yasadıgın seylere cok benzer bir durumu ben yasamıstım.. birgün erkek arkadasımın bilgisayarında baska kız adresleri gördüm suphelendim.! hemen cakma bir adres aldım ve onu ekledim bir kaç saat msnde bekledım gelsın dıye sonra br baktım benım cakma adresimi kabul etmiş basladık knusmaya nler neler ama görsen sinirden hem aglıyorum hem yazıyorum ne ılıfatlar edıyor bana bulusalmı dıyor.. sonra kamera ac dedi ve ben bı arkadasımı kameraya oturrtum az onu gördü ben dıye.. sonra gene ıltıfatlarına devam ettii VE ben ona gerceği syledim ayrıldım yüzüne bıle bakmadım. ama sonunda onu affetmem ıcın cok yalvarınca affettim.. evet afettim.. cok pişmandı.. onun uzrine 2 yıl daha beraber olduk ve bır daa hiç bu sekılde birşeyni görmedim(bu 2 yılda en aza 7 kere denedım onu gene msnde) git gide bana daha asık oldugu söyledi falan fılan ama baska sebeblerden ayrıldık..onabir şans ver.. ama bır daha yaparsa affetme derim ben..
Kızlar mükemmel biralışveriş sitesi buldum facebookta hemde. kaliteli ve ucuz
Hiç hata yapmayan insan, hiç bir şey yapmayan insandır Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır!.. demiş Yunus Emre
ve affetmek erdemdir....
isterse bütün dünya kadınları üstüme gelsin ben bildiğimi söylerim.aldatmak yanlıştır erkektir aldatır diye de birşey yok bende olsam tepki gösteririm.ancak her insan ikinci bir şansı hak eder.olaylar karşısında ezik durmamak dimdik ayakta durmak ne kadar güçlü olduğunu gösteriyorsa.karşındaki insana hatalı olduğunu göstermek ve onu affettiğini söylemekde bi okadar güçlü olduğunu gösterir.eş aileden bile daha yakın olur zamanla.ve umarım eşinde senin bu yazdıklarını bir gün tesadüf eseri bulup okumaz inan bana yıkılır çünkü ondan çok basit biri gibi bahsettin burada eşin suçlu ama nedense ben eşine daha çok üzüldüm.ben eşimin benim için hiç tanımadığı insanlara benim hakkımda bu şekilde bahsettiğini görseydim bütün dünyam yıkılırdı.bence bu kadarı böyle bir olay için şeriat kanunu uygulamak gibi birşey...artık barış kocanlaaa.buzlarıda erit.fazla naz aşık usandırır demiş büyükler
adiniza gercekten cok uzuldum okurken. henuz cok genc ve cok yeni evli birinin boyle bir sey yasamasi hic guzel degil. yasadiginiz bu olaydan sonra esinizle asla eskisi gibi olamayacaginizi (haksizsiniz demiyorum, eskisi gibi olamayacak olmaniz cok normal), evinizde soguk bir ortam oldugunu ve bir takim hislerinizi kaybettiginizi belirtmissiniz. cok ozur dileyerek birsey sormak istiyorum. peki bu sekilde evliliginizde mutlu olabilecek misiniz ya da sonu nereye varacak ? ve internet baglantinizi sonlandirmak geldi aklima ama bilemiyorum bir ise yarar mi :s onun yerine playstation falan alsaniz birlikte oyun da oynarsiniz belki ^^ (evlilik muessesesi farkli birseydir, ben hic dusunmedim evliligi ve bilmeden cahilce bir yorum yapip sizi kirmissam kusuruma bakmayin.)
ayrica prenses27 arkadasim, kusura bakmazsaniz kullanip atmak olayini dogru bulmuyorum. hanimefendi guveni bu derece yikildigi halde bile kaliteli ve medeni davraniyor. karsinizdaki insanlar/insanlardan aldiginiz yaralar karsisinda kendi degerinizi dusurecek hareketler yapmak, sadece size daha fazla kayip verdirtmez mi ? :s
Bu yeni evlenecek bayanlar ister görücü ister aşk evliliği olsun mutlaka erkeğine sorması gerek msn "de başka kadınla' kadınlarla duygusal görüşmen varmı? Sorulması gerek ve gözdağı verilmesinde fayda var fark ettiğim am boşanırım gibisine kız anneleri veya babaları kız istenirken sorulması gerek
polemik haline getirmeyeyim, konunun içine etmeyeyim diye cevap yazmıyodum ama pes yani.
adama sen soracaksın, o da zaten şark bülbülü ötecek hemen "aa evet ben hergün karı kızla msnde alem yapıyorum" diye. az mantık yav. sanki sensible aradı da özellikle adamı buldu.
kız istenirken de sorarlar olur.
-evaldım ne iş yapıyosun? msnde kaç kız var bakem söle?
