Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

boşan

Paran yoksa evlenmeseydin lafını evliliğimizin 1. Haftasında söylemiştim.. annesinin yanında kesinlikle öyle asağılayıcı cümleler kurmam..
he kelimenin ''aşağılayıcı'' olduğunu biliyosun ama kimse yokken demeye de çekinmiyosun :) tbrkler

. Aslında ortada çözüemeyecek bir mesele gözükmese de psikolojik şiddet war.. annesinin yanında ben bu kızı boşucam zaten neden evlendim benim çok güzel bir bekar hayatım war diyorsa bir kişi zaten bütün saygıyı yitimiştir diye düşünüyorum.. siz kocasınıza kimse yokken boşucam seni demişsiniz sinirliyken..... ama eşim kaynanamın yanında bunu dedi.. ne kadar kötü birşey bunu anlamak çok zor gerçekten

Anlamadigim perde niye almadiniz ki yani param yetmiyorsa hali almam perde alirim sonucta daha mantikli.
1 haftalikken akrabalarin ne isi var sizde de vahh vahh diye acidilar onu da anlamadim

Hadi onlar oyle dusuncesiz ben olsam oerdesiz kocamla o eve girdiysem kimseye kendimi guldurmem terzide perdeler yetismedi yarin bir gun gelecek derdim ve
En onemli sorum 1 haftalim evlisiniz ve yatak odanizda perde yok muydu?

Hani siz eşinize demişssiniz ya ''paran yoksa neden evlendin'' diye sanki bu lafı kaynananız da biliyor gibi düşündüm ben, o yüzden size ''yemek yapmayı bilmiyosan neden evlendin'' demiş sanki.. Eşiniz o kavgayı annesiyle paylaşmışta, annesi de oğlunun intikamını alır gibi o lafı etmiş.

Doğru değil eşinizin sizi boşayacağım demesi ama ilk hafta siz de hata yapmışsınız o lafı kullanarak o yüzden ikinizde sakinleşip oturup konuşun. Hemen boşanmayın ikiniz de yanlışlarınızı görün.

bi de şey dikkatimi çekti,sen bu adamın maddi durumunu bilmiyor muydun?öyle damdan düşer gibi hadi gidip evlenelim falan mı dediniz valla anlayamadım mazur gör

Evet yoktu .. gazete kağıtlarıyla kapatmıştık.. çünkü düğünü de eşyaları da ev depozitosunu da gelinliği de damatlığı da eşimle biz aldık .. paramız kalmamıştı..

Niye yükleniyorsunuz kıza bu kadar evde perdeniz olmasa gelen giden laf dese bütün kadınların diyeceği birşey bu
Bütün kadınlar demeyelim, buna takılacak bir avuç kadın diyelim. Yeni evli iken olur eksik gedik, sadece perdem değil halım da yoktu, balayından dönüşte gittik aldık sırayla.

Çok eksiğe tahammülü yoksa kendisi alsaymış perdelerini eksiklerini...

bi de şey dikkatimi çekti,sen bu adamın maddi durumunu bilmiyor muydun?öyle damdan düşer gibi hadi gidip evlenelim falan mı dediniz valla anlayamadım mazur gör
Maddi durumu kötü değil benim kadar maas alıyor.. sadece yettiremedik .. çünkü düğünü de gelinliği de eşyayı da eşimle biz yaptık paramız yetmedi.. bende bir kadın olarak evliliğimin 1. Haftasında yatak odamın camında gazeteyle kapttığımızda.. paran yetmedi neden evlendin dedim sinirle..

Lütfen konumu bu şekilde trollüceksen cvp yazma .. moderatörler lütfen konuya dahil olurmsunız

Evet yoktu .. gazete kağıtlarıyla kapatmıştık.. çünkü düğünü de eşyaları da ev depozitosunu da gelinliği de damatlığı da eşimle biz aldık .. paramız kalmamıştı..
Onu anladim bizde oyle yaptik ve butceme gore aldim her seyi.

Sizde ki tuhaflik esyalardaki oncelik yani niye camları acik biraktin baska sey alma perde al arkadasim yatak odamda perde yok diyorsun yani

Cidden bir tek benim mi garibime gitti yeni evli ve yatak odasinda perde yok.

valla o zaman biraz birikim yapıp da evlenseydiniz, bu şekilde bu evlilik çok sürmez..burda insanlara ezik dayak yiyen diye tabirlerde bulunmuşsunuz da sizin başınıza gelmeyeceğinin garantisi nerde acaba?

Balayına gittiğinize göre keyfe keder perdeniz olmamış

Senin sıkıntın bu,herşeyi sizin yapmanız, bana göre çok onurlu sana göre baya yaralayıcı bişey olmuş bu

Yatak odası takımı almadım zaten sadece yatak almıştık..

Kimsede yok muydu idaretenlik perde ya? Ben öğrenci perdelerimden hala 1-2 sini atmadım storlarımı yıkamaya verdiğimde takarım diye.. gazete de çok saçma olmuş. Annenizden alsaydınız bir iki tane eski perde, perdeniz gelene kadar kullanırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…