Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

sensible'ım... yazdıklarınoı hayretle okudum. bunları onları yaşayan kadın mı yazıyor diye şaşırarak okudum. sen çoook güçlü ve aklı başında birisisin. bu ilişkiniz için bir sınav olsun, öyle düşün ve eşin bundan sonraki adımlarını çoook daha düşünerek atacaktır. inş. ilk ve son yaşayacağınız kötü tecrübe olur. ne diyeyim.. konunu okuduğundan beri aklım sendeydi, allah yardımcın olsun canım benim...
gönlüne huzur ferahlık versin tez vakitte..

Nasıl böyle bir şey söylersin?
Tabii ki onlar Allah'ın bize lütufları.
Onlar olmasaydı napardık?
Hatta ben bekar olduğum için susayım, malum hala evlenemedim demek beni kimse sevmiyor

evet aynen...erkekler bize Allah'tan hediye varimiz yogumuz herseyimiz :86:
oooo sen evlenemedin mi?
cok sanssizsin ne cok sey kacirgini bir bilsen

evet haklisin aldatmak beyinde baslar ama benim sana o psikolojiye girme dememle kendini koruman gerektigini ve birakmaman gerektigini demek istemistim, ben aldatilmanin nasil agir bir sey oldugunu cok iyi bilirim o psikolojinin insanlara ne tür hatalar yaptirdiginida...

Sen konuyu gayet acik ve net acmissin ve cok güzel bir sekilde konusmussun esinle...kendisinin burnunu sürtmesini sagla... egerki seni gercekten seviyorsa zaten birdaha öyle bir hata yapmaz.. senden gizli sakli isler cevirmez... erkeklerin cogu cocuk gibidir iliskinin basindan itibaren egitmezsen alir basini giderler…

Sana bir tavsiyem kendini karsindaki sana yanlis yapan insandan üstün görmeye alistir...kimseye kendine verdigin degerden fazlasini verme... inan bana bu cok isine yarayacak... ben artik öyle yapiyorum... ve hicbirsekilde canimi acitamiyorlar artik...

keşke bunları daha önce öğrenebilseydin diorum ama kaderin de yazılmış ve evlenip bunları da yaşayacakmışsın..daha yeni evlisin.fevri davranıp sonucu daha da çıkmaza gidecek işlere girişme olan biteni sinirlenmeden eşine sor...bakalım neler dicek..ona içinde bulunduğun ruh halini ve yaşattıklarını anlat...vicdanıyla baş başa bırak...bu bi insana verilecek en ağır cezadır die düşünüyorum...senin eşine olan sevgin,yaşananlar, onun bu durum karşısındaki açıklaması ve bundan sonra nasıl davranacağı ...bu duygularına net cevap bulmadan yaşayıp görmeden kapıyı çekip gitme...ALLAH YARDIMCIN OLSUN

KEŞKE demenin faydası yok ama zor bir sınav en güzel günlerinin zehir olması, en güvendiğin insanların bile senden bir şeyler saklayabiliyor olması, üstüne üstlük zeytin yağ gibi üste çıkıp artistlik yapması yatakları ayırması Allah sabır versin. Şu an mantıklı karar vermek çok zor içinizde ki duygu fırtınasının biraz daha dinmesini bekleyin inşallah o zaman her şey çok daha iyi olur.

Eşiniz bu olaydan sonra sizi kaybetmemek için daha temkinli davranacaktır sizi üzmekten daha çok korkacaktır belki bu da şerdeki hayırdır

Canım malesef çok aceleci davranmışsın konuşmak için. Senin ona yapman gerekeni o yapmış, yatakları ayırmış! Zeytinyağı gibi üste çıkmış ona güvenmediğin için seni suçlu duruma düşürmüş.
Erkeklerin klasik tavrı bu, tabii ki arkadaşımdı diyecek, birşey olmadı diyecek...ki konu bu değil zaten, senden gizli senin hiç tanımadığın bayanlarla görüşmesi, ve bunun sanal olması daha kötü bence, aldatmak sadece sex değildir, hiç tanımadığı bayanlarla sohbet eden bir adamı ben düşünemiyorum ne paylaşırki insan hayali bir karakterle! İşin aldatmadan kötü yanı bu yaptığı bu adamın karakterini gösteriyor. Palavracı, kolay yalan söyleyen bir tip izlenimi bıraktı bende.
Bundan sonrası için topu artık sana atmış, güvendiğine ikna etmesi gereken sen olmuşsun kötü olmuş bence hemen konuşman. Artı bundan sonra gardını iyi alır bişey yapsada yakalayamazsın artık.

