kk"da okuduğum kadarıyla bazılarıda özellikle hamileyken aldatıyor, aslında en iyisi bitirmek süphe ömür boyu sürecek belkide adamın genetiği bozuk(sütü bozuk)
eşin tabiri caizse kaliteli biri değilmiş, ben anlamıyorum erkekleri neden hep arayış içindeler, evliyken bile karı -kızç...ne arıyolarsa...bunu yapan bi erkek bence bi şansı haketmiyor....yol ver gtsin , önüne bak....
merhabalar hanımlarrr.umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsınız.sensible eşine bi şans vermene çok sevindim.kaldıki ortada şans verme gibi bir durum da yok.bilmiyorum belki hak verirsiniz belki vermezsiniz.seni 331.dönemden hatırlıyorum.eşinin sana olan sevgisini,aşkınızı.henüz çok yeni evliliğiniz.ve ikinizde alışma aşamasındasınız.kadınlar biraz daha erken adepte oluyor.eşinin yaptığını tabiki onaylamıyorum.ama şu da var.erkekler bizim gibi değiller.eşin yaptığının yanlış olduğunun farkında.ama inanki senin ne hissettiğini anlamıyor.çünkü onlara göre yanlış bişey yapmadılar.malesef günümüzde internet herkes için bi sorun.gerçekten kötü niyeti olsa emin ol çok profesyonelce yapardı.diyorum ya onlar için yaptıkları yanlış değil.vakit geçirme,oyalanma,kafa dağıtma vs.inerneti kapatmakmış,yok takip etmekmiş bunlar çözüm değil.öncelikle eşini en iyi tanıyan sensin.ne güzel bak konuyu bile açmıyormuşsun.zaten konuyu açan biri ya gidr ya da gururunu hiçe sayar.eşine düzgünce anlatmaya çalış.bi kere konuşun ve bu konuyu tamamen kapatın.ona söyleyeceğin:Allah korusun sürekli yapan,ya da daha ahlaksız şeyleri olan biri olsan zaten bu kadar tepki göstermez,şaşırmazdım.sana çok güvendiğim için,beklemediğim için şaşırdım ve üzüldüm.ama seni de anlıyoorum senin için çok da öle önemlli bi konu değil.daha yeni evliyiz ve bu hayata birlikte merhaba dedik ve bir ömür elele birlikte olacağız.inşallah bi daha böle üzücü şeyler yaşanmaz.bi da asla birbirimizdne bişey saklamayalım de.ve sen de eşinde nette çok fazla vakit geçirmeyin.eşin oyun sitelerine girince sen de gir oynadığı oyunlara.yanında ol hep.ama bunu takipmiş gibi değil.birlikte vakit geçirdiğiniz bişeymiş gibi yap.inan varya bende eşimde hep pc başındaydık.şimdi ise eşim yarım saat en fazla 1 saat duruyor.kendi sıkılıyor.herkes yaşıyor bu tür şeyleri.aam dediğim gibi sanaldan öteye gitmemesine dikkat et.birbirinize destek olun.sahip çıkın.Allah tüm evlilerin yuvasından huzuru,mutluluğu,bereketi eksik etmesin.
Bişeyler yazmadan gidemeyeceğim buradan... Nasıl bir kadınsın sen hayran kaldım yemin ederim örnek alıncak bi kişiliğin var gerçekten tebrik ederim... Çok samimi ve içtensin en başta dobra hatunsun... Olaylara o kadar titiz yaklaşıyorsunki yaptığın herşeyin mantıklı bir açıklaması var tebrik ederim seni arkadaşım burada söylediklerin kulağımda küpe kalıcak.. Umarım lazım olmaz ama olsun yinede sana ömrün boyunca mutluluklar dilerim
Sevgili arkadaşım..kriz yönetmekte kesinlikle üstüne tanımıyorum..
aynı durumu ben yaşasaydım
sanırım bütün sülale çalkalanırdı..
ama senin yolun çok daha doğru..sakinliğinle ve kararlılığınla bir çok şeyi atlatmışsın...
