Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

sensible eski konularından biliyorum seni. evlendiğini de yeni öğrendim.
inanırmısın eski konularını okuduğumda -evlenme bu adamla- diye içimden geçirmiş ama kelimelere dökmemiştim.(hoş döksemde herkesin kendi hayatı tabi.)
çünkü açtığın konulardan okadar net anlaşılıyor ki eşinle çok farklı karakterlerde olduğunuz.
Umarım aşabilirsin canım.

Evde bilgisayar olmasına çok karşıyım ben yuvalar hep bu yüzden yıkılıyor artık
hep internet ortamından yıkılıyor.
daha yeni evlisiniz evde 2 tane bilgisayarımız var diosun cnm kapattır interneti falan.
gerçe yapacak olan herşekilde yapar hiç bişi farketmez

sana ceza olsun diye yatak ayırıyor, şuandan sonra seni eskisi gibi sevmiyorum diyor
ne kadar çocukça saçma hareketler
baktı lafla sözle ikna edemeyecek, suç bastırmak derler ya, işi getirdiği noktaya bak

Evet bana karsi yeterince dürüst olmadigi ortaya cikip, köseye sIkIsinca baktiki olmuyor bari suc bastirayim dedi. Daha dogrusu kafasinda planlamadan direkt uygulamaya gecti.

Laale ablacim. Cok üzgünüm. Ama bir taraftanda icim o kadar rahat ki. Benim vicdanim cok rahat. Allah razi olsun senden Laale ablacim. Dualarini eksik etme. Sabira ihtiyacim var.

Tesekkür ederim canim. Ne yapmam gerektigine karar verdim gibi. Simdi sadece susuyorum. Onu vicdaniyla basbasa biraktim.

Cok güzel yazmissin. Elini öpüp birde yaptigina tesekkür etmemi beklercesine bir hali var.

Benim hic bilmedigin bir mailim olsa, orada 10-15 tane erkek olsa, sonra sen bunu ögrensen, naparsin diye sordum?? Lafi baska seylerle gecistirmeye calisti. Dedim ki, bak bizim ailede erkek kiz ayrimi yapilmaz, kadinin haysiyeti, namusu, gururu, onuru vs vs oldugu kadar erkeginde vardir, kadin ne kadar ikili iliskilerde dikkatli ve titiz davranmaliysa erkekte öyledir dedim. Sakinken hic birsey diyemedi bu laflarima ama sinirlendikten sonra bana dedigi su "Erkekle kadin bir degildir, kadin yapamaz erkek yapar". O an onu öldürmek istedim.. Apacik bana niyetini söyledi. Erkek her halti isleyip, yüzü kizarmadan karisinin koynuna girebilir ama kadin hic birsey yapamaz. Ben böyle hakkin olmadigi bir dünyada yasamak istemiyorum.

Olayi kendi lehine cevirmeye calisiyor evet. Ben ona "sen beni aldattin" tarzinda muamele yapmisim bu cok agrina gitmis. Oysa ben konusmamizin en basinda onu suclamadigimi, ve beni aldattin demek istemedigimi söylemistim. Ama bunlarin hepsine kulak tikiyor. Niye? Cünkü hatali. Hatasini temizleyecek laf bulamiyor, bu sefer olayi baska boyutlara getirmeye calisiyor.

Konusmuyorum canim. Bir saat önce banyoyu temizledim, temizlerken kapiyi kitlemeyi unutmusum ama kapi hafif kapali. Geldi dikildi kapiyor. Hic suratina bile bakmadan kapiyi yüzüne kapatip kitledim. Isimi hallettim ciktim, hala kapida. Yüzüne bakmadigim icin gülüyormu, yoksa kapiyi yüzüne kapattigim icin bana kizginmi bilmiyorum. Ama sanirim kizgindi, suratima baya bir bakti. Ben orali olmadim. Simdide odamdayim, burdan cikmayida düsünmüyorum.

