Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

sana ceza olsun diye yatak ayırıyor, şuandan sonra seni eskisi gibi sevmiyorum diyor
ne kadar çocukça saçma hareketler
baktı lafla sözle ikna edemeyecek, suç bastırmak derler ya, işi getirdiği noktaya bak

Başından sonuna kadar dolu dolu gözlerle okudum..
Her sayfayı,her satırı...
Birtanem seni ne kadar çok severim bilirsin, ne diyeceğimi bilemedim...
Allahım yardımcın olsun,bir çıkış yolu göstersin sana inşallah!

Çok üzüldüm işlerin bu aşamaya gelmesine...
Sakın geri adım atma çünkü arkadaşların dediği gibi üste çıkmaya çalışıyor.
Sen sakinliğini koru ama kararlarının düşüncelerinin de kesinliğini ona hissettir.
Bırak o paniklesin, korksun.
Sen utanılacak, üzülmeyi hak edecek birşey yapmadın!
Ama eşin ne yazık ki yaptı...
Ona hak ettiğini yaşat yoksa barışsanız bile bir ömürlük bir mücadele içine gireceksin...
İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Rabbim hiçbir yuvaya böyle imtihanlar vermesin

Her kavgada yatak ayırma mevzusuna giderse nolur bu işin sonu? :26:
Çok çocukça ne demek seni eskisi kadar sevmiyorum, sevmesin o zaman sevdiği haliyle yaptıkları buysa şayet
1 aylık evli cicim ayındaki eşine böyle davranan bir erkek zaman gelir de evlilik monotonlaşınca neler yapar hiç düşündün mü?
Ben hiç hoşlanmadım tavrından, sinir bozucu okurken bile sinirlendim.
Ayrıl diyemem ama bence biraz ayrı kalıp kafa dinlemeye ihtiyacın var.
Eşinin Derinss in dediği gibi flörtçü bir tip olduğunu düşünüyorum... İlgi manyağı ya da...
Öyle olmasa eşi yanında annesi kalkmış gelmiş, internetteki kadınlarla ne muhabbeti yapabilir?

Ne kadar mantıklı ve akıllı bir kadınla evli olduğuna şükür etmesi gerekirken bu pişkinliği beni sinir etti..
Durumuna çok üzüldüm..
Sanıyorum erkekler hatalı olduklarında suç bastırmak için saçmasapan reaksiyonlar göstermeye bayılıyorlar..
Allah yardımcın olsun gerçekten okurken bütün sinirler tepeme çıktı sabah sabah..

daha özür dileyip karisini üzdügü icin kahrolacagina üste cikmis pasaya bak...
sinir oldum sabah sabah.

ALLAH sabir versin, yardimci olsun
sana sunu yap bunu yap diyemem cünkü bana göre cok sakin, cok mantikli davranmisin
ben o kdrini yapamazdim.
benimde basimdan benzer bi olay gecmisti, yazisma, mail falan yok sdc üyeligi var diye kiyameti koparmistim.

cok üzüldüm cnm ya, yorumlarini begeniyle takip ettigim bi insansin, senin böyle bi konunu görünce dahada üzüldüm

offf.. bu ne yaaa.. içim parçalandı resmen ALLAH bildiği gibi yapsın bunları. bütün ruh halim dağıldı yaaa.

klasik erkek saçmalıkları..kendini çok sevme ve savunma.suç altın olsa giymezler bunlar..
sakın yumuşama cnm.taktik uyguluyo şuan.
eskisi gibi sevmiyomuş falan filan..
ulan oğlum senin yaptığın salaklığa eyvallah demesini mi bekliosun..
çok sinirlendim ya bu adama..
sen yapmış olsaydın sadece arkadaşımdı deseydin yutup sindirecekmiydi acaba?
adını hemen o...luk yaptıya çıkarırdı..
allah ıslah etsin sanada sabır versin cnm.allah yardımcın olsun..

Kadınımızın değeri bu toplumda canım.Hiç dağılmasın, ben olayı duydum, kendime gelememiştim hatta o kadıncağızı buldum. Sakin sessiz, ezik kadın. Ciğerlerim yandı. Yatak ayırmak deyince yazma ihtiyacı hissettim. Kadın erkeklerin gözünde cinsellik için yalvaran, erkeksiz yapamayan varlıklar. Neler okuduk burada hepimiz biliyoruz, hepimizin başında. İlgisiz kocadan sapık kocaya geniş bir skalada biribirimize destek olmaya çalışıyoruz ama ben hakikaten Sensible'nin durumunun şu an hakikaten çok zor ve karmaşık olduğunu görüyorum.

