- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi Papatyamutlusu
-
bak canım düğüne gitmişsiniz seni orda bırakmış gitmiş arkadaşlarıyla.seni alan dabırakmış gecenin bi vakti evine gelmişsin.Bende korkuyorum olacak diye.. Aslında bende çocuk istiyordum, eşime de o konuda hak veriyordum çünkü yaşı geçiyor bir an önce baba olmak istiyor en çok istediği şey o ama hiç çaba göstermiyor, bekar gibi içmeye devam, hiç fedakarlık YOK...
sen bundan korktuğun için katlanıyorsun işte bu adama. bak iki ay üzülürler.sonra unutulur.ömür boyu mutsuzluğu secme.Bana da öyle geliyor, nasıl olsa burada hep evdeyim gidecek yerim YOK gitmem diye kendi rahat. Hep beni suçlu görüyor, gitsem de anlamaz ama belki de gitmem en iyisi. İşte ailemi çok üzdüm şimdi tekrar üzmek zor geliyor bana
Bu adam bu cumleyi kurdugunda alkollu degilmis,bu nasil dusunceli ve tatli adam anlayamadim.ben huzursuz yaşamak istemiyorum bana kadınlık yapacak eş istedim, topla eşyalarını ailenin yanına dön, ufacık şeyleri büyütüyorsun, her şeyden sıkıldım boğuldum, uzatmaya gerek YOK"
"ben huzursuz yaşamak istemiyorum bana kadınlık yapacak eş istedim, topla eşyalarını ailenin yanına dön, ufacık şeyleri büyütüyorsun, her şeyden sıkıldım boğuldum, uzatmaya gerek YOK"
bir alkolikle evlisin.Merhaba, nereden başlayacağımı bilmiyorum biraz uzun yazacağım ama sizden bir fikir alırsam çok sevinirim...
Yaklaşık 5 aydır evliyiz. ailemden sevdiklerimden uzak bir şehire geldim, şuan burada ne bir arkadaşım var ne de gidecek bir yer, dolayısıyla baya duygusalım. Ailem de istemedi bu evliliği ama alışırım dedim, eşimin verdiği sözlere güvendim... Eşim biz sevgiliyken de içerdi ama evlenince bırakacağını böyle olmayacağını, benim hep yanımda olacağını, buraya alışmam için yardım edeceğini, ayda bir ailemin yanına gideceğimizi söyledi hep, daha bir sürü şeyler. Ama öyle olmadı, sabrettim ilk birkaç ay düzelecek dedim ama alkolle birlikte kavgalarımız başladı, konuşmaları değişiyor hakaretler ediyordu ilerleyince. Birkaç defa çok büyük kavgalarımız oldu, özür diledi böyle olmayacak daha dedi ama hep bir bahane bulup yine alkole koştu, hep küçük büyük tartışmalarla geçti aylarımız, azaltmaya uğraşmadı bile. Bir de çok çocuk istiyor ama ben güvenemiyorum böyle olunca, bozuldu ben çocuk istemeyince de..
Son konumuza gelince... Eşimin işi yoğun olunca Ailemin yanına tek gitmek zorunda kaldım ve ben gidince her gün içti, 3 gün zehir oldu resmen çok huzursuz etti, gezmemi istemedi evden çıkınca bozuldu. Yine sabrettim, dönerken beni alandan alacağını söyledi ama indiğimde işim çok yoğun gelemiycem dedi, otobüse bindim 10 dakika sonra aradım arkadaşlarının yanına içmeye gidiyor. Beni alamadı ama konu alkol olunca koştu, tabi sinirlenmeme yetti birkaç bir şey saydırdım. Yol boyunca telefonumu açmadı, gecenin bir saati indim ve anahtarı bir akrabadan alıp eve geçtim . sabah olunca yine bozuktum ama düzelmek için sabrediyordum, akşam bir tanıdığın düğünü vardı, benimle gitmek yerine bir arkadaşıyla gitti, yarım saate dönerim kızma dedi tamam dedim. Gece aradım, dediki sen eve geç biz düğün evine geçicez çocuklarla oturcaz (yani içmeye) Korktuğumu bildiği halde beni yalnız bıraktı yine, gece 3.30da geldi, yattım tabi sinirden. Sabah bir şey yokmuş gibi sarılıp öpmeye çalıştı ittim o sinirle, çıktı gitti... Ardından mesaj attı: "ben huzursuz yaşamak istemiyorum bana kadınlık yapacak eş istedim, topla eşyalarını ailenin yanına dön, ufacık şeyleri büyütüyorsun, her şeyden sıkıldım boğuldum, uzatmaya gerek YOK" Gerçekten uzatmanın anlamı YOK sanki, çok seviyorum ama böyle nereye kadar gider ne yapmam lazım bilmiyorum. Tam anlatamadım ama bir fikir verirmisiniz bana...
