Yarın daha iyi olalım o zaman...Bugün sanırım çoğumuzda bi mutsuzluk emaresi vardı. Cizi22 senin için sevindim güzel bir gün getirmişsin. Şu an sana imreniyorum durumun net ve geleceğin için ne yapacağını çok iyi biliyorsun, yapmaya da başladın planlarını bir bir. Kendine güvenin yerine gelmiş ne güzel. Bugün benim enerjim çok düşük. Ne birsey yazasim geldi, ne kimseyle konuşasım. Aptal gibiyim bugün
Az önce instagram da gördüm sevgili eşim tatile gitmiş ve foto paylaşmış. Içimde birşeyler kopmadı desem yalan olur. Kalbime bir ateş düştü. Daha ben evi terkedeli kaç gün oldu ki tatilde gezmeler falan. Kesin anasıyla gitti. Resmen kıskandım ve gerçekten zerre kadar değerim yokmuş gözünde anladım.
Biz bu erkeklere sevgimizi aşkımızı sunuyoruz kul köle oluyoruz bu mudur karşılığı? Ona verdiğim bütün sevgim, aşkım, emeklerim için çok pişmanım. Değmezmiş.
[/QUOTE]Az önce instagram da gördüm sevgili eşim tatile gitmiş ve foto paylaşmış. Içimde birşeyler kopmadı desem yalan olur. Kalbime bir ateş düştü. Daha ben evi terkedeli kaç gün oldu ki tatilde gezmeler falan. Kesin anasıyla gitti. Resmen kıskandım ve gerçekten zerre kadar değerim yokmuş gözünde anladım.
Biz bu erkeklere sevgimizi aşkımızı sunuyoruz kul köle oluyoruz bu mudur karşılığı? Ona verdiğim bütün sevgim, aşkım, emeklerim için çok pişmanım. Değmezmiş.
CanımmmmmmBugün sanırım çoğumuzda bi mutsuzluk emaresi vardı. Cizi22 senin için sevindim güzel bir gün getirmişsin. Şu an sana imreniyorum durumun net ve geleceğin için ne yapacağını çok iyi biliyorsun, yapmaya da başladın planlarını bir bir. Kendine güvenin yerine gelmiş ne güzel. Bugün benim enerjim çok düşük. Ne birsey yazasim geldi, ne kimseyle konuşasım. Aptal gibiyim bugün
Az önce instagram da gördüm sevgili eşim tatile gitmiş ve foto paylaşmış. Içimde birşeyler kopmadı desem yalan olur. Kalbime bir ateş düştü. Daha ben evi terkedeli kaç gün oldu ki tatilde gezmeler falan. Kesin anasıyla gitti. Resmen kıskandım ve gerçekten zerre kadar değerim yokmuş gözünde anladım.
Canım benim neler çekmişsin.Gidecegim yerim yok tabi.yarin gelince kayinbirader de gelecek bize konusacagiz.gerci mumkun olmayacak bu ya.eve adimini atar atmwz ickisine baslar.7-8 yil evvel istanbulda ben ikna ettim yatirdik hastaneye alkol tedavisi icin.oniki gun kaldi.hastaneden ciktiktan iki gun sonra bir seyi bahane etti bagirdi cagirdi icmeye basladi yine.cok zor.adam onbes yil barlardan pavyonlardan eve gelmedi.simdi iki yildir ger gece eve geliyor.bir de ben kizince her gun eve geliyorum .ben birsey yapmiyorum diyor.ama gecmisini de bicak gibi kesmiyor.yok A. ariyor yok B. ariyor.arkadaslaeinin sevgilileri ariyor.eski on yedi yil evvel yasadigi kadin ariyor.ben soykenmeye baslayinca da olan oluyor.ama hazmedemiyorum .eski sevgilisinden borc para almis.odeyemiyorda .yuklu bir miktar.kadin hergun bes kere ariyor.tamam cinsi birsey yok ama huzursuz oluyorum.konustum.dedim ki .bak bu kadina bir ayar vereceksin.beni istedigin vakitte boyle surekli arayamazsin de dedim.efendim o kadinin parasini almismis bir de odeyememis.kadinin da hayatta kimsesi kalmamismis.sinirim atti bir gun. eve getir beraber yasayalim dedim.geri zekali ya.gecen hafta kadin intihar etmis.nasil intihar etmekse.konmsusuna esimi arattiriyor.........iste ismini verip su sahis intihar etti diyor.hastaneye kaldiriyorlar.o aksam esim hastaneye onu gormeye gidiyor.gostermiyorlar falan filan.ertesi gun de is