- 12 Temmuz 2006
- 58.906
- 225.051
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Eşimin gözünde ve hareketlerinde beni sevdiğini be pişmanlığıno görürsem o eve dönerim.. yoksa nedne döneyim ki? Zorla güzellik olmaz..Şu saatten anneler babalar konuşup ikna edipte adamı getirecekse bence bi anlamı yok, hani aşktan meskten değilde daha 2 aylık evlisiniz elalem ne der vs vs...dönme motivasyonu bunlar olacaksa bence hiç anlamı yok
Konumun sonuçlanana kadar kk dan yardım almak istiyorum. Çünkü yardım eden o kadar kalbi güzel insanlar war ki burada hepsine teker teker teşekkür ederim.. bu zor günleri kk da sizin sayenizde atlatıyorum hepinize teşekkür ederim.Hanımlar lütfen polemiğe girmeyin.
Konu sahibesi dilerseniz konunuzu kapattırabilirsiniz.
Herkes kader kısmet ve sabır.. ben eşimi seviyorum o da gerçekten seviyorsa bu evlilik için çaba gösterieAslında erkek kısmı ailesine bağımlıdır burada kaynanaya önemli rol düşüyor zaten kaynana istemezse oğlunuda bu yönde hareket etmesini sağlayacaktır , kaynanada zaten konu sahibini sevmemiş yemeği bahane etmiş gelini ev işinde yetersiz görmüş
sanırım farklı yöreden olumca sıcaklık hissedememiş ,
bu güne kadarda olumlu gelişme olmadığına göre ,
konu sahibinin evlendiği erkek ailesine rağmen barışacağına sanmıyorum bunu yapabilmesi için güçlü kişiliği olması şart , ama genel olarak erkek kısmı anneye bağımlı olarak büyütülüyor
Boşanma kağıdını yollarsa zaten beni sevmiyor demektir.. geçirdiğimiz 5 senenin hiç bir anlamı yokmuş demektir.. boşanma kağıdını yollayacak kadar kararından eminse tabi ki boşanırım zorla güzellik olmazo boşanma kağıdı yollarsa da mı boşanmayacaksın??
Türkiye de yaşıyoruz.. kadın hukuk ve hakları örf ve gelenekleri ortada.. kadınlar hep 2. Planda erkeğin hep gerisinde.. onun için erkektir yapar erkektir eder derler..Ben de esiniz istemeden eve donerseniz dayak yemeye mahkum olacaginizi dusunuyorum.
Nicin ciddiye alinmamis anlayamadim ama esinizin sizin hakli oldugunuz bir konuda, annesinin yaninda, annesinin size karsi hatasi ustune, sizi bosayacagini soyleyip bagirmasi tek basina bosanma sebebi.
Ama bu forumda bu tarz hezeyanlar kocadan gelince normal, arada kalmis oluyor. Ama siz uzulup balkonda aglayinca kaprisli oluyorsunuz.
Gercekten inanilmaz.
Ben boşanma davası açmayı düşünmüyorumannesi yönlendiriyor eşini yoksa dönerdi mesaj atardı boşanma davasını tazminatlı aç o zaman barışmaya uzlaşmaya çalışırlar rest çek , ciddiyet görür böyle takmamazlık yapmaz sonra belki barışırsınız , böyle kağıt gelirse olan sana olur yaşadığınla kalırsn 2ay olmuş bide o evi kaynanan yönetio eşin annesinin iradesinde dönsen daha kötü yaşar laf ederler evlilik aileylede evlenmektir biyerden sonra sevgide biter aynını yaşatır yaşarken ! böyle bir erkek seni koruyamaz
Bundan nasil emin olacaksin. Inanmak esine guvenmek icin zamana ihtiyacin yok mu onu gozlemlemen gerek miyor mu? Eve donunce samimiyetsizligi ortaya cikabilir. Bir ihtimal pisman olup samimide plabilir.Eşimin gözünde ve hareketlerinde beni sevdiğini be pişmanlığıno görürsem o eve dönerim.. yoksa nedne döneyim ki? Zorla güzellik olmaz..
5csenelik sevgilimdi.. gerçekten pişman olup olmadığını gözümden tanırım.. evde 2 hafta boyunca o pismanlığı hiç hissetmediğim için geldim zaten.. hoş zaten şuan kimse birşeyden pişman değil ki ne eşim ne baskası belki de kendine yeni bir hayat kurdu kim bilir.. belki de baska birisi war insanın aklına herşey geliyorBundan nasil emin olacaksin. Inanmak esine guvenmek icin zamana ihtiyacin yok mu onu gozlemlemen gerek miyor mu? Eve donunce samimiyetsizligi ortaya cikabilir. Bir ihtimal pisman olup samimide plabilir.
Evi terk etmek icin esini 2 hafta gozlemlemissin bakmissin pisman degil vurdum duymaz evi terk etmissin. Simdi bir goruste nasil emin olacaksin.
