Evliliğimin 2. Haftasında Başıma Gelenler

aaahh ahh.. son yazdıklarını okurken baya gülümsedim açıkçası :)) sen kızacaksın bana ama bende eşime daha 2 aylık evliyken " sen beni sevmiyorsun artık, gözlerinde sevgi yok" demiştim.. aslında biliyorum bu dünyada beni ondan başka kimse bu kadar sevemez.1 senemiz kavga ile geçti abuk subuk şeylerden, o kadar komik sebepler ki anlatsam gülersin :)) komşulara sorsan bizi, bunlarda kavganın ne saati ne de sebebi var der.. inan bana geçiyor arkadaşım. 14 aylık evliyim tam geçmedi ama yakında geçeceğini umuyorum.. o yüzden hiççç canını sıkma sana tavsiyem sen benim yaptığım hataları yapma eşini de kendini de yıpratma.. eşine çok ağır şeyler söylemişsin, erkekler bu lafları kaldıramıyorlar.. içinden o " boşanmak istiyorum" lafı geçtiği an sus ve 10 saniye düşün.. allah yardımcın olsun.

evliliğin ilk günlerinde olur böyle şeyler hatta ilk aylarında desem daha doğru.tepkini tutturamamışsın orada hatalısın.bir de ailene yansıtmışsın ona üzüldüm. çünkü sende de olduğu gibi ertesi günü herşey netleşince hatalarını görünce pişman olmuşsun ama onlar o geceyi unutmayacak ve ne kadar mutlu olsan da hep içleri cız edecek,şüpheyle yaklaşacaklar.

bende yaşadım kaç kere topladım valizimi sayısını bilmem.

insanın evlenince hayatı değişmeyecekmiş gibi geliyor ama kesinlikle değişiyor. bu duruma uyum sağlaman zaman alıyor.

ertesi günü sen adım atınca eşin de tabi naza çekmiş gibi duruyor burdan.

boşver iyi tarafından bak bir daha öyle geç kalmaz senle gittiği bi yere.

hem zamanla düzelir üstüne gitme, o da çözülür yakında.olgun olmaya sıkmamaya çalış.

bu yaşadıkların yıllar sonra fıkra gibi gelcek.hem utanacak hem güleceksiniz.

keşke ailene bunu belli etmeden acil işi çıkmış biz yiyelim deseydin bekletmeseydin ewet eşinin orda hatası war ama sen sokakda rezillik çıkartmışsın yazık adama durumunu izah bile edememiş bide vurmaya kalkmışsın ki başkası dayanamaz patlatır bi tane kocan sabırlıymış. bak herşeyi geçtim küfür et wur kır ama ailen karşısında kocana bağıramazsın bnm eşim kesinlikle insan içinde ona yksek sesle konuşmamı istemez ve çok kızar bnce sen suçlusun ewinizde etseydiniz kavganızı

