affedersin canim ama merak ettigim kucuk bir ayrinti var: yurt disindan mi geliyorsun? "bir ayligina" gelidgini yazmisin daAra sira benden gizli tuttugu mailine girip yazilan mailleri okuyorum. Inanin takip ettigimden degil. Sadece hangi tarihte, hangi saatte hangi kiza neler yazmis tekrar tekrar okumak istiyorum. Sonra bizim konusma saatlerimizi düsünüyorum; benimle görüstügü saatlerde yazilmis mailler. Hatta benim Türkiyede oldugum dönemlerde "bir vodafone hatti bul bana cagri at, seni arayacagim" maili gönderilmis o almanyali mechul bayana. Bende saf gibi müstakbel nisanlimla 1 ayliginada olsa ayni havayi soluyabildigim icin mutluluktan havalara ucuyordum o zamanlar.
Simdiyse ayni evin icinde bazen nefessiz kaliyorum.
Bu olayi "kapattigim" icin degil, kapatilmis gözüktügü icin bile bazen kendime kiziyorum.
Esim ise yaptigi seyi cok masum buluyor: "su ufacik sey icin neler yaptin bana, kim bilir seni gercekten aldatsam naparsin, senden korkulur" tarzinda laubali konusmalari geliyor aklima. Ruhum daraliyor.. Arada bir esimin cok sevdigim ailesini görüp morelim yerine gelmese dayanabilirmiydim esime bilmiyorum.. O insanlar hic farkinda olmadan su dönemde bizim evliligimizi ayakta tutuyor.
Canım yaşadıkların hiç kolay değil ama kendini çok fazla üzme.belkide önceden yaşadı. Vede şuan kimseler yok.çok fazla takıntı yapma evliliğini yıpratırsın.senin için sonra zor olur.ne diyeyim allah onu vede tüm erkekleri ıslah etsin.
affedersin canim ama merak ettigim kucuk bir ayrinti var: yurt disindan mi geliyorsun? "bir ayligina" gelidgini yazmisin da
ne zamandır yazmanı bekliyordum, merak etmiştim, ne kadar olgunsun ya, hayran kaldım sana
belkide her ne kadar seni aldatmışta olsa evlilikten önce ve evlilikten sonra diye ayırmalısın, bazen bazı insanları evliliğin enerjisi farklı etkiler
umarım herşey daha güzel olur bundan sonra sizin için...
bu baslıgı yenı goruyorum keşke görmeseydim cok uzuldum...
yaşadıklarına sana yaşattıklarına bır aylık evli olmana.. hepsine de içim yandı..
seni oldum olası çok sevmişimdir Sensible.. her ne karar verirsen ver sakın kendini yıpratma.. sakın kendini heder etme, sakın iiçinin boşalmasına kuru bir yaprağa dönmene izin verme..
Güclü kadinlari severimBu durumda akisina birakmak en iyisi bundan sonra esas Hakkinda hayirlisi olsun canim
acikcasi Yazdiklarina okuyunca esin senin degerini bilicek olgunlukda olmadigini düsündüm
umarim layik olmaya özeni gayreti gösterir
bu durum cidden sinir bozucu allah yardımcın olsun arkadasım ...
birde şeye takıldım almanyadan bir kız demişin mail.de ondan anladım demişin ...
o mail.de uzantılı adresten herkes alabiliyor almanya olması şart degil ... çunku bende bir ara almıştım mail.de uzantılı ama turkiyedeyim ... bilgin olsun diye belirttim ...
arkadaslar hepinize yorumlariniz icin tesekkür ederim.
Son gelismeleri icim yanarak yaziyorum. Olaylar yataklari ayirmaya kadar geldi.
Esimin hasta olmasi nedeniyle kayinvalidem bize geldi. Kayinvalidemle muhabbet ederken, esimde bilgisayar basinda birseye güldü. Ekrana dogru egildim, neye gülüyorsun dedim, ve okey salonunda hem oyun oynayip hemde muhabbet ettigini farkettim. Esim mahcup oldu, yüzünün rengi degisti gibi ama yüzünde cok sinir oldugum bir gülümsemede vardi. Sinirle kendimi geri cektim ve "elalemle oyun odalarinda muhabbeti birakta, bizimle ilgilen, annen senin icin bu sogukta ta nerden kalkti geldi" diyince, gülmeyi iyice abartti. Tamam kapatiyorum diyip bilgisayari kapatti hemen. Sonra tabi ben kendisiyle muhabbete girmedim, sadece kayinvalidemle muhattap oldum. Bu sefer tüm gün esim bana canimli, cicimli, oy seni yerimli konusarak yakinlasmaya basladi, ki ailesinin yaninda böyle birseyi asla yapmazdi, sert ve agir basli (!) takilir kendisi. Ben orali olmadikca o iyice üzerime düstü sonunda annenin yaninda yapma diye uyardim.
