- 28 Haziran 2017
- 237
- 253
- 103
- Konu Sahibi Papatyamutlusu
-
Evet ailemden çok uzaktayım. Aslında burayı da seviyorum ama eşim yanımda olmayınca eziyet gibi geliyor, niye bu çileye katlandım ki diyorum...Bu işin sonu yok. Ailenizle aynı şehirde olsanız evi terketmeyin diyeceğim de zaten istemediğiniz bir şehirdeymişsiniz. Kaçın bence. Hem de olabildiğince hızlı. Bırakın o kocanızı da alkol şişesinde boğulsun.
Ailemin yanına gitmeyi düşündüm ama dediğim gibi bu evliliği istemediler, ben zorla evlendim resmen. Şimdi biz demiştik diyecekler, psikolojik olarak daha çok çökücem gibi geliyor. O ailenin yanına git deyince ben de ona asıl sen git yakın zaten dedim o da giderim dedi ama bilmiyorum gidecek mi...Henüz çok erken belki değişir diyorum çok zor ama. Bir süre ailenizin yanına gidin bakalım akıllanıyor mu?
Ailemin yanına gitmeyi düşündüm ama dediğim gibi bu evliliği istemediler, ben zorla evlendim resmen. Şimdi biz demiştik diyecekler, psikolojik olarak daha çok çökücem gibi geliyor. O ailenin yanına git deyince ben de ona asıl sen git yakın zaten dedim o da giderim dedi ama bilmiyorum gidecek mi...
Bana da öyle geliyor, nasıl olsa burada hep evdeyim gidecek yerim YOK gitmem diye kendi rahat. Hep beni suçlu görüyor, gitsem de anlamaz ama belki de gitmem en iyisi. İşte ailemi çok üzdüm şimdi tekrar üzmek zor geliyor banaYazık daha yeni evlisiniz orda yapayalnizsiniz, eşiniz,dostunuz, aileniz olması gerekirken yaptıkları çok yanlış, o evde kaldığınız sürece durumun değişeceğini sanmam, ayrılık için olmasa da bir süre ailenizin yanına donmeniz belki biraz düşünüp sizi anlamasını sağlar
Eğer gitmezse ailene onları görmek için geldiğini söyle konuyu açma şimdilik. Giderken de sen beni kovamazsın ben sana kızgın olduğum için gidiyorum aklın başına gelirse dönerim demeyi ihmal etme.
Bir de şöyle bir huyu var, 1 ay önce kavga ettiğimizde o kafayla abime yazmış, arzu burda mutsuz alışamadı, emanet gibi filan... Birkaç kavgamızda da alkolün etkisiyle babamı arayacağını filan söylemişti sakinleştirmiştim. Yani herşeyin daha çok sarpa sarıp dönülmez yola girmesinden korkuyorum. Dediğim gibi askında seviyorum ama o fedakarlık yapmadığı için günden güne evliliğimiz zedeleniyor
Evet haklısınız düzgün bir şekilde konuşmam lazım. Aramızda baya yaş farkı var ama o benden daha çocuk gibi davranıyor ve dediğiniz gibi benim onu bırakacağıma inanmıyor asla...Hiçbir şey olmaz, zaten aileni falan arayıp işleri büyütecekse seni yeterince sevmiyor ve olgunlaşmamış demektir. Yine de gitmeye karar verirsen biraz burnu sürtsün diye gittiğin gibi babanın telefonunu eline al engelle eşini onların telefonundan. Gitmeden önce de güzelce konuş, beni bırakabilir düşüncesini aşılarsan belki düzelebilir seni garanti görüyor şu an o yüzden istediği gibi davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?