Evliliğimiz gittikçe zedeleniyor ama çok erken...

Neden içiyor, sebep ne? Bir şey mi var onu her fırsatta içmeye iten. Alkol alan birisi değilim, sadece çevreden gözlem dilediklerimle yazıyor, bazen insanlar ortam gereği içiyor, davet oluyor, yemek oluyor vs..ama böyle ortam oluşturanlar keyfi değil de dertten içerler gibi, kimi babasına, kimi annesine, bacısına üzülür, birşey olmuştur, dertlenir sürekli.. Hani lu efkar dediğimiz durum sanırım.. ama her fırsatta böyle seni üzerek içmeye giden adamın bir derdi olabilir, hiç sordun mu neden içtiğini..mesela o yeğenine sorabilirsiniz ne konuşuyorsunuz diye

Evet sordum ama buranın kültürü o diyor. Gerçekten burada neredeyse herkes içiyor, alkolü bir şey sanıyorlar hiç anlamıyorum. Tamamen yaşadığı çevreyle alakalı yani. Üzgün mutlu ne olursa olsun herşeye içiyorlar...

Çok yazık böyleleri değişmiyor maalesef.hep söz verirler ama sözlerini en fazla 3 gün tutarlar tecrübeyle sabit ne yazıkki.saglam korunda bari hamile kalma bu heriften sonunuz iyi görünmüyor

Çok yazık böyleleri değişmiyor maalesef.hep söz verirler ama sözlerini en fazla 3 gün tutarlar tecrübeyle sabit ne yazıkki.saglam korunda bari hamile kalma bu heriften sonunuz iyi görünmüyor
Bende korkuyorum olacak diye.. Aslında bende çocuk istiyordum, eşime de o konuda hak veriyordum çünkü yaşı geçiyor bir an önce baba olmak istiyor en çok istediği şey o ama hiç çaba göstermiyor, bekar gibi içmeye devam, hiç fedakarlık YOK...

O seni düşünüyormuki sen yaşı geçiyor diye onu düşünüyorsun olan sana ve bebeğe olur aklını başına topla şimdi tek başına dönmeye çekindiğin ailene bir çocukla dönmek daha ağır gelir.git ailene burnu sürtsün en azından bak bakalım bi çaba göstercekmi

Sen eşyalarını toplayıp gitme.

Al bi Battal boy siyah çöp poşeti doldur bütün onun eşyalarını nerde zıkkımlanıyosa orda uyusun.

Keyfe bak ya kadınlıktan bahsediyo, adamlıktan haberi Yok.

+1
Aynen katiliyorum.
Topla esyalarini don ailenin yaninaymis yok ya
Hizmetci sandi herhalde seni
Aninda kovacak .
Def et evden az burnu surtsun .

Ailenin yanına dön.zararın neresinden dönersen kardır.eşin değişmeyecek hatta ileriki yıllarda daha da artacak sorunlarınız.şu aylar en güzel aylarınız olması gerekirken yaşadıkların hoş değil.ilerde daha hoş olmayan şeyler yaşamamak adına evine dön.eşin geri sana dönecek ama asla değişmeyecek barışırsan da bunu bilerek barış

Kadınlık yapmandan bahsediyormuş. O her b.ku yesin sen sineye çek ve hiçbir şey olmamış gibi koynuna gir. :) Oh ne alâ memleket. Şu anda çok yeni olduğunuz için sevgin bitmemiş. Düzelir umuduyla bekliyorsun ama bu adam hergün böyle sapıtıyorsa yarın birgün önüne geçemez bağımlı olur. İyisi mi? Dön arkanı ve git.

