Evliliğimiz gittikçe zedeleniyor ama çok erken...

Neden kendine bu eziyeti yapıyorsun?
Bu hayata kaç kere geleceksin?
Evliliğin en cici aylarında bunu yapan adam, daha neler yapar?
Şu an neden o iş yerindesin?

Canım bir sirkelen, kendine gel, canına yazık. Annen baban seni bu bencil adama ezilesin diye mi büyüttü? Evlilik öyle kolay ama sizin ki başlamamış bile.

adamın arkasını toplamaya devam ederseniz tabi ki anlamaz ben yerinizde olsam bugünkü hasılatı da alır ailemin evine dönerdim
Haklısınız çok yanlış yapıyorum. Tam müşterilerle ilgilenirken geldi, ben de tam çıkıyordum aynı yerde durmayalım diye, bir baktım elemana viski aldırmış içiyor.. Resmen inat yapıyor. İnsan konu büyümesin diye ben oradayken içmez bari. Bende sinirle çıktım eve geldim ama haklısınız burada olmam salaklık şuan...

Şuan anlıyorum gerçekten boşa çekiyorum bunları, adamın akıllanacağı yok aksine resmen bitsin diye uğraşıyor. Ben iş yerindeyken geldi, elemana viski aldırıp içmeye başladı şuan inanamıyorum. Bu ne rahatlık, insan konu büyümesin diye içmez, çıktım eve geldim ama şoktayım... Olmayacak böyle...

Aslında her şey gözünün önünde, sana yol gösteriyor. Doğruyu seçmek sana kalmış.

Bnim eşimde çok içerdi bazen sizin yaşadığınız durumlarla bile karşılaştığım oldu sabrettim ve ve birde oğlum var 2 yaşında bu arada. Bu eve gec gelme ler sabahlamalar falan birgün elime bir fotograf geçti orosbularin olduğu içkili bi mekana gidilmiş masaya kaşar oturturulmus falan filan ben naptim.. benimde ailem hiç eşimi istemedi bende kacarak evlendim yinede korkmadim babamı aradım gecenin bi vakti 2 satlik yolu geldi beni aldı ve babamın evine döndük. . Sonra gör nasıl düzeldi

Ne olursa olsun biz onlara muhtaç değiliz ve ailemiz her zaman bizim yanımızda dir çünkü evlat kaç yaşına gelirse gelsin çok tatlıdır senin canın yanıyor onlarında yanar ve sana yardım etmek için herzaman yanında olurlar ailenden korkupta kendine bu eziyeti yasatma inan hiç bir damla göz yaşına degmez

Tabiki öyle, zaten aileme desem bana her zaman destek olurlar ama ben netleşmeden onları da üzmek istemedim. Ama yarın konuşucam, eğer düzelmeyeceksen fedakarlık yapmayacaksan uzatmayalım diycem, hala bu kadar rahat davranırsa beni kaybetmeyi göze almış demektir, giderim o zaman...

Cok üzüldüm. Esiniz daha olgunlasamamis. Yasi kacti? Bence ciddi anlamda göz dağı verin. Ailenizin yanina gidin. Uzulurler belki ama suanda da hissediyorlardir. En azindan sizde ruhen biraz uzaklasmis olursunuz. Cocuk bence sakin sakin dusunmeyin. İnsallah duzelir.

Ben alkolun bulundugu eve bile gitmemeye calisiyorum. Fikrim bu kadar net. Ben olsam kesinlikle bosanirdim. Alkol disinda da zaten bir suru eksisi var. Kadinlik gormek istiyorsa kadin gibi davranmali size. Saygi yok, sevgide pek soylenemez. Ama ben vazgecmek istemiyorum diyorsaniz kesinlikle, tek cozumu var. Tedavi olmak. Ona yanasacagini sanmiyorum. Buyuk bir rest cekin. Guzel ve sakin bir dille neden bu evliligi bitirmek istediginizi anlatin. Soyledikleriniz onu kizdirmasin, kirsin. Emin olun daha cok hasar birakirsiniz. Onu cok sevdiginizide dile getirin. Gidin. Gelirse tedaviye ikna edin. Gelmezse de zaten bosanin.

Ben 25 yaşındayım eşim 37.. Yaşının olgunluğunu gösteremedi ne yazıkki... Doğrusu bu mu bilmiyorum ama bugün konuşacağım. Alkolünden fedakarlık etmeyeceksen birsin davayı açalım diyeceğim. Ya ben evime dönerim yA da o gider şimdilik...

Evet bugün düzgün bir şekilde konuşmayı düşünüyorum. Kelimeleri basıl doğru seçicem bilmiyorum ama eğer ailemiz için alkolünden taviz vermeyecekse bitirelim, gidip boşanalım diyeceğim. Sonu ne olacak bilmiyorum...

Adam resmen alkolü tercih etmiş, seni fırlatıp atmış.
Yazık daha 5 aylık evlisiniz, en guzel günler böyle gecerse ilerisini tahmin bile edemiyorum.

Ne yazıkki öyle, alkol daha önemli onun için.. Bir de ben suçluymuşum gibi davranıyor, hiç konuşmadan geliyor gidiyor, rahat rahat takılıyor kafasına göre içmeye devam ediyor...

adam ciddi bağımlı
inadına falan yapmıyor çünkü hasta
Umudunuz var belki düzelir diye ama bence o umudu yitirin

Ailenin yanına dön. Affedeceksen ailenin gözetiminde olması şartıyla ve tedavi olmayı kabul ederse bir fırsat daha ver. Allah yardımcın olsun canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…