Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

adiniza gercekten cok uzuldum okurken. henuz cok genc ve cok yeni evli birinin boyle bir sey yasamasi hic guzel degil. yasadiginiz bu olaydan sonra esinizle asla eskisi gibi olamayacaginizi (haksizsiniz demiyorum, eskisi gibi olamayacak olmaniz cok normal), evinizde soguk bir ortam oldugunu ve bir takim hislerinizi kaybettiginizi belirtmissiniz. cok ozur dileyerek birsey sormak istiyorum. peki bu sekilde evliliginizde mutlu olabilecek misiniz ya da sonu nereye varacak ? ve internet baglantinizi sonlandirmak geldi aklima ama bilemiyorum bir ise yarar mi :s onun yerine playstation falan alsaniz birlikte oyun da oynarsiniz belki ^^ (evlilik muessesesi farkli birseydir, ben hic dusunmedim evliligi ve bilmeden cahilce bir yorum yapip sizi kirmissam kusuruma bakmayin.)

ayrica prenses27 arkadasim, kusura bakmazsaniz kullanip atmak olayini dogru bulmuyorum. hanimefendi guveni bu derece yikildigi halde bile kaliteli ve medeni davraniyor. karsinizdaki insanlar/insanlardan aldiginiz yaralar karsisinda kendi degerinizi dusurecek hareketler yapmak, sadece size daha fazla kayip verdirtmez mi ? :s

evt bir şans daha ver canım siz evlisiniz daha flört devresinde değilsiniz iyi düşünün çok yenisiniz daha eşinizde aklını başına almıştır umarım mutluluklar

Canim yorumun icin tesekkür ederim. Güzel seyler yazmissin, sagol. Ama sanirim esime bir sans daha verdigimi okumadin sonraki yazilarimda. Zaten o sansi vermesem suan esimle ayni evde olmazdim.
Insanlar elbetteki hata yaparlar, benimde hayatimda hatalarim olmustur mutlaka. Ama su gercegide unutmayalim ki, böyle bir hatayi bir bayan kocasina yapmis olsa, o bayan kocasi tarafindan büyük ihtimal affedilmezdi. Erkekler böyle bir hatadan sonra herseye cizgi atmayi bilirken (ki dogru olan budur bence), bizler bir sans verdikten sonra hemen erkegimize yumusamalimiyiz sence? Birakalimda birazda onlar anlarsinlar bazi seyleri. Birakalimda su sacma sapan "erkek yapar ama kadin yapamaz" düsüncesinden siyrilsinlar artik. Ben evde terör estirmiyorum, veya hergün esimin bu hatasindan sonra onu yargilayip yerden yere vurmuyorum. Aksine ben konuyu acmadikca, esim kendisi gündeme getirme cabasinda bulundu bir kac kez. Konuyu yine kapatan ben oldum. Bu arada.. evet esimin yaptigi hareket assagilanacak birsey ama buna ragmen ben burada esimi assaglamadim. Ona hakaret etmedim. Ama inanin etseydimde hakederdi. Esinizin/sevgilinizin sabahlara kadar msnlerde, oyunlarda bayanlarla muhabbet edip, bazilarina kamera actirip karsisinda soyundurmasi (bunu kendisi itiraf etti) acaba sizin hosunuza gidermiydi?? Keske bu yazdiklarimi okusada, yaptigi hareketin icime ne kadar isledigini görse. Kocamla küs degilim. Ama arada bir buz var o dogru. Bu benim eserim degil ama.

Canim insterneti kapattirma gibi bir durum söz konusu olamaz. Aslinda bunu bende düsündüm ama internetten is basvurusu, fatura ödeme gibi islerle ugrasiyoruz. Yani gerekli.
Suan mutlu veya mutsuz degilim. Tuhaf birsey anlatamiyorum gercekten. Boslukta olmak gibi birsey sanki. Ama suda bir gercekki, ben cicimaylarini yasamiyorum.

