Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

dediğin gibi, olan kadına oluyor, erkek ego ve penis tatminiyle kalıyor anca
üzülen hep kadın

Bende aynisini birebir yasadim,malesef.. Affettim.. ama unutmadim. Unutmayi cok isterdim..O'na son bir sans verdim.. Dogru veya yanli$, bilmiyorum. Herseyi zaman gostericek.. Tek bildigim sey var oda; bir yanlisi daha olur ise eger, arkama bakmam asla, onsuz yoluma devam ederim.

off ya özellikle bu sitede ne kadar çok bu durumu yaşamış kadınla karşılaştım
şu erkekler neden hiç bizi şaşırtamıyorlar
arkanı dön hemen iş çevirmeye başlasınlar

ooowwww

atlatmış olman güzel

Nasıl yani hala en yakın arkadaşınızla sevişirken yakaladığınız adamla mısınız yoksa yeni bir sevgiliniz mi var? Ben algılayamadım da :26:

Nasıl yani hala en yakın arkadaşınızla sevişirken yakaladığınız adamla mısınız yoksa yeni bir sevgiliniz mi var? Ben algılayamadım da :26:

Yeni bir sevgilim var, o adam aylarca ağladı sızladı ama yaptığı da yenilir yutulur cinsten birşey değildi..
Hiç birşey sizden önemli değil işte, yaşayın..

Dün gülen, dans edip şakalaşan Defne Joy bugün yok, biz de öyle.
Bu yüzden tadını çıkarmaya bakın

ne insanlar varyaaa
bu erkekler neden hep bizi en yakin arkadisimiz ile aldatir ki???
yada bizim yakin arkadamizi yanlis tanidik yada o bizi kiskandi ve sevidigimizi elimizden aliyor

Son düzenleme:

Çok sevindim sizin adınıza o zaman. İnşallah hiç kimse böylesine çirkin şeyler yaşamak zorunda kalmaz

off ya özellikle bu sitede ne kadar çok bu durumu yaşamış kadınla karşılaştım
şu erkekler neden hiç bizi şaşırtamıyorlar
arkanı dön hemen iş çevirmeye başlasınlar

Malesef arkadasim, malesef bende bunlari yasayanlardan biriyim. Dilerim bizim bu yasadigimiz cirkinligi, hic birkimse yasamaz. Ben hep durustlukten yana oldum. Karsimizdakilerinide oyle sandik. Ve yenildik.. Madem sevdigine sadik kalamicaksin, cek git ve ondan sonra neyapiyorsan yap.. Neden boyle birsey yasatirlarki sevdiklerine, neden..

Son düzenleme:
bu konuyu yaşayan çok var belki ama bence biz kadınlar gerçekten hislerimizin ve zekamızın kıymetini bilemiyoruz. her şey çok iyi gidiyorken bile içimize bi kuşku düşer ya bazen. aman evham yapıyorum ben de amma kuruntuluyum deriz hani
işte içimizdeki en ufak bi kuşku aklımızı bulandıran en ufak bi şüpheyi önemsemediğimiz " bana ne oluyor kıskancım kendime güvensizliktendir" diyerek gözardı ediyoruz.
Bir ilişkide kuşku doğduysa bir kadının içine demekki yolunda gitmeyen bi şeyler var. ama büyük ama küçük bu kendini daha sonra gösteriyor ve daha büyük bunalımlara neden oluyor.
İçinize sinmeyen biriyle gelecek planlamamak gerekli. İşte olay da bu.Eğer akşam uyurken o beni gerçekten seviyor diyip içten gelerek aklınızda acabalar olmadan uykuya dalabilyorsanız o güveni karşı taraf oluşturmuş demektir.Güven vermiyorsa da huzursuzluk, kuşku, gerilim hali sürekli nerde kiminle öğrenme ihtiyacı ve kıskançlık başgösterir.
Ama vazgeçemeyiz.Çünkü körkütük seviyoruzdur. Kanmışızdır bir kere ve kaybetme korkusu yok mu işte en büyük hatalara sürükleyen o duygu...
Böyle felaketleri yaşamak gerekiyorduk yaşadık demek gerekli bence. Belki de bundan sonra gelecek güzelliklerin kıymetini anlamak için. ben bu sözü çok seviyorum. evet kesinlikle bunun içindir..ümitle geleceğe bakmak gerekli, zor da olsa..

