Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

Canım yaşadıkların hiç kolay değil ama kendini çok fazla üzme.belkide önceden yaşadı. Vede şuan kimseler yok.çok fazla takıntı yapma evliliğini yıpratırsın.senin için sonra zor olur.ne diyeyim allah onu vede tüm erkekleri ıslah etsin.

affedersin canim ama merak ettigim kucuk bir ayrinti var: yurt disindan mi geliyorsun? "bir ayligina" gelidgini yazmisin da

ne zamandır yazmanı bekliyordum, merak etmiştim, ne kadar olgunsun ya, hayran kaldım sana
belkide her ne kadar seni aldatmışta olsa evlilikten önce ve evlilikten sonra diye ayırmalısın, bazen bazı insanları evliliğin enerjisi farklı etkiler
umarım herşey daha güzel olur bundan sonra sizin için...

Son düzenleme:
canım benim evlilikte en önemli faktörlerden biride eşinin ailesi cogu kişi kaynana yüzünden ayrılıyor kaynanalar oğullarını paylasamıyor ne yazıkkı benımde kaynanam dul ve ogluna düşkün olmaya basladı benı kıskandırmaya calısıyor inşallah eşin yaptıgı yanlısın farkına varır zor olan bu durumu atlatırsanız evliliğinde inşallah başka bir sorun cıkmaz inş...

bu baslıgı yenı goruyorum keşke görmeseydim cok uzuldum...
yaşadıklarına sana yaşattıklarına bır aylık evli olmana.. hepsine de içim yandı..
seni oldum olası çok sevmişimdir Sensible.. her ne karar verirsen ver sakın kendini yıpratma.. sakın kendini heder etme, sakın iiçinin boşalmasına kuru bir yaprağa dönmene izin verme..

Güclü kadinlari severim Bu durumda akisina birakmak en iyisi bundan sonra esas Hakkinda hayirlisi olsun canim
acikcasi Yazdiklarina okuyunca esin senin degerini bilicek olgunlukda olmadigini düsündüm
umarim layik olmaya özeni gayreti gösterir

bu durum cidden sinir bozucu allah yardımcın olsun arkadasım ...

birde şeye takıldım almanyadan bir kız demişin mail.de ondan anladım demişin ...

o mail.de uzantılı adresten herkes alabiliyor almanya olması şart degil ... çunku bende bir ara almıştım mail.de uzantılı ama turkiyedeyim ... bilgin olsun diye belirttim ...

Sagol canim. Ben bu adamin hayatinda 2007'den beri varim. Ve yazistigi bayanlarla 2009 tarihinde hatta 2010'da yazismis, ki biz 2009'da nisanliydik. Benden önce ne yasadigi zaten benim umrumda olmaz ki. Ama ben varken yaptiklarina dikkat etmesi gerekirdi. Cinsel anlamda birileriyle birseyler yasamismidir ben yokken inan bilmiyorum. Bu konudada tereddütteyim.

affedersin canim ama merak ettigim kucuk bir ayrinti var: yurt disindan mi geliyorsun? "bir ayligina" gelidgini yazmisin da

Evet ben yurtdisinda yasiyordum, orda dogup büyüdüm, esim ailesiyle birlikte Istanbulda. Her yaz gelirdik Istanbul'a biz bir ayligina. Esim yurtdisinda yasamak istemedigi icin Türkiyeye yerlestik. Zaten bende Türkiyede yasamak istiyordum, sorun cikmadi bu konuda.

Sagol canim benim. Ama evlilikten önce ve sonra diye ayiramiyorum ben. Biz sevgiliyken veya nisanliyken esimin gözünde daha az mi degerliydim acaba?? Bunu benim mantigim kabul etmiyor.

Caniim Asminim cok sagol. Kendimi üzmeyecegime söz verdim zaten. Kim naparsa yapsin, esimde olsa artik tinlamayacagim. Insanin kendisinden baska güvenebilecegi sadece anne ve babasi varmis, gerisi bos.

Anladim canim, tsk ederim. Ben bilmiyordum bunu.