Suan bu psikoloji icinde düsünecek olursam, bende bu adamla evlendigim icin cok pismanim.
Benimde erkek kardesim var, oda bir cok kizla muhabbet ediyordu, herseyini bana anlatiyordu.
Ama inanin biriyle ciktigi zaman, diger kizlarla olan muhabbetini tamamen kesiyordu.
Ben kardesimi örnek alarak evlenecek bir adam sectigimi zannettim ama yanilmisim.
Esim lise caglarinda cok capkinmis, kendisi anlatirdi hep su an kuzenleri felanda söylüyorlar. Ama bu capkinligin lise yillarinda kalmadigi artik cok bariz.
Suan susuyorum. Onada dedigim gibi, onu vicdaniyla basbasa biraktim. Senin bu¨gece söyledigin ve yataklari ayirmaya kadar yaptigin hersey icin vicdanin rahatsa sorun yok dedim. Vicdaninla basbasa biraktim seni dedim.
Olaylar nereye kadar gider hic bilmiyorum canim. Tek bildigim sey, ben bu olayi hazmedemeyecegim. Ve hic birsey eskisi gibi olmayacak. Birinin yalanini yakaladigimda o insandan soguyorum. Dilerdim ki bu hic bir zaman esim olmasin. Suan hala gitmeyi cok istiyorum. Ama yerime mih gibi cakildim kaldim.
Anam babamda yakinimda degilki birakip oraya gideyim.

Bu arada arkadasin bir tanesi ailesiyle aran iyimi, konuyu onlara ac diye sormus.
Ailesi dünyanin en iyi insanlari diyebilirim. O kadar iyiler ki, kendimi hic onlarin arasinda yabanci gibi hissetmiyorum. Bana kendi kizlarindan daha fazla deger veriyorlar, Allah hepsinden razi olsun. Görümcelerim deseniz ayni sekilde, gelin olarak bakmadilar hic, sanki kiz kardesleriyim cok seviyorum onlari. Kayinvalidem dün dua ediyor, Allahim bize böyle bir gelin nasip ettin sana sükürler olsun diyerek. Oglumuzu unuttuk¨biz önce bizim icin sensin diyorlar, Allah razi olsun hepsinden.
Cogu zaman esime "karinin sözünü dinleyeceksin kafana göre is yapmayacaksin" diyor hepsi. Esim biraz huysuz bir insandir, cabuk öfkelenir ama öfkesi cabuk yatisir. Aileside esimin böyle oldugunu biliyor ve simdiye kadar hep benden yan cikmislardir her konuda. Beni üzmemesi gerektigini söylerle sürekli.
Yani ailesi dört dörtlük insanlar, arasam böyle insanlari bulamazdim. Onlar icin cok üzülüyorum, hic böyle bir oglu haketmiyorlar. Ne ana tanir dogru düzgün ne baba. Bu olayida onlara anlatsam cok üzülecekler eminim ve olaylari suan icin alevlendirip etrafa yaymak istemiyorum. Anlatacagim zaman ayrilacagim zaman olur. Ayrilip ayrilmayacagimida zaman gösterecek arkadaslar, su an suskunum.

Son düzenleme:
arkadaşım şuan çok zor bir süreçten geçiyorsun.ALLAH doğru kararı vermene yardımcı olur inşallah canım.sabırlı olmaya çalış lütfen .

Derinss'cim ben ta en basindan benim bilmedigim kizlarla muhabbete girmeni istemiyorum, hatta sanaldan kimseyle arkadaslik kurmani istemiyorum demistim. En basindan bu tarz seylerden hoslanmadigimi biliyor. Zaten "neden o bayanlarla konustugundan benim haberim yok" diye sordugumda "sen kizarsin, kafana takarsin" diye demedim diyor. Yani biliyor benim bu tarz seyleri sevmeyip yasak koydugumu. Ama bildigi halde devam ediyor.