Kayinvalidem gittikten sonra, her ikimizde kendi bilgisayarlarimizin basina gectik. Esim yine bana ilgili, konusmaya calisiyor yakinlasmaya calisiyor, ben karsimdaki ilgiyi hic farketmemis gibi normal konusuyorum. Sonra bana "okey oynayabilir miyim?" diye sorunca sert bir sekilde "kafana göre takil" dedim, yine güldü. Tamam dedi izin verdin oynuyorum. ızin vermedim ki sana dedim. Verdin, vermedin hem bana takiliyor hem gülüyor birseyler yapmaya calisiyor. Bende bu arada olaylari kkya aktarirken esim yerinden kalkti geldi yanima. Gitmesini ve isim oldugunu söyledim. ısrarla isimin ne oldugunu ekrana bakmak istedigini söyledi. Gitmesini söyledim, gitmedi sarilmaya ve hala israrli bir sekilde ekrana bakmaya calisti. Sonunda yanlis birsey yapatigimi zannetmesin diye "sana ne yaptigimi sonra gösterecem, simdi git" diyince durakladi. Bakti gözlerime uzun uzun, gitti sigarasini icti ve geldi.
Tam karsisina gectim ve basladim konusmaya. "bana dogrulari anlatacagina serefin üstüne yemin et dedim". Tabi yüz ifadesi hala mahcup. Rengi bir tuhaf. Yemin etti. "seni hic birseyle suclamiyorum sadece bilmem gereken bazi seyler var bunlari bana anlatacaksin dedim tamam dedi. Dedim almanyadan xxx bayan kim?? Durdu bi afalladi. Cok eskiden bir arkadasim dedi. Nerde tanistiniz diye sordugumda ise oyunda tanistik dedi. Peki nerden görüstün onunla diye sordum, msnden görüstük dedi. Hangi msnden diye sordum, önce söyleyemedi, sonra bi msnim vardi tam hatirlamiyorum dedi (hatirlamiyormus gibi yaptigi cok acikti), sonra ne hikmetse hatirladi msn adresini. Dedim o msnin sifresini bana verirmisin dedim. Hayir ya ne geregi var dedi. (bu arada konusmamiz boyunca ben hep sakinim, oda sakin, mahcup ve saskin arti ärada bir gülüyor ben ne kadar karsisinda ciddi dursamda). Msnin sifresini istiyorum, ver lütfen dedim, hatirlamiyorumki acaba xxxx miydi dedi. Dedim ben sana söyleyeyim mi sifreyi? Sifre xxxx ve msninde 10-15 tane bayan var dedim. Evet dedi, onlar cok eskiden arkadaslarim dedi. Peki dedim bu almanyadaki xxx bayanla telefonda görüstünüz mü hic? Hayir dedi. Dedim numarasini istemissin ama oda sana "sende zaten vardi numaram ama yinede yaziyorum" diye numarasini vermis dedim. Ve ayrica vodafne hatti al ben seni arayacagim demissin dedim. önce yok hayir aramadim dedi, sonrada aradan biraz gectikten sonra cani sıkkındi o yüzden aradim dedi ama en basta o vermisti numrasini dedi. Dedim onun numarayi verip vermemesi ilgilendirmezki, sen neden aradin bu bayani, ve nisanlanmadan 2 hafta önce aramissin, ben bu olayi ozamanlar bilseydim ne olurdu sence dedim?? Ben onlarla birsey yasamadim, hepsi arkadasimdi savunmalarina basladi.
Dedim tamam hepsi arkadasindi kabul. Peki bu arkadaslarini neden benden gizledin? Dedi sen kizarsin diye. Dedimki benim kizacagimi bildigin halde, neden görüstün onlarla? Cevap veremedi kem küm etti. Benim disimda baska bayanlarla görüsme ihtiyacimi duyuyorsun dedim?? Hayir dedi. Peki neden görüstün benim istemeyecegimi bildigin halde" diye sordum. Ben yanlis birsey yapmadim, hepsi arkadasimdi dedi, cinsel konusmalrimiz bile olmadi dedi. Yani bu soruma cevap alamadim konusmamiz boyunca, neden yaptigini söyleyemedi. Tabi konusma ilerledikce ben sakin olamamaya sesimi yükseltmeye basladim elimde olmadan. Esim sakindi ama.