Evi terk edip ailemin yanına geldim.. şuan ben bir adım atarsam eşimin gözünde hiç bir değerim kalmaz... ''nasıl olsa geri gelir'' mantığında olur.. ve eski hareketlerine devam etmiş olur. Ne olursa olsun ben sabırla bekleyeceğim.. seviyorsa beni en azından konuşmak için çaba sarfeder telefondan bile olsa....Bu evlilik biterse bir inat ve hic ugruna bitecek ve cok pisman olacaksiniz evet hatalar ve yanlislar olabilir ama artik inadi birakmanizi ve biraz alttan almanizi oneriyorum. gururunuzu da incitmeden esinize ilk adimi attirin biz kadiniz en iyi seytanligi biz dusunuruz. esinize bir sekilde face ya da neyi kullaniyorsa mesaj gonderin sizi arayip konusursa kabul edeceginizi onunla konusmaya hazir oldugunuzu ama iki tarafin da kesinlikle buyukleri karistirmayacagini soyleyin. sen ozur dilersen ben de dileyecegim deyin. boylece o sizin ayaginiza gelmis gibi olur. yuvanizi yikmayin kayinvalideler her seye karisir daha neler neler yapacaklar ohoooo. ben kvnin laflarini anlatsam roman olur. kocami seviyorum masum gozukup alttan alttan annesinin dediklerini yaptiklarini anlatiyorum. asla kvnin kotulugunu istemem severim onu yanlis anlasilmasin. ama bazi laflari da dokunuyor elimde degil. Zaten farkli sehirde. yilda gorecegin 3-4 kere bosverrrr. bunlardan evlilik bitirilmez. baska kisiyle evlensen de ayni sorunlar cikacak karsina. ben yuvani kurtar derim sana.
Teşekkür ederim güzel sözlerin için .. bu kötü günlerimde internetten kk aracığıyla hiç görmediğim kişilerin benimle ilgilenip fikir vermesi destek vermesi beni o kadar mutlu ediyor ki iyi varsın varsınız.Bence çok mantıklı bir kadınsın
seni kayıp edenler üzülsün sen üzülme
Çok haklısın da zaten H hemsirekafasikarisik ın sorunu eşiyle , o üzmüş eşini en çok da , evet Kv ler anormal herşeye karışmak isterler , kimileri çok daha kötü ama burda temel faktör eşşşşşş !!! Maalesef eş i üzmüş eşi söylemiş eşi bağırıp çağırmış ama bence eşi orda annesine de kızmışBu evlilik biterse bir inat ve hic ugruna bitecek ve cok pisman olacaksiniz evet hatalar ve yanlislar olabilir ama artik inadi birakmanizi ve biraz alttan almanizi oneriyorum. gururunuzu da incitmeden esinize ilk adimi attirin biz kadiniz en iyi seytanligi biz dusunuruz. esinize bir sekilde face ya da neyi kullaniyorsa mesaj gonderin sizi arayip konusursa kabul edeceginizi onunla konusmaya hazir oldugunuzu ama iki tarafin da kesinlikle buyukleri karistirmayacagini soyleyin. sen ozur dilersen ben de dileyecegim deyin. boylece o sizin ayaginiza gelmis gibi olur. yuvanizi yikmayin kayinvalideler her seye karisir daha neler neler yapacaklar ohoooo. ben kvnin laflarini anlatsam roman olur. kocami seviyorum masum gozukup alttan alttan annesinin dediklerini yaptiklarini anlatiyorum. asla kvnin kotulugunu istemem severim onu yanlis anlasilmasin. ama bazi laflari da dokunuyor elimde degil. Zaten farkli sehirde. yilda gorecegin 3-4 kere bosverrrr. bunlardan evlilik bitirilmez. baska kisiyle evlensen de ayni sorunlar cikacak karsina. ben yuvani kurtar derim sana.
Evi terk edip ailemin yanına geldim.. şuan ben bir adım atarsam eşimin gözünde hiç bir değerim kalmaz... ''nasıl olsa geri gelir'' mantığında olur.. ve eski hareketlerine devam etmiş olur. Ne olursa olsun ben sabırla bekleyeceğim.. seviyorsa beni en azından konuşmak için çaba sarfeder telefondan bile olsa....
Bosyere uzme kendini o senden de pisman. Seviyorsunuz birbirinizi eger bu krizi saglikli atlatirsaniz tadindan yenmez bir evliliginiz olur.5csenelik sevgilimdi.. gerçekten pişman olup olmadığını gözümden tanırım.. evde 2 hafta boyunca o pismanlığı hiç hissetmediğim için geldim zaten.. hoş zaten şuan kimse birşeyden pişman değil ki ne eşim ne baskası belki de kendine yeni bir hayat kurdu kim bilir.. belki de baska birisi war insanın aklına herşey geliyor
Ben evliligimin ilk ayinda esim bana gereksiz yere bagirip cagirdigi icin araba calisirken arabadan inecegimi soyledim bir dugune gidiyorduk. esim arabayi tam durdurmadan arabadan indim sonra caddenin ortasinda sinir krizi gecirdim. gomlegimin dugmelerini kopartip sacimi basimi yolup gozlugumu firlattim esimin odu koptu karicim karicim demeye basladi. normal bir davranis degil bu tabi hatta bayagi anormal. yazarken bile utaniyorum su an. ama evliliklerin ilk aylarinda insanlarda anlasamayacagim karsimdaki kisi bana kotu davranacak korkusu oluyor. esimi cok seviyorum o da beni cok seviyor. belki 3 yil sonra ben de konu sahibi de ayni konu basimiza gelse daha az tepki gosterecegiz. ben 2bucuk yildir evliyim bu arada. daha ciddi kavga sebeplerini daha hafif geciriyoruz artik. ilk aylarda iki tarafta da boyle seyler olmasi cok cok normal. ayrilirsin barisirsin sen bosancam dersin ya da o der. Ben ilk aylarda bu adamdan zaten bosancam diye dusunuyordum. bence bu kadar buyutmeye gerek yoktu. asil yılanin basi kayinvalide bence. ben oyle dusunuyorum.Çok haklısın da zaten H hemsirekafasikarisik ın sorunu eşiyle , o üzmüş eşini en çok da , evet Kv ler anormal herşeye karışmak isterler , kimileri çok daha kötü ama burda temel faktör eşşşşşş !!! Maalesef eş i üzmüş eşi söylemiş eşi bağırıp çağırmış ama bence eşi orda annesine de kızmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?