Bu yeni evlenecek bayanlar ister görücü ister aşk evliliği olsun mutlaka erkeğine sorması gerek msn "de başka kadınla' kadınlarla duygusal görüşmen varmı? Sorulması gerek ve gözdağı verilmesinde fayda var fark ettiğim am boşanırım gibisine kız anneleri veya babaları kız istenirken sorulması gerek

polemik haline getirmeyeyim, konunun içine etmeyeyim diye cevap yazmıyodum ama pes yani.
adama sen soracaksın, o da zaten şark bülbülü ötecek hemen "aa evet ben hergün karı kızla msnde alem yapıyorum" diye. az mantık yav. sanki sensible aradı da özellikle adamı buldu.

kız istenirken de sorarlar olur.

-evaldım ne iş yapıyosun? msnde kaç kız var bakem söle?

konunun tamamını okuyamadım ama daha fazla da okumak istemedim bu sanal ortamlardaki cesareti anlayamıyorum.. erkeklerin bu tatminsiz hallerinden nefret ediyorum..

ben sorarım sormayan sormasın toz pembe takılsın

eşin tabiri caizse kaliteli biri değilmiş, ben anlamıyorum erkekleri neden hep arayış içindeler, evliyken bile karı -kızç...ne arıyolarsa...bunu yapan bi erkek bence bi şansı haketmiyor....yol ver gtsin , önüne bak....

Kızıma sordum ne yapardın diye oda zamana bırakırdım dedi ama ikincide yakaladığımda boşarım dedi

Ah be güzelim erkekler kavun degil ki.
Evliligi yürütemeyeceklerse,kafalarinda sacma sapan seyler varsa niye evlenip kadinlara zarar veriyorlar yaaa.

ben sorarım sormayan sormasın toz pembe takılsın

alakaya maydanoz, yaşasın kurban bayramı?

ama bende hata, hala kimlere ne yazıyorum. şimdi bunun üstüne daha alakasız bişi yazcak ama ben bakmıcam. bakmamam lazım evet.

sanırım ilk kez sana katılıyorum

merhabalar hanımlarrr.umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsınız.sensible eşine bi şans vermene çok sevindim.kaldıki ortada şans verme gibi bir durum da yok.bilmiyorum belki hak verirsiniz belki vermezsiniz.seni 331.dönemden hatırlıyorum.eşinin sana olan sevgisini,aşkınızı.henüz çok yeni evliliğiniz.ve ikinizde alışma aşamasındasınız.kadınlar biraz daha erken adepte oluyor.eşinin yaptığını tabiki onaylamıyorum.ama şu da var.erkekler bizim gibi değiller.eşin yaptığının yanlış olduğunun farkında.ama inanki senin ne hissettiğini anlamıyor.çünkü onlara göre yanlış bişey yapmadılar.malesef günümüzde internet herkes için bi sorun.gerçekten kötü niyeti olsa emin ol çok profesyonelce yapardı.diyorum ya onlar için yaptıkları yanlış değil.vakit geçirme,oyalanma,kafa dağıtma vs.inerneti kapatmakmış,yok takip etmekmiş bunlar çözüm değil.öncelikle eşini en iyi tanıyan sensin.ne güzel bak konuyu bile açmıyormuşsun.zaten konuyu açan biri ya gidr ya da gururunu hiçe sayar.eşine düzgünce anlatmaya çalış.bi kere konuşun ve bu konuyu tamamen kapatın.ona söyleyeceğin:Allah korusun sürekli yapan,ya da daha ahlaksız şeyleri olan biri olsan zaten bu kadar tepki göstermez,şaşırmazdım.sana çok güvendiğim için,beklemediğim için şaşırdım ve üzüldüm.ama seni de anlıyoorum senin için çok da öle önemlli bi konu değil.daha yeni evliyiz ve bu hayata birlikte merhaba dedik ve bir ömür elele birlikte olacağız.inşallah bi daha böle üzücü şeyler yaşanmaz.bi da asla birbirimizdne bişey saklamayalım de.ve sen de eşinde nette çok fazla vakit geçirmeyin.eşin oyun sitelerine girince sen de gir oynadığı oyunlara.yanında ol hep.ama bunu takipmiş gibi değil.birlikte vakit geçirdiğiniz bişeymiş gibi yap.inan varya bende eşimde hep pc başındaydık.şimdi ise eşim yarım saat en fazla 1 saat duruyor.kendi sıkılıyor.herkes yaşıyor bu tür şeyleri.aam dediğim gibi sanaldan öteye gitmemesine dikkat et.birbirinize destek olun.sahip çıkın.Allah tüm evlilerin yuvasından huzuru,mutluluğu,bereketi eksik etmesin.

