Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

sütü bozuksa zaten yapacak bişey yok..
burda iş ,arkadaşımızda bitiyor..belkide eşine sadakatın ne olduğunu öğretmesi gerek..
bakın erkekler gerçekten çocuk gibiler..benim öyle engin tecrübelerim yok ama belkide hala lise yıllarının rehavetini taşıyor olabilir,jöleli saçlar,kızlar,manitalar ahhh ne güzel yıllar dimi ama:)

evli bir erkeğin lise çağları heyecenlarını yaşamasını normal karşılamıyorum ama belki bir geçiş sürecindedir.belkide sonradan yaptıklarına pişman olacak ve gül gibi eşinin ardından başka kızlarla yazışmayı
kendine yediremiyecek..

2. bir şansı herkes hakeder.(herkes derken çok ağır suçlar dışında tabi):44:

hiçbirşey olmamış gibi yola devam etmek çok zor onlar için,hatta uzun bir süre eşi bu baskıyı hissetsin ki yaptığının geri dönüşü olmayan hatalara kadar varabileceğini ANLASIN!!

ben arkadaşımıza güveniyorum..ne yaparsa yapsın en doğrusunu yapacağına inancım tam..

kk"da okuduğum kadarıyla bazılarıda özellikle hamileyken aldatıyor, aslında en iyisi bitirmek süphe ömür boyu sürecek belkide adamın genetiği bozuk(sütü bozuk)

Valla Canım Yine en İyisini Sen bilirsin Ama Ben Senin Yerinde Olsam Onun Bu Yaptıklarını Bütün Ailesine Anlatırım Tabi Sen Ben Arada Rencide Olurum Dersen Sen Biliceğen İş ama Ben Öyle yaparım Boşanırım hiç Uğraşma allahından bulsun

Biz evlendikten sonra msnde veya mailler kimseyle yazismamis. Ama okey oyununa girmisti ve ben bunu görmüs kizmistim. Okey oynamasina degilde sohbet kismina birseyler yazmis olmasina kafam bozuldu. Tepkimi belli ettikten sonra birdaha okeye girmeyecegine dair ve kimseyle baglanti kurmayacagina dair seref sözü verdi. O günden sonra bugüne kadar birseyini yakalamadim. Zaten takiptede degilim, hic ugrasip paranoyak bir kadin olmak istemiyorum. Ben icerlerde is yaparken bilgisayar basinda neler yapiyor bilmiyorum tabi. Ekrani benim görebilecegim sekilde tutuyor. Birseyler yapiyorsada güzel Allah'im er yada gec karsima cikaracaktir mutlaka. Ben herseyi Allah'a biraktim.

Canim yorumun icin sagol. Genelde zaten yikici degil yapici olmaya calisirim. Zaten bu olayi ilk kez konusurken suclamadan konustum esimle. Tabi istedigim cevaplari veremeyince ve kendini hakli cikarmaya calisinca nabzim birden yükseldi. Ama yaptigi sey öyle birsey ki, ben bu adama bu konuda cok yumusak davranarak "bak canim, bir hata yapmis olabilirsin ama birdaha yapma olurmu" tarzinda konussam anlamayacak. Hayatimda ilk kez bir erkegi tanidim onunlada evlendim ama cevremde duyduklarim ve gördüklerim, erkeklere keskin bir sInIr konulmadiginda felaketlere yol acabilecegini gösteriyor. Baska bir konu üzerinde tartissak cok daha yapici olmaya calisirdim ama böyle birseyde artik benimde sabrim bir yere kadar oluyor. Üstelik ihanet benim icin asla ve asla affedilmeyecek birsey olmasina ragmen esime bir sans daha verdim. Bu sansi belkide yazistigi bayanla ask-mesk babinda birseyler konusmadiklari, sadece arkadas olarak muhabbet ettikleri icin tanidim kendisine belkide. Ama tabi esim neden o bayanlarla arkadas olarakta olsa konustu bilemiyorum. Bir beklentisi mi vardi onlardan? Neydi amaci?? Sadece iki muhabbet, iki kakara kikiri mi, yoksa baska bir arayis icerisinde miydi? Yani öyle zor bir durum ki, ne tam olarak ihanete ugramis gibiyim nede ugramamis gibi. Tek bildigim birsey var, oda elalemin kadinlarini keyfine alet ederek esimin benim arkamdan gizli is cevirmis olmasi. Ve bunu hazmedemiyorum hala. Zamana biraktim

Canim benim estagfurullah. Cok sagol yorumun icin.