Suan evin icinde iki yabanci gibiyiz. Bana karsi bir oyun icerisine girdi, olayi kendi lehine cevirmeye calisiyor. Benimse kedi gibi onun ayaklarina kapanacagimi zannediyor herhalde. Ama ben sogudum bir kere. Icimdeki bir cok sey yok oldu dün gece. Suan vicdaniyla basbasa biraktim onu. Ve konusmama karari aldim. Gelip adam gibi yürekli olup "evet yaptim, esseklik ettim, yaptigim yanlisin farkindayim özür dilerim" diyene kadar ben yokum. Yaptigi isin yanlis oldugunu görmemesi beni cileden cikariyor ama sakinim. Cok sakinim. Hos özür dilesede, ben artik ona karsi eskisi gibi olamam, kendimi iyi biliyorum. Bilmiyorum napicam. Zamana birakip görecem. Bu olayi hazmedemeyecegim gibi gözüküyor.

canim ben evli degilim ama etfraimdaki gorduklerime gore soyluyrm ki aile'leri iyi olsada olmasada bu sorunlari onlari yansitma nede anlat... hic ama hic kimseye (tanidigin olarak) anlatma. Allah bilir, belki araniz duzelir yada duzelmez, farz etkki duzeldi ve sorunu anlatigin kisilerle yuzyuze geldiginde onlarda hep "bunlarin aralari boyle oldu" bir ifade olabilir ister icten ister distan.. evlilik yada iliski osrunlarini kesinlikle hic kimseye anlatilmamali. Burda paylsayiyrsun ama burda ki kadinlardan sana bir zarar yok sadece tavsiyeler, yardimlar, fikirler aliniyr ki birbirimizi tanimadan (buda coook guzel.. tsk KK!! )
belki cok poizitif davraniyrm ama evlilikler kolay dgl ve zamana birak, insallah duzelir ve evliligin yikilmaz.. sonucta insaniz..

Sensible af edersin ama bir şey sormak istiyorum: Eşinle internet ortamından mı tanıştınız?
Eğer öyleyse bu yaptıkları ne ilkti ne de son olacak gibi duruyor...
Yanılıyorsam eğer kusura bakma ama düşüncem bu yönde.

Biraz yatacam arkadaslar basimda felaket bir agri var, sonra gelirim yine. Herkese cevap yazamiyorum ama bütün yorumlari okuyorum, hepinizden Allah razi olsun. Suan düsünüyorumda yanimda suan bir Allah var birde siz varsiniz, baska hic kimse yok.

Ve bu adamdan cacik olacagini zannetmiyorum ben. Rabbim daha kötü durumlardan sakInsin, eger daha kötüsünü yasayacaksamda, suan bitsin hersey. Hakkimda hayirlisi. Sonra gelirim yine, sizleri cok seviyorum.

ahh arkadaşım bu erkeklerin genleriyle oynamak lazım..
herzaman her konuda haklılar zaten..hiç savunacak laf bulamazlarsa bile ben erkeğim yaparım deyip yine kurtulacaklarını düşünüyorlar.haksızken haklı gibi parçalıyorlar seni..onlar haklı çıktım die sevnirken karşımızda küçüldüklerini pire kadar degeri olmadıklarını hiç düşünemiyorlar bilseler o komik zavallı durumlarını ne düşünürler acaba.??
.
başa çıkılmaz bunlarla,
toplumda bu kadın erkek tabusu oldugu sürece bu düzen hep böyle sürer gider..
bakacak olursan aslında erkeklerde namus iffet denen bişey kalmamış ama kime ne anlatıcan ki..
giderler çapkınlık yaparlar yaparlar her b.ku yerler sonrada bakire namuslu kız aramaya kalkarlar..
nekadar bencilce.....

