Nasıl böyle bir şey söylersin?
Tabii ki onlar Allah'ın bize lütufları.
Onlar olmasaydı napardık?
Hatta ben bekar olduğum için susayım, malum hala evlenemedim demek beni kimse sevmiyor
Arkadaslar aldatmak nedir? Aldatilmis psikolojisine girme diyorsunuzda, aldatmak sadece bir bayanla cinsel iliski olmadan konusmak, veya cinsel iliski yasamak degildir ki. Benden o mail adresini saklamasi bile bir aldatmadir benim icin. Ben kartlarimi acik oynadim hep ona karsi, ondanda bunu bekledim. Bekledigim gibi olmayinca sirtimdan vurulmusa döndüm. Sagolsun bu hisside yasatti bana.
Derinss'im esim aynen anlattigin gibi. Ve ben bunlari yeni yeni anliyorum ne yazik ki.
Yüzlestik. En son olarak neler yasadigimizi yazdim buraya. Hata yaptigini düsünmüyor gibi takiliyor. Yaptigi terbiyesizligin üstünü örtmek icin, benim ona söyledigim laflari evirip cevirip kendi aleyhine kullanmaya basladi. Ama ben bu tartismanin nerden geldigini unutmam. Bana yapilan sadakatszligi asla unutmayacagim. Dün ben "eger bu gibi seyler en ufak bir sekilde tekrar yasanirsa ben gidecem" dedikten sonra ondan suan icin bosanmak istedigimi zannederek, istiyorsam bosanma davasi acabilecegimi, ama ayrilmadan asla bu evden gidemeyecegimi söyledi. Olaylari ayrilmaya, yataklari ayirmaya kadar getirdi düsünebiliyormusun?? Bunu o mu yoksa ben mi yapmaliydim acaba??
Dün gece bir karar aldim. Bundan sonra kendisiyle hic bir sekilde gerekmedigi sürece konusmayip, onun bana uygulamak istedigi psikolojik baskinin hakkindan gelecem. Benden bosanmak istediginide zannetmiyorum. Sadece gözümü korkutmak amacli kullandigi bir oyun bu. Yaptigi dürüstsüzlügün üzerini kapatmak icin elinden geleni ardina koymuyor.
Ahhh derinss'cim.. Ben naptim? Harcadim ben kendimi. Iki satirlik adamin hayatima girmesini engellemeliydim en basindan.
Yüzlestik. En son olarak neler yasadigimizi yazdim buraya. Hata yaptigini düsünmüyor gibi takiliyor. Yaptigi terbiyesizligin üstünü örtmek icin, benim ona söyledigim laflari evirip cevirip kendi aleyhine kullanmaya basladi. Ama ben bu tartismanin nerden geldigini unutmam. Bana yapilan sadakatszligi asla unutmayacagim. Dün ben "eger bu gibi seyler en ufak bir sekilde tekrar yasanirsa ben gidecem" dedikten sonra ondan suan icin bosanmak istedigimi zannederek, istiyorsam bosanma davasi acabilecegimi, ama ayrilmadan asla bu evden gidemeyecegimi söyledi. Olaylari ayrilmaya, yataklari ayirmaya kadar getirdi düsünebiliyormusun?? Bunu o mu yoksa ben mi yapmaliydim acaba??
Dün gece bir karar aldim. Bundan sonra kendisiyle hic bir sekilde gerekmedigi sürece konusmayip, onun bana uygulamak istedigi psikolojik baskinin hakkindan gelecem. Benden bosanmak istediginide zannetmiyorum. Sadece gözümü korkutmak amacli kullandigi bir oyun bu. Yaptigi dürüstsüzlügün üzerini kapatmak icin elinden geleni ardina koymuyor.
Ahhh derinss'cim.. Ben naptim? Harcadim ben kendimi. Iki satirlik adamin hayatima girmesini engellemeliydim en basindan.
Derinss'cim ben ta en basindan benim bilmedigim kizlarla muhabbete girmeni istemiyorum, hatta sanaldan kimseyle arkadaslik kurmani istemiyorum demistim. En basindan bu tarz seylerden hoslanmadigimi biliyor. Zaten "neden o bayanlarla konustugundan benim haberim yok" diye sordugumda "sen kizarsin, kafana takarsin" diye demedim diyor. Yani biliyor benim bu tarz seyleri sevmeyip yasak koydugumu. Ama bildigi halde devam ediyor.