icin yurtdisina ucacak.bende filim koptu.agzima geleni soyledim.ama nasil bagiriyorum.bu kalkti ustune yurudu beni dovecek.ickilide.aldim cantami cocuga da cabuk gel dedim.kactik eveden disariya.biliyormusun bizi ancak sabah aradi.anca ayildi herhalde.adamin umurunda degiluz ya.evden ayrilmak icin de onu bekliyorum.hirsiz gibi esyalarimi calarcasina evden kacmak istemedim.daha kotu olmasin durum diye.cocugun okula yakin ev kiralayacagim.acilen bir de is bulnam lazim.birkac koleje cv verdim.ogretmenim.bakalim.zor.cok zor.bu arada bana on yedi yil meslegimi yaptirmadi.iki yildir ofiste beraber calisiyorduk.ha calisiyorduk guya.o patron ben ofis elemani .cok ofkeliyim.cok kirgin.icimde nefretler.on yedi yil.beni karisi gibi gormedi zaten.insan karisindan biraz cekinir.yuvam yikilir mi acaba diye korkar.yok canim.tabi karisi onun tapulu mali.kolesi.asla bir yere gidemez onun sozunden cikamaz.onu bundan sonra kimse toparlayamayacak.....
kusura bakma ama sen neler cekmisin ya inanmiyoum allahim ya allah yardimcin olsun vallah. Cook zor bir durumdaymisin yani allah sana sabir versinGidecegim yerim yok tabi.yarin gelince kayinbirader de gelecek bize konusacagiz.gerci mumkun olmayacak bu ya.eve adimini atar atmwz ickisine baslar.7-8 yil evvel istanbulda ben ikna ettim yatirdik hastaneye alkol tedavisi icin.oniki gun kaldi.hastaneden ciktiktan iki gun sonra bir seyi bahane etti bagirdi cagirdi icmeye basladi yine.cok zor.adam onbes yil barlardan pavyonlardan eve gelmedi.simdi iki yildir ger gece eve geliyor.bir de ben kizince her gun eve geliyorum .ben birsey yapmiyorum diyor.ama gecmisini de bicak gibi kesmiyor.yok A. ariyor yok B. ariyor.arkadaslaeinin sevgilileri ariyor.eski on yedi yil evvel yasadigi kadin ariyor.ben soykenmeye baslayinca da olan oluyor.ama hazmedemiyorum .eski sevgilisinden borc para almis.odeyemiyorda .yuklu bir miktar.kadin hergun bes kere ariyor.tamam cinsi birsey yok ama huzursuz oluyorum.konustum.dedim ki .bak bu kadina bir ayar vereceksin.beni istedigin vakitte boyle surekli arayamazsin de dedim.efendim o kadinin parasini almismis bir de odeyememis.kadinin da hayatta kimsesi kalmamismis.sinirim atti bir gun. eve getir beraber yasayalim dedim.geri zekali ya.gecen hafta kadin intihar etmis.nasil intihar etmekse.konmsusuna esimi arattiriyor.........iste ismini verip su sahis intihar etti diyor.hastaneye kaldiriyorlar.o aksam esim hastaneye onu gormeye gidiyor.gostermiyorlar falan filan.ertesi gun de is icin yurtdisina ucacak.bende filim koptu.agzima geleni soyledim.ama nasil bagiriyorum.bu kalkti ustune yurudu beni dovecek.ickilide.aldim cantami cocuga da cabuk gel dedim.kactik eveden disariya.biliyormusun bizi ancak sabah aradi.anca ayildi herhalde.adamin umurunda degiluz ya.evden ayrilmak icin de onu bekliyorum.hirsiz gibi esyalarimi calarcasina evden kacmak istemedim.daha kotu olmasin durum diye.cocugun okula yakin ev kiralayacagim.acilen bir de is bulnam lazim.birkac koleje cv verdim.ogretmenim.bakalim.zor.cok zor.bu arada bana on yedi yil meslegimi yaptirmadi.iki yildir ofiste beraber calisiyorduk.ha calisiyorduk guya.o patron ben ofis elemani .cok ofkeliyim.cok kirgin.icimde nefretler.on yedi yil.beni karisi gibi gormedi zaten.insan karisindan biraz cekinir.yuvam yikilir mi acaba diye korkar.yok canim.tabi karisi onun tapulu mali.kolesi.asla bir yere gidemez onun sozunden cikamaz.onu bundan sonra kimse toparlayamayacak.....