Bişeyler yazmadan gidemeyeceğim buradan... Nasıl bir kadınsın sen hayran kaldım yemin ederim örnek alıncak bi kişiliğin var gerçekten tebrik ederim... Çok samimi ve içtensin en başta dobra hatunsun... Olaylara o kadar titiz yaklaşıyorsunki yaptığın herşeyin mantıklı bir açıklaması var tebrik ederim seni arkadaşım burada söylediklerin kulağımda küpe kalıcak.. Umarım lazım olmaz ama olsun yinede sana ömrün boyunca mutluluklar dilerim

Canim insterneti kapattirma gibi bir durum söz konusu olamaz. Aslinda bunu bende düsündüm ama internetten is basvurusu, fatura ödeme gibi islerle ugrasiyoruz. Yani gerekli.
Suan mutlu veya mutsuz degilim. Tuhaf birsey anlatamiyorum gercekten. Boslukta olmak gibi birsey sanki. Ama suda bir gercekki, ben cicimaylarini yasamiyorum.
[/QUOTE]

selam canım umarım daha iyisindr seni çok iyi anlıyorum biliyo musun herkesler diyor siz cicim ayındasiniz güllük gülistanlıktr diyor ama km bile bilir ki ne fırtınalar dönüyor öyle kötüydüm ki arkadaşım bilemezsniz ben az biraz soğudum eşimden yani yaptığı hareketleri, sevgisi, hiç birşeyini görmüyordum ilk aylar kabus gibiydi oturup ağladığım günleri Bi Rabbim bide duvarlar bilir be arkadaşım insan kimseye birşey diyemiyor ben derdimi kağıtlara döktüm evimde, ve evim bana resmen zindan oldu.. Ama herşeye rağmen ben onunla aynı yastığa baş koydum hiç birşey yokmuş gibi bazen omzunda o farketmeden ağladım sizin ki sadece msn de konuşmuş benimki hem gezmişler hem msn hemde telde utanmadan yanımda konuştu hala hatırlayınca dokunmakta bile tereddüt ediyorum ... Sevdiğim adam yok.. En değer verdiğim insan yok.. Düşünün bu kadar yanlızm.. Umarım mutluluğunuz daim olur

Sevgili arkadaşım..kriz yönetmekte kesinlikle üstüne tanımıyorum..
aynı durumu ben yaşasaydım
sanırım bütün sülale çalkalanırdı..
ama senin yolun çok daha doğru..sakinliğinle ve kararlılığınla bir çok şeyi atlatmışsın...
üstelik eşini dize getirmek üzeresin,baktın olmuyor,yollayacaksın mecbur.
yüzüğün hakkında yazdıkların beni çok duygulandırdı.bende senin gibi düşünüyorum..yüzüğümsüz acayip oluyorum..ama sen bukadar duyarlı ve sevgi doluyken,eşininde buna layık olması gerekirdi..
umarım sabrın kazanır..ben ayrılmanızı elbette istemem ama dediğim gibi en ufak hatası olursa bu onun ders almadığını gösterir.
sana nacizane tavsiyem,eşin güvenini tam olarak kazanmadan lütfen hamile kalma..
senin için dua ediyorum ve hep yanında olacağım(ız)ıda unutma..
öpüyorum..

nden biz yaa nden

kk"da okuduğum kadarıyla bazılarıda özellikle hamileyken aldatıyor, aslında en iyisi bitirmek süphe ömür boyu sürecek belkide adamın genetiği bozuk(sütü bozuk)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…