Son düzenleme:

Aldatmak kime göre nedir?
Bazılarına göre cinsel birliktelik yaşamadıysa aldatmış sayılmaz bazılarına göreyse karşı cinsle bakışsa bile aldatmaktır..
Nasıl baktığı önemlidir bencede..
Evlenmeden önce yaptıysa bunları ve evlendikden sonra tekrarlamadıysa suçu hafiflemez..
Evlendiğinizde bişey farketmiyor.. Evlenmeden öncede siz hayatındaydınız..
O zaman daha az değerlimiydiniz? O zaman başkalarıyla birlikte olması normal karşılanır bişey mi?
Bence hayır..
O yüzden evlendikden önce olmuş sonra olmuş diye takılanlara katılmıyorum..
Oyun oynama konusuna gelince bende canım sıkıldığında oyun sitelerine girip 101-banko-pişti oynuyorum..
Muhabbet ediyomuyum? Hayır..
Nickim bile bayan nicki değil erkek ismi.
İstemiyorum kimse titretsin yazsın soru sorsun..
Özel konuşma pencerem bile kapalı kimse yazamıyo..
Demek istediğim amaç sırf oyun oynamaksa oynanır illa insanlarla muhattap olmak,arkadaş olmak,muhabbet etmek zorunda değilsiniz..
Benim muhabbetlerim genelde tartışma oluyo o gibi sitelerde
Biraz kafanın dağılmasını istediğim için detaylıca yazdım..
Senin durumunda olsaydım ne yapardım bilemiyorum..
İnsan yaşamadan bilemez.. Çok zor.
Bi yandan ailelerin üzülmesini istememek,bi yandan herkezin sorularıyla boğuşmak istememek..
Bi yandan bu kadarcık evliyken bunları yaşamanın şoku.. Zor Allah yardımcın olsun..
Yaptığı üste çıkma savaşının galibinin o olmasına sakın izin verme..
Arsız bu erkekler gerçekten nasılda üste çıkıp duygu sömürüsü yapıyorlar..
Ama ben şunu anladım ki. Onlar ne kadar üste çıkma çabasındaysa sende öyle olcaksın..
Yoksa hatalırını anladıkları falan yok..
Bikere gamsız yaratıklar bizim kadar kafalarına takıp dert etmiyorlar bile.. Pehh..
Tartışmalarda bile cevapları basitce.. Kendilerini ifade etmeleride basitce..
Her konuda özensizler sanırım..
Her işleri üstünkörü.. Sen kendini ifade etmek için 1000 cümleyle anlatırsın doğru anlaşılmak yanlışlığa yol açmamak için. O 1 cümle söyler o kadar saçmadır ki içinden çıkamazsın sölediklerinle alakasız mantıksızdır. İyice küplere binersin..
Onlarla tartışmak bile insanı yoruyo..
Off konuyu okudukdan sonra erkek düşmanı oldum vallaha

bak canım önce kesin emin ol iyice otur düşün arkandan kimse kovalamıyor hayatınla ilgili bir karar sonuçta belki sadece eğlencesine konuşmuştur tabi eğlencesine de olsa iyi bir şey değil ama bilirsin işte erkekleri bizler gibi değildir onlar, kararın ne olursa olsun kendinden emin ol ve asla pişman olma

canım cok üzüldüm ALLAH hakkında hayırlısı ne ise onu versin sana dilerim.kendine iyi bak umarım herşey düzelir senin için.

bence aldatılmış olmuyorsun erkekler başka kadınlarla birşekilde görüşmeyi konuşmayı severler hele evlenme arifesinde bunalımdayken...onlar bizim gibi değiller, öncelikle bizim gibi davranmadıkları veya sevme şekilleri bizim gibi olmadığı için buna kırılmamalıyız, gayet rahat olmalısın, yalnız yaşadıklarını paylaş, buna üzüldüğünü belli et ama aldatılmışsın psikolojisine girme. ayrıca erkek zorla evlenmez, sen onun eşisin, onun eşi gibi hisset...