yazdıklarından ne kadar güçlü olduğun belli
dimdik duruyorsun
keşke yaşanmasaydı ama yaşanmış
umarım düzelir herşey
çok yeni bir evililik
Allah yardımcı olsun çok üzüldüm
insan ne hayallerle evleniyor

Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun....

canım ya eşin sinirleri ve sınırları zorlayan bi adam afedersin ama ne bu hadsizlik
ne bu pişkinlik yaa
bi kaç gün evden uzaklaşıp gidebileceğin bi yakının dostun falan yok mu
of arkadaşım ya allah eşine hidayet sana da sabır versin

yahu ilk başlarda yazdım ya aynı şeyi ben de yaşadım, tanışmadan önce oyun sitelerinden tanıştığı telekızlarla görüştüğü bir msni varmış benimle tanıştığında da nişanlılık döneminde de devam etmiş demiştim ya, hatta evlilik arifesi nişan durumlarındayken fark etmiştim, hani ben oturun konuşun, ona bir şans daha ver ben öyle yaptım şu an çok mutluyum demiştim ya, bizimki yaptığı eşşekliği kabul edip özür dileyip, bana bir daha yapmayacağını inandırmıştı, güvenimi kazanmıştı

ama bu adamın yaptığı yok böyle bir şey, tereyağı gibi üste çıkıyor, sanki yaptığı çok olağan bir şeymiş gibi davranıyor, yatak ayırıyor, boşanma konusunu açıyor, senin afferin aslanıma testestoron seviyen ne kadar da yüksekmiş yürü be diyip sırtını sıvazlamanı istiyor, yok yok olmaz böyle, zaten büyük bir şoka girmişsin, düzelteceğine bir şans daha isteyeceğine üste çıkmaya çalışıyor, deli eder bu adamı iyice

evet yaptığının yanlış olduğunu görmemesi, çok olağan doğal görmesi felaket bir durum

sen sonuna kadar saygını seviyeni koruyorsun, hatta şuan ona bir şans bile vermişsin, tabi anlayana

hep aynı şeyler, erkekler aşk cinsellik muhabbetine girmezlerse eğer aldatılma olmayacağını sanıyor, ama aynısını sen yapsan ev yerle bir olur, zaten bunu da demişsin neymiş efendim erkek yapar kadın yapamaz, olaya bak, şu kurduğu cümleye bak,

şu msn mail net ne varsa hepsini erkeklere men edeceksin aslında

bu arada o mail adresini beraber açın yanyana oturun tek tek değerlendirin ve kişi listesindeki bütün telekızlara mail atın, ben şuan eşimle beraberim, birlikte yazıyoruz, ondan gizli bir mail adresiyle sizinle iletişim kurduğum iin, ilişkime zarar verdi, veriyor, bu yüzden artık benden bir mail şu bu beklemeyin, kendi yolunuza gidin gibi mail atın,

tabii seninki bunu kabul ederse, offfff ya

Son düzenleme:
ben özrün dürüstlüğün aşktan sevgiden yapılan hatalardan çok daha önemli olduğunu düşünüyorum
düşmez kalkmaz hata yapmaz bir Allah insanooğlu elbet yanlış işler yapar ama keşke eşiniz en başta dürüstçe anlatıp özür dileseydi
siz çok güçlü birisiniz
Allah sabır versin

En azından hatasını anlayıp yaptığı eşekliği kabul etmiş özür dilemiş. Bir şans daha vermeniz de iyi olmuş. Biliyorum bir çok şey eskisi gibi olmicak içinizde, bunu atlatmanız zor olacak ama inşallah içinde de hatasını anlamıştır ve bir daha tekrarlamaz...

O kullandığı adresi kapatsa veya siz şifresini değiştirseniz de bir daha o kişilerle görüşemese... sanırım değiştirmiştiniz öyle bişey okuduğumu anımsıyorum...

Bundan sonra dikkatli olmanızda fayda var... inşallah bir daha tekrarlamaz, sizin güveninizi kazanır...

Benim güçlü arkadaşım..
Daha önceki mesajlarına cevap yazmaktansa son gelişmelere yönelmeyi tercih ettim.
Son yaşadıklarınız klasik bir erkeğin barışma çabaları ama onun yaptığı yöntem.
Nasıl desem ağızdan çıkan yanlış bir laf yada gereksiz gerginlikleri affettirmek için kafii olur ancak.
Seninle aynı evde yaşıyor çektiği resti de sallamadın,ee seni sevmediğini söyledi,ezilip büzülmedin.. Ne yaptı dön başa yalvarmalar yakarmalar.Yine konuşmayıp tersleseydin daha da sinirlenip gerilecekti.
Herneyse ben senin konuya bakış açını davranışlarını çok mantıklı ve zeka içeren davranışlar olarak görüyorum.Onu takip etme düşüncesi temelde pek fayda sağlamaz yani o maili kullanır mı bir daha asla,eğer yapacaksa yeni bir mail yeni bir hat alır vs vs.. bunları canını sıkmak için yazmıyorum aksine takip ederek kendini tüketme diye yazıyorum. ve emin ol ki seni aldatsa sen er geç öğrenirsin.bu tip gerçekler gözardı edilemez. Eşin şu halde oyundan vazgeçer elini eteğini çeker ama ben cidden bir rahatsızlığa sahip olduğunu düşündüğüm için temelli vazgeçeceğini düşünmüyorum.şu anda rezalet çıkmasın ,ilişkiniz bitmesin aileler öğrenmesin vs vs durumları için birden kesmiş görünüyor herşeyi.