çok imremdim sana vede kesinlikle her kadının kendine örnek alması gereken bir yapın var. kendine göre doğrularının olması noktayı nerede koyacağını bilmen çok güzel. yapman gerekeni yapacağına eminim ben. allah yardımcın olsun

canım seni az çok ordan burdan biliyorum önceki konularını takip etmemiştim
yalnız ne var ki ben de senin eşin gibi bi erkek arkadaşa sahiptim.
onun için ölüp bitmiyordum yalnız ne var ki bi gün karşıma çıktı bazı şeyler ve kahrolası zekam sayesinde bütün parçalar yerine oturdu. gerçek elle tutulur bi kanıt olmasa da puzzle o kadar güzel tamamlanmıştı ki kendi bile inkar edemedi. ama çok güzel saklamıştı aslında gerçekten. o da senin eşin gibi bi kişiliğe sahipti. internetten tonla tanıdığı kız arkadaşı vardı msnlerde konuşurdu. çoğunu da ben tanırdım selam fln yollarlardı hatta. ama ne oldu o bana slm yollayan kızla aldattı beni. ne kadar inkar etti kızla msnden zorla konuşturdu beni, neler söyledi neler. inanmadım tabiki ama bi yanım inanmak fln istedi de olmadım. neden bilmiyorum o gücü bulamadım halbuki çok güçlü olduğumu düşünürdüm öyle olmadı. ama içimdeki tüm sevgiyi öldürmüüştü. onun gibi olmasa da ben de bi nevi aldattım sayılır onu ki bu benim en nefret ettiğim erkek arkadaşıma dahi saygımdan yapmadığım bişeydi. ama bu bana farkettirdi ki artık içimdeki sevgi bitmiş bir sevgilim var gibi hissetmiyorum. o da farkındaydı zaten herşeyin saçma sapan bi şekilde bitti. şuan eminim ki o huyundan vazgeçmemiştir hatta nette fln görüyorum hala aynı kızlarla haberleşiyor belki arada tekrar sevgilisi oldu bitti. ve o kadar içim rahat ki. ben de kendime kızdım bi süre nasıl bitiremedim diye kendime güvenim azaldı ama anladım ki kadınlar için bu sevgiyle alakalı fln değil. bunu kendimizle ilişkilendiriyoruz o adamın yaptığı bir yanlış olarak değil de bizden kaynaklanan bişeyden olduğunu düşünüyoruz. ben elimden geleni yaptım bu düşünceyi kırmak için ve sonunda kırdım da. bunu hakeden ben değildim ve internetten olsun başka şekilde olsun bana da böyle yaklaşan adamlardan nefret ettim çünkü biliyordum bana yapan başkasına da yapar. yani aslında demek istediğim o ki o anda bu gücü bulamıyorsun, ama ona olan sevgin güvenin azaldıkça, onun herşeyini ne kadar takip etmeyeceğim desen de ediyorsun. bu elinde olan bişey değil ki. en ufak yanlışlarını gördükçe de daha da soğumaya devam ediyorsun ve arada harcanan zamanına acır hale geliyorsun. şuan çok zor olabilir ama herşey bittikten sonra aslında ondan uzak olmanın ve güvenilir biriyle birlikte olmanın ne kadar farklı olduğunu görüceksin. sen güçlü bi bayansın bunu çok takdir ettim ve kendini bilmez bi erkeğin elinde harap olmana gönlüm razı gelmedi.
her ne kadar evli olmasam da çevremden olsun, erkek arkadaşlarım kuzenlerim olsun, yaşadığım ilişkilerden olsun bu konularda artık erkek düşüncesini çok rahat anlayabiliyorum. erkekler her daim gururludur ve sen gecelerini zehir ederken o sana üzgün görünür oysa ki hiç de umrunda değildir 2 dakika sonra unutr. gerçekten üzülen bi erkek bulursan (ki bunu ayırt edebilmek çok zor bişey bence) işte onu kaçırmamak gerek bence.
uzun oldu biraz ama bence hazır çocuğun yokken sırf evli olduğun için kendinden feragat etme. her bayan boşanabilir, bu daha iyi ve onu daha çok sevecek onu hakedecek bir erkek bulamayacağı anlamına gelmiyor hele bu devirde. ama arada harcadığın zamanına yazık ettiğin gecelerine, dağılan psikolojine çok üzülürsün. amacım kararından döndürmek değil en kötü karar kararsızlıktan iyidir ama gerçekten aslında herşey o kadar zor değil bunu iyi düşün.

