sana ceza olsun diye yatak ayırıyor, şuandan sonra seni eskisi gibi sevmiyorum diyor
ne kadar çocukça saçma hareketler
baktı lafla sözle ikna edemeyecek, suç bastırmak derler ya, işi getirdiği noktaya bak
Başından sonuna kadar dolu dolu gözlerle okudum..
Her sayfayı,her satırı...
Birtanem seni ne kadar çok severim bilirsin, ne diyeceğimi bilemedim...
Allahım yardımcın olsun,bir çıkış yolu göstersin sana inşallah!
daha özür dileyip karisini üzdügü icin kahrolacagina üste cikmis pasaya bak...
sinir oldum sabah sabah.
ALLAH sabir versin, yardimci olsun
sana sunu yap bunu yap diyemem cünkü bana göre cok sakin, cok mantikli davranmisin
ben o kdrini yapamazdim.
benimde basimdan benzer bi olay gecmisti, yazisma, mail falan yok sdc üyeligi var diye kiyameti koparmistim.
cok üzüldüm cnm ya, yorumlarini begeniyle takip ettigim bi insansin, senin böyle bi konunu görünce dahada üzüldüm
klasik erkek saçmalıkları..kendini çok sevme ve savunma.suç altın olsa giymezler bunlar..
sakın yumuşama cnm.taktik uyguluyo şuan.
eskisi gibi sevmiyomuş falan filan..
ulan oğlum senin yaptığın salaklığa eyvallah demesini mi bekliosun..
çok sinirlendim ya bu adama..
sen yapmış olsaydın sadece arkadaşımdı deseydin yutup sindirecekmiydi acaba?
adını hemen o...luk yaptıya çıkarırdı..
allah ıslah etsin sanada sabır versin cnm.allah yardımcın olsun..
oncelikle tebrik ederim.cok guzl konusmussun.
esin de kendisinden beklenileni yapmis hatta bir cita daha yukselterek yatagi da ayirmis.
tamamen olayi kendi lehine cevirmeye calismis.
sen yasadigin uzuntuyu dile getirirken agzindan seni sevmiyorum artik cumlesi cikmazken,esin uste cikma cabalariyla o cumleyi sarfetmis.
senin erkekligi hakkinda laf etmemen bariz ortada.
dedigim gibi kendine cevirmeye calismis durumu.
senin ne kadar akilli biri oldugunu farketti.bundan sonra atacagi her adimda tedirgin olucak.
icindekilerden bahsettin.belki biraz olsun rahatlamani saglar.
bundan sonrasi icin de temkinli ve sabirli ol!
insallah hayirlisiyla tatliya baglanir.
şu erkekler kendilerini her konu ama her konuda haklı çıkarmıyorlarmı deliriyorum ya.
snnki olayı abartmış ama...
resmen suçlu ve yatağı ayıranda o.
eğer gidip onunla sen konuşursan ömür boyu bu böyle gidicek.
ama bnce evide terketme biraz bekle o gelip özür dilesin.
sensible eski konularından biliyorum seni. evlendiğini de yeni öğrendim.
inanırmısın eski konularını okuduğumda -evlenme bu adamla- diye içimden geçirmiş ama kelimelere dökmemiştim.(hoş döksemde herkesin kendi hayatı tabi.)
çünkü açtığın konulardan okadar net anlaşılıyor ki eşinle çok farklı karakterlerde olduğunuz.
Umarım aşabilirsin canım.
Keşke son gelişmeleri okumasaydım.
Bütün düşünlerimi altüst etti eşinin tavrı.
Bu davranışının meali şu ki " ben böyle kadınlarla flört etmeye devam edeceğim,onlarla yatmadıkça sende ses etmeyeceksin " bunu kabul ediyorsan bu evliliği devam ettir Yoksa bu adamın gittiği yol,yol değil..
Allah akıl fikir vicdan versin.Bu günden sonra ne yapacaksın bilmiyorum.
Ama aa evet haklısın sana artık güvenmeliyim der susarsan ömür boyu ihanetlerin hepsine dayanman gerekir.bu güce sahipsen affet ve unut değilsen bitir.
Kimileri bir aylık gelin geri gelirs eyok bakire değildi de geldi vs türünde aptalca yaklaşımlara girmişler.
kimsenin dedikodusu yüzünden hayatımı bir azmanla geçiremem.
sen okumuş kafası çalışan bir kadınsın,mantıklı düşün ki konuşamların zaten mantıklı olduğunu gösteriyor.
eşinin adam akıllı bir cezaya ihtiyacı var yatakları ayırması da "sensible ile yeni evliyiz asla beni terkedip gidemez tehtid eder" düşüncesidir. Ciddiyetini kanıtlaman gerekir ama nasıl olur bilemem inasıl kanıtlarsın..