Bak dedim. Seni tehdit etmiyorum. Sadece icimdekileri söylüyorum. Suan bu evden gitmek istiyorum dedim. Bunu diyince gözleri acildi. Eger benden gizli tek bir is daha yaparsin, sana serefim üzerine yemin ederim, gözüm hic birseyi görmez ceker giderim dedim. Ben evden disari cikarken yüzügümü evde unuttuysam yol uzakta olsa dönüp aliyordum dedim, sanki o yüzük parmagimda yokken sana karsi sadik degilmisim gibi geliyordu dedim. Sen ise arkamdan is cevirmissin, benden sakladigin seyler olmus dedim. Sana beni aldattin demiyorum, ama bana dürüst olmadin ve yalan söyledin dedim. Askerlik subesine yazdigin bir mail vardi, o mailide bu adresten göndermissin, oysa bana farkli bir adres vermistin, ve o adresin htmailde aktif olmadigini ögrenmistim yinede birsey dememistim, ama simdi yalan söyledigin ortaya cikti dedim. Beni sok ettik, icimdeki mutlulugu heycani aldin gittin, güvenimi sarstin dedim. Neden yazistin o kadinlarla benden gizli? Gecen aksam "ben delikanli gibi tefecilerin karsisina cikmis adamim, korkmadim" diye bir muhabbetin olmustu dedim. Bana tefecinin karsisina cikacak adam lazim degil, bende cikarim onlarin karsisina, bana allahtan korkup arkamdan gizli isler cevirmeyecek adam lazim dedim. Birdaha bu olay yasanirsa ben yokum dedim.
Tabi esim kendini savunuyor arada, ve laflarim fena oturdu, esim sinirlenmeye basladi, ben adam degilmiyim gibilerinden, beni gitmekle tehditmi ediyorsun demeye basladi ve gidiyorsan defol git diyince bende ipler koptu. Kapilari carpip girdim iceri arkamdan geldi. Sonra yataga girdim aradan baya bir zaman gecti ve yanima gelerek "sen bu gece evde kötü bir olay yasattin, nazarmi degdi noldu anlamiyorum ama bana söyledigin son laflardan sonra seninle yataklari ayiriyorum, seni suan eskisi kadar sevmiyorum, hatta hic haketmedigim laflari isittim bana "sen adammisin" demek istedin, ben seni aldatmadim bir yanlisim olmadi, sen beni haksiz yere sucladin" diyerek bagirdi. Bende karsilik verdim. "sana beni aldattigini söylemedim, arkamdan gizli is cevirdin" dedim. Ve tabi tartisma uzadikca uzadi. Suan o salonda yatiyor ve ben odamdayim. Ben ona ne zaman güvenmeyi ögrenirsem ozaman yataklari birlestirecekmis. 1 saattir ben nasil bir adamla evlendimde kendimi nasilda harcadim diye agliyorum. Kendime kizginim. Yasattiklarina öfkeliyim. Ve hakliyken haksiz duruma düsürülmeye calistigim icin suan bu evi yakasim geliyor. Ben gitmek istiyorum.
çok imremdim sana vede kesinlikle her kadının kendine örnek alması gereken bir yapın var. kendine göre doğrularının olması noktayı nerede koyacağını bilmen çok güzel. yapman gerekeni yapacağına eminim ben. allah yardımcın olsun
canım seni az çok ordan burdan biliyorum önceki konularını takip etmemiştim
yalnız ne var ki ben de senin eşin gibi bi erkek arkadaşa sahiptim.
