Böyle olmaz ama... O zaman adam "kalkıp bana laf ediyodun aynı şeyleri sen de yapıyosun" diyip daha bi üste çıkmaz mı???
yok öyle şey. göz göre göre bu kadar eşitsizlik baştan kabul edilemez. bu arkadaşımız kocasını kıtır kıtır kesti mi, evi başına yıktı mı, ailesine rezil rüsva etti mi adamı?
siz madem böyle düşünüyorsunuz, ben de şöyle düşünüyorum o zaman:
"kadındır yapar ama erkek yapamaz. erkek yaparsa dizlerini kırarız ama kadının elinin kiridir"
hadi bakalım. böyle nasıl oldu?
hoppalaaa,
kardeşim okuyup anlamadan neden bana saldırıyorsun
bu konuya en çok üzülenlerden biri de benim
çünkü aynı şeyi ben de yaşadım
önceki mesajlarımı bi oku istersen, o zaman belki ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
elimden gelse tüm erkekleri bi kaşık suda boğacak olan bana belki de söylenebilecek en son şey senin şu yazdıkların
azcık konuyu inceleseydin benim bu yazdıklarımın üstü kapalı sitemli cümle kurma yolu olan kinaye yaptığımı anlardın, lütfen rica ediyorum
özel mesajda da konuştuğumuz gibi... hallettik sanırım bu konuyu.
mesele kadını 2. sınıf vatandaş pozisyonuna sokan düşünce yapısı sadece. ben de size yönelik değil buna yönelik yazmıştım zaten.
allahtan başlığı açan arkadaş bilinçli ve sağlam durmayı becerebilen biri gibi görünüyor.
güçlü durmayı başaracağını tahmin ediyorum.
siz madem böyle düşünüyorsunuz, ben de şöyle düşünüyorum o zaman:
"kadındır yapar ama erkek yapamaz. erkek yaparsa dizlerini kırarız ama kadının elinin kiridir"
hadi bakalım. böyle nasıl oldu?
guzel... begendim, keske her erkek boyle olsa..
bence aldatılmış olmuyorsun erkekler başka kadınlarla birşekilde görüşmeyi konuşmayı severler hele evlenme arifesinde bunalımdayken...onlar bizim gibi değiller, öncelikle bizim gibi davranmadıkları veya sevme şekilleri bizim gibi olmadığı için buna kırılmamalıyız, gayet rahat olmalısın, yalnız yaşadıklarını paylaş, buna üzüldüğünü belli et ama aldatılmışsın psikolojisine girme. ayrıca erkek zorla evlenmez, sen onun eşisin, onun eşi gibi hisset...
pardon ama ne alakası var duşla ????
KK'da bugun yine bir yasima daha girdim...
ne ilginc hemcinslerim varmis
kadinlar sizin gibi dusundugu surece aldatilmaya mahkumdur, size ilk soyleyecegim sey bu...
erkekleri nimetten mi sayiyorsunuz ne anlamiyorum...
evlilik arifesinde sikilir, korkar o yuzden yapabilir vs...ne sacma seyler bunlar...
erkekler de akli olan varliklar, sadakat, saygi, durustluk nedir bilmiyorlar mi?
siz ayni seyleri yapsaniz esiniz ne sekilde karsilik verir?
ben cevap vereyim...evli iseniz iki gunde kapinin onune koyar, bosanma davasi acar, sonra ona buna beni aldatti o....diyerek adinizi cikarir.
kadindir, sikilmistir yapar ara sira demez...
hem nerede onurunuz? nerede sadakat? nerede saygi? nerede sevgi?
erkektir ara sira boyle seyler yapar dediginiz kisiler ve siz butun bu kavramlari yok ediyorsunuz bence...
sadakat, saygi, sevgi yoksa evlilik neden var?
sadece ayni evde yasayip, birbirinize arkadas olmak ve cinsel istiyaclarinizi karsilamak icin mi?
eger maddi gucunuz yoksa kendinize baktirmak icin mi?
ya da cocuk sahibi olmak icin mi?
yiktiginiz tum degerlerden sonra evliligin ne anlami kaliyor?
Yazdıklarınıza aynen katılıyorum ve erkekleri böyle şımartıp palazlandıran hemcinslerimin var olduğunu duydukça daha da sinirlendiriyorum. Kadından sadakat bekleyen erkek hiçbir türlü aldatmayacak, sen kadınsın ben erkeğim yaparım şeklinde bir çifte standart asla söz konusu olamaz. Bu çağ dışı görüşü kabul edip benimseyen kadınlara da sahiden yazıklar olsun. Onların ileride yetiştirecekleri maço erkekler yüzünden de kızlarımızın canı sıkılacak ne yazık ki. Allah çocuğumu böyle kadınların büyüteceği erkeklerden korusun, ne diyeyim!
Yazdıklarınıza aynen katılıyorum ve erkekleri böyle şımartıp palazlandıran hemcinslerimin var olduğunu duydukça daha da sinirlendiriyorum. Kadından sadakat bekleyen erkek hiçbir türlü aldatmayacak, sen kadınsın ben erkeğim yaparım şeklinde bir çifte standart asla söz konusu olamaz. Bu çağ dışı görüşü kabul edip benimseyen kadınlara da sahiden yazıklar olsun. Onların ileride yetiştirecekleri maço erkekler yüzünden de kızlarımızın canı sıkılacak ne yazık ki. Allah çocuğumu böyle kadınların büyüteceği erkeklerden korusun, ne diyeyim!
Duşla konunun alakası yok şu sebepten sordum yani o problemlerin ardından acaba ilişki sonrası mı girdi diye düşündüm.Konuyu okudum dedim araları bozuksa bu duş ne alak diye yani yanlış anlaşılmasın.
size ne milletin iliskisinden ya, bu ne saygisizca bi yorum
kiz neyin derdinde siz neyi sorguluyorsunuz
ay sinir olduuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?