KK'da bugun yine bir yasima daha girdim...
ne ilginc hemcinslerim varmis

kadinlar sizin gibi dusundugu surece aldatilmaya mahkumdur, size ilk soyleyecegim sey bu...
erkekleri nimetten mi sayiyorsunuz ne anlamiyorum...
evlilik arifesinde sikilir, korkar o yuzden yapabilir vs...ne sacma seyler bunlar...
erkekler de akli olan varliklar, sadakat, saygi, durustluk nedir bilmiyorlar mi?
siz ayni seyleri yapsaniz esiniz ne sekilde karsilik verir?
ben cevap vereyim...evli iseniz iki gunde kapinin onune koyar, bosanma davasi acar, sonra ona buna beni aldatti o....diyerek adinizi cikarir.
kadindir, sikilmistir yapar ara sira demez...

hem nerede onurunuz? nerede sadakat? nerede saygi? nerede sevgi?
erkektir ara sira boyle seyler yapar dediginiz kisiler ve siz butun bu kavramlari yok ediyorsunuz bence...
sadakat, saygi, sevgi yoksa evlilik neden var?
sadece ayni evde yasayip, birbirinize arkadas olmak ve cinsel istiyaclarinizi karsilamak icin mi?
eger maddi gucunuz yoksa kendinize baktirmak icin mi?
ya da cocuk sahibi olmak icin mi?
yiktiginiz tum degerlerden sonra evliligin ne anlami kaliyor?

sakin aldatilmis psikolojisine girme, sakinles ve esinle sakin sakin konusmaya calis.
hemen intikam düsünme isin aslini ögrenmeye calis sonucta birbirinizi severek sayarak evlenmissinizdir.

egerki sana deger vermeseydi kalkip neden seninle evlensinki gider o kizlardan birini alirdi, demekki sen onun gözünde evlenilecek bir kizmissin...

Son düzenleme:

Nasıl böyle bir şey söylersin?
Tabii ki onlar Allah'ın bize lütufları.
Onlar olmasaydı napardık?
Hatta ben bekar olduğum için susayım, malum hala evlenemedim demek beni kimse sevmiyor

Arkadaslar aldatmak nedir? Aldatilmis psikolojisine girme diyorsunuzda, aldatmak sadece bir bayanla cinsel iliski olmadan konusmak, veya cinsel iliski yasamak degildir ki. Benden o mail adresini saklamasi bile bir aldatmadir benim icin. Ben kartlarimi acik oynadim hep ona karsi, ondanda bunu bekledim. Bekledigim gibi olmayinca sirtimdan vurulmusa döndüm. Sagolsun bu hisside yasatti bana.

Son gelismelere gelince. Burdan ciktiktan sonra yataga uyumak icin uzandim. 10 dk sonra esim geldi. Yataga girdi, arkamdan sarildi. Gitmesini söyledim, daha sIkI sarildi. Dokunma bana git uyuyacam dedim, ellerini cekmeye calistim birakmadi. Yataktan kalkmaya calistim hala tutuyor beni. Sinirlendim ve parladim birak beni dokunma dedim bir hisimla cektim ellerini üzerimden ve kalktim. Hic ses etmedi kaldi öyle. Cik disari uyuyacam dedim ses etmedi. Sonra ben salona gectim uzandim koltuga. Geldi hemen yine sarilmaya calisti. Ben dokunma dedikce sarildi. Kalktim ayaga dedimki, sen dünden beri yaptigin bütün herseyle artik eskisi kadar gözümde degerin kalmadi. Hatali oldugunu bildigin halde üste cikmaya calistin. Evet inkar etmeden konustum bayanlarla dedin, ama yürekli olup bana dogrulari tam anlamiyla anlatmadin. Yürekli olup "evet yaptim, bir eseklik ettim, özür dilerim" diyemedin. Üstüne üstelik seytana iyice uyup yataklari ayirdin, bana beni artik eskisi kadar sevmedigini benden bu tartismadan sonra igrendigini söyledin ve tavir aldin, hatta bana bosanmak istersen git bosan diye konustun dedim. Tavirlarina devam et, hic bozma kaideni. Bosanmayi sen öne sürdün, git davani ac. Bendende eskisi gibi olmami bekleme sakin. Bana bu yaptiklarini unutmayacagim benim vicdanim cok rahat acaba seninkide öylemi dedim. Sonra konusma sirasi ona geldi. Sana serefim üzerine yemin ederim seni bir kez olsun aldatmadim dedi. Oyunda tanistiklarimla konustum evet ama hic bir sekilde ask veya cinsellik babinda olmadi dedi. Senden öncede bu mail adresim vardi, kizlarla muhabbetimde oldu, evet nisanliykende konustum ama seni aldatmadim savunmalarina devam etti. Sana dün, seni daha az seviyorum artik, senden igreniyorum laflarimda sadece seni kirmak icin söyledigim seylerdi ben sensiz yasayamam seni cok seviyorum ben, sen olmazsan ben biterim diye konustu, yine sarilmaya calisti ben uzak durdum.