1- Şimdi bir aylık evliyken annesinin evine dönse, direk olarak toplumumuzda kadın suçlanır. Konu komşunun çenesine cevap verecek. Hadi kendi muatap olmadı diyelim, annesi ilgilenmek zorunda.
2- Kaynana iyi olsa da en iyisinin adı da kaynana. Oğlum, daha evliliğinin birinci ayında sana bunu yapan gelin diye başlayacak, alacak sazı eline
3- Sensible tatlım o kadar emek vermiş, bir yuva kurmuş. Tabii standartları var, onlardan ödün veremez. verirse kendi olmaz, yaşadığı realite ile ideali arasında sıkıştı, elim ayağım titriyor yazarken diyor, yazık. Daha evliliğin birinci ayında tahta kurdu içine girmiş, kemirmeye başlamış. Çevreden (Tabii biz değil, biz böyle bişey demeyiz) diyecekler ki, erkeğin elinin kiri, cinsellik yaşamamış, kafelerde gezmemiş, şudur budur. Affet gitsin denilecek. Tahtadan çiviyi sökersin ama yeri hep boş kalır. Bekle bakalım sensible. Bakalım ama gelişmelerden haberimiz olsun canım arkadaşım.

Erkeklerin hem suçlu hem güçlü hallerine bayılıyorum yaa. Biz olsak; kızarır bozarır sacmalarız. Ne yapacağımızı sasırırız. Ama bunların maşallahı var. Sen kızcagıza yalan söyle, arkasından iş cevir, utanmadan sen beni aşağıladın, yok sevgim azaldı ayrı yatalım de bi de... Yazık gerçekten.

Sen sakin ol arkadasım. O yaptığının cezasını ceksin. Sakın sen alttan alma. Konusmaya calısma. Bırak o suc bastırsın. Dönüp dolaşıp çözücek bu işi baska yolu yok. Yeter ki sen sukunetini koru. O yaklasmadan sen atlama tersleme bişi söleme. Konuyu o acarsa alırsın pacasını olur biter :)

Allah yardımcn olsun

valla ne yazacağımı bilemedimm eşinize allah akıl
versin ne diyeyim adama bak yaa hem suçlu hem güçlü
senin yatağını ayırman senin bağırıp çağırman gerekirken
o yapıyor bunları pess ne demek seni şimdi eskisi
kadar sevmiyorum sevgi dakiklik bir şeymi
hemen değişebiliyor bana göre yapmanız gereken evi hemen terketmeyin
bakalım eşiniz nasıl bir tutum sergileyecek bencede aldatmak sadece cinsellikle olan
değildir bu da aldatmak ama bu affedilebilir belki kişiye göre tabi
güven gerçekten herşey bir evlilikte o sarsılınca her şey daha zor oluyor
umarım hakkınızda her şeyin hayırlısı olur

Keşke son gelişmeleri okumasaydım.
Bütün düşünlerimi altüst etti eşinin tavrı.
Bu davranışının meali şu ki " ben böyle kadınlarla flört etmeye devam edeceğim,onlarla yatmadıkça sende ses etmeyeceksin " bunu kabul ediyorsan bu evliliği devam ettir Yoksa bu adamın gittiği yol,yol değil..
Allah akıl fikir vicdan versin.Bu günden sonra ne yapacaksın bilmiyorum.
Ama aa evet haklısın sana artık güvenmeliyim der susarsan ömür boyu ihanetlerin hepsine dayanman gerekir.bu güce sahipsen affet ve unut değilsen bitir.
Kimileri bir aylık gelin geri gelirs eyok bakire değildi de geldi vs türünde aptalca yaklaşımlara girmişler.
kimsenin dedikodusu yüzünden hayatımı bir azmanla geçiremem.
sen okumuş kafası çalışan bir kadınsın,mantıklı düşün ki konuşamların zaten mantıklı olduğunu gösteriyor.
eşinin adam akıllı bir cezaya ihtiyacı var yatakları ayırması da "sensible ile yeni evliyiz asla beni terkedip gidemez tehtid eder" düşüncesidir. Ciddiyetini kanıtlaman gerekir ama nasıl olur bilemem inasıl kanıtlarsın..

O kadar sinirlendim ki konuyu hiç okumamayı dilerdim.Ben bu kadar sinirlendiysem senin durumunu düşünemiyorum.Bir aylık evli adam nette neden okey oynar sırıtır sen ezelden beridir bunlara hoş bakan biri misin bunu da anlamıyorum.. Sinirden çatlamamak elde değil..

canım ben evli değilim ama yazdıklarını çok üzülerek okudum..eşin gerçekten çok ayıp yapmış sen çok düzgün davranmışsın,az bile söylediklerin..ama üste çıkmış.. 1 ay olmuşken iyi düşün..çocuğun yok canım,can çıkar huy çıkmaz..bilmiyorum maddi anlamda ne durumdasın yada ailen arkandamı manevi olarak..ama ben olsam duramazdım galiba..en güzel geçmesi gereken cicim aylarında böyle şeyler yaşıyor olman çok çirkin..kendini üzme diyemem çünkü zor gunler ama yeni evlisin gençsin..yolun başındasın donuşun var derim ama dediğim gibi bu maddi ve manevi gücünede bağlı..allah yardımcın olsun..senden önemli değil hiçbirşey sakın unutma..

canım çok doğru yazmışsın sana aynen katılıyorum,bekaret,dedikodu yüzünden hayatını zindan edemezsin..nekadar ciddi olduğunu göstermen gerekiyor..seni kaybettiğini hiseetsin ozaman görucem eşini.