Ek olarak: eşim şuan yine YOK gitti yeğeniyle içiyor...
Bir de içmeyince inanılmaz düzgün tatlı düşünceli bir adam, çok seviyorum... Ama işte hep alkol bozuyor her şeyi...
Ya tedavi olsun, yada sensizliğe katlansın. Sakın çocuk yapma ! Çocuk olunca gitmek istesen de gidemezsin . Önünde koskoca bir hayat var . Veba etme !Merhaba, nereden başlayacağımı bilmiyorum biraz uzun yazacağım ama sizden bir fikir alırsam çok sevinirim...
Yaklaşık 5 aydır evliyiz. ailemden sevdiklerimden uzak bir şehire geldim, şuan burada ne bir arkadaşım var ne de gidecek bir yer, dolayısıyla baya duygusalım. Ailem de istemedi bu evliliği ama alışırım dedim, eşimin verdiği sözlere güvendim... Eşim biz sevgiliyken de içerdi ama evlenince bırakacağını böyle olmayacağını, benim hep yanımda olacağını, buraya alışmam için yardım edeceğini, ayda bir ailemin yanına gideceğimizi söyledi hep, daha bir sürü şeyler. Ama öyle olmadı, sabrettim ilk birkaç ay düzelecek dedim ama alkolle birlikte kavgalarımız başladı, konuşmaları değişiyor hakaretler ediyordu ilerleyince. Birkaç defa çok büyük kavgalarımız oldu, özür diledi böyle olmayacak daha dedi ama hep bir bahane bulup yine alkole koştu, hep küçük büyük tartışmalarla geçti aylarımız, azaltmaya uğraşmadı bile. Bir de çok çocuk istiyor ama ben güvenemiyorum böyle olunca, bozuldu ben çocuk istemeyince de..
Son konumuza gelince... Eşimin işi yoğun olunca Ailemin yanına tek gitmek zorunda kaldım ve ben gidince her gün içti, 3 gün zehir oldu resmen çok huzursuz etti, gezmemi istemedi evden çıkınca bozuldu. Yine sabrettim, dönerken beni alandan alacağını söyledi ama indiğimde işim çok yoğun gelemiycem dedi, otobüse bindim 10 dakika sonra aradım arkadaşlarının yanına içmeye gidiyor. Beni alamadı ama konu alkol olunca koştu, tabi sinirlenmeme yetti birkaç bir şey saydırdım. Yol boyunca telefonumu açmadı, gecenin bir saati indim ve anahtarı bir akrabadan alıp eve geçtim . sabah olunca yine bozuktum ama düzelmek için sabrediyordum, akşam bir tanıdığın düğünü vardı, benimle gitmek yerine bir arkadaşıyla gitti, yarım saate dönerim kızma dedi tamam dedim. Gece aradım, dediki sen eve geç biz düğün evine geçicez çocuklarla oturcaz (yani içmeye) Korktuğumu bildiği halde beni yalnız bıraktı yine, gece 3.30da geldi, yattım tabi sinirden. Sabah bir şey yokmuş gibi sarılıp öpmeye çalıştı ittim o sinirle, çıktı gitti... Ardından mesaj attı: "ben huzursuz yaşamak istemiyorum bana kadınlık yapacak eş istedim, topla eşyalarını ailenin yanına dön, ufacık şeyleri büyütüyorsun, her şeyden sıkıldım boğuldum, uzatmaya gerek YOK" Gerçekten uzatmanın anlamı YOK sanki, çok seviyorum ama böyle nereye kadar gider ne yapmam lazım bilmiyorum. Tam anlatamadım ama bir fikir verirmisiniz bana...
Ek olarak: eşim şuan yine YOK gitti yeğeniyle içiyor...
Bir de içmeyince inanılmaz düzgün tatlı düşünceli bir adam, çok seviyorum... Ama işte hep alkol bozuyor her şeyi...