+111111
nisanlım banada cok kızardı ne var bu bılgısayarda bu kadar sabahtan aksama kadar vakıt gecırırdım calısmadıgım ıcın..cok kavgalar ettık face yuzunden..hatta onun bile face ını ben actım vakıt gecır dıye sonra pişman oldum tabı..simdi dank ettı de bana kapattık facelerı evlenınce evıme ne pc ne de ınternet hıcbırsey almıcaz...butun sorun ınternetten cıkıyor nerdeyse..

" Affetmek en büyük intikamdır."

Umarım bundan sonra seni hiç üzmez ve çok mutlu olursunuz ...

Seni hiç tanımıyorum ama sende annemi gördüğüm için sana çok ısındım.bütün hikayeni okuyorum.ve sana diceğim şuki:işallah bida yapmaz..yaparsa sakın üzülme hemen ayrıl emin ol mutluluğu bi kişiye bağlamak mantıklı ama onla yaşamaya kendini zorlamak hayatını mahvediyor.

Canim Laale ablacim Allah razi olsun senden, dualarini hic bir zaman eksik etme. Ben bundan sonra hic kimse icin kendimi üzmeme karari aldim. Bu olaydan sonra tek gercek olanin insanin kendisi olduguna inaniyorum. Insanin esi bile bir yere kadar dürüstmüs! Bende seni cok seviyorum canimsin..

Güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim abla. Evet bir karar aldim, ama buna devam etme karari demeyelim, esime "adam olma süresi" verdim. Bu süre icinde ben yine eskiden nasilsam öyle olmaya karar verdim ama tabi icten ice esime karsi eski ben olmadigimi cok net bir sekilde hissediyorum. Bunu esimede acik ve net bir sekilde söylemistim zaten. Yaptigini asla unutmayacagim, sadece unuttum gibi görünecegim dedim. Cicim aylarini yasamiyorum sanki. Ne yazikki esim güvenilir bir erkek mi degil mi bunu ögrenmeye calisiyorum (her ne kadar hayal kirikligina ugrasamda, hala bir ümit diye bekliyorum belkide). Cocuk icinde sunu söyleyeyim. Esim nisanlilik döneminden beri cocuk istiyor, bende aksine hemen cocuk yapmaktan yana olmadim hic bir zaman. Ve suan bu düsüncemin ne kadar dogru oldugunu bir kez daha anliyorum. Suan icin cocuk meselesi söz konusu olamaz. Yorumun ve tavsiyelerin icin tesekkür ederim..

sensible suan ne durumdasın?

Canim sana birsey söyleyeyim mi, inan bana her bilgisayarin karsisina gectiginde veya disari ciktiginda icim icimi yemiyor. Evet soru isaretleri, acabalar kafama takiliyor ama saniyeler icinde yok oluyor ve bu benim kendi sayemde oluyor. Öyle bosverdim ki herseyi, bir yanlisini yakalasam üzülmeyecegim sanki. Eger ki birsey yapiyorsa, Allah bunu karsima cikaracaktir er yada gec.. Ve yine eger ki birsey yapiyorsa, bitisimizi göze almis demektir.
Senin bahsettigin durumlari ben nisanlilik döneminde yasiyordum. Ama uzaktik birbirimize o yüzden oluyordu bunlar. Suan herseyi bosverdim.. Rabbim büyüktür, hakkimda hayirlisi neyse o olur. Sanada gecmis olsun canim, bundan sonra düzgün insanlarla karsilas insAllah, Allah razi olsun.

Beni cok sevdigini biliyorum. Esim sevmedigi bir insanla, sirf cinsellik icin veya sofrasinda iki tabak sicak corba icin evlenecek bir insan degil. Baskalariyla konusmus olmasida beni sevmedigi anlamina gelmez. Hic "acaba beni sevmiyor mu" düsüncesine kapilmadim, ne bu olayda nede her hangi bir tartismamizda. Bu adam bana "seni eskisi kadar sevmiyorum" demisti bu olaydan sonra. Biliyordum beni acitmak icin söyledigini, sadece birseyler söyleyeyimde üste cikayim düsüncesiyle bu cümleyi kurdugunu. Ben konustugu kadinlara hic birsey demiyorum, 5 paralik veya 3 kurusluk, bence bu durumda 5 paralik olan benim esim. Sonucta esimin hayatinda ben vardim ama belki o bayanlarin hayatinda kimseler yoktu..