ahhh sensiblee ahhh.. Daha yeni gördüm oturdum ağladım herşeye lanet okudum herşeyi yeni baştan yaşadım sanki niye böyle bu mahluklar ya insan demiyorum artık hepsi aynımı bunların Seni okadar iyi anlıyorum ki;okadar güzel günlerimizin meğer hiç bir anlamı yokmuş diyor insan, uğruna bu kadar şeyi başta kendimi feda ettiğim canım bana bunu nasıl yapabildi diyor insan şu koca dünyada yalnızlığını birdaha anlayıp sabahlara kadar ağlıyor insan o koca evde dört duvar üzerine yıkılıyor da çıkaran olmuyor,bide karşımıza geçip hiç bişey yok ortada sen kendi kendine sebep bulup üzülüyorsun deyip,sırıtmaya,umursamaz takılmaya, devam etmiyorlarmı Offf allahım sabırrr

Sana dua ediyorum canım sen çok zeki bir kadınsın ne yapıcağınada karar vermişsin zaten allah her zaman yar ve yardımcın olsun

Güzel yorumun icin sagol canim, Allah razi olsun.

Canim öncelikle gecmis olsun. Öyle bir adamdan kurtulup kendine yepyeni bir sayfa acmana senin adina sevindim. Sana bunlari yazarken bile kendimden utaniyorum. Esimi unuttum artik, kalip, bana yapilan ihanete karsi bir sans verdigim icin günlerdin kendi kendimle bir münakasa icerisindeyim.
Evli olmak olup ayrilmakla sevgili/nisanli olup ayrilmanin arasinda bir fark oldugunu hic bir zaman düsünmedim zaten. Aksini düsünenleride hic bir zaman anlamadim, anlamayacagimda. Afedersin evlenip bir erkekle ayni yatagi paylastigim icin, sonsuza dek esim tarafindan bana yapilan hatalara göz yumamam. Hic bir kadininda göz yummasini istemem. Cocuk varken belki daha farkli düsünebilir insanlar, cocugum olmadigi icin bunu bilemeyecegim.
Bir karar aldim evet. Aldigim karardanda suan icin dönmüyorum. Esim serefi ve namusu üzerine yemin etti bana. Bunu sözünü tutabilecek mi merakla bekliyorum. InsAllah tutar. Ama suda bir gercek ki, esim bundan sonra bana dünyanin en sadik esi olsada, o eski sevgim kalmadi artik. Bunun zamanla düzeleceginide zannetmiyorum. Kin tutmuyorum esime, ama affedemiyorumda. Allah'a biraktim ben herseyi. Esim neden baska bayanlarla görüstü, niye buna ihtiyac duydu, acaba bende eksiklermi vardi diyede hic düsünmedim. Cünkü esim bile neden msnden baska kadinlarla fingirdedigini bana aciklayamadi. "Sende su eksiklik vardi, o yüzden" gibisinden bir söz duyamadim agzindan. Ki zaten öyle birsey oldugunuda zannetmiyorum. Bende bir eksiklik görse, benimle evlenmek istemeyecek hatta beni terk edebilecek kadarda cesur bir adam. Ben kendime kadinlik yapabilme konusunda sonsuz güveniyorum. Ukala olmak istemem ama suda bir gercek ki, kaybeden esim olur. Kendiside bunun farkinda zaten.