Benzer salaklıkları ben de yapmıştım.Kızlar birşey farkettim. Ben boşanma aşamasındayken ve eşimle görüşmüyorken bile ondan korkuyormuşum hala :/ Benim görüşmemi istemediği ve çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı. Sırf eşimle tatsızlık yaşamayayım diye kızın tüm iletişim bilgilerini sosyal hesaplarını sildim engelledim. Ama arkadaşımın bunlardan haberi vardı. Danışıklı dövüşük diyelim. Ben onunla yine bir şekilde irtibat kuruyordum. Zaten farklı şehirlerdeyiz görüşme imkanımız binde bir. Şimdi bu olayları yaşayınca engelleri kaldırdım bugün. Kendisiyle telde görüşüyordum ama sosyal hesapları eklememiştim bu dönemde. Yalnız bir tırstım anlatamam. Sanki gelip gırtlağıma dayanacak görünce ya da öğrenince o denli korktum. Sonra dedim ne yapıyorum isterse öğrensin sanki bu saatten sonra ne yapabilir. Ama düşüncelerimin farkına varınca çok şaşırdım. Demekki beni bu denli sindirmiş. Resmen boyunduruğu altına girmişim. Şimdi ondan kurtulduğuma ben şükretmeyeyim de kim şükretsin dimi :)
Benzer salaklıkları ben de yapmıştım.
Şimdi öyle çok kızıyorum ki kendime
Zamanında o yanıma yaklaştırmadığı arkadaşlarım ve dostlarım benimle birlikte şimdi.
Muabbet kuşu inan yüklerimizden kurtuluyoruz. Kendini o kadar hafiflemiş ve yüklerinden arınmış hissedeceksin ki benim gibi sen de şaşıracaksın
Merhaba canım, kızımla dışarı çıktık oynadık sonra arkadaşıma gittim ve eve dönüş: ) fena değilim yani: )Merhaba kızlar,
Hiç biriniz yazmadı bugün, nasılsınız, günümüz nasıl geçti?
Ben bugün bir yandan elimde kahvem bir yanda masamda yığılmış işlerimle boğmuştum.
Bir yandan da dünki diş hekimini düşündüm.
Beni beğenmiş olması gururumu okşadı...
Bu sırada çok çok kalpten çalışmayı dilediğim ama bu zamana kadar hiç bir başvuruma cevap vermeyen o büyük firma beni haftaya iş görüşmesine çağırmak için aradı
Gerçekten değerli hissediyorum kendimi.
Yeniden doğmuş gibiyim...
Evet içim buruk, kalbim kırık, hayallerim altüst... Ama kalbimi ve kendimi toparlayabilecek güfteyim. Yeni hayaller kurabilmek için umudum var...
Umudun ve sağlığın olduğu yerde çözülemeyecek sorun yoktur.
Allah benim yanımda bunu biliyorum.
Sizin de yanınızda.
Hepimizi bu sıkıntıları arkamızda bıraktığımızda güzel günler bekliyor inanın bana.
Sizin gününüz nasıl geçti hadi sizlerde anlatın
Bakma tatlım bakma: )Merhaba hayatımın ışık saçan hanımları
Bugün pek iş güç yoktu oturdum film izledim ofiste :) Sonra başka birimdeki bir arkadaşın yanına gittim sohbet ettik. Akşam sinemaya gideyim dedim kardeşimle ama baktım annem yemek yapmış bütün gün dedim başka zaman giderim masada ben de olayım bu akşam. Sarı bir muhabbet kuşum var çok yaramaz bir kuş. Eve gelince onunla boğuştum biraz bütün yorgunluğumu aldı edepsiz :))
Ex eşimin whatsapp ta online olup olmadığına bakardım her gün saat başı. Bugün sadece 2 kez baktım benim için bir gelişme bu aklıma daha az geliyor demekki artık :)
Biran önce sonuç alıp, hayatıma devam etmek istiyorum. Herşey hepimiz için daha güzel olacak inşallah. Bunu sürekli tekrarlayalım duymaya ve söylemeye çok ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?