oncelikle tebrik ederim.cok guzl konusmussun.
esin de kendisinden beklenileni yapmis hatta bir cita daha yukselterek yatagi da ayirmis.
tamamen olayi kendi lehine cevirmeye calismis.
sen yasadigin uzuntuyu dile getirirken agzindan seni sevmiyorum artik cumlesi cikmazken,esin uste cikma cabalariyla o cumleyi sarfetmis.
senin erkekligi hakkinda laf etmemen bariz ortada.
dedigim gibi kendine cevirmeye calismis durumu.
senin ne kadar akilli biri oldugunu farketti.bundan sonra atacagi her adimda tedirgin olucak.
icindekilerden bahsettin.belki biraz olsun rahatlamani saglar.
bundan sonrasi icin de temkinli ve sabirli ol!
insallah hayirlisiyla tatliya baglanir.

pek çoğumuz gibi ben de buna benzer olaylar yaşadım cnm senin gibi bnmde dünyam yıkılmıştı gördüğüm mutlu rüyanın aslında kabus olduğunu ve sadece kendimi kandırdığımı düşündüğüm zamanlar çıldıracak gibi oluyordum hele içimdeki öfke hiç geçmez sanıyordum ama zaman herşeyin ilacı sen herşeyin hayırlısını dile rabbimden...
ben de yaşadım bu olayları ama ozaman sevgiliydik kopmak için savaş vermiştim ama o kendine inandırdı tek bir şans daha istedi benden ben de 2. bir şans daha verdim ama o güvensizlik yok mu o içine bir işledi mi içinden çıkması mümkün değil..ama verdiğim şansı iyi değerlendirdi sıkı takip altına aldım en ufak bir açığını yakamaya çalıştım çalıştığı yere habersiz gittim telefonlarını karıştırdım tamamen temizlendiğine inandım ve evlendim..şu an 2senelik evliyiz evliliğimde bir sorun yok çok şükür ama takibi elden hiçbir zaman bırakamıorum içimde ki o şüphe hep var eskiden nasıl yaptı diye düşünür durur sonrada başının etini yerdim artık düşünmüorum bile zaman gerçekten olumlu anlamda değiştirdi eşimi hatta beni de cnm bu yaptıkları doğru değil yalan sölemesi birşeyi senden gizli gizli yapmasıda seni aldatması anlamına geliyor ama belki bir şansı daha hak ediyordur çünkü evlenmeden önce olmuş şeyler ben de o yüzden bir şans daha vermiştim evlilik çok farklı..henüz daha en başındasınız biraz sakinleş iyice konuş ölç,biç,tart ve sen ne istiyorsan onu yap..

son msjını okuyunca daha çok üzüldüm bu erkeklerin her şekilde zeytinyağı gibi üste çıkabilme çabalarına şaşıorum çünkü başarıolar ama yatakları ayırmasına bir anlam veremedim biraz alttan asla ölmezdi heralde son msjını okurken çok kızdım gerildim ama sen ne istiosan onu yap tatlım haberlerini beklioruz..

şu erkekler kendilerini her konu ama her konuda haklı çıkarmıyorlarmı deliriyorum ya.
snnki olayı abartmış ama...
resmen suçlu ve yatağı ayıranda o.
eğer gidip onunla sen konuşursan ömür boyu bu böyle gidicek.
ama bnce evide terketme biraz bekle o gelip özür dilesin.

guzel... begendim, keske her erkek boyle olsa..

Derinss'im esim aynen anlattigin gibi. Ve ben bunlari yeni yeni anliyorum ne yazik ki.
Yüzlestik. En son olarak neler yasadigimizi yazdim buraya. Hata yaptigini düsünmüyor gibi takiliyor. Yaptigi terbiyesizligin üstünü örtmek icin, benim ona söyledigim laflari evirip cevirip kendi aleyhine kullanmaya basladi. Ama ben bu tartismanin nerden geldigini unutmam. Bana yapilan sadakatszligi asla unutmayacagim. Dün ben "eger bu gibi seyler en ufak bir sekilde tekrar yasanirsa ben gidecem" dedikten sonra ondan suan icin bosanmak istedigimi zannederek, istiyorsam bosanma davasi acabilecegimi, ama ayrilmadan asla bu evden gidemeyecegimi söyledi. Olaylari ayrilmaya, yataklari ayirmaya kadar getirdi düsünebiliyormusun?? Bunu o mu yoksa ben mi yapmaliydim acaba??
Dün gece bir karar aldim. Bundan sonra kendisiyle hic bir sekilde gerekmedigi sürece konusmayip, onun bana uygulamak istedigi psikolojik baskinin hakkindan gelecem. Benden bosanmak istediginide zannetmiyorum. Sadece gözümü korkutmak amacli kullandigi bir oyun bu. Yaptigi dürüstsüzlügün üzerini kapatmak icin elinden geleni ardina koymuyor.

Ahhh derinss'cim.. Ben naptim? Harcadim ben kendimi. Iki satirlik adamin hayatima girmesini engellemeliydim en basindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…