Evde nasil bir hava esiyor diye merak edenler oluyordur belki. Esime karsi en ufak bir tatlilik yapmiyorum. Sanki senelerdir evliymisiz gibi davraniyorum. Aslinda daha sert bir kadin hakediyor karsisinda ama ona bir sans sözü verdim ve bunu tutuyorum. Esim bilgisayar karsisina gectigi zaman ekrani bana dogru ceviriyor. Yanlis birsey yaptigini düsünmeyeyim diye yapiyor herhalde. Dün aksamda "satranc oynayabilirmiyim" diye sordu. Laubali falan degildi, ciddi sordu. Umursamaz ve sakin bir sekilde istiyorsan oyna dedim ve mutfaga gectim onu takip ettigimi düsünmesin diye. Iki dakika sonra mutfaktan döndügümde bilgisayari kapatmis televizyon izliyordu. Gecen gün koltukta uyuya kalmisim, beni kaldirmis yataga götürmüs ben uykulu oldugumdan hic farkinda degildim. Yattiktan sonra uykum acildi gibi oldum ama hala uykuluyum. Iyi geceler canim karim dedi. Iyi geceler dedim, sImsIkI sarildi arkamdan ve "seni üzüyormuyum" diye sordu. Cevap vermeyince tekrarladi sorusunu. Yine cevap vermedim. "Beni birakma hic, sensiz yasayamam dedi". Sonra ben öylece uyumus kalmisim. Kendini affettirme cabasindami nedir bilmiyorum. Ama yaptigi yanlisin yavas yavas farkinda oldugunu düsünüyorum. Ama tavrimi degistirmeyecegim. Bundan sonra böyle. Isine gelirse...

canım dediğim gibi bi karar verdikten sonra kesinlikle arkasında dur. ki sen de öyle yapıyorsun.
ben sevgililik aşamasında daha kolay bitebiliyor diye öyle söylemiştim. sanırım bayadır çıkıyorsunuz fln bi geçmişiniz var, eğer hatasının farkındaysa denemeye değer.
sen çok güçlü bi kadınsın asla o gücünü kaybetme ve ömrün verince taviz veren kadınlardan olma lütfen. öyle olmayacağını biliyorum ama yine de bi bayan olarak bunu söylemeden geçemedim.
ukalalık yapmıyorsunuz ilişkinizi bilmiyorum ama şurda okuduğum bikaç mesajında bile senin ne kadar ayakları yere basan sağlam karakterli biri olduğun ortada. gerçekten de eşinin biraz büyümesi lazım sana erişmesi için ve eminim o da senin değerinin farkındadır ama bunu ona bol bol hatırlat olur mu? hani ne olur ne olmaz unutursa bi gün diye:)
umarım herşey çok güzel olur hayatında. kaderci biri değilim, ama her zaman senin gerekli ve yerinde hareketlerinle seni mutlu edicek bi hayata sahip olacağına eminim. iyi geceler..

Canim benim cok sagol. Allah seninde karsina iyi insanlar cikarsin insAllah. 3 senelik bir gecmisimiz var ve hic bir zaman kendi kisiligimden taviz vermedim, bundan sonrada vermeyecegim zaten. Ben sInIrlarimi esime en basta cizmistim. Bunu, bunu ve bunu yapmani istemem demistim. O da ayni sekilde bana nelerden hoslanmadigini söylemisti. Ben onun sInIrInI asmadim hic bir zaman. Ondanda bunu beklemistim..
Esimin bana olan sevgisinden hic süphem yok ama saygisinin ayni düzeyde oldugunu söyleyemem. Kayinvalideminde dedigi gibi "yasi 27 ama daha cocuk gibi".

Bu arada bahsettim mi hatirlamiyorum ama esimin msnden konustugu bayan esime bir soru-cevap oyunu göndermisti "hadi beni bana anlat" adinda. Esimde kiza ayni oyunu göndermis. "Ben senin icin neyim?" sorusuna, kizin cevabi: hem arkadas , hem kardes , hem sevdigim ve deger verdigim birisin. Kiz esime, dügünündede kolbasti oynayacagim demis. Aralarinda ask mesk yok anladigim kadariyle. Hos bu bana yaptigi hatayi degistirmez ya neyse..

Birde birsey fark ettim. Esimin bir arkadasi esime liseden foto göndermisti bir yil önce. Fotolari hem benim bildigim maile, hemde bu benden gizledigi maile ayni anda göndermis. Bir yil önce esimden izin alarak mailine girip fotolara bakmistim. Bilirsiniz mailleri actigimiz zaman gönderen kisinin kim oldugu ve kime gönderildigi yazar. O "kime" kismina hic bakmamistim ben o zamanlar. Baksaymisim eger esimin benden gizledigi maili görmüs olurdum. Iste...

