Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

yok böyle şey. göz göre göre bu kadar eşitsizlik baştan kabul edilemez. bu arkadaşımız kocasını kıtır kıtır kesti mi, evi başına yıktı mı, ailesine rezil rüsva etti mi adamı?

siz madem böyle düşünüyorsunuz, ben de şöyle düşünüyorum o zaman:
"kadındır yapar ama erkek yapamaz. erkek yaparsa dizlerini kırarız ama kadının elinin kiridir"
hadi bakalım. böyle nasıl oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle olmaz ama... O zaman adam "kalkıp bana laf ediyodun aynı şeyleri sen de yapıyosun" diyip daha bi üste çıkmaz mı???

veyahut bizim arkadaşımız, " al sen bana bunu yapmıştın ben de bunu yapıyorum, nasıl güzel oluyor muymuş" diye de üste çıkabilir.

ya zaten arada yazılanları okuyamadım ama sanırım adam gibi özür dilemeye çalışacağına üste çıkmaya çalışmış bir de eşi. çok adam olacak gibi görünmüyor yani.
arkadaşımızın ona bir ders vermek istediğini de biliyorum.
aynı duyguyu ona tattırması en güzel ders olacaktır, buna da eminim.

öncelikle kadın-erkek eşitliği açısından çok önemli bir konu bu.
sırf "erkek yapar, kadın yapamaz" diyenler bile bana bu türlü bir intikamın gerekliliğini çok iyi hatırlatıyorlar.

yoksa zaten gerçek sevgi üstüne kurulu bir ilişkide kadını erkeği yoktur işin. hiç kimse yapmaz böyle bir şey.
oysa ben bu hikayedeki adamın henüz olgunlaşamamış, farklı kızlarla ergen gibi telefonda konuşup mesajlaşmayı marifet sayan bir görmemiş olduğunu anlayabiliyorum.

hoppalaaa,
kardeşim okuyup anlamadan neden bana saldırıyorsun
bu konuya en çok üzülenlerden biri de benim
çünkü aynı şeyi ben de yaşadım
önceki mesajlarımı bi oku istersen, o zaman belki ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
elimden gelse tüm erkekleri bi kaşık suda boğacak olan bana belki de söylenebilecek en son şey senin şu yazdıkların

azcık konuyu inceleseydin benim bu yazdıklarımın üstü kapalı sitemli cümle kurma yolu olan kinaye yaptığımı anlardın, lütfen rica ediyorum

Senin yeni evlendiğin eşine halk dilinde sütü bozuk,bilimsel dilde genetiği bozuk,erkek dilindede çapkın denir böyle adamı direk boşayacaksın genetiğini değiştiremiyeceğine göre tekmeyi at bol, bol çapkınlık yapsın

özel mesajda da konuştuğumuz gibi... hallettik sanırım bu konuyu.
mesele kadını 2. sınıf vatandaş pozisyonuna sokan düşünce yapısı sadece. ben de size yönelik değil buna yönelik yazmıştım zaten.
allahtan başlığı açan arkadaş bilinçli ve sağlam durmayı becerebilen biri gibi görünüyor.
güçlü durmayı başaracağını tahmin ediyorum.

evet kadını ikinci sınıf yapan zihniyete benim de sonuna kadar karşı olduğumu belirtmek isterim, konu erkeklerden nefret edip etmeme meselesi değil, erkeğin her şeyi yapıp her b... yiyip kadını sonuna kadar üzmesi ve bunun azcık ucundan bir kadının sırf intikam olsun diye yaparsa karşılaştığı tepki

yani ben kadın kırsın dizini erkekimin elinin kiridir ohhh demesini istemiyorum tabii ki
sanal da olsa kimsenin bu tanımadığı görmediği belki de iki saniye sonra unutacağı Maip ismini yanlış tanımasını istemem

neyse konuyu meşgul ettim biraz Sn. Sensible, kusuruma bakma

Zaten yaptığı hatanın farkında.. Beraber konuşup aranızdakini güveni yeniden tazelemeniz gerekiyor..Biliyorum kalbiniz kırıldı fakat bundan sonrasına bakmanız lazım..Özür dilemesi de haksız olduğunu kabul ettiğini gösteriyor...Eğer bundan sonra hatalarını düzeltirse(her şeyi size anlatırsa yani gizli saklısı olmazsa) bence ona bi şans daha verin derim ben...

tövbe estağfurullah yarabbim..

