- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Allah yardımcınız olsun sizinde...Konu Sahibi.
Sayfaları atlayarak okudum ilk sayfalarda gayet kararliydin.
Orta sayfalarda hafif pismanlik
Son Sayfa da kaçan uykular
Öyle boşanmak kolay değil. Ağızdan çıktığı gibi olmuyor. Bunun bi sancısı var süreci var. 6 yıllık evliyim. 5 aydır boşanma asamasindayim kan kustum kan.
En ufak biseyde ev terkedilmez. Alışkanlık haline getirirsen sana kimse inanmaz. Fazla naz aşık usandirir. Sonradan caninin yanacagi şeyleri yapma. Esinle konuş evine dön. Konuşun. Terkederek sadece uykularini kacirirsin
seni anlıyorum aynılarını bende yaşadım bunu bütün kaynanalar yapıyor , evliliğin ilk yıllarında kaynanalar üstünlük kurmak için uğraşıyorlar , ilk tepkini kaynanaya ver , 10 yıllık evliyim , başkası için kesinlikle eşinle kötü olma bir tepki vereceksen sen ver , sana yapılanlara karşı eğer eşinde pişmansa sana karşı davranışlarından yuvanı yıkma derim , bence iki aylık bir evlilikte yuvadır. haa birde şunu söyleyim eşin niye anneme böyle davranıyorsa deki hayır ben normal davranıyorum de hiç belli etme ona davranışlarını ama sana yapılanları da unutmaMerhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. kavga nın sebebi , kaynanam bana yaptığım yemekle ilgili bir laf söyledi bende anne 2 aylık evliyim anca bu kadar yapabiliyorum dedim.. kaynanam da yemek yapmayı öğrenip evlencektin dedi.. ben hiç cvp vermedim .. boğazım düğümlendi çünkü insanlara o anda hiç bir şekilde cevap veremem hemen elim ayağım titrer benim .. balkona çıkıp hiç bir şey demeden ağlamaya başladım..o sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.. ona sakinleş dediğimde.. sen de ortalık karıştırıcısın beni 2 ayda sinir ettin.. nerden evlendim benim çok güzel bekar hayatım wardı... sen beni küçümsüyorsun gibi cümleler kurdu.. o sırada annesi de olaya dahil olup, oğlum seni küçümsuyorsa boşan dedi.. boşucam anne bunu dedi.. ben o sözden sonra hemen evden sadece montumu alıp kapıya yöneldim.. eşim kolumdan tuttu gidemezsin diye.. öyle bir giderimki dedim .. şimdi ananla birlikte karsılıklı oturun dedim.. eşim benimle birlikte dışarı geldi .. anneni evden yollamadan o eve gelmem dedim.. annesini memlekete yolladı.. evime döndüm..Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz?
seni anlıyorum aynılarını bende yaşadım bunu bütün kaynanalar yapıyor , evliliğin ilk yıllarında kaynanalar üstünlük kurmak için uğraşıyorlar , ilk tepkini kaynanaya ver , 10 yıllık evliyim , başkası için kesinlikle eşinle kötü olma bir tepki vereceksen sen ver , sana yapılanlara karşı eğer eşinde pişmansa sana karşı davranışlarından yuvanı yıkma derim , bence iki aylık bir evlilikte yuvadır. haa birde şunu söyleyim eşin niye anneme böyle davranıyorsa deki hayır ben normal davranıyorum de hiç belli etme ona davranışlarını ama sana yapılanları da unutmaMerhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. kavga nın sebebi , kaynanam bana yaptığım yemekle ilgili bir laf söyledi bende anne 2 aylık evliyim anca bu kadar yapabiliyorum dedim.. kaynanam da yemek yapmayı öğrenip evlencektin dedi.. ben hiç cvp vermedim .. boğazım düğümlendi çünkü insanlara o anda hiç bir şekilde cevap veremem hemen elim ayağım titrer benim .. balkona çıkıp hiç bir şey demeden ağlamaya başladım..o sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.. ona sakinleş dediğimde.. sen de ortalık karıştırıcısın beni 2 ayda sinir ettin.. nerden evlendim benim çok güzel bekar hayatım wardı... sen beni küçümsüyorsun gibi cümleler kurdu.. o sırada annesi de olaya dahil olup, oğlum seni küçümsuyorsa boşan dedi.. boşucam anne bunu dedi.. ben o sözden sonra hemen evden sadece montumu alıp kapıya yöneldim.. eşim kolumdan tuttu gidemezsin diye.. öyle bir giderimki dedim .. şimdi ananla birlikte karsılıklı oturun dedim.. eşim benimle birlikte dışarı geldi .. anneni evden yollamadan o eve gelmem dedim.. annesini memlekete yolladı.. evime döndüm..Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz?
Her şeyi çok Güzel ozetlemissinizBen konu sahibini anladim.
Uzatma diyenlere sen dayak yemeye mahkumsun diyor.