Sonra dedimki. Bak, beni saf yerine koyma sakin. Ben senin apuk supuk yalanlarina inanacak biri degilim. Sana beni fiziksel olarak aldattin gibi bir sey demedim, ama aldatmaninda cesitli yollari var dedim. Sana en basta benim olan erkegin, bilmedigm kadinlarla muhabbet etmesini istemedigimi söyledim dedim. Hep acik acik sana neleri istemedigimi söyledim dedim. Ama sen gizli isler cevirdin arkamdan. Istemedigim birseyi benden gizli yaptin. Sen bana kendini savunmak icin ne söylerse söyle, ben dogru dogru olarak hissettigim seye inanirim dedim. Yalan söylediginide cok kolay anliyorum, bari kendini sacma sapan seylerle savunarak batirma dedim. Sen ev reisi olma yolundaydin benle nisanliyken, ne isin vardi elin kari kizlariyla, cok mu lazimdi onlar sana? Aklini basina topla, bu evlilik müessesi senin zannettigindende ciddi dedim.
Ayrica o mail adresinin sadece ve sadece sana ait olduguna eminim dedim. Kuzenlerim kullaniyor dedinya dedim, yalan söylüyorsun dedim. Ozaman bana xxx kuzenini cagir dedim, ara simdi gelsin, hatta diger xxx kuzeninde gelsin onlarla konusayim dedim. Dedi tamam yalan söyledim, onlar hic girmedi o mail adresine. Son olarak dedim ki, eger bana bundan sonra benim istedigim gibi acik ve net olmazsan, en ufak bir yanlisini, en ufak birseyi gizledigini görürsem herseyi bitirecem dedim. Birdaha oyuna girmeyeceksin dedim. Sana yemin ederim girmeyecem sana söz veriyorum dedi. Bana nolur soguk davranma beni eskisi gibi sev diye yalvardi resmen. Zamanla belli olacak hersey dedim.

Evet son gelismeler bunlar. Buldugum mail adresinin msni icin bir dosya actim esimin bilgisayarindan. Takibe aldim. Tek bir hatasinda sutlayacam arkadaslar. Ve ben artik eski ben degilim ona karsi. Yumusamada olmadi. Hala cok ama cok öfkeliyim. Ve birdaha hic kimseye, annem babam ve kardesim haric HIC KIMSEYE cok fazla deger vermeyecem. Sagolsun sevgili esim bana hayatida ögretti.

Ben bunlari yasadigima inanamiyorum. Bana yasattiginada. Benim hissettiklerimi hissetsin istiyorum ama benim ahlakim ve aldigim terbiye buna el vermiyor.
Icimden cok sey koptu. Ben ne kadar güvenmisim, her ne kadar güvenmesemde tam olarak. ah ah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…