Teşekkür ederim önerileriniz için. Aslında evlenmeden bende sizin gibi düşündüm, sürprizler yaparım evde masa kurarım keyif yaparız ama hiç fırsat olmadı. Çünkü dışarda içecek bir fırsat buldu hep ve onun problemini yaşadık... 2 gündür de konuşmuyoruz zaten, ben evden giderim dedi ama gitmiyor, gece gelip konuşmadan yatıyor... Daha konuşamadık hiç...Icen adamla cok zor bilemedim(ickiye karsi falan degilim amanda agzina vurmasin,ay sukur hayatta icmez benim kocamcilardan degilim)dugun olur ,ozel bir kutlama olur ne bileyim ya da sirf keyif icin evde birlikte icersin ya da dusarida arkadaslarinla.ama hergun hergun gozun donup sarhos olana kadar icen adamla olmaz gibi aanki canim ya.ya ise yarar mi bilmiyorum ama ona eslik etmeyi deneseniz bir sure.mesela evde birlikte icin hos sohbet muhabbet edin birlikte.hatta sofrayi siz hazirlayin cerez meyve cikolata yaninda icki beraber icin.veya birlikte disariya cikin guzel bir mekana gidin ya da sahilde el ele tutusarak birbirinize sarilarak 2 sevgili gibi beraber icin.belki boyle boyle onunda hosuna gider yavas yavas azaltir sizin hatiriniza.kararinda olursa birlikte guzel vakit gecirebiliriz ben varim ama icip icip sarhos olacaksan yokum gibisine.mesela dun gece esimle ben birbirimize ozel bir gece yaptik.cocuklari uyuttuktan sonra kapattik isiklari actik sarabimizi cikolatamizi sohbet muhabbet harika bir aksam oldu.dans ettik cakir keyif ildukca dogruluk mu cesaret mi oynadik:))cocuklastik,konusamadiklarimizi konustuk,birlikte olduk vs...uzun zamandir esim koltuguyla butunlesmis kumandayla sevisir olmustu neredeyse.ben ise cocuklarin pesinde kosmaktan bir hal olmustum.cok iyi geldi boyle bir gece bize.siz de bunun gibi seyler yapabilirsiniz.yalniz disari cikmaniza izin vermemesine laf etmesine birsey diyemeyecegim.zira bu durum ickiden daha buyuk bir sorun benim icin.cunku disari cikmak icin esimden izin almam,haber veririm.hesap sorulmasina da hayatta gelemem.hakkinizda hayirlisi olsun
Üniversite mezunuyum, atanacaktım geçen yıl ama o zaman eşimle sevgiliydik çok stresli günler yaşadık peşinden evlilikte yaşadığımız olaylar geldi ve hiç ders çalışamadım ve atanma umudu seneye kaldı... Bilmiyorum, hep bir umut arıyorum ama yok sanırım...bak canım düğüne gitmişsiniz seni orda bırakmış gitmiş arkadaşlarıyla.seni alan dabırakmış gecenin bi vakti evine gelmişsin.
o her istediğini yapacak sen onu evde beklicen bidi bidi yapmıcan. gezmeye gitmicen onu bunu yapmıcan.
daha bes aylık evlisin b. bundan adam olmaz olmaz. çoluğun çocugun yokken ayrıl.eğitim iş varmı . hiçbirşeyden korkma ne cevre ne aile .heleki o dangozu seviyorum falan deme allhışkına.korkuyorsun seviyo9rum diye kendine bahane arıyorsun.böyle kocada adamda olmaz.
Hem suclu hem güçlü..
Bi de utanmadan 'büyütüyorsun' diyor..
Boşan. Ozur dile ailenden. Çalış, oku, kendi yaşamını kendin idame ettirecek güce sahip ol..
Bu adam yola gelmez..
"Yok ben bi süre daha değişmesini bekleyeceğim" diyorsan da sakin çocuk yapma...
Evet haklısınız... Hiç anlamıyorum, normalde sürprizler yapan, beni düşünen, ben mutlu olayım diye uğraşan biri ama ne yazıkki alkol herşeyi bitiriyor sanırım, önemi kalmadı artık...Çocuk kesinlikle yapma...
Bu şekilde cok yol alabileceğinizi sanmıyorum...
Çok sewiyorum diyorsun ama değer görmüyorsun farkında mısınız ?
Papatyamutlusu
Evliliğini alkol ile bitiriyor sizi yanlız bırakıyor 2.plana atıyor...Evet haklısınız... Hiç anlamıyorum, normalde sürprizler yapan, beni düşünen, ben mutlu olayım diye uğraşan biri ama ne yazıkki alkol herşeyi bitiriyor sanırım, önemi kalmadı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?