Bosan diyenlere neden bosanayim diyor.
Konu sahibi bosanmak icin evi terketmemis. Kocasiyla kayinvalidesi gelsin ozur dilesin biz ettik sen etme desin tabiri caizse burunlari surtulsun sonra evine geri donsun istiyor.
Amac bosanmak degil yani guc savasinda kayinvalideyi alt etmek.
bence pişman olacakSanmıyorum o çok inat biridir.. boşanma kağıdını yollaması yakındır..
Eşim çok inattır askından ölsede benı arayacağını sanmıyorımm
Merhaba ,Merhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. kavga nın sebebi , kaynanam bana yaptığım yemekle ilgili bir laf söyledi bende anne 2 aylık evliyim anca bu kadar yapabiliyorum dedim.. kaynanam da yemek yapmayı öğrenip evlencektin dedi.. ben hiç cvp vermedim .. boğazım düğümlendi çünkü insanlara o anda hiç bir şekilde cevap veremem hemen elim ayağım titrer benim .. balkona çıkıp hiç bir şey demeden ağlamaya başladım..o sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.. ona sakinleş dediğimde.. sen de ortalık karıştırıcısın beni 2 ayda sinir ettin.. nerden evlendim benim çok güzel bekar hayatım wardı... sen beni küçümsüyorsun gibi cümleler kurdu.. o sırada annesi de olaya dahil olup, oğlum seni küçümsuyorsa boşan dedi.. boşucam anne bunu dedi.. ben o sözden sonra hemen evden sadece montumu alıp kapıya yöneldim.. eşim kolumdan tuttu gidemezsin diye.. öyle bir giderimki dedim .. şimdi ananla birlikte karsılıklı oturun dedim.. eşim benimle birlikte dışarı geldi .. anneni evden yollamadan o eve gelmem dedim.. annesini memlekete yolladı.. evime döndüm..Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz?
Heh bi adamın içkisi kumarı dayağı yoksa,o adamla evli kalınabilir.Hayat zaten içki kumar dayak üzerine kurulmuş.Merhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. kavga nın sebebi , kaynanam bana yaptığım yemekle ilgili bir laf söyledi bende anne 2 aylık evliyim anca bu kadar yapabiliyorum dedim.. kaynanam da yemek yapmayı öğrenip evlencektin dedi.. ben hiç cvp vermedim .. boğazım düğümlendi çünkü insanlara o anda hiç bir şekilde cevap veremem hemen elim ayağım titrer benim .. balkona çıkıp hiç bir şey demeden ağlamaya başladım..o sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.. ona sakinleş dediğimde.. sen de ortalık karıştırıcısın beni 2 ayda sinir ettin.. nerden evlendim benim çok güzel bekar hayatım wardı... sen beni küçümsüyorsun gibi cümleler kurdu.. o sırada annesi de olaya dahil olup, oğlum seni küçümsuyorsa boşan dedi.. boşucam anne bunu dedi.. ben o sözden sonra hemen evden sadece montumu alıp kapıya yöneldim.. eşim kolumdan tuttu gidemezsin diye.. öyle bir giderimki dedim .. şimdi ananla birlikte karsılıklı oturun dedim.. eşim benimle birlikte dışarı geldi .. anneni evden yollamadan o eve gelmem dedim.. annesini memlekete yolladı.. evime döndüm..Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz?
Umarım hakkında hayırlısı olur canım... Hiç üzülme sadece dua et. Eşini seviyorsanda bence hemen boşanmaya yönelme derim...
Sen geleli ne kadar olduFarkındayım onu da o delirtti çünkü 4 yıldan beri sevgilim olan adamı hiç öyle delirmiş görmemiştim
Merhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. kavga nın sebebi , kaynanam bana yaptığım yemekle ilgili bir laf söyledi bende anne 2 aylık evliyim anca bu kadar yapabiliyorum dedim.. kaynanam da yemek yapmayı öğrenip evlencektin dedi.. ben hiç cvp vermedim .. boğazım düğümlendi çünkü insanlara o anda hiç bir şekilde cevap veremem hemen elim ayağım titrer benim .. balkona çıkıp hiç bir şey demeden ağlamaya başladım..o sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.. ona sakinleş dediğimde.. sen de ortalık karıştırıcısın beni 2 ayda sinir ettin.. nerden evlendim benim çok güzel bekar hayatım wardı... sen beni küçümsüyorsun gibi cümleler kurdu.. o sırada annesi de olaya dahil olup, oğlum seni küçümsuyorsa boşan dedi.. boşucam anne bunu dedi.. ben o sözden sonra hemen evden sadece montumu alıp kapıya yöneldim.. eşim kolumdan tuttu gidemezsin diye.. öyle bir giderimki dedim .. şimdi ananla birlikte karsılıklı oturun dedim.. eşim benimle birlikte dışarı geldi .. anneni evden yollamadan o eve gelmem dedim.. annesini memlekete yolladı.. evime döndüm..Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?