Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

bu tip adamlar değişmez ömrünü çöürütmeye değimez ,saygı yok çünkü umarım tekmeyi basmışsındır arkadaşım , kadınları depresyona sokan erkek tipi

arkadaşıma üzüldüm ama bi yandanda iyi olmuş.okurken halam geldi aklıma.o böyle bir insanı tam 10 senedir çekiyo..artı eşi kumarbaz sarhoşun teki.9 yıl sonra ilk kez hamile kaldığnda dediği tek laf.bn senin çocuğunu istemiyorum elimi sallasam ellisi vs.saçma sapan laflar sarfetmesi ve o olaylardan sonra halam 9 yıldır beklediği bebeğini üzüntüden düşürdü.halada çok çekiyo Allah kimsenin başına vermesin.arkadaş kısa zamanda kurtulmuş.

yaşadıklarına ınanılmaz uzuldum. ama umarım hayrlı olur senın ıçınn hıç uzulme doğru karar olmuş bu değersz ınsanlar karşısındakıne ne değerı verebılır kı? herşeyy gonlunce olsunn

Son düzenleme:
Bu konuyu neredeyse 1 senedir görüyorum, ara ara güncelleniyor ama bir tek konu sahibi yazmamış uzun zamandır. Acaba ne yaptı ben de merak ediyorum:44:

Bu konuyu neredeyse 1 senedir görüyorum, ara ara güncelleniyor ama bir tek konu sahibi yazmamış uzun zamandır. Acaba ne yaptı ben de merak ediyorum:44:

bende çok merak ettim son durum ne olmuş acaba :44::44::44:
konu sahibi arkadaşın Son Aktivite 06-08-2011 16:39 baya uzun zamandır girmiyor.

Son düzenleme:
Ben de merak ediyorum; arasıra bakıyorum girmiş mi, yazmış diye.

Konuyu güncel görünce yazdı sandım.

Umarım iyidir ve tekrar gelip olanları bizimle paylaşır.

bu cesaretinden dolayı helal olsun diyorum.yapılması gerekeni ve en doğru olanı yaptın.bizler şiddet görmek için değil hakaret edilmek için değil... sadece ve sadece mutlu olabilmek için hayatlarımızı birileriyle birleştiriyoruz.bunu bize çok görenlere uğurlar olsun...

az önce nasıl tanıştıklarını okudum da içim yandı. ne umutlarla başlanıp nasıl sonlanan hikayeler.. dilerim şuanda iyidir kendisi..

Konunun tamamını okudum umarım o günden sonra hayat hep senden yana olmuştur. Şimdi bir yerlerde çok çok mutlusundur. Yüzün hep gülsün..

sen,sana yapılan hakaretlere alışmışsın anlaşılan sana çok normal gelmişte bu olay !! bi insan karısına nasıl kaşar muamelesi yapar ? iyi değilsin sen.

eski bir konuymuş ama bende ilk defa görüyorum.
baştan sona kadar okudum.sensible askerlik topiğinden konuşuyorduk
nerden nereye... kendi adıma yaşadıkların için okadar üzüldüm ki...
her sayfada acaba pişman olmuş akıllanmışmıdır düzelmişmidir diye okudum
inşallah şimdi iyisindir ve kurtulmuşsundur o şahıstan

arkadaşlar 64 sayfayı okuyamıcam galiba ama yine de arkadaşın durumunu merak ettim
ne oldu en son affetti mi eşini? umarım mutludur sonucu ne olduysa..

son durumları ne? ayrıca evlendikten sonra olmamış sanırım bu aldatmalar...hepsini okumadım ama ilk sayfalardan öyle anladım...şuan ne durumdalar?

konuyu bugun okudum
1 sene olmus
ınsallah cok mutludur acısını ıcımde yasadım resmen ...

kk nin meraklı hatunlari konuyu hortlatmis ama bende duruma çok üzüldüm. Bu erkekler neden bu kadar pislik ya. Of ya aşkı seven ben nefret edıyorum.

böyle konuları okudukça kuruntu yapıyorum, hiçbir erkek güvenilir değil midir inşallah başımıza gelmez, üzüldüm 64 sayfa da çok cidden en son ne olmuş arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…