Merhaba Kızlar,
Beni tanıyanlar bilir. Uzun süredir forumda değilim, ama derdim olunca yine buradayım işte :) Ve nihayet 2 hafta önce büyük bir aşk ve sevgiyle bağlandığım eşimle evlendik. Herşey rüya gibiydi, balayımız, fotoğraf çekimlerimiz, mutlu anlarımız, kahkahalarımız , herşey ama herşey.. Ne olduysa bu cuma günü oldu ve mutluluğumuza büyük bir nazar değdi.. Cuma günü eşim iş çıkışı bi arkadaşının yanına gitti.. Ve o akşam da annemin evine yemeğe gidecektik. Ben anneme geldiğimde eşimi aradım ve nerede olduğunu sordum. 'Yoldayım, geliyorum' dedi. Aradan 1 saat geçti ve eşim beni arayıp 'Canım, arkadaşımın kayınvalidesini evine bırakmamı rica ettiler, ben de tamam dedim. Bi 15 dk. daha gecikeceğim' dedi. Ben de 'Peki ama çabuk ol, evdeki herkes seni bekliyor'dedim. BU arada beni arayıp bunu söylediği saat 22:45. 3-4 kere yemeği yeniden ısıtan annem ve babam 'Kızım nerede bu adam, saat kaç oldu?' dediklerinde ise saat 23:30'du. Aradım, sinirle ve bağırarak 'Nerdesin?' dedim.. 'Geliyorum, yaklaştım' deyince bütün sinirlerim tepeme çıktı, evde telefonu fırlattım ve 'Ben gidiyorum' deyip anne ve babamın şaşkın bakışları içinde evden sinirle çıktım. Aşağıya indiğimde eşim gelmişti , ve sinirle sordum nerede kaldın saat kaç oldu? diye.. Tabi bu iş çığrından çıktı ve 'Bana hesap mı soruyosun?' demesiyle ortalık alevlendi. ' Ben senin karınım, tabi ki soracağım! İnsanlar seni kaç saattir bekliyorlar, saatin kaç olduğunun farkında mısın? ' diye bağırdım ve arabaya binmesini söyledim. Arabaya bindik, tartışma iyice alevlendi. 'Kimmiş senin bu arkadaşın? Sen evli adamsın, ne arkadaşıymış bu? Bir de arkadaşlarının bir ismini duyayım, seni boşamazsam şerefsizim!' dedim.. Hala annemlerin evinin önündeyiz buarada. O sırada arabadan indi ve ağzından öyle bir küfür çıktı ki, burada yazmaya ahlakım elvermez.. Ben de o küfürün etkisiyle ona saldırdım, sen kime küfrediyorsun diye.. Kendimi kaybettim, tekme tokat saldırdım.. Çünkü anneme çok ağır bi küfür etmişti.. Ve yukarıdan bakan annem 'Kızım yapma!' diye bağırdı.. Rezilliğin biri bin para anlayacağınız.. Sonra zar zor arabaya bindik ve oradan uzakaştık.. Arabada O bana, ben ona derken arabada telefonları fırlattım,vurdukça vurdum ona.. Sinirimi bir türlü alamadım.. ve en sonunda eliyle yüzümü itti ve 'Yeter artık!' diye bağırdı.. Yolda arabayı sağa çekti , ben de indim ve tartışma sokağa taştı.. Defol git dedim, ben önden o arkadan yürümeye başadık tartışa tartışa bağıra bağıra.. en sonunda yine arabaya binip evimize geldik.. Ben ağlamaya başladım.. Aradan biraz zaman geçti ve babam evimize geldi.. Sanırım eşimin beni dövmesinden korktu. Babam 'Ne oldu anlatın' dedi.. ben anlatmak istemediğimi söyledim, ama eşim 'Sen anlatmayacaksan ben anlatayım' dedi .. 