üstelik eşini dize getirmek üzeresin,baktın olmuyor,yollayacaksın mecbur.
yüzüğün hakkında yazdıkların beni çok duygulandırdı.bende senin gibi düşünüyorum..yüzüğümsüz acayip oluyorum..ama sen bukadar duyarlı ve sevgi doluyken,eşininde buna layık olması gerekirdi..
umarım sabrın kazanır..ben ayrılmanızı elbette istemem ama dediğim gibi en ufak hatası olursa bu onun ders almadığını gösterir.
sana nacizane tavsiyem,eşin güvenini tam olarak kazanmadan lütfen hamile kalma..
senin için dua ediyorum ve hep yanında olacağım(ız)ıda unutma..
öpüyorum..
üzüldüm....ama ne diyeceğimi bilemedim...şu an zaten kafamı toparlayamıyorum....hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimden....hassas konular,öyle kolay kolay ayrıl boşan da denmez ama benim başıma gelse ne yapardım diye düşündüm....boşanmazdım ama adam akıllı konuşur tavrımı koyardım ve bundan sonra sürekli izlemede olurdum....bunu kendini zorlayarak yapmana gerek yok,sadece dikkatli ol ona karşı,bişey olursa bir daha,zaten Allah öyle bir çıkarır koyar ki önüne....Allah'a güven....
Canim basligini görünce cok sasirdim..
Hatirliyormusun bilmem gecen yil bu zamanlarda sohbetimiz vardi seninle.
Ailelerimizden uzakta gelin olma konusu korkutuyordu bizi..
Sen evlenmis yuva kurmussun bile, ne cabuk geciyor zaman
Bu yazda ben ucuyorum yuvadan... Geride biraktiklarimiz o kadar degerli ki
Ugruna gözümüzü kararttigimiz insan bes on kat daha sadik kalmali bize..
Insallah hersey yoluna girer, ve mutlulugu yakalarsin..
Bunu sonuna kadar hakettigine inaniyorum..
sana sadece günaydıııııııınnnnnnn diyorum canım şimdi erkek miletinin ne oldugu başından sonuna belli 1.5 yıl nişanlı kaldın hiçmi anlamadın hiçmi ar4aştırmadın erkekler asla yalan söylemeyiz derler belki dogrudur ama başkalarına yalan söylemezler karılarına her söyledikleri yalandır kadınlar ve kızlar hakında ayrılmak bence saçma sıkıştırmak tehlikeli dikizlemek senin pisikolojını bozar boş ver dicem kadın tabiyatı boş veremez valla ben hala susuyorum ama nere kadar bak işte onu bilsem kelime sürecem net ve cep telefonu çıktı erkeklerin mertligi bozuldu arkadaşım lanet olsun yuva piskolojı bozan teknolocik aletlere diyom ve hala susuyomm
Sensible'cığım ben de seni çok eskiden beri tanır ve çok severim
Konuyu bu gece fark ettim ve tüm sayfaları okudum..Sen karar vermişsin o nedenle yorum yapmıcam canım sadece yanında olduğumu bilmeni istedim
İnşallah bundan sonra asla böyle birşey yaşamazsın ve herşey gönlünce olur..Çabuk toparlanıp çok mutlu olmanı isterim canım
canıım benim yaşadıklarını okudum üzüldüm. ne hissettiğini öle iyi anlıyorumki inan şuan kalbimde bir ağırlık hissetttim. aynılarını hatta kat be kat daha beterlerini yaşadım aklıma geldi şükrettim Allahıma beni ondan kurtardı içimi soğuttu acımı dindirdi diye. biz sevgiliydik. 