Esimin beni cok sevdigine eminim, zaten aldatan bir insanin sevmedigi icin aldattigini zannetmiyorum, sevgisine güveniyorum ama acikcasi lise caglarindan kalan capkinligini birakabilecekmi bilmiyorum bu konuda pek güvenmiyorum kendisine. Aslinda toplum icinde cok efendi gözükür, misafirlige gittigimizde genc bayanlar varsa kafasini eger gezer, yani disardan "bu adam hic esini aldatmiyordur" diyebilirsiniz. Esim sanal alemde rahat takiliyor. Sanki sanal alemle, yasadigimiz alem cok farklida!

Suan ki durumu merak eden arkadaslar. Esimi takip etmiyorum. Cünkü ben hic takip etmeden bu yaptigi gözümün önüne cikti ve yine yaparsa yine cikacaktir. Bazen seytan aklima giriyor, kur casus programini bilgisayarina diyorum ama inanin istemiyorum. Canim istemiyor. Karsima cikacaklardan korkmuyorum. Öyle düsünenler olabilir. Ama inanin hic korkmuyorum. Benim alnim ak, korkacak birseyim yok. Bana serfsizlik yapan kimse onu kaybetmektende korkmuyorum. Bekliyorum. Güvenmeyi bekliyorum. Hazmedemem dedim ama sanirim yaptigini hic unutmasamda yuttum.. bunu düsündükce icim aciyor.

Bu arada herzaman giremiyorum arkadaslar. Vaktim pek fazla olmuyor bu aralar ama elimden geldigince gelismeleri yazacagim. Hepinizi gercekten cok seviyorum.

" Affetmek en büyük intikamdır."

Umarım bundan sonra seni hiç üzmez ve çok mutlu olursunuz ...

Son düzenleme:

Canim benim sagolasin. InsAllah annen üzücü seyler yasamiyordur artik. Allah akilsizlara akil versin, baska ne diyeyim..
Bir insan, yuvasindaki sicakligi, huzuru, aile olmayi unutup ve elinin tersiyle itip, sanal alemde tanimadigi bayanlarla fink atmayi neden ister ki? Akilsizligindan.. Allah esimle beraber esim gibi olanlari islah etsin.

Son düzenleme:

Bu yaziyi defalarca okumak geliyor icimden.. Öyle güzel anlatmissin ki Türk toplumundaki kadinin yerini. Ne diyeyim ki sana ben, yüregine saglik.

Ara sira benden gizli tuttugu mailine girip yazilan mailleri okuyorum. Inanin takip ettigimden degil. Sadece hangi tarihte, hangi saatte hangi kiza neler yazmis tekrar tekrar okumak istiyorum. Sonra bizim konusma saatlerimizi düsünüyorum; benimle görüstügü saatlerde yazilmis mailler. Hatta benim Türkiyede oldugum dönemlerde "bir vodafone hatti bul bana cagri at, seni arayacagim" maili gönderilmis o almanyali mechul bayana. Bende saf gibi müstakbel nisanlimla 1 ayliginada olsa ayni havayi soluyabildigim icin mutluluktan havalara ucuyordum o zamanlar.
Simdiyse ayni evin icinde bazen nefessiz kaliyorum.
Bu olayi "kapattigim" icin degil, kapatilmis gözüktügü icin bile bazen kendime kiziyorum.
Esim ise yaptigi seyi cok masum buluyor: "su ufacik sey icin neler yaptin bana, kim bilir seni gercekten aldatsam naparsin, senden korkulur" tarzinda laubali konusmalari geliyor aklima. Ruhum daraliyor.. Arada bir esimin cok sevdigim ailesini görüp morelim yerine gelmese dayanabilirmiydim esime bilmiyorum.. O insanlar hic farkinda olmadan su dönemde bizim evliligimizi ayakta tutuyor.

Son düzenleme:
güvenin gitmesi, en yakınının iç yüzünü görmen, yaşadığın olaylar gerçekten çok zor. aşılması çok zor. ama bir an kendimi senin erine koydum ve aklıma gelen ilk şu oldu. her şeye rağmen o beni seçti dedim kendi kendime. o seni seçmiş. demek ki seviyor. bazi erkekler flörtizdir flört etmek onları rahatlatıyor ve bazıları da eşine daha çok bağlanıyor. doğru demiyorum kesinlikle çok yanlış sadece içimden geçenleri yazmak istedim. umarım eşin kendine gelir bu konudaki hassasiyetini anlar da kendine çekidüzen verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…