selam canım umarım daha iyisindr seni çok iyi anlıyorum biliyo musun herkesler diyor siz cicim ayındasiniz güllük gülistanlıktr diyor ama km bile bilir ki ne fırtınalar dönüyor öyle kötüydüm ki arkadaşım bilemezsniz ben az biraz soğudum eşimden yani yaptığı hareketleri, sevgisi, hiç birşeyini görmüyordum ilk aylar kabus gibiydi oturup ağladığım günleri Bi Rabbim bide duvarlar bilir be arkadaşım insan kimseye birşey diyemiyor ben derdimi kağıtlara döktüm evimde, ve evim bana resmen zindan oldu.. Ama herşeye rağmen ben onunla aynı yastığa baş koydum hiç birşey yokmuş gibi bazen omzunda o farketmeden ağladım sizin ki sadece msn de konuşmuş benimki hem gezmişler hem msn hemde telde utanmadan yanımda konuştu hala hatırlayınca dokunmakta bile tereddüt ediyorum ... Sevdiğim adam yok.. En değer verdiğim insan yok.. Düşünün bu kadar yanlızm.. Umarım mutluluğunuz daim olur[/QUOTE]

Canim Allah gönlüne ferahlik, esinede, esin gibi olanlarada az biraz daha akil verir insAllah. Bir kadini üzen bir erkegin Allah karsisinda verecegi hesabi düsünemiyorum bile. Ama sana birsey söyleyeyim; kocanda olsa karsisinda aglama onun yaptigi bir hata icin. Insallah bundan sonra mutlu olursun canim, kendini fazla üzmemeye calis.

Tavsiyelerin icin tesekkür ederim canim. Zaten uzun bir süre cocuk düsünmüyorum. Allah'tan hayirlisi.

Son düzenleme:
üzüldüm....ama ne diyeceğimi bilemedim...şu an zaten kafamı toparlayamıyorum....hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimden....hassas konular,öyle kolay kolay ayrıl boşan da denmez ama benim başıma gelse ne yapardım diye düşündüm....boşanmazdım ama adam akıllı konuşur tavrımı koyardım ve bundan sonra sürekli izlemede olurdum....bunu kendini zorlayarak yapmana gerek yok,sadece dikkatli ol ona karşı,bişey olursa bir daha,zaten Allah öyle bir çıkarır koyar ki önüne....Allah'a güven....

Canim basligini görünce cok sasirdim..
Hatirliyormusun bilmem gecen yil bu zamanlarda sohbetimiz vardi seninle.
Ailelerimizden uzakta gelin olma konusu korkutuyordu bizi..
Sen evlenmis yuva kurmussun bile, ne cabuk geciyor zaman
Bu yazda ben ucuyorum yuvadan... Geride biraktiklarimiz o kadar degerli ki
Ugruna gözümüzü kararttigimiz insan bes on kat daha sadik kalmali bize..
Insallah hersey yoluna girer, ve mutlulugu yakalarsin..
Bunu sonuna kadar hakettigine inaniyorum..

Son düzenleme:
canım senin durumunada üzüldüm..hatta gezmişler diyosun,
bu resmen sadakatsizlik oluyor..peki sen ne yaptın?

yazdıklarından bir kabulleniş anladım..doğrumu?
nasıl atlattın bu durumu yada atlatabildin mi?

selam canım umarım daha iyisindr seni çok iyi anlıyorum biliyo musun herkesler diyor siz cicim ayındasiniz güllük gülistanlıktr diyor ama km bile bilir ki ne fırtınalar dönüyor öyle kötüydüm ki arkadaşım bilemezsniz ben az biraz soğudum eşimden yani yaptığı hareketleri, sevgisi, hiç birşeyini görmüyordum ilk aylar kabus gibiydi oturup ağladığım günleri Bi Rabbim bide duvarlar bilir be arkadaşım insan kimseye birşey diyemiyor ben derdimi kağıtlara döktüm evimde, ve evim bana resmen zindan oldu.. Ama herşeye rağmen ben onunla aynı yastığa baş koydum hiç birşey yokmuş gibi bazen omzunda o farketmeden ağladım sizin ki sadece msn de konuşmuş benimki hem gezmişler hem msn hemde telde utanmadan yanımda konuştu hala hatırlayınca dokunmakta bile tereddüt ediyorum ... Sevdiğim adam yok.. En değer verdiğim insan yok.. Düşünün bu kadar yanlızm.. Umarım mutluluğunuz daim olur[/QUOTE]

Son düzenleme:
sana sadece günaydıııııııınnnnnnn diyorum canım şimdi erkek miletinin ne oldugu başından sonuna belli 1.5 yıl nişanlı kaldın hiçmi anlamadın hiçmi ar4aştırmadın erkekler asla yalan söylemeyiz derler belki dogrudur ama başkalarına yalan söylemezler karılarına her söyledikleri yalandır kadınlar ve kızlar hakında ayrılmak bence saçma sıkıştırmak tehlikeli dikizlemek senin pisikolojını bozar boş ver dicem kadın tabiyatı boş veremez valla ben hala susuyorum ama nere kadar bak işte onu bilsem kelime sürecem net ve cep telefonu çıktı erkeklerin mertligi bozuldu arkadaşım lanet olsun yuva piskolojı bozan teknolocik aletlere diyom ve hala susuyomm

Konunu takip ediyorum Sensible, umarım hayırlı ve gzüel gelişmeler olacaktır. tabii aldatma bu bişeye benzemiyor, ama hele 1. ayda olması daha korkunç bir açmaz....Görelim bakalım, ilerleyen zamanlarda neler olup bitecek?? Allah yardımcın olsun...