O kadar sinirlendim ki konuyu hiç okumamayı dilerdim.Ben bu kadar sinirlendiysem senin durumunu düşünemiyorum.Bir aylık evli adam nette neden okey oynar sırıtır sen ezelden beridir bunlara hoş bakan biri misin bunu da anlamıyorum.. Sinirden çatlamamak elde değil..
Bu arada arkadasin bir tanesi ailesiyle aran iyimi, konuyu onlara ac diye sormus.
Ailesi dünyanin en iyi insanlari diyebilirim. O kadar iyiler ki, kendimi hic onlarin arasinda yabanci gibi hissetmiyorum. Bana kendi kizlarindan daha fazla deger veriyorlar, Allah hepsinden razi olsun. Görümcelerim deseniz ayni sekilde, gelin olarak bakmadilar hic, sanki kiz kardesleriyim cok seviyorum onlari. Kayinvalidem dün dua ediyor, Allahim bize böyle bir gelin nasip ettin sana sükürler olsun diyerek. Oglumuzu unuttuk¨biz önce bizim icin sensin diyorlar, Allah razi olsun hepsinden.
Cogu zaman esime "karinin sözünü dinleyeceksin kafana göre is yapmayacaksin" diyor hepsi. Esim biraz huysuz bir insandir, cabuk öfkelenir ama öfkesi cabuk yatisir. Aileside esimin böyle oldugunu biliyor ve simdiye kadar hep benden yan cikmislardir her konuda. Beni üzmemesi gerektigini söylerle sürekli.
Yani ailesi dört dörtlük insanlar, arasam böyle insanlari bulamazdim. Onlar icin cok üzülüyorum, hic böyle bir oglu haketmiyorlar. Ne ana tanir dogru düzgün ne baba. Bu olayida onlara anlatsam cok üzülecekler eminim ve olaylari suan icin alevlendirip etrafa yaymak istemiyorum. Anlatacagim zaman ayrilacagim zaman olur. Ayrilip ayrilmayacagimida zaman gösterecek arkadaslar, su an suskunum.
Biraz yatacam arkadaslar basimda felaket bir agri var, sonra gelirim yine. Herkese cevap yazamiyorum ama bütün yorumlari okuyorum, hepinizden Allah razi olsun. Suan düsünüyorumda yanimda suan bir Allah var birde siz varsiniz, baska hic kimse yok.
Ve bu adamdan cacik olacagini zannetmiyorum ben. Rabbim daha kötü durumlardan sakInsin, eger daha kötüsünü yasayacaksamda, suan bitsin hersey. Hakkimda hayirlisi. Sonra gelirim yine, sizleri cok seviyorum.
bence aldatılmış olmuyorsun erkekler başka kadınlarla birşekilde görüşmeyi konuşmayı severler hele evlenme arifesinde bunalımdayken...onlar bizim gibi değiller, öncelikle bizim gibi davranmadıkları veya sevme şekilleri bizim gibi olmadığı için buna kırılmamalıyız, gayet rahat olmalısın, yalnız yaşadıklarını paylaş, buna üzüldüğünü belli et ama aldatılmışsın psikolojisine girme. ayrıca erkek zorla evlenmez, sen onun eşisin, onun eşi gibi hisset...
KK'da bugun yine bir yasima daha girdim...
ne ilginc hemcinslerim varmis
kadinlar sizin gibi dusundugu surece aldatilmaya mahkumdur, size ilk soyleyecegim sey bu...
erkekleri nimetten mi sayiyorsunuz ne anlamiyorum...
evlilik arifesinde sikilir, korkar o yuzden yapabilir vs...ne sacma seyler bunlar...
erkekler de akli olan varliklar, sadakat, saygi, durustluk nedir bilmiyorlar mi?
siz ayni seyleri yapsaniz esiniz ne sekilde karsilik verir?
ben cevap vereyim...evli iseniz iki gunde kapinin onune koyar, bosanma davasi acar, sonra ona buna beni aldatti o....diyerek adinizi cikarir.
kadindir, sikilmistir yapar ara sira demez...
hem nerede onurunuz? nerede sadakat? nerede saygi? nerede sevgi?
erkektir ara sira boyle seyler yapar dediginiz kisiler ve siz butun bu kavramlari yok ediyorsunuz bence...
sadakat, saygi, sevgi yoksa evlilik neden var?
sadece ayni evde yasayip, birbirinize arkadas olmak ve cinsel istiyaclarinizi karsilamak icin mi?
eger maddi gucunuz yoksa kendinize baktirmak icin mi?
ya da cocuk sahibi olmak icin mi?
yiktiginiz tum degerlerden sonra evliligin ne anlami kaliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?