sensible, sana farkli bir bakis acisi sunayim...
ben de burdaki cogu bayan gibi senin durumuna uzulmus, ya olur mu, hem de evliligin ilk ayinda olacak is mi diye dusunmustum...
az once olayi esime anlattim... boylece bir erkegin olaya bakis acisini ogrenmis oldum hemde... ve onun yorumunu aktariyorum..
(esinin bazi kizlarla konustugunu, konusmalarin cok samimi oldugunu, ama konusmanin iceriginin ask, sevgi ile ilgili olmadigini anlattim ona.. ben boyle okumustum.. yanlis hatirliyor olabilirim..)
esimin ilk soyledigi 'bu ayrilma sebebi olamaz' oldu.. kisa sureli bir kusluk sebebi olabilir, ama bundan dolayi ayrilinmaz dedi.. samimi kiz arkadaslari olabilir, hem daha yeni evlenmis, evlilikten sonra da konusmadiysa, kendine artik ceki duzen veriyordur dedi...
bence sen ani karar verme sakin... Allah yardimcin olsun...
Yaptigi hatalarin farkina vardiginda, üstüme titriyor.
Gönül almaya calisiyor.
Istemiyorum gönlümü almasin!
Onun yerine aklini basina alsin!
Ezan okunuyor, Rabbimden tek istedigim birgün yaptigi herseye cok ama cok pisman olmasi.
durumuna gerçekten çok üzüldüm
insan ne hayaller kurarak evlenir sonuç...
5 ay sonra yerle bir...
tamam daha yenidir zamanla düzelir dicem ama diyemiyorum dilim varmıyo
ne demek çocuğa harçlık verir gibi 100 lira vermek
üzülmeyin dik durmaya çalışın...
bu kadar bencil bi insan için kendinizi yıprattığınıza değmez
allah yardımcınız olur inşallah
Bencil evet.
Cok hemde.
Cok sevdigim ailesine kiziyorum bazen. Ogullarini bulunmaz hint kumasi gibi yetistirip, elin kizinin basini yaktiklari icin.
Cok iyi insanlar, cok severim ama esimin pesinde pervaneler. Esimde ailesini hic takmaz, anasini babasini azarlar. Kac kere uyardim yapmamasi icin, benide azarladi.
Yapilan yemegi sevmemis yenisini yapmislar, alinan kiyafeti begenmemis yenisini almislar, para desen hep cepte harclik var. El bebek gül bebek yetismis. E bende öyle yetistim, ailem benimde hic birseyimi eksik etmedi ama bu kocami ezecegim anlamina gelmez ki.
Cok biktim ya. O evde olmayinca cok huzurluyum. Tek basina kafa dinliyorum.
Artik hakaretleride basladi. Sertce uyardim hakaret etme diye. Pustu, sustu ama baska gün yine ayni hakareti üstüne bastira bastira söyledi.
Saygi bitti güzelim. Geriye ne kalmis? Sevgi mi? Istemem.
Cok mutsuzum..
Evlilikten bekletinlerim vardi ama hic birini yerine getiremiyorum.
Cünkü tek basinayim, evlendigim insanla ayni beklentilere sahip degiliz.
Neden daha önce actigim bu konuya yaziyorum bunlari.
Yaptiklarini unutmadim ama gün gectikce takmamaya basladim.
Cünkü ne yazik ki gün gectikce esiminde beynimden' kalbimden yavas yavas silindigini düsünüyorum.
Evleneli 5 ay olmus. Her gün kavga edilir mi?? Hergün evde ekmek kalmadi, sampuan bitti, yemegi begenmedim diye bir adam karisina sanki namusuna laf getirmis gibi bagirir mi?
Biktim artik. Kisa sürede biktirdi beni kendinden.
Susuyorum, sabrediyorum ama benimde sabrimin bir sInIrI var.
Esek gibi calisiyorum, aylik cocuga para verir gibi 100 milyon harclik vermek istiyor.
200 istiyorum dedigimde ise cok para harciyor oluyorum. Surat asiyor.
Halbuki kendisinin tek sigarasi ayda 150ye cikiyor.
Onun disinda kendine özel aldigi seylerin parasini hic hesaba katmiyor (ki alsin, alacakta hakkidir).
Ama bu kadar haksizliga artik dayanamiyorum.