Sensible'cığım ben de seni çok eskiden beri tanır ve çok severim
Konuyu bu gece fark ettim ve tüm sayfaları okudum..Sen karar vermişsin o nedenle yorum yapmıcam canım sadece yanında olduğumu bilmeni istedim
İnşallah bundan sonra asla böyle birşey yaşamazsın ve herşey gönlünce olur..Çabuk toparlanıp çok mutlu olmanı isterim canım

Evet canim katiliyorum. Allah'a sonsuz güveniyorum. Zaten bu olayida arastirip bulmadim. Tesadüf eseri karsima cikti. Cok tuhaf ama iyikide cikti, yoksa saf gibi arkamdan neler cevrildigini bilmeyecek ve esime güvenmeye devam edecektim. Gerci nisanliykende yüzde yüz güvenmiyordum ama güvensizligimin sebebebini kendi kuruntularima bagliyordum. Meger birseyleri hissetmisim. Sagol canim.

Canim hatirliyorum seni. Cok güzel muhabbetlerimiz oldu. Sanada simdiden hayirli ugurlu olsun canim, Allah utandirmasin. Yorumun icin cok tesekkür ederim canim, mutluluklar diliyorum.

Canim 1.5 nisanli kaldim ama uzaktaydik birbirimize. Ben yurtdisindan geldim Türkiyeye. 1.5 sene hic görmedik birbirimizi. Uzaktan birseyleri anlamak cok zor gercekten. Ya güvenecek ve devam edeceksin, yada güvenmiyorum diyip uzaktan uzaga iliskiyi keseceksin. Zaman zaman esimin yaptigi laubali sakalardan dolayi, esimin bana karsi bilemdigim hatalarinin oldugunu cok düsünüyordum nisanliyken. Ama sonra kuruntu yaptigimi, seytanin kafama girmeye calistigini düsünerek, bu düsüncelerden siyrilmaya calistim. Suan hislerimde yanilmadigimi anladim. Önüme bakiyorum suan, herseyi zamana biraktim. Allah hakkimda hayirlisini versin.

Canim benim cok sagol. KK'da dayanisma diye birseyin var oldugunu biliyordum ama acikcasi bu kadarini beklemiyordum, hepinizden Allah razi olsun. InsAllah benle beraber hic bir kadin böyle bir durumla karsi karsiya gelmez diyecegim ama etrafta gözü doymamis adamlar oldukca malasefki bu tarz olaylari cok görecegiz. 5 vakit namazini hic kacirmadan kilan bir adam bile bunu yapabiliyorsa, ben bundan sonra kimseye güvenmem artik. Allah'tan hayirlisi.