Yapacağın şey bu dakikadan sonra gerçekten güvenmek.Garip gelecek ama güveneceksin ona,madem bir şans verdin hakkını vereceksin .Ve eğer seni aldatırsa ki bu yaptıkları diğer bazı arkadaşların aksine benim için ihanettir o zaman vicdanın rahat olsun.Ona gerçekten güvendiğini gösterirsen belki o da kendini düzeltme yoluna gidebilir. Aslında bu sebeple oyunu pat diye kesmemenizi isteyecektim o kendi iradesiyle kessin isteyecektim ama siz elbette daha iyisini düşünürsünüz.

Son olarak aklımın almadığı senin gibi bir insana böyle bir davranışın yapılması.Hep böyle aklı başında,güzel kendini bilen kaliteli kadınları uyutmaya çalışan saftirikleri görünce acıyorum.Annesinden birşey saklayan ergenler gibi yaşanan bir evlilik zaten bu şekilde sürerse iki taraf istemesede bitmeye mahkumdur.Evlilik erkekleri zorla büyütüyor,eşinin eğer bu sürede hata yapmazsa olgunlaşmasını umuyorum.bu olay milat olur ve biz ne kadar üzülsek de hayırlı olur.daha can sıkıcı hataları engeller.

seni çok çok öpüyorum,hayata böylesenin gibi bakan biri uzun vadede asla mutsuz olmaz.ne olursa olsun güzellikleri bulur.
Doğru yoldasın kendine iyi bak,madem o saftiriğe şans verdin hakkını ver,kendine de huzur ver..
Ve Allah'a güven,

Eee bu düşünceye sahip bir kadını aldatmayan erkek aptaldır

sen de ona aynı ayarda bir şey yapmadan onu affedemezsin. sen affettim desen de gönlün affetmez.
sen de yap bakalım aynı şeyleri. ya da en azından yapmışsın gibi göster. o affedebilecek mi acaba?
o sindirebilecek mi?

Doğru aslında geçekten güvenmesende güveniyor gibi gözükürsen, benim eşim hatalarını tekrarlamaz diye konuşursan zaten psikolojik bi baskı olcak. Eğer adam gibi adamsa zaten sevdiğinin güvenini bir kez daha kırmaz...

Böyle olmaz ama... O zaman adam "kalkıp bana laf ediyodun aynı şeyleri sen de yapıyosun" diyip daha bi üste çıkmaz mı???

Sen de buna benzer şeyler yaparsan o seni tüm ailesine duyurur suçlu sen olursun.
Soğuk kanlı ol.

Unutma bir kez yapabildiyse ikincisini de yapar ve senin aklın hep o 2. hatayı yakalamakta kalır.

sensible,
gercekten yasadigin sey uzucu, uzerine bir de esinin hem suclu hem guclu kaprislerini cekiyorsun.
can sikici bir durum.
sana verebilecegim fikir esin karsisinda soguk kanli durman, esine kaprislerinin anlamsiz oldugunu gostermen ve uste cikmaya calismasini onlemen.
ister yatagini ayirsin ister kapris yapsin, sabret, bugun kizsa uste ciksa yarin gelir ayaklarina kapanir nasil olsa cunku suclu.
durumu duzeltmesi gerekirken neler yapiyor ve soyluyor.
cok yanlis gercekten.
evliliginiz cok yeni...umarim esin gercekten cok yanlis yollara girmemistir ve evliliginiz guzel bir sekilde devam eder...

Son düzenleme:

ne diyorsun sen, bu adamın yaptığının aynısını bir kadın yapamaz ki, bir kadının midesi nasıl kaldırabilir bu şekilde ikiyüzlülük yapmayı, arkadan gizli işler çevirmeyi,

hele hele gözünü kapadı sırf ona ders olsun diye, hiçbir şey hissetmeden sadec intikam için yaptı ve bunu adama belli etti, adam çıtır çıtır keser, evi başlarına yıkar, çevrelerine duyurur, kötü olan yine kadın olur, ah şu erkekler ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…