'Ben sadece 2 saat geç kaldım, ne kızınızı aldattım, ne de başka bişiy.. Sadece 2 saat geç kaldım.. ve ben hayatım boyunca bu akşamı unutmayacağım.. yıllar da geçse bu geceyi asla unutmayacağım' dedi.. Ben de babama dönüp 'Herşey bu kadar değil baba, bilmediğiniz şeyler de var. Biz evliyiz ve kendi aramızda hallederiz, lütfen daha fazla karışmayın' dedim ve babamı gönderdim.. Bu sırada deli gibi ağlıyorum ama.. Babam gittikten sonra eşime dönüp dedim ki 'Beni nasıl da sattın? Niye arkamda durmadın? Niye baba biz hallederiz demedin? Ben arkamda durmayan adam istemiyorum ve boşanmak istiyorum' dedim.. Hiçbirşey söylemedi ve deli gibi evin içinde dolanıp durdu.. Ben sabaha kadar ağladım ve ayrı odalarda uyuduk..Ertesi gün konuşmak istediğimi ve kendimi hiç iyi hissetmediğimi söyledim , 'Konuşacak hiçbirşey yok. Bende herşey bitti. Bundan sonra bana seviyeli davran, sınırlı ol. Biraz bu şekilde olsun' dedi.. Ben de 'BU konuşma seni haklı çıkarmaz, içinde bulunduğumuz duruma gelme sebebimiz sensin . Ben dün akşam tepkimin dozunu ayarlayamadım farkındayım, bunun için üzgünüm ve özür diliyorum. Ama seni seviyorum ve asla boşanmak istemiyorum.Hepsi sinirle söylenmiş şeyler.. Ve ben senden bunları duymak için gelmemiştim yanına, dün akşam yaşananları unuttuğum için değil,seni sevdiğim için konuşmak istedim. ama sen herşeyden , beni sevmekten bile vazgeçmişsin, gözlerinden anladım.. Keşke böyle olmasaydı, çok üzgünüm' dedim.. 'Tamam yeter..Daha fazla konuşmayalım lütfen' dedi.. ve hiçbirşekilde benimle konuşmuyor, yaptığım yemekleri yemiyor, sabah kalkar kalkmaz gidiyor bir tepsi içinde kendine kahvaltı hazırlayıp yiyor.. ve ben kahroluyorum. Üzerine gitmiyorum, onun istediği gibi davranıyorum, soğuk ve seviyeli.. Ayrı odalarda oturuyoruz 2 gündür.. ve ayrı yatıyoruz tabiki.. ve şimdi yorumlarınızı istiyorum kızlar.. NAsıl ve nereye kadar böyle davranabilirim? Bunun sonu nereye varır? ne yapmam gerekir?
yolun çoook başındasınız ve cok yanlışlardasınız. tamam eşiniz gec kalarak hatalı davranmış olabilir ama olayları by boyuta tasımış olmak tamamen sizin sucunuz..cok cocukça cahilce davranmışsınız. eşe vurmakta ne demek oluyor insan sevdiğine vururmu elini kaldırı mı? adam sizi cok afedersiniz dövse haklı yani... saygı olmadan evlilik olurmu saygı sınırlarınızı resmen zorlamışsınız bence olmamış hiç .. ben 17 yıllık evli bi ablanız olarak yazıyorum bunları size acıda olsa kanımca gercek bunlardan ibaret.... hemen en başta boşanalım da ne demek boşanmayı bu kadar baside indirgemek.. eşiniz size ceza veriyor çokta iyi yapıyor biraz burnunuz sürtülsün anlarsınız siz fazlaca şımarıksınız biraz törpüleyin kendinizi .. evlilik demek sabır demek anlayış demek hoşgörü demek... tabi arada sıkıntılar kavgalar olucak onlarda işin tuzu biberi olacak ... ama eşiniz bu hemencik boşanalım sözünüze çok kırılmış bence o yüzden hem kendine hem size ceza veriyor.. 2 haftalık evli bi adam eşinden ayrı yatmak ister mi* hadisi şerifte eşinizle dargın uyumayın diyor .. kardeşim belki yoruumum seni kırmıştır kırdımsa hakkını helal et ama sen bu adamı gercekten seviyorsan aklını başına al. evliliğine yuvana sahip cık bu olada kulagna küpe olsun ne yap et eşine kendini affettir