canıım benim yaşadıklarını okudum üzüldüm. ne hissettiğini öle iyi anlıyorumki inan şuan kalbimde bir ağırlık hissetttim. aynılarını hatta kat be kat daha beterlerini yaşadım aklıma geldi şükrettim Allahıma beni ondan kurtardı içimi soğuttu acımı dindirdi diye. biz sevgiliydik. 2.5 yıl birlikteydik. aynı işyerinde çalışıyorduk. birgün odasına gittim bilgisayarını karıştırdım. bir sürü kız resimleri kim bunlar dedim tek ben kullanmıoyrum dedi yemin etti başkasını kullanmış o eklemiş resimleri dedi. işin içine yemin girince inandım. başka bir gün arkadaşlık sitesine üyeliğini gördüm. "kendimi anlatmak olmaz beni tanımak için sende biraz uğraşmalısın" diye bişiler yazmış hatta ......................... bende üye oldum o siteye ve başka bir isimle konuştum onla direk cep tel istedi falan. sonra benim olduğumu sezince kapadı hemen. gene inkar etti bi kez oldu falan dedi. ve ben safım devam ettim ilişkime. sonra halen aynı adresi kullndığını gördüm aynı zamanda farklı bir adresi daha varmış ve 20 - 25 kız ekli. bir sürü farklı adrssleri çıktı. birgün bilgisayarına oturdum msni açık kendi resmi isim farklı. listede hepsi kız. ve kızın biri" canım bekle yemek yiyip gelcem bişi anlatcam sana" yazmış gene yemin etti tuttu bi kolundan arkadaşının oğlum bu senin adresin diilmi benim bilgisayarımda nie açık unutuosun dedi veeeee ben gene inandım. en son noldu biliormusun. onun f...ookuna girdim. güvensizlikten tabi bir araştırma yapıyım dedim. bir kız "canım nie açmıosun telini akşam gelcem konuşsana benle " dedi. ben kız arkdaşıyım sen kimsin dedim ve bomba haber "bende kız arkdaşıyım " dedi. yaklaşık 2 aydır sanaldaa bulduğu kızlar yetmezmiş gibi gitmiş almanyadan kız bulmuş. ve kız türkiyeye 1 haftalığına gelcekmiş. bu havalimanından alıp 1 hafta birlikte kalcaklarmış. banada 1 hafta izin aldım şehir dışında bir eğitime gitcem demişti. tabi herşey ortaya dkülünce ayrıldım. yalanladı. kız bana gıcıklığına yalan sölüor istersen konuş dedi. kıza mail attım. kızdan cvp geldi benim onla işim olmaz yalan söledim diye. meğer kızın mail adresiini açmış bana kendi kızın adresinden cvp atmış daha neler neler. şükür ayrıldım. ve terbiyesiz insan hala peşimde 5 aydır. beni suçluor mutlu olamıcaksın beni kaybettin ben senden özür diledim ufacık şeydi yaptığım affetmiorsun beni diyor. ama ne ondan korkuyorum nede üzülüorum öle mutlu huzurluyumki. sadece pişmanım ama geçmiş zaman önüme bakıorum. üzülme hiç olurmu beterin beteri var. tamam nişanlılık döneminde yapmış birşey ama evlendiğiniz günden beri herhangi bir yanlışı olmamış belki alışkanlığından kurtulması zaman almıştır ve aklı başına gelip bırakmıştır o işleri. sen sıkma canını olur mu.

off okudum ve yuh üstüne yuh cektım..Ne kadar körüz safız...
Ama allah dolayacak ya ayagına dolamiş işte...
Adamın akla bak bın turlu tılkı ile oyunlar oynamıs..
Tebrık ederım kurtulmussun arkadasım..ama cidden midem bulandı bı ınsan nasıl bu derece serefsız olabılır alım almıyor

bunların gözü doymuyor ama ''çok kadın, hiç kadın'' bigün anlarlar bunu en acı şekilde umarım..

arkadaşlar bikaç laf vardır böyle erkekleri anlatan.onlar için farketmez güzel çirkin zayıf şişman...
'her kadının adı bir, karanlıkta tadı bir...'

ewt valla bukadr ........................ olabiliorlar ya kırk yıl düşünsek bizim aklımıza gelmez belki nasılda yalanla dolanla yapabilirlar bu işleri bizimde belki aklımıza gelir ama midemiz kaldırmaz yapmayız. şükür kurtuldum. Allahım güç verdi. artık puzzle gibi bütün parçaları birleştirince herşey ortaya döküldü ama şimdi suçlu ben oldum. ailesi beni suçluor ablası işyerimde benle kavga etti. kardeşimi üzdüm tam askere gitceği sıra ya kendine bişi yparsa diye. yuh dedim. sen bizim evimize girdim ailemizle tanıştın millet arkandan ne dicek şimdi sen düşün sen kaybettim kardeşimin elinin kiriydin dedi ablası. ailece ........................ bunlar yani. ohhhhh ama rahatım çok gözüm açıldı ve Allah izin verirse bu kez doğru insanı buldum sayılır. hepsi geçti. banada ders oldu. gözüm açık artık en ufak bi yanlışta kapının önüne koyarım adamı valla

ne güzel toz pembe takılmamışsın!

canım benim bende daha yeni okudum öle göz atarken çook üzüldüm gerçekten aynı şeylerin bir benzerini bende yaşadım tek fark benim babam aynı seylerin ileri boyutunu anneme yaptı cinsellikte var işin içinde üstelik ablacım.. AlLLAH YARDIMCIN OLSUN tahmin edebiliyorum durumunu.. hakkında hayırlı olan neyse o olsun. En başta sağlığına dikkat. Benim annem üzüntülerden dolayı hastalıklar ortaya cıktı ve ameliyat oldu

kendine çook dikkat et öpüyorumm dualarım seninle ablacım

Benim babam demişti ki ; "Erkeklere göre ; "evlenilcek ve eğlenilcek" kız varmış . :44: Bence bundan olabilir . Evlendikten sonra atmamışsa bence sorun yok . Seninle mutlu olabilir .

allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın, benim yaşım daha küçük ama evlenmeye felan çok korkuyorum valla etrafımda severek bile ayrılmış çok kişi var anne babam bile ayrıldı

Allah hidayet etsin eşine, ama çok sabredip çok emin ol bence.Hiçkimseye veremeyeceğin bir cevabın kalmasın. Allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…