onun için ölüp bitmiyordum yalnız ne var ki bi gün karşıma çıktı bazı şeyler ve kahrolası zekam sayesinde bütün parçalar yerine oturdu. gerçek elle tutulur bi kanıt olmasa da puzzle o kadar güzel tamamlanmıştı ki kendi bile inkar edemedi. ama çok güzel saklamıştı aslında gerçekten. o da senin eşin gibi bi kişiliğe sahipti. internetten tonla tanıdığı kız arkadaşı vardı msnlerde konuşurdu. çoğunu da ben tanırdım selam fln yollarlardı hatta. ama ne oldu o bana slm yollayan kızla aldattı beni. ne kadar inkar etti kızla msnden zorla konuşturdu beni, neler söyledi neler. inanmadım tabiki ama bi yanım inanmak fln istedi de olmadım. neden bilmiyorum o gücü bulamadım halbuki çok güçlü olduğumu düşünürdüm öyle olmadı. ama içimdeki tüm sevgiyi öldürmüüştü. onun gibi olmasa da ben de bi nevi aldattım sayılır onu ki bu benim en nefret ettiğim erkek arkadaşıma dahi saygımdan yapmadığım bişeydi. ama bu bana farkettirdi ki artık içimdeki sevgi bitmiş bir sevgilim var gibi hissetmiyorum. o da farkındaydı zaten herşeyin saçma sapan bi şekilde bitti. şuan eminim ki o huyundan vazgeçmemiştir hatta nette fln görüyorum hala aynı kızlarla haberleşiyor belki arada tekrar sevgilisi oldu bitti. ve o kadar içim rahat ki. ben de kendime kızdım bi süre nasıl bitiremedim diye kendime güvenim azaldı ama anladım ki kadınlar için bu sevgiyle alakalı fln değil. bunu kendimizle ilişkilendiriyoruz o adamın yaptığı bir yanlış olarak değil de bizden kaynaklanan bişeyden olduğunu düşünüyoruz. ben elimden geleni yaptım bu düşünceyi kırmak için ve sonunda kırdım da. bunu hakeden ben değildim ve internetten olsun başka şekilde olsun bana da böyle yaklaşan adamlardan nefret ettim çünkü biliyordum bana yapan başkasına da yapar. yani aslında demek istediğim o ki o anda bu gücü bulamıyorsun, ama ona olan sevgin güvenin azaldıkça, onun herşeyini ne kadar takip etmeyeceğim desen de ediyorsun. bu elinde olan bişey değil ki. en ufak yanlışlarını gördükçe de daha da soğumaya devam ediyorsun ve arada harcanan zamanına acır hale geliyorsun. şuan çok zor olabilir ama herşey bittikten sonra aslında ondan uzak olmanın ve güvenilir biriyle birlikte olmanın ne kadar farklı olduğunu görüceksin. sen güçlü bi bayansın bunu çok takdir ettim ve kendini bilmez bi erkeğin elinde harap olmana gönlüm razı gelmedi.
her ne kadar evli olmasam da çevremden olsun, erkek arkadaşlarım kuzenlerim olsun, yaşadığım ilişkilerden olsun bu konularda artık erkek düşüncesini çok rahat anlayabiliyorum. erkekler her daim gururludur ve sen gecelerini zehir ederken o sana üzgün görünür oysa ki hiç de umrunda değildir 2 dakika sonra unutr. gerçekten üzülen bi erkek bulursan (ki bunu ayırt edebilmek çok zor bişey bence) işte onu kaçırmamak gerek bence.
uzun oldu biraz ama bence hazır çocuğun yokken sırf evli olduğun için kendinden feragat etme. her bayan boşanabilir, bu daha iyi ve onu daha çok sevecek onu hakedecek bir erkek bulamayacağı anlamına gelmiyor hele bu devirde. ama arada harcadığın zamanına yazık ettiğin gecelerine, dağılan psikolojine çok üzülürsün. amacım kararından döndürmek değil en kötü karar kararsızlıktan iyidir ama gerçekten aslında herşey o kadar zor değil bunu iyi düşün.
canım dediğim gibi bi karar verdikten sonra kesinlikle arkasında dur. ki sen de öyle yapıyorsun.
ben sevgililik aşamasında daha kolay bitebiliyor diye öyle söylemiştim. sanırım bayadır çıkıyorsunuz fln bi geçmişiniz var, eğer hatasının farkındaysa denemeye değer.
sen çok güçlü bi kadınsın asla o gücünü kaybetme ve ömrün verince taviz veren kadınlardan olma lütfen. öyle olmayacağını biliyorum ama yine de bi bayan olarak bunu söylemeden geçemedim.
ukalalık yapmıyorsunuz ilişkinizi bilmiyorum ama şurda okuduğum bikaç mesajında bile senin ne kadar ayakları yere basan sağlam karakterli biri olduğun ortada. gerçekten de eşinin biraz büyümesi lazım sana erişmesi için ve eminim o da senin değerinin farkındadır ama bunu ona bol bol hatırlat olur mu? hani ne olur ne olmaz unutursa bi gün diye:)
umarım herşey çok güzel olur hayatında. kaderci biri değilim, ama her zaman senin gerekli ve yerinde hareketlerinle seni mutlu edicek bi hayata sahip olacağına eminim. iyi geceler..
Sana dua ediyorum canım sen çok zeki bir kadınsın ne yapıcağınada karar vermişsin zaten allah her zaman yar ve yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?