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)

berranurum,güldestee,gaasem,senaygor,kartanesi41,GnotiSeavton,minik06,Almanyali1987,dr.su,Sensible,_SiLa_,

herkez burda senden güzel haberler almak için beklıyoruz

bi karar vermissin devam et canım ama evlilik böyle yürümez hayatı kendınede esınede zinda etme tamam hata yapmıs cok yanlış ama affedilemeyecek kadar büyük deil bencee

biraz daha burnu sürtülsün hatasını anlasın bir süre sonra sende biraz yumusarsın yumuşamalısnda bence neden kendine evliligi hayatı zindan edesin ha affedemem diyip gitseydin tamam derdim ki (boşanma sebebi deildir bence ) gitmedigine göre biraz yapıcı olmanda ilerde yani bi süre sonra fayda var bence canım...
Belki eşin birdaha asla böyle birşey yapmayacak belliki çok pişman olmus bir hata yapmş bence ona bi sans ver ki verdin zatende yani biraz daha yumuşak ol canım ilerde üzülürsün bu kadar uzatmasaydım die

Anneannem bazen dedemin ilk evlendiklerinde yaptıgı çapkınlıkları anlatır güler geçeriz oda bi şans vermiş ve dedem asla tekrarlamamış ha herkez böyle olacak diye bi kural yok tabi...Annem babama bir değil bir çok şans verdi ama olmayınca olmadı ve boşandılarr

demek istediğimi umarım anladın yani anlatabildim inşallah

Son düzenleme:
canım çok zor bir durum ya daha yeni evlisiniz allah yardımcınız olsunn ama yatakları ayırmanız kötü olmuş daha çok soğukluk olacak aranızda bence iyi düşünüp karar verin

yasadıgın seylere cok benzer bir durumu ben yasamıstım.. birgün erkek arkadasımın bilgisayarında baska kız adresleri gördüm suphelendim.! hemen cakma bir adres aldım ve onu ekledim bir kaç saat msnde bekledım gelsın dıye sonra br baktım benım cakma adresimi kabul etmiş basladık knusmaya nler neler ama görsen sinirden hem aglıyorum hem yazıyorum ne ılıfatlar edıyor bana bulusalmı dıyor.. sonra kamera ac dedi ve ben bı arkadasımı kameraya oturrtum az onu gördü ben dıye.. sonra gene ıltıfatlarına devam ettii VE ben ona gerceği syledim ayrıldım yüzüne bıle bakmadım. ama sonunda onu affetmem ıcın cok yalvarınca affettim.. evet afettim.. cok pişmandı.. onun uzrine 2 yıl daha beraber olduk ve bır daa hiç bu sekılde birşeyni görmedim(bu 2 yılda en aza 7 kere denedım onu gene msnde) git gide bana daha asık oldugu söyledi falan fılan ama baska sebeblerden ayrıldık..onabir şans ver.. ama bır daha yaparsa affetme derim ben..

Hiç hata yapmayan insan, hiç bir şey yapmayan insandır Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır!.. demiş Yunus Emre

ve affetmek erdemdir....

isterse bütün dünya kadınları üstüme gelsin ben bildiğimi söylerim. aldatmak yanlıştır erkektir aldatır diye de birşey yok bende olsam tepki gösteririm.ancak her insan ikinci bir şansı hak eder.olaylar karşısında ezik durmamak dimdik ayakta durmak ne kadar güçlü olduğunu gösteriyorsa.karşındaki insana hatalı olduğunu göstermek ve onu affettiğini söylemekde bi okadar güçlü olduğunu gösterir.eş aileden bile daha yakın olur zamanla.ve umarım eşinde senin bu yazdıklarını bir gün tesadüf eseri bulup okumaz inan bana yıkılır çünkü ondan çok basit biri gibi bahsettin burada eşin suçlu ama nedense ben eşine daha çok üzüldüm.ben eşimin benim için hiç tanımadığı insanlara benim hakkımda bu şekilde bahsettiğini görseydim bütün dünyam yıkılırdı.bence bu kadarı böyle bir olay için şeriat kanunu uygulamak gibi birşey...artık barış kocanlaaa.buzlarıda erit.fazla naz aşık usandırır demiş büyükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…