Evliliğimiz gittikçe zedeleniyor ama çok erken...

Aileniz haklıymış bu alkolik adamla geleceğiniz yok boşuna değişeceğine ümitlenmeyin , bence hemen boşanma davası açın ondan doğacak çocuk dahi sakat doğar

Oncelikle Allah sabir versin. Ayni durumu ablamda yasadi eniştemi sokaklardan toplardı bazen. Zil zurna icerdi. Normalde de cok iyi bir insan. Esine de inanilmaz bagli. Ablam cok cekti oda kac defa ayrilmayi dusundu. Alkol yuzunden maddi sikintilara girdiler. Bi kc defa arabayla kaza yapti cezalar vs.
Ablam bulundugu ortami degistirtti ona. Kendi evini birakip baska bir yere kiraci olarak gitti. Yani ortamdan uzaklasmasi cok onemli. Oncelikle birlikte ictikleri kisilerden kurtulmasi gerek.
Fakat esinin sana annenin evine git demesi hic hos olmamis tabi.
Allah yardimcin olsun canim. Cocuk yapmak icin bencede acele etme.

bak canım düğüne gitmişsiniz seni orda bırakmış gitmiş arkadaşlarıyla.seni alan dabırakmış gecenin bi vakti evine gelmişsin.
o her istediğini yapacak sen onu evde beklicen bidi bidi yapmıcan. gezmeye gitmicen onu bunu yapmıcan.
daha bes aylık evlisin b. bundan adam olmaz olmaz. çoluğun çocugun yokken ayrıl.eğitim iş varmı . hiçbirşeyden korkma ne cevre ne aile .heleki o dangozu seviyorum falan deme allhışkına.korkuyorsun seviyo9rum diye kendine bahane arıyorsun.böyle kocada adamda olmaz.

sen bundan korktuğun için katlanıyorsun işte bu adama. bak iki ay üzülürler.sonra unutulur.ömür boyu mutsuzluğu secme.

ben huzursuz yaşamak istemiyorum bana kadınlık yapacak eş istedim, topla eşyalarını ailenin yanına dön, ufacık şeyleri büyütüyorsun, her şeyden sıkıldım boğuldum, uzatmaya gerek YOK"
Bu adam bu cumleyi kurdugunda alkollu degilmis,bu nasil dusunceli ve tatli adam anlayamadim.
Kadinlik yapma olayina zaten acayip kil oluyorum o ne demekse?sen bana insanlik yaptin mi ki kadinlik bekliyorsun?

"ben huzursuz yaşamak istemiyorum bana kadınlık yapacak eş istedim, topla eşyalarını ailenin yanına dön, ufacık şeyleri büyütüyorsun, her şeyden sıkıldım boğuldum, uzatmaya gerek YOK"

Bu mesajın üstüne diyemediniz mi
Ne kadar adamsan o kadar kadınlık yapıyorum...

Bana kalırsa ailenize anlatın.
Ailesine anlatın.
Ya Olduğunuz yerden taşınıp yeni bir hayata başlayın, yada bu evliliği bitirin.

bir alkolikle evlisin.
nesi iyi bunun?

Ayrılmayi istemesi gereken kişi senken adam seni kovmuş resmen. Kendini neden bu kadar küçük düşürüp seni asagilamasina izin veriyorsun? Seviyorum falan deme aklını başına al o adamdan ne eş ne baba olur daha yolun basindasin hayatini mahvetmesine izin verme.

Ya tedavi olsun, yada sensizliğe katlansın. Sakın çocuk yapma ! Çocuk olunca gitmek istesen de gidemezsin . Önünde koskoca bir hayat var . Veba etme !

Hem suclu hem güçlü..
Bi de utanmadan 'büyütüyorsun' diyor..
Boşan. Ozur dile ailenden. Çalış, oku, kendi yaşamını kendin idame ettirecek güce sahip ol..
Bu adam yola gelmez..

"Yok ben bi süre daha değişmesini bekleyeceğim" diyorsan da sakin çocuk yapma...

Teşekkür ederim önerileriniz için. Aslında evlenmeden bende sizin gibi düşündüm, sürprizler yaparım evde masa kurarım keyif yaparız ama hiç fırsat olmadı. Çünkü dışarda içecek bir fırsat buldu hep ve onun problemini yaşadık... 2 gündür de konuşmuyoruz zaten, ben evden giderim dedi ama gitmiyor, gece gelip konuşmadan yatıyor... Daha konuşamadık hiç...

Üniversite mezunuyum, atanacaktım geçen yıl ama o zaman eşimle sevgiliydik çok stresli günler yaşadık peşinden evlilikte yaşadığımız olaylar geldi ve hiç ders çalışamadım ve atanma umudu seneye kaldı... Bilmiyorum, hep bir umut arıyorum ama yok sanırım...

Ailem tabiki kabul eder, zaten kendime bakacak gücümde var atama bekliyorum henüz ama olacak sonuçta... Belki de ben sevdiğim için ve evliliğimiz çok Yen'i olduğu için bir umut arıyorum ama olacak gibi değil sanırım...

Alkol kullanmaya devam ettigi sürece bu yasadiklarinin mislini yasayacaksin. Ailenin yanina gitmen en hayirlisi gorunuyor.verdigi vaatlerin hicbiri yerine gelmemis.gelecek gibide gorunmuyor.aman kardesim ac otur sogan ekmek ye ama alkolik bir adama gencligini hayatini psikolojini teslim etme.

Alkol insana yeni yeni huylar vermez.
Alkol cesareti arttirir. Yani o gordugunuz kisilik tamda sizin kocanizin ta kendisi.

Çocuk kesinlikle yapma...
Bu şekilde cok yol alabileceğinizi sanmıyorum...
Çok sewiyorum diyorsun ama değer görmüyorsun farkında mısınız ?
Papatyamutlusu
Evet haklısınız... Hiç anlamıyorum, normalde sürprizler yapan, beni düşünen, ben mutlu olayım diye uğraşan biri ama ne yazıkki alkol herşeyi bitiriyor sanırım, önemi kalmadı artık...

Evet haklısınız... Hiç anlamıyorum, normalde sürprizler yapan, beni düşünen, ben mutlu olayım diye uğraşan biri ama ne yazıkki alkol herşeyi bitiriyor sanırım, önemi kalmadı artık...
Evliliğini alkol ile bitiriyor sizi yanlız bırakıyor 2.plana atıyor...
Yanii tercihi hep alkol...
Yarın öbürgün cocuk olunca hiç önemsenmiceksiniz...
BU kadar umursuz olan adam cocuk sorumluluğuna girebileceğini sanmıyorum.
Herşey sizin üstünüze kalacak...
O size yaptığı süprizlerde elinde tutmak içindir.
Onları yapınca gitmeyin diyedir. Ama eşiniz bildiğinden şaşmıyor.
Ailenize durumu izah edin bence.. Hazırlıklı olsunlar her şeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…