Canim yorumun icin tesekkür ederim. Güzel seyler yazmissin, sagol. Ama sanirim esime bir sans daha verdigimi okumadin sonraki yazilarimda. Zaten o sansi vermesem suan esimle ayni evde olmazdim.
Insanlar elbetteki hata yaparlar, benimde hayatimda hatalarim olmustur mutlaka. Ama su gercegide unutmayalim ki, böyle bir hatayi bir bayan kocasina yapmis olsa, o bayan kocasi tarafindan büyük ihtimal affedilmezdi. Erkekler böyle bir hatadan sonra herseye cizgi atmayi bilirken (ki dogru olan budur bence), bizler bir sans verdikten sonra hemen erkegimize yumusamalimiyiz sence? Birakalimda birazda onlar anlarsinlar bazi seyleri. Birakalimda su sacma sapan "erkek yapar ama kadin yapamaz" düsüncesinden siyrilsinlar artik. Ben evde terör estirmiyorum, veya hergün esimin bu hatasindan sonra onu yargilayip yerden yere vurmuyorum. Aksine ben konuyu acmadikca, esim kendisi gündeme getirme cabasinda bulundu bir kac kez. Konuyu yine kapatan ben oldum. Bu arada.. evet esimin yaptigi hareket assagilanacak birsey ama buna ragmen ben burada esimi assaglamadim. Ona hakaret etmedim. Ama inanin etseydimde hakederdi. Esinizin/sevgilinizin sabahlara kadar msnlerde, oyunlarda bayanlarla muhabbet edip, bazilarina kamera actirip karsisinda soyundurmasi (bunu kendisi itiraf etti) acaba sizin hosunuza gidermiydi?? Keske bu yazdiklarimi okusada, yaptigi hareketin icime ne kadar isledigini görse. Kocamla küs degilim. Ama arada bir buz var o dogru. Bu benim eserim degil ama.
Canim insterneti kapattirma gibi bir durum söz konusu olamaz. Aslinda bunu bende düsündüm ama internetten is basvurusu, fatura ödeme gibi islerle ugrasiyoruz. Yani gerekli.
Suan mutlu veya mutsuz degilim. Tuhaf birsey anlatamiyorum gercekten. Boslukta olmak gibi birsey sanki. Ama suda bir gercekki, ben cicimaylarini yasamiyorum.
ben sorarım sormayan sormasın toz pembe takılsın
polemik haline getirmeyeyim, konunun içine etmeyeyim diye cevap yazmıyodum ama pes yani.
adama sen soracaksın, o da zaten şark bülbülü ötecek hemen "aa evet ben hergün karı kızla msnde alem yapıyorum" diye. az mantık yav. sanki sensible aradı da özellikle adamı buldu.
kız istenirken de sorarlar olur.
-evaldım ne iş yapıyosun? msnde kaç kız var bakem söle?
ahhh sensiblee ahhh..Daha yeni gördüm oturdum ağladım herşeye lanet okudum herşeyi yeni baştan yaşadım sanki niye böyle bu mahluklar ya insan demiyorum artık hepsi aynımı bunların Seni okadar iyi anlıyorum ki;okadar güzel günlerimizin meğer hiç bir anlamı yokmuş diyor insan, uğruna bu kadar şeyi başta kendimi feda ettiğim canım bana bunu nasıl yapabildi diyor insan şu koca dünyada yalnızlığını birdaha anlayıp sabahlara kadar ağlıyor insan o koca evde dört duvar üzerine yıkılıyor da çıkaran olmuyor,bide karşımıza geçip hiç bişey yok ortada sen kendi kendine sebep bulup üzülüyorsun deyip,sırıtmaya,umursamaz takılmaya, devam etmiyorlarmı Offf allahım sabırrr
kk"da okuduğum kadarıyla bazılarıda özellikle hamileyken aldatıyor, aslında en iyisi bitirmek süphe ömür boyu sürecek belkide adamın genetiği bozuk(sütü bozuk)Sevgili arkadaşım..kriz yönetmekte kesinlikle üstüne tanımıyorum..
aynı durumu ben yaşasaydım
sanırım bütün sülale çalkalanırdı..
ama senin yolun çok daha doğru..sakinliğinle ve kararlılığınla bir çok şeyi atlatmışsın...
üstelik eşini dize getirmek üzeresin,baktın olmuyor,yollayacaksın mecbur.
yüzüğün hakkında yazdıkların beni çok duygulandırdı.bende senin gibi düşünüyorum..yüzüğümsüz acayip oluyorum..ama sen bukadar duyarlı ve sevgi doluyken,eşininde buna layık olması gerekirdi..
umarım sabrın kazanır..ben ayrılmanızı elbette istemem ama dediğim gibi en ufak hatası olursa bu onun ders almadığını gösterir.
sana nacizane tavsiyem,eşin güvenini tam olarak kazanmadan lütfen hamile kalma..
senin için dua ediyorum ve hep yanında olacağım(ız)ıda unutma..
öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?