2.5 yıl birlikteydik. aynı işyerinde çalışıyorduk. birgün odasına gittim bilgisayarını karıştırdım. bir sürü kız resimleri kim bunlar dedim tek ben kullanmıoyrum dedi yemin etti başkasını kullanmış o eklemiş resimleri dedi. işin içine yemin girince inandım. başka bir gün arkadaşlık sitesine üyeliğini gördüm. "kendimi anlatmak olmaz beni tanımak için sende biraz uğraşmalısın" diye bişiler yazmış hatta ......................... bende üye oldum o siteye ve başka bir isimle konuştum onla direk cep tel istedi falan. sonra benim olduğumu sezince kapadı hemen. gene inkar etti bi kez oldu falan dedi. ve ben safım devam ettim ilişkime. sonra halen aynı adresi kullndığını gördüm aynı zamanda farklı bir adresi daha varmış ve 20 - 25 kız ekli. bir sürü farklı adrssleri çıktı. birgün bilgisayarına oturdum msni açık kendi resmi isim farklı. listede hepsi kız. ve kızın biri" canım bekle yemek yiyip gelcem bişi anlatcam sana" yazmış gene yemin etti tuttu bi kolundan arkadaşının oğlum bu senin adresin diilmi benim bilgisayarımda nie açık unutuosun dedi veeeee ben gene inandım. en son noldu biliormusun. onun f...ookuna girdim. güvensizlikten tabi bir araştırma yapıyım dedim. bir kız "canım nie açmıosun telini akşam gelcem konuşsana benle " dedi. ben kız arkdaşıyım sen kimsin dedim ve bomba haber "bende kız arkdaşıyım " dedi. yaklaşık 2 aydır sanaldaa bulduğu kızlar yetmezmiş gibi gitmiş almanyadan kız bulmuş. ve kız türkiyeye 1 haftalığına gelcekmiş. bu havalimanından alıp 1 hafta birlikte kalcaklarmış. banada 1 hafta izin aldım şehir dışında bir eğitime gitcem demişti. tabi herşey ortaya dkülünce ayrıldım. yalanladı. kız bana gıcıklığına yalan sölüor istersen konuş dedi. kıza mail attım. kızdan cvp geldi benim onla işim olmaz yalan söledim diye. meğer kızın mail adresiini açmış bana kendi kızın adresinden cvp atmış daha neler neler. şükür ayrıldım. ve terbiyesiz insan hala peşimde 5 aydır. beni suçluor mutlu olamıcaksın beni kaybettin ben senden özür diledim ufacık şeydi yaptığım affetmiorsun beni diyor. ama ne ondan korkuyorum nede üzülüorum öle mutlu huzurluyumki. sadece pişmanım ama geçmiş zaman önüme bakıorum. üzülme hiç olurmu beterin beteri var. tamam nişanlılık döneminde yapmış birşey ama evlendiğiniz günden beri herhangi bir yanlışı olmamış belki alışkanlığından kurtulması zaman almıştır ve aklı başına gelip bırakmıştır o işleri. sen sıkma canını olur mu.
ewt valla bukadr ........................ olabiliorlar ya kırk yıl düşünsek bizim aklımıza gelmez belki nasılda yalanla dolanla yapabilirlar bu işleri bizimde belki aklımıza gelir ama midemiz kaldırmaz yapmayız. şükür kurtuldum. Allahım güç verdi. artık puzzle gibi bütün parçaları birleştirince herşey ortaya döküldü ama şimdi suçlu ben oldum. ailesi beni suçluor ablası işyerimde benle kavga etti. kardeşimi üzdüm tam askere gitceği sıra ya kendine bişi yparsa diye. yuh dedim. sen bizim evimize girdim ailemizle tanıştın millet arkandan ne dicek şimdi sen düşün sen kaybettim kardeşimin elinin kiriydin dedi ablası. ailece ........................ bunlar yani. ohhhhh ama rahatım çok gözüm açıldı ve Allah izin verirse bu kez doğru insanı buldum sayılır. hepsi geçti. banada ders oldu. gözüm açık artık en ufak bi yanlışta kapının önüne koyarım adamı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?