we daha önce açtığın konulara baktım eşin yanında kendni ezik hissediyormuş böle yaparsan tabi öle hisseder resmen ezmişsin ailenin yanında ve aldatıldım yazmışsınn o kişiylemi ewlendin eğer oysa evlendiğin kişi belkide geç kaldığı zaman aklına kötü şeyler geldi ve bu yüzden o kadar çıldırdın o zmn haklı olabilirsin bak ona bişey diyemem..

Merhaba Kızlar,
Beni tanıyanlar bilir. Uzun süredir forumda değilim, ama derdim olunca yine buradayım işte :) Ve nihayet 2 hafta önce büyük bir aşk ve sevgiyle bağlandığım eşimle evlendik. Herşey rüya gibiydi, balayımız, fotoğraf çekimlerimiz, mutlu anlarımız, kahkahalarımız , herşey ama herşey.. Ne olduysa bu cuma günü oldu ve mutluluğumuza büyük bir nazar değdi.. Cuma günü eşim iş çıkışı bi arkadaşının yanına gitti.. Ve o akşam da annemin evine yemeğe gidecektik. Ben anneme geldiğimde eşimi aradım ve nerede olduğunu sordum. 'Yoldayım, geliyorum' dedi. Aradan 1 saat geçti ve eşim beni arayıp 'Canım, arkadaşımın kayınvalidesini evine bırakmamı rica ettiler, ben de tamam dedim. Bi 15 dk. daha gecikeceğim' dedi. Ben de 'Peki ama çabuk ol, evdeki herkes seni bekliyor'dedim. BU arada beni arayıp bunu söylediği saat 22:45. 3-4 kere yemeği yeniden ısıtan annem ve babam 'Kızım nerede bu adam, saat kaç oldu?' dediklerinde ise saat 23:30'du. Aradım, sinirle ve bağırarak 'Nerdesin?' dedim.. 'Geliyorum, yaklaştım' deyince bütün sinirlerim tepeme çıktı, evde telefonu fırlattım ve 'Ben gidiyorum' deyip anne ve babamın şaşkın bakışları içinde evden sinirle çıktım. Aşağıya indiğimde eşim gelmişti , ve sinirle sordum nerede kaldın saat kaç oldu? diye.. Tabi bu iş çığrından çıktı ve 'Bana hesap mı soruyosun?' demesiyle ortalık alevlendi. ' Ben senin karınım, tabi ki soracağım! İnsanlar seni kaç saattir bekliyorlar, saatin kaç olduğunun farkında mısın? ' diye bağırdım ve arabaya binmesini söyledim. Arabaya bindik, tartışma iyice alevlendi. 'Kimmiş senin bu arkadaşın? Sen evli adamsın, ne arkadaşıymış bu? Bir de arkadaşlarının bir ismini duyayım, seni boşamazsam şerefsizim!' dedim.. Hala annemlerin evinin önündeyiz buarada. O sırada arabadan indi ve ağzından öyle bir küfür çıktı ki, burada yazmaya ahlakım elvermez.. Ben de o küfürün etkisiyle ona saldırdım, sen kime küfrediyorsun diye.. Kendimi kaybettim, tekme tokat saldırdım.. Çünkü anneme çok ağır bi küfür etmişti.. Ve yukarıdan bakan annem 'Kızım yapma!' diye bağırdı.. Rezilliğin biri bin para anlayacağınız.. Sonra zar zor arabaya bindik ve oradan uzakaştık.. Arabada O bana, ben ona derken arabada telefonları fırlattım,vurdukça vurdum ona.. Sinirimi bir türlü alamadım.. ve en sonunda eliyle yüzümü itti ve 'Yeter artık!' diye bağırdı.. Yolda arabayı sağa çekti , ben de indim ve tartışma sokağa taştı.. Defol git dedim, ben önden o arkadan yürümeye başadık tartışa tartışa bağıra bağıra.. en sonunda yine arabaya binip evimize geldik.. Ben ağlamaya başladım.. Aradan biraz zaman geçti ve babam evimize geldi.. Sanırım eşimin beni dövmesinden korktu. Babam 'Ne oldu anlatın' dedi.. ben anlatmak istemediğimi söyledim, ama eşim 'Sen anlatmayacaksan ben anlatayım' dedi .. 'Ben sadece 2 saat geç kaldım, ne kızınızı aldattım, ne de başka bişiy.. Sadece 2 saat geç kaldım.. ve ben hayatım boyunca bu akşamı unutmayacağım.. yıllar da geçse bu geceyi asla unutmayacağım' dedi.. Ben de babama dönüp 'Herşey bu kadar değil baba, bilmediğiniz şeyler de var. Biz evliyiz ve kendi aramızda hallederiz, lütfen daha fazla karışmayın' dedim ve babamı gönderdim.. Bu sırada deli gibi ağlıyorum ama.. Babam gittikten sonra eşime dönüp dedim ki 'Beni nasıl da sattın? Niye arkamda durmadın? Niye baba biz hallederiz demedin? Ben arkamda durmayan adam istemiyorum ve boşanmak istiyorum' dedim.. Hiçbirşey söylemedi ve deli gibi evin içinde dolanıp durdu.. Ben sabaha kadar ağladım ve ayrı odalarda uyuduk..Ertesi gün konuşmak istediğimi ve kendimi hiç iyi hissetmediğimi söyledim , 'Konuşacak hiçbirşey yok. Bende herşey bitti. Bundan sonra bana seviyeli davran, sınırlı ol. Biraz bu şekilde olsun' dedi.. Ben de 'BU konuşma seni haklı çıkarmaz, içinde bulunduğumuz duruma gelme sebebimiz sensin . Ben dün akşam tepkimin dozunu ayarlayamadım farkındayım, bunun için üzgünüm ve özür diliyorum. Ama seni seviyorum ve asla boşanmak istemiyorum.Hepsi sinirle söylenmiş şeyler.. Ve ben senden bunları duymak için gelmemiştim yanına, dün akşam yaşananları unuttuğum için değil,seni sevdiğim için konuşmak istedim. ama sen herşeyden , beni sevmekten bile vazgeçmişsin, gözlerinden anladım.. Keşke böyle olmasaydı, çok üzgünüm' dedim.. 'Tamam yeter..Daha fazla konuşmayalım lütfen' dedi.. ve hiçbirşekilde benimle konuşmuyor, yaptığım yemekleri yemiyor, sabah kalkar kalkmaz gidiyor bir tepsi içinde kendine kahvaltı hazırlayıp yiyor.. ve ben kahroluyorum. Üzerine gitmiyorum, onun istediği gibi davranıyorum, soğuk ve seviyeli.. Ayrı odalarda oturuyoruz 2 gündür.. ve ayrı yatıyoruz tabiki.. ve şimdi yorumlarınızı istiyorum kızlar.. NAsıl ve nereye kadar böyle davranabilirim? Bunun sonu nereye varır? ne yapmam gerekir?

