- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Papatyamutlusu
-
Çok haklısınız, hislerime tercüman oldunuz. Benim hiç büyük isteklerim olmadı zaten, bana bi çikolata alsa sevdiğim bir şey yapsa dünyalar benim zaten ama olmuyor işte... Mesela şuan ben onun mekanındayım, çok yoğun diye aradılar geldim kasaya müşterilere filan bakıyorum ama kendisi denize gitmiş içiyor... Gerçekten çok yoruldum. Sanki onun hayatına figüran olarak geldim, o kendi eski hayatına devam ediyor. 5 ayda özgüvenim filan bitti, kendimi çok ezilmiş hissediyorum
Haklısınız çok yanlış yapıyorum. Tam müşterilerle ilgilenirken geldi, ben de tam çıkıyordum aynı yerde durmayalım diye, bir baktım elemana viski aldırmış içiyor.. Resmen inat yapıyor. İnsan konu büyümesin diye ben oradayken içmez bari. Bende sinirle çıktım eve geldim ama haklısınız burada olmam salaklık şuan...adamın arkasını toplamaya devam ederseniz tabi ki anlamaz ben yerinizde olsam bugünkü hasılatı da alır ailemin evine dönerdim
Şuan anlıyorum gerçekten boşa çekiyorum bunları, adamın akıllanacağı yok aksine resmen bitsin diye uğraşıyor. Ben iş yerindeyken geldi, elemana viski aldırıp içmeye başladı şuan inanamıyorum. Bu ne rahatlık, insan konu büyümesin diye içmez, çıktım eve geldim ama şoktayım... Olmayacak böyle...Neden kendine bu eziyeti yapıyorsun?
Bu hayata kaç kere geleceksin?
Evliliğin en cici aylarında bunu yapan adam, daha neler yapar?
Şu an neden o iş yerindesin?
Canım bir sirkelen, kendine gel, canına yazık. Annen baban seni bu bencil adama ezilesin diye mi büyüttü? Evlilik öyle kolay ama sizin ki başlamamış bile.
Şuan anlıyorum gerçekten boşa çekiyorum bunları, adamın akıllanacağı yok aksine resmen bitsin diye uğraşıyor. Ben iş yerindeyken geldi, elemana viski aldırıp içmeye başladı şuan inanamıyorum. Bu ne rahatlık, insan konu büyümesin diye içmez, çıktım eve geldim ama şoktayım... Olmayacak böyle...
Tabiki öyle, zaten aileme desem bana her zaman destek olurlar ama ben netleşmeden onları da üzmek istemedim. Ama yarın konuşucam, eğer düzelmeyeceksen fedakarlık yapmayacaksan uzatmayalım diycem, hala bu kadar rahat davranırsa beni kaybetmeyi göze almış demektir, giderim o zaman...Ne olursa olsun biz onlara muhtaç değiliz ve ailemiz her zaman bizim yanımızda dir çünkü evlat kaç yaşına gelirse gelsin çok tatlıdır senin canın yanıyor onlarında yanar ve sana yardım etmek için herzaman yanında olurlar ailenden korkupta kendine bu eziyeti yasatma inan hiç bir damla göz yaşına degmez
Haklısınız, bende artık öyle düşünmeye başladım ne yazıkki.. Yarın ayık olursa konuşucam ve artık bir karara bağlanmalı..Bu mesajdan sonra durmaniz hata degil mi???
Bir ara haftada bire indirmişti ama 2 gündü aslında, cumartesi akşam içerdi, pazar tüm gün içerdi. Şimdi daha da sıklaştı canı isteyince içiyor. Eşimin kendi mekanı olduğu için içmeye işi de ekonomik durumu da uygun o yüzden maddiyattan çok bahsedemiyorym. Gerçi borcumuz çok ama kazancı da iyi ödeniyor. Ben de arada ona sürprizler yapıp evde masa hazırlamak ya da bir yere gitmek isterdim ama dediğim gibi hiç fırsat YOK.. Az önce de eve geldi arkadaşlarıyla denize gidiyormuş, ben sormasam söylemeyecek çıkıp gitti. Mesaj attım artık konuşup noktayı koyalım daha fazla yıpratamam kendimi dedim ama cevap yazmadı...
Ben 25 yaşındayım eşim 37.. Yaşının olgunluğunu gösteremedi ne yazıkki... Doğrusu bu mu bilmiyorum ama bugün konuşacağım. Alkolünden fedakarlık etmeyeceksen birsin davayı açalım diyeceğim. Ya ben evime dönerim yA da o gider şimdilik...Cok üzüldüm. Esiniz daha olgunlasamamis. Yasi kacti? Bence ciddi anlamda göz dağı verin. Ailenizin yanina gidin. Uzulurler belki ama suanda da hissediyorlardir. En azindan sizde ruhen biraz uzaklasmis olursunuz. Cocuk bence sakin sakin dusunmeyin. İnsallah duzelir.
Ben alkolun bulundugu eve bile gitmemeye calisiyorum. Fikrim bu kadar net. Ben olsam kesinlikle bosanirdim. Alkol disinda da zaten bir suru eksisi var. Kadinlik gormek istiyorsa kadin gibi davranmali size. Saygi yok, sevgide pek soylenemez. Ama ben vazgecmek istemiyorum diyorsaniz kesinlikle, tek cozumu var. Tedavi olmak. Ona yanasacagini sanmiyorum. Buyuk bir rest cekin. Guzel ve sakin bir dille neden bu evliligi bitirmek istediginizi anlatin. Soyledikleriniz onu kizdirmasin, kirsin. Emin olun daha cok hasar birakirsiniz. Onu cok sevdiginizide dile getirin. Gidin. Gelirse tedaviye ikna edin. Gelmezse de zaten bosanin.
Adam resmen alkolü tercih etmiş, seni fırlatıp atmış.
Yazık daha 5 aylık evlisiniz, en guzel günler böyle gecerse ilerisini tahmin bile edemiyorum.
Haklısınız çok yanlış yapıyorum. Tam müşterilerle ilgilenirken geldi, ben de tam çıkıyordum aynı yerde durmayalım diye, bir baktım elemana viski aldırmış içiyor.. Resmen inat yapıyor. İnsan konu büyümesin diye ben oradayken içmez bari. Bende sinirle çıktım eve geldim ama haklısınız burada olmam salaklık şuan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?