Icen adamla cok zor bilemedim(ickiye karsi falan degilim amanda agzina vurmasin,ay sukur hayatta icmez benim kocamcilardan degilim)dugun olur ,ozel bir kutlama olur ne bileyim ya da sirf keyif icin evde birlikte icersin ya da dusarida arkadaslarinla.ama hergun hergun gozun donup sarhos olana kadar icen adamla olmaz gibi aanki canim ya.ya ise yarar mi bilmiyorum ama ona eslik etmeyi deneseniz bir sure.mesela evde birlikte icin hos sohbet muhabbet edin birlikte.hatta sofrayi siz hazirlayin cerez meyve cikolata yaninda icki beraber icin.veya birlikte disariya cikin guzel bir mekana gidin ya da sahilde el ele tutusarak birbirinize sarilarak 2 sevgili gibi beraber icin.belki boyle boyle onunda hosuna gider yavas yavas azaltir sizin hatiriniza.kararinda olursa birlikte guzel vakit gecirebiliriz ben varim ama icip icip sarhos olacaksan yokum gibisine.mesela dun gece esimle ben birbirimize ozel bir gece yaptik.cocuklari uyuttuktan sonra kapattik isiklari actik sarabimizi cikolatamizi sohbet muhabbet harika bir aksam oldu.dans ettik cakir keyif ildukca dogruluk mu cesaret mi oynadik:))cocuklastik,konusamadiklarimizi konustuk,birlikte olduk vs...uzun zamandir esim koltuguyla butunlesmis kumandayla sevisir olmustu neredeyse.ben ise cocuklarin pesinde kosmaktan bir hal olmustum.cok iyi geldi boyle bir gece bize.siz de bunun gibi seyler yapabilirsiniz.yalniz disari cikmaniza izin vermemesine laf etmesine birsey diyemeyecegim.zira bu durum ickiden daha buyuk bir sorun benim icin.cunku disari cikmak icin esimden izin almam,haber veririm.hesap sorulmasina da hayatta gelemem.hakkinizda hayirlisi olsun

Yani bir insana birseyi yapma etme diye direttikce daha cok itiyoruz aslinda o seye.o acidan yazdim ona eslik etmeyi deneyin diye.bir de onunla oturup icsin mi vidi vidi diyeceklere pesinen soyleyeyimde:))

Yani bir insana birseyi yapma etme diye direttikce daha cok itiyoruz aslinda o seye.o acidan yazdim ona eslik etmeyi deneyin diye.bir de onunla oturup icsin mi vidi vidi diyeceklere pesinen soyleyeyimde:))

Git dediyse o git kelimesinin altında sakın ola ezilme,
Bırak huzur ve kadınlık isteyen bey Rakı şişesinde balık olsun,
Zira o balığı bir de koktuğu Zaman görmek var ..

Bu yazdıklarınızı okuyunca içim cız etti, alkollü değilken eşim çok tatlıdır çok seviyorum demişsiniz ama o gıcık mesajı da sabah evden çıktıktan sonra muhtemelen alkollü değilken atmış size. Bence sevdiğiniz için iyimser yaklaşıyorsunuz meseleye ama bu sizi yaralamaktan başka bir sonuç getirmeyecek. Eşiniz o çirkin mesajla git dediği için değil gerçekten bu evlilikten size hayır gelmeyeceği için çıkıp gidin o evden. Zorlu bir süreç olur sizin için ama bir ömür sonu belli olmayan bu çirkinliklere katlanıp kahrolmaktansa; ayrılın, acınızı yaşayın, iyileşin ve hayatınıza yeni bir sayfa açın. Anlattıklarınıza göre bu evlilikten yana hiç ümit yok. Alkole bu kadar düşkün adamdan hayır gelmez. Beş aylık daha cicim aylarında olmanız gereken evliliğinizde bu kadar sorun yaşıyorsanız ilerisi sizin için çok daha sancılı olur. İyi düşünün eğer gerçekten ümit yoksa çıkın gidin memleketinize. Biraz uzun oldu ama ben de beş aydır evliyim ve kocam bana bunları yapsaydı diye düşünüp empati kurunca canımın gerçekten çok yanacağını hissettim. Kimsenin sizi böyle sorumsuzca üzmesine izin vermeyin, hele de bir ömür aynı yastığı paylaşacaksanız.

Son düzenleme:
Oldu paşam sen alkolden kafanı kaldırma sonra evde kadınlık yapmaya her daim hazır birini bekle.Bizde makinayız zaten tövbe yarabbim

Aslinda adamin belliymis ne cacik oldugu canim alkol bi anda hop dedin mi birakilir mi bi alkolik icin. Simdilik cocuk dusunme gerisi sana kalmis degisecegine ben inanamadim ama tedavi vs gibi seyleri kabul ederse duzelebilir

Tepkini koy gerekirse ailenin evine git ve bida sözünü tutmazsa ayrılacağını söyle . Değişmez bence . Gayret gösterse tmmda iki triple bırakmaz alkolü seninde kararlı olman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…