öfffff bunları okuyunca bu kızın içine ben mi kaçmışım dedim :P ama bacım ben de senin gibi yapardım kattiyyen yanlış bi davranış bizim gibiler sinirlerimize hakim olamıyoruzz maalesef :(

bende sinirime sahip çıkamayanlardanım.Eşimin bi istemediğim lafı söylemesi yeterli benim parlamam için.o bana göre yine biraz daha sakin olmaya çalışıyor.
bizde iki defa benim anne tarafıma rezil olduk.Hatta gelin alın kızınızı bile dedi.ama sonra gelip alacaklarını bildiği için mantıklı düşününce özür dileyip durumu anlattı telefonda gelmeyin dedi.
Benimde bir kaç kez eşimin yakasına yapışıp vurmuşluğum var. :41:
ama gel gör ki her tartışmadan sonra sakinleştiğim zaman eşimi aslında nekadar sevdiğimin farkına varıyorum.Psikopatımmm:52:
Ne olursa olsun yatakları ayırmayın.Siz bir süre sonra unutursunuz ama aileler unutmuyor.Dikkatli olun bu konuda.Ttalıya bağlanır muhakakk.

Merhaba Kızlar,

çok fevri yaklaşmıssın ufacık olay buyumus nerelere gelmiş. DAHA 2 haftalık eevlısınız neden boşanalım gibi bi düşünce geçti kafandanda bunu eşıne söyledin. Evlenince kavga ederken bile bin düşünüp bi söylemen lazım zamanla öğreniceksin. Birazda sinirlerine hakım olmayı öğrenmen lazım. keşke kavgayı eve saklasaydın şimdi sen kadar aılende huzursuzdur emınım. Şimdi eşine biraz zaman ver üstüne gitme istediği gibi davran . Baktın cok uzadı hala barışmıyo eve bi evli arkadasını çağır ama eşine bize gelmek istediler bende kıramadım nolur onlara kavgalı olduğumuzu belli etmeyelım de anlıycaktır seni :1: onların yanında bi iki konuşur aradakı buzları biraz eritirsiniz sonra yavas yavas barısırsınız:46: tecrubeyle sabit :16:

Önceki olaylarını falan okumadım. Bu kadar uzun uzadıya yazdığına göre olay bu yazdıklarından ibarettir ve bunlarla yorumlayabilirim bana göre.