Merhaba canım ya sok oldum ya okduklarıma sen varya hıc nasıl bı ders vereceksın dıye düsünme neden dersen eger ona oyle ders koyarsan o onu unutur gıder koyar gıdersın nede olsa ama karsına alıp herseyı konusursan adam akkılı ve az cok azarlıyaarak yanı demek ıstedıgım bagırıp küfürü sayma kendını onu yerıne koy yanı derken onu haklı gor demek ıstemedım ynalıs anlasılmasın ona de ben boyle boyle gordum gururuna nasıl yıdırebılıyor dıye fılan ama mutlaka karsına al emın ol kı guzelım kocan olacak adama bu daha cok koyar neden dersen sımdık dusunmese ılerıde mutlaka dusunecek her yaptıgı pıslıklerınde sen akjlına gelırsın onun ! Abın fılan dayın amcan varsa al karsına bırısını göz dagı verdır ayrılmak gerı barısmak sana kalmıs bırsey herkezın vardır bı gururu vardır bundada bı hayır bunu unutma bılıyom sen cok sınırlısın ne dese bos ama ltfen al karsına ve konus ıstersen ozaman kapıyı cek gıt optum cnm

üzüldüm canım ama daha 1 aylıkken böle yapıyorsa zamanla neler yapmaz yol yakınken dön derim

zararın neresinden dönersen kar dır

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum ve erkekleri böyle şımartıp palazlandıran hemcinslerimin var olduğunu duydukça daha da sinirlendiriyorum. Kadından sadakat bekleyen erkek hiçbir türlü aldatmayacak, sen kadınsın ben erkeğim yaparım şeklinde bir çifte standart asla söz konusu olamaz. Bu çağ dışı görüşü kabul edip benimseyen kadınlara da sahiden yazıklar olsun. Onların ileride yetiştirecekleri maço erkekler yüzünden de kızlarımızın canı sıkılacak ne yazık ki. Allah çocuğumu böyle kadınların büyüteceği erkeklerden korusun, ne diyeyim!

Son düzenleme:
sevgili sensible, yaşadıklarını okudum ve çok üzüldüm gerçekten. hele de evlililiğin ilk zamanlarının heyecanı devam ederken daha da zor olmuştur senin için. ama senin tavrın, bakış açın çok olgun. erkekler çok konuşan, aynı şeyleri durmadan gündeme getiren kadınları ciddiye almazlar. eğer sen de öğrendiğin an kavga etmeye başlasaydın konuşa konuşa suyu çıkacaktı konunun ve eşin de konunun konuşulmasından dolayı rahatlayacaktı.bana göre en doğru tavrı sergiledin. bu toplumda erkeklerin büyük kısmı bir şok yaşamadan olgunlaşamıyor, sanırım yetişme şeklinden dolayı.erkek çocuklarını fazla seven,fazla değer veren, fazla pışpışlayan bir toplumuz sanırım. senin eşin için de bu olayın bir şok olduğunu düşünüyorum. senin kadar olgun ve aklıselim bir kadının seçtiği erkek, o kadar da değersiz biri olamaz, hatası büyük bunu elbette kabul ediyorum. ama ona bir şans daha vermen gerekiyor. belki yetişkin olmanın, bir kadına 'eş' olmanın ne demek olduğunu şu an anlamış olabilir.ama bundan sonra taviz verme, zaten sen de bunu eşine yeterince iyi açıkladın.
ve ayrıca erkeklerin sürekli olarak karşı cinsle sınandığı bir çağda yaşıyoruz.erkeklerin bununla olan mücadelesi de epey zor oluyor. o dünyadan bir kız dğil de seni seçmiş olması aslında iyiye yakın olduğu anlamına gelebilir.
allah yardımcın olsun bu gerçekten zor bir imtihan.ama herkes ikinci bir şansı hakeder. ama affına sığınarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum.eşinin her anlamdaki ihtiyacını karşılayabilirsen belki bunlara ihtiyaç duymaz.
eşler hem cinselliği, hem gündelik hayatı, hem aşkı, hemarkadaşliği, hem geyik muhabbetlerini paylaşmalı. paylaşmalı ki eksikliği gidermek için yol aramasın.
sevgiyle...

hep kadınlar suçlu zaten, nefsine hakim olamayan erkeklerin hiç suçu yok, pohpohlanmak hep onların hakkı

Dediğiniz çok doğru böyle düşünen kadınların çoğu şimdi anne veya anne adayı onların doğuracağı erkek çocuklarından Allh hepimizin kız çocularını korusun. Ayrıca böyle diyen kadınların başına da kötü bir aldatma olayı gelsin de o zaman bakalım gene aynı boş çeneyle konuşabiliyorlar mı? ya da konuşsalar bile o olaydan sonra kendileini böyle saçma sapan bir düşünceyle teselli edebilecekler mi? Ediyorlarsa da o zaman cidden hak ediyorlar demektir aldatılmayı başkada söz söylenmez böyle kadınlara.

ikinci kez çıkmış mesaj kusura bakmayın.

Son düzenleme:

size ne milletin iliskisinden ya, bu ne saygisizca bi yorum
kiz neyin derdinde siz neyi sorguluyorsunuz

ay sinir olduuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…