- 17 Eylül 2012
- 1.152
- 335
- 363
Vallahi ben ömrü hayatımda ne olursa olsun hep kadın haklıdır gozuyle bakardım olaylara ama ilk defa bir erkeğin sonuna kadar haklı ve mağdur oldugunu dusunuyorum.
Ksr bakmayın ama ben eşinizin yerinde olsaydım evi terk eder sizi de boşardım..
Ya tamam geç kalması bir sorumsuzluk ama ,
Sokağa çıkıp bağırmanız '' seni boşamazsam şerefsizim '' demeniz ..
Açıklama yapmasına dahi izin vermeden kavga çıkarmanız,
Arabada şiddet uygulamanızı ve sokaklarda bağrışmanızı saymıyorum bile..
Bunlar ne olursa olsun bir kadına yakışmayan davranışlar üstelik daha yeni evliymişsiniz..
Bugun bu kadar basit bir mevzuda bu kadar nahoş bir tepki verebiliyorsanız eşinize ciddi bir sorunda neler yasarsınız tahmın bıle edemıyorum.. Çok şaşırdım açıkcası bende ani tepkiler veren saman alevi gb biriyimdir anlarım sizi diyecek oluyorum ama anlıyamıyorum tepkiniz çok ağır olmuş siz de sonradan fark edip özür dilemişsiniz ama belli bir süre mesafenizi ve suskunlugunuzu korumanızı onerırım.
Bir de yorumlara çok şaşırdım neredeyse oh iyiki kavga çıkarmışsın affetme surundur adamı dıyenler cıkcak..
Eğer bir erkek aynı tavrı sergıleseydı burda hepımız onu tasa tutardık heralde.
Neyse İnşallah yasadıgınız bu kotu kavga hayatınızda ılk ve son olur ve mutlu huzurlu saygılı bır evlılık yasarsınız.
Ksr bakmayın ama ben eşinizin yerinde olsaydım evi terk eder sizi de boşardım..
Ya tamam geç kalması bir sorumsuzluk ama ,
Sokağa çıkıp bağırmanız '' seni boşamazsam şerefsizim '' demeniz ..
Açıklama yapmasına dahi izin vermeden kavga çıkarmanız,
Arabada şiddet uygulamanızı ve sokaklarda bağrışmanızı saymıyorum bile..
Bunlar ne olursa olsun bir kadına yakışmayan davranışlar üstelik daha yeni evliymişsiniz..
Bugun bu kadar basit bir mevzuda bu kadar nahoş bir tepki verebiliyorsanız eşinize ciddi bir sorunda neler yasarsınız tahmın bıle edemıyorum.. Çok şaşırdım açıkcası bende ani tepkiler veren saman alevi gb biriyimdir anlarım sizi diyecek oluyorum ama anlıyamıyorum tepkiniz çok ağır olmuş siz de sonradan fark edip özür dilemişsiniz ama belli bir süre mesafenizi ve suskunlugunuzu korumanızı onerırım.
Bir de yorumlara çok şaşırdım neredeyse oh iyiki kavga çıkarmışsın affetme surundur adamı dıyenler cıkcak..
Eğer bir erkek aynı tavrı sergıleseydı burda hepımız onu tasa tutardık heralde.
Neyse İnşallah yasadıgınız bu kotu kavga hayatınızda ılk ve son olur ve mutlu huzurlu saygılı bır evlılık yasarsınız.