Alisverise gideriz, ve yukarda Allah sahidim olsun ki tek bir kere kavgasiz gelmemisizdir alisverisden.
Evin ihtiyaclari neyse aliyorum, aldigim icinde suclu oluyorum. Evde su eksik mecbur alinacak diyorum, o da eksik olsun diyerek kaslarini catip milletin icinde utanmadan sesini yükseltiyor.
Bu ne Ya Rabbim! Benim sinavimda bu mu!?
Isten eve gelir direkt bilgisayar basina gecer. TV"yi acar. Dogru düzgün oturup 5-10 dk muhabbet edemeyiz. Tamam derim yorgundur adamcagiz, biraz dinlensin ben yemegi yapana kadar. Yemekte konusuruz, muhabbet ederiz. Yemek hazirlarim sevmedigi birsey olursa catali kasigi kaldirir masaya firlatir. Alismis tabi annesinin o begenene kadar 40 türlü yemek yapmasina.
Bugün "hadi biraz sahilde yürüyelim" dedim diye ayaga kalkip "bana bak senden soguyorum, nefret ettiriyorsun kendinden, bu saatte nereye gidecez (saat daha 7)" diye cikisti. Bende nefret edersen et cokta umrumdaydi diye cevap verdim ve icimin yandigini anlatmak istercesine "insallah birgün baska biriyle evlenirsin ve senin bana yaptiklarinin aynisini o kisi sana yapar" dedim.
O günleri görür müyüm bilmem.. Ama beni arayacagi cok kesin..
Cok mutsuzum..
Evlilikten bekletinlerim vardi ama hic birini yerine getiremiyorum.
Cünkü tek basinayim, evlendigim insanla ayni beklentilere sahip degiliz.
Neden daha önce actigim bu konuya yaziyorum bunlari.
Yaptiklarini unutmadim ama gün gectikce takmamaya basladim.
Cünkü ne yazik ki gün gectikce esiminde beynimden' kalbimden yavas yavas silindigini düsünüyorum.
Evleneli 5 ay olmus. Her gün kavga edilir mi?? Hergün evde ekmek kalmadi, sampuan bitti, yemegi begenmedim diye bir adam karisina sanki namusuna laf getirmis gibi bagirir mi?
Biktim artik. Kisa sürede biktirdi beni kendinden.
Susuyorum, sabrediyorum ama benimde sabrimin bir sInIrI var.
Esek gibi calisiyorum, aylik cocuga para verir gibi 100 milyon harclik vermek istiyor.
200 istiyorum dedigimde ise cok para harciyor oluyorum. Surat asiyor.
Halbuki kendisinin tek sigarasi ayda 150ye cikiyor.
Onun disinda kendine özel aldigi seylerin parasini hic hesaba katmiyor (ki alsin, alacakta hakkidir).
Ama bu kadar haksizliga artik dayanamiyorum.
Alisverise gideriz, ve yukarda Allah sahidim olsun ki tek bir kere kavgasiz gelmemisizdir alisverisden.
Evin ihtiyaclari neyse aliyorum, aldigim icinde suclu oluyorum. Evde su eksik mecbur alinacak diyorum, o da eksik olsun diyerek kaslarini catip milletin icinde utanmadan sesini yükseltiyor.
Bu ne Ya Rabbim! Benim sinavimda bu mu!?
Isten eve gelir direkt bilgisayar basina gecer. TV"yi acar. Dogru düzgün oturup 5-10 dk muhabbet edemeyiz. Tamam derim yorgundur adamcagiz, biraz dinlensin ben yemegi yapana kadar. Yemekte konusuruz, muhabbet ederiz. Yemek hazirlarim sevmedigi birsey olursa catali kasigi kaldirir masaya firlatir. Alismis tabi annesinin o begenene kadar 40 türlü yemek yapmasina.
Bugün "hadi biraz sahilde yürüyelim" dedim diye ayaga kalkip "bana bak senden soguyorum, nefret ettiriyorsun kendinden, bu saatte nereye gidecez (saat daha 7)" diye cikisti. Bende nefret edersen et cokta umrumdaydi diye cevap verdim ve icimin yandigini anlatmak istercesine "insallah birgün baska biriyle evlenirsin ve senin bana yaptiklarinin aynisini o kisi sana yapar" dedim.
O günleri görür müyüm bilmem.. Ama beni arayacagi cok kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?