Eğer sen anlattığın gibi değil de şöyle yapsaydın;

Eşini aradın ve gecikeceğim dedi. "Peki biz yiyelim mi bekleyelim mi, çok geç olacaksa biz yiyelim o zaman?" deseydin. Ve yemeğinizi yeseydiniz ailenizle. Sonuçta evliliğiniz süreli değil, yine gidebilirsiniz yemeğe. Sen ailenle yemeğinizi yeseydin. Ve eşin geldiğinde ailene geç kalmasının sebebini açıklasaydı. Sonra evinize gidip ( ki sen sebebi halen tam olarak bilmiyorsun anladığım kadarıyla) eşinle detaylı konuşsaydın. Yaptığının sana ve ailene karşı ayıp saygısızlık olduğunu, bu tür davranışlara müsamaha gösteremeyeceğini belirtseydin ve hatta biraz da naz maz yapsaydın. Acaba şimdi nasıl bir durumda olurdunuz?

Evet eşin geç kaldığı için ayıp etmiş, ailene karşı mahçup olmuşsun ama telefonu evde fırlattığın andan itibaren korkunç biri haline gelmişsin. Ve ailenin evinin önünde onların komşularına falan da rezillik yaptığın. Bunun yanında herkes kendi yaptığından sorumludur. Eşin ailene ve sana saygısızlık etti ama sen de ona karşı büyük saygısızlık ettin. Ne derdin varsa git dört duvarın arasında hallet. Sana eşin ailesinin yanında böyle davransa hoşuna gider mi?

Ve sadece eşin değil sen de küfür etmişsin benim gözümde.

Son olarak şiddettin her türlüsüne karşıyım. Kim yaparsa yapsın. Kimse bunu hak etmez.

cok kotu olmus canim yaa senin de hakli oldugun noktalar var ama ilk basta fevri olarak hakliyken haksiz duruma dusurmussun kendini bende 3,5 yillik evliyim 22 aylik oglum var tabiki bizde kavga ediyoruz hatta esimin genelde sinirli bi yapisi vardir ama ne olursa olsun baskalarinin yaninda kavga etmem o soylesede ben susmaya calisirim eve gelince yaparim kavgami ama disariya yansitmayi sevmem bu kim olursa olsun annem bile olsa bence zamana birak biraz bosuycam seni demen hic iyi olmamis insallah duzelir

Kusura bakmayinda ne kadar sabirsiz kavgaci bi kisiliksiniz.hemen bosanmaktan bahsediyosunuz.yazinizi okurken esiniz iyi sabretmis dedim
esinize siddet uyguluyorsunuz bisey yok.o sinirle oda size uygulasaydi.kufur bu durumda hafif kaliyor inanin.
Evde aileniz varmis birde cok cok ayip etmssiniz.esiniz sozunde durmus izinde istemis gec kalacagim diye.tam onbes dakka sonrada gelmis.ne var bunda.ne alevlendirdi sizi boyle.ben esinizde hic suc goremedim.herseye sizin ofkeniz sebep olmus.bian once duzeltin herkesin gonlunu alin derim

Bu olayı yakında atlatırsınız barısırsınızda . Ama evlılıkleırn baısndas bende cok tabak kırdım kapı carptım . Ama zamanla hersey rayına oturuyor.

valla daha 2 haftadan amma da yüz göz olmuşunuz...hem hatalısınız adamla saç başa kavga etmişiniz...inş sonu güzel olur ama daha şimdiden böyleyse Allah sonunu hayır etsin.