Suan evin icinde iki yabanci gibiyiz. Bana karsi bir oyun icerisine girdi, olayi kendi lehine cevirmeye calisiyor. Benimse kedi gibi onun ayaklarina kapanacagimi zannediyor herhalde. Ama ben sogudum bir kere. Icimdeki bir cok sey yok oldu dün gece. Suan vicdaniyla basbasa biraktim onu. Ve konusmama karari aldim. Gelip adam gibi yürekli olup "evet yaptim, esseklik ettim, yaptigim yanlisin farkindayim özür dilerim" diyene kadar ben yokum. Yaptigi isin yanlis oldugunu görmemesi beni cileden cikariyor ama sakinim. Cok sakinim. Hos özür dilesede, ben artik ona karsi eskisi gibi olamam, kendimi iyi biliyorum. Bilmiyorum napicam. Zamana birakip görecem. Bu olayi hazmedemeyecegim gibi gözüküyor.
Biraz yatacam arkadaslar basimda felaket bir agri var, sonra gelirim yine. Herkese cevap yazamiyorum ama bütün yorumlari okuyorum, hepinizden Allah razi olsun. Suan düsünüyorumda yanimda suan bir Allah var birde siz varsiniz, baska hic kimse yok.
Ve bu adamdan cacik olacagini zannetmiyorum ben. Rabbim daha kötü durumlardan sakInsin, eger daha kötüsünü yasayacaksamda, suan bitsin hersey. Hakkimda hayirlisi. Sonra gelirim yine, sizleri cok seviyorum.
Bana bu yaptiklarini unutmayacagim benim vicdanim cok rahat acaba seninkide öylemi dedim. Sonra konusma sirasi ona geldi. Sana serefim üzerine yemin ederim seni bir kez olsun aldatmadim dedi. Oyunda tanistiklarimla konustum evet ama hic bir sekilde ask veya cinsellik babinda olmadi dedi. Senden öncede bu mail adresim vardi, kizlarla muhabbetimde oldu, evet nisanliykende konustum ama seni aldatmadim savunmalarina devam etti. Sana dün, seni daha az seviyorum artik, senden igreniyorum laflarimda sadece seni kirmak icin söyledigim seylerdi ben sensiz yasayamam seni cok seviyorum ben, sen olmazsan ben biterim diye konustu, yine sarilmaya calisti ben uzak durdum.
bence aldatılmış olmuyorsun erkekler başka kadınlarla birşekilde görüşmeyi konuşmayı severler hele evlenme arifesinde bunalımdayken...onlar bizim gibi değiller, öncelikle bizim gibi davranmadıkları veya sevme şekilleri bizim gibi olmadığı için buna kırılmamalıyız, gayet rahat olmalısın, yalnız yaşadıklarını paylaş, buna üzüldüğünü belli et ama aldatılmışsın psikolojisine girme. ayrıca erkek zorla evlenmez, sen onun eşisin, onun eşi gibi hisset...
Yapacağın şey bu dakikadan sonra gerçekten güvenmek.Garip gelecek ama güveneceksin ona,madem bir şans verdin hakkını vereceksin .Ve eğer seni aldatırsa ki bu yaptıkları diğer bazı arkadaşların aksine benim için ihanettir o zaman vicdanın rahat olsun.Ona gerçekten güvendiğini gösterirsen belki o da kendini düzeltme yoluna gidebilir. Aslında bu sebeple oyunu pat diye kesmemenizi isteyecektim o kendi iradesiyle kessin isteyecektim ama siz elbette daha iyisini düşünürsünüz.
sen de ona aynı ayarda bir şey yapmadan onu affedemezsin. sen affettim desen de gönlün affetmez.
sen de yap bakalım aynı şeyleri. ya da en azından yapmışsın gibi göster. o affedebilecek mi acaba?
o sindirebilecek mi?
sen de ona aynı ayarda bir şey yapmadan onu affedemezsin. sen affettim desen de gönlün affetmez.
sen de yap bakalım aynı şeyleri. ya da en azından yapmışsın gibi göster. o affedebilecek mi acaba?
o sindirebilecek mi?
o sindirebilecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?