Daha okurken şaşkınlıkla kalakaldım.Seni üzmek istemem ama hani şunu da diyemiyorum evliliğin başında olur.Böylesi :43:yani ben bu yaptıklarına fevrilik bile diyemiyorum.Bu nasıl bir öfkedir.Babamın yanında beni sattı,ona yansıttı diyorsun ama sen sadece annenen babana değil,bütün sokağa yansıtmışsın.Geç kalabilir.Belki sana geç kaldığı içi gelemeyeceğini söyleyemedi bile tepkinden çekinerek geçte olsa geldi.Evine döndüğünde açıklamasını bekleyebilirdin.Telefonları fırlatmak,sokağa çıkmak,boşanmazsam şerefsizim dersen,sana gül uzatmasını bekleme.Etkiye tepki.Küfretmesi hoş olmamış ama pimi sen çekmişsin.Geç kaldığı için bunu yapıyorsan,yarın başka sıkıntılarda kendine hakim olabilecekmisin.Eşin aşırı şoka girmiş ki,atlatamıyor ve bunu unutmayacağım diyor.İlla ki unutacaktır.Devamı olmadığı sürece tabi.Yine evliliğiniz yoluna girer ama sil baştan yapmanız lazım.Ve şu an üstüne gitme.Bırak sakinleşsin.

öncelikle bunu ailene belli etmemen lazımdı. ani bir hareket ile evden çıkman falan hiç hoş değil.
eşin geldikten sonra yemeklerinizi yiyip kalksaydınız ve evde halletseydınız keşke.

evet eşin 2 saat geçikmiş ve bu sinir bozucu bir durum, ama senın hareketlerını çok abartılı buldum.
gerek yoktu ailene sezdirmeye... hem ''babamın yanında benden yana olmadın'' diyorsun, hemde aileni gerip aniden evden çıkıyorsun.
ilk sorunlu olma durumunu sen başlatmışsın.

arabadakı kavgalar, telefon fırlatmalar hiç anlam veremedım bunlara zaten.
sen erkek gibi kavga edersen
bu evlilik zor yürür :34: şimdi bunları yaptın n'oldu? artık kavgalarınız hep küfür ve hakaret dolu olacak.
trip atsaydın 1 hafta konusmasaydın eşinle, şuan sen haklı olurdun.

haksizsin, cok abartmisin.
esini ailenin yaninda rencide etmis, kücük düsürmüssün.
esin sana kayinvalidelerin kapisinin önünde tekme tokat girisse ne hissederdin?7

ben annenin babanin halini düsünmek bile istemiyorum,
benim yüzüm birazcik asik olsa annecim bin dereden su getiriyor ne oldugunu ögrenmek icin,
esimle mi tartistim diye korkuyor.
onun önünde böyle birsey yasamis olsak kadin ömrünce damadini affedemez,
gecelerce uyuyamazdi kahrindan herhalde.

2 haftada cok yüz göz olmusunuz, hayatinizin en güzel dönemini heba ediyorsunuz.
esin gecikmekte haksiz olsa bile, bunlar senin sonraki davranislarinin bahanesi olamaz...
ayrica ilk kavgada bosanma kelimesini agzina almasaydin keske...

evliligin ilk zamanlarinda böyle kavgalarin olmasi cok dogal ama biraz fazla tepki vermissiniz.Esinizin küfretmesi de hic hos degil tabiki. Eger askiniz, sevginiz agir basarsa bu olayi atlatirsiniz.Ama size de tepki vermeden önce düsunmeniz konusunda bir ders olmus olur.ôfkeyle kalkan zararla oturur.Daha cok yeni evlisiniz, hemen bosanacaginizi zannetmiyorum. Biraz zamana birakin. Insallah her sey yoluna girecektir.....

ben de bu kadar duygu yogunlugunu yenı evlılıge baglıyorum, ılk zamanlar ınsan cok daha fevrı davranabılıyor, cunku cok fazla sey beklıyor, kımbılır ne mutlu bır aksam yemegı hayalı kurdunuz, bılmemkımın kayınvalıdesı ne alaka yaa, bu kadar mı onemlıymıs, sonra o kufur de ne yanı, ben sızı sucsuz gordum, bu kadar sey karsısında artık sabrınız tasmıs, ayrıca bazı arkadaslar cocukluk etmıssın abartmıssın fılan demıs ama bır konuda senı takdır ettım, o sınır harbıyle babana kufurden bahsetmemıssın sanırım, bunlarla sınırlı degıl bız hallederız demıssın, ben olsam agzımdan kacırabılırdım